46641
  • LeonSilver
    Sajnos cak ez a megoldás :

Nekem is ilyenre van rakva a pedál.
  • bon
    WHQL, mert átment a Microsoft minőség tetszjén.
  • serkov
    Helló! Az ATI két Catalyst drivert adott ki WIN7-hez 64 bitre. Az egyik WHQL minősítésű, a másik nem! Mi a különbség, s melyiket érdemes használni? Nekem most a nem WHQL van fent, de hátha jobb a másik... Ha valakinek van infoja pls! :-)
  • CroftManor
    Nekem processzor számításra 6,4et adott. VGA/Aero 5,9 és mivel a vinyóm csak 160 GBos így arra csak 5,6ot. Így az élményindexem ezért csak 5,6
    De amugy Vistán processzora 5,6ot adott.
  • bon
    Még annyit számít, hogy ha nincs meg egy bizonyos határ akkor előfordulhat, hogy néhány élményindexet figyelő program nem fog elindulni. De legfőképpen a Microsoft programra igaz. Még a régi munkahelyi gépemen futottam bele ilyenbe, mert a geforce2 mx400-as vga nagyon lehúzta a pontozást.
  • bon
    Gameport már Vista-n is elég felejtős volt, manapság minden USB-s.
  • stevenson1988
    Semmit, az élményindex csupán információ jellegű, semmilyen hatással nincs a grafikai/számítási eredményekre.
    Az élményindex amúgy nem a különböző hardverek értékelésének átlagán alapul, csupán annyi, hogy a leggyengébb értékelést kapott hardverelem pontját kapja a teljes gép is.
  • simonl #6006
    Sziasztok,

Csak egy kérdés: ASUS laptop -on 4.5 öt kaptam az élményindexre, ez jó eredménynek számít?
    Olvastam vmi. hack -ről ami 9.9 -re varázsolja, szerintetek számít valamit, pl. játékok esetében?

Köszi srácok..
  • Clidey
    Sziasztok!

Tegnap este felraktam én is az RC1-et. Mindent felismert frankón, egyedül a hangkártyámon levő standard gameportra írja hogy incompatible, emiatt nem is működik. :( Pedig nekem nagyon fontos lenne!
    Találkoztatok már hasonló problémával, illetve van javaslatotok mi lehet a megoldás?
    Köszi előreis!
  • CroftManor
    Pedig több fórumon is olvastam h másnak is volt ilyen gondja vele.
  • RYO21
    ááááá én akartam lenni a 6000ik!!!!!!
  • Evin
    Én kipróbáltam, szintén LCD-n, és nem volt ilyen problémám.
  • CroftManor
    Hát igen, értem én. De ha elindítom pl A velvet Assassint, kapásból átállítja 85Hzra és kiírja nem optimális mód, ajáánlott mód 60 Hz..
    Na mind1 azt a játékot úgyis már kijátszottam :)
  • tommygear
    ték
  • tommygear
    nafene
  • tommygear
    én is azt mondom h 60-on nekem is jobb
  • DarkSector
    igen mert azoknak kell nagy hz, mint haveromnál hogy villog a képernyő

de énnekem 60Hz-en jobb a kép mint nála 75-ön.
    és ugye nincs fátyol effect vagyis világossabb a kép.
    nála meg mintha egy festéshez használt fóliát raknál a monitor elé.
  • tommygear
    nekem a samsung 943nw-m sokkal szebb képet ad 60hz-en mint 75-ön
  • Riccardo G
    régen volt már! :D most már 1280x800 nálam a menő :D
  • bon
    Szerintem a te eseted azért nem gond, mert 1280x1024-at biztos kilehet választani. Az meg, hogy van nagyobb is, nem kell foglalkozni. De Riccardo G-nél meg azért zavaró, mert nem tudja az ajánlott felbontást beállítani mivel az nagyobb amit a gép felajánl. Az LCD képe meg az 1680x1050-ben lenne optimális.
  • bon
    Pedig az LCD nem vibrál, csak CRT-nél van értelme a minnél nagyobb hz-nek. Sőt nálam még ha akarnám se lehetne beállítani nagyobbra, mert csak 60Hz van, de amikor beüzemeltem az LCD-t akkor még 85hz-re volt állítva a képfrissítés mert CRR-ről váltottam. Az LCD első üzenete rögtön az volt, hogy állítsam át 60Hz-re. De ugyanezt tapasztaltam IBM LCD monitornál is.
  • CroftManor
    Hát de nekem a típust se írja ki...Na
  • Riccardo G
    nekem is az volt, LG 85hz-n volt sokkal jobb volt!
    laptopon van 60 hz
  • bon
    LCD monitort 60hz-en kell használni, Esetleg 75Hz ha kéri.
  • Riccardo G
    a-a, a gyártót nem mindig írja ki, csak a típus! am. sztem 60hz-ről tedd fel 85-re! nem bassza a szemedet :)
  • CroftManor
    hát dehogynincs, elvileg ha felismermi h nekem 940N van, akkor a max felbontás 1280x1024 lehet, de nekem így h nem ismeri fel a max felbontás 1600x1200.
  • bon
    Elvileg igen, nálam ott is írja a monitor típusát. De mivel az Advanced Setting-nél jól szerepel nincs jelentősége szerintem.
  • DarkSector
    juj baszomebbe az ivpikture-be ez mekkora szar be sem jön a kép.

ezekután használd ezt, ez faszáb
    és ennek a linkje nem hibás.
    Képfeltöltés!
  • Myrddraal
    Igen vágom, hogy upc-vel para volt, de én t-online-os vok. Amúgy most figyelgetem a ping-emet és néha felugrik ilyen 900-1000ms-esre, de aztán meg vissza normál. Ez vajon mitől lehet? Vmi szolgáltatás megeszi a sávszélt vagy vmi beállítás gond?
  • DarkSector
    johogy hivatalos.

és közbe megvan!!!
    lol

letöröltem nvidia driver-t
    utána a vezérlőpultból automatikus online keresést választottam, és már jo is :D

valami 181.07-es vagy mien verziot tett fel, de érdekessen gyors volt, mert nem töltött tul sokat, gondolom csak a fontossabb cuccokat szedte le.
  • ProGabe #5982
    nem kell tallózni, jobb gomb az inf-en és Install
  • CroftManor
    Ha már itt tartunk, Bon, a Displaynél nekem nem a Samsung 940N-nek kéne szerepelnie?
    kép (nagyító)
  • [HUN]FaTaL
    Device Managerben tallózd be az infet ne foglalkozz az exevel.
  • bon
    Az a Generic NON Plug and Play nem tetszik, az lesz a bűnős. Az Advanced settings-nél nem tudod a #5971-es hozzászolásban lévő drivert kézzel telepíteni? Alsó 3 fájl közül az eggyik inf fájl, hátha elfogadná.
  • CroftManor
    Egyszer nekem is azt írta amikor még nem volt felrakva a monitor driver h általános nem PnP képernyő.
    Milyen monitorod van? Neten nem találsz hozzá drivert?
  • ProGabe #5978
    nem
  • tommygear
    RC2 lesz am?
  • ProGabe #5976
    ezt a hivatalos oldalról szedted gondolom? ott van XP-hez és Vistahoz is, 32-64 bit

az én Samumnál csont nélkül engedi ezt a beállítást. mind a windows beállításaiban, mind az nvidia control panelben. szerintem belefutottál egy szép kis bugba
  • norbi56
    Hogy kell kiírni hogy bootoljon is lemezről?Mert letöltöttem,nem tudom megnyitni a képfájlt,elég így kiírni?
  • terribad
    device managerben próbáld frissíteni
    vagy rakj fel powerstripet, azzal bármilyen felbontást és refresh ratet beállíthatsz