46641
-
#6013 Sajnos cak ez a megoldás :
Nekem is ilyenre van rakva a pedál. -
#6012 WHQL, mert átment a Microsoft minőség tetszjén. -
#6011 Helló! Az ATI két Catalyst drivert adott ki WIN7-hez 64 bitre. Az egyik WHQL minősítésű, a másik nem! Mi a különbség, s melyiket érdemes használni? Nekem most a nem WHQL van fent, de hátha jobb a másik... Ha valakinek van infoja pls! :-) -
#6010 Nekem processzor számításra 6,4et adott. VGA/Aero 5,9 és mivel a vinyóm csak 160 GBos így arra csak 5,6ot. Így az élményindexem ezért csak 5,6
De amugy Vistán processzora 5,6ot adott. -
#6009 Még annyit számít, hogy ha nincs meg egy bizonyos határ akkor előfordulhat, hogy néhány élményindexet figyelő program nem fog elindulni. De legfőképpen a Microsoft programra igaz. Még a régi munkahelyi gépemen futottam bele ilyenbe, mert a geforce2 mx400-as vga nagyon lehúzta a pontozást. -
#6008 Gameport már Vista-n is elég felejtős volt, manapság minden USB-s. -
#6007 Semmit, az élményindex csupán információ jellegű, semmilyen hatással nincs a grafikai/számítási eredményekre.
Az élményindex amúgy nem a különböző hardverek értékelésének átlagán alapul, csupán annyi, hogy a leggyengébb értékelést kapott hardverelem pontját kapja a teljes gép is. -
simonl #6006 Sziasztok,
Csak egy kérdés: ASUS laptop -on 4.5 öt kaptam az élményindexre, ez jó eredménynek számít?
Olvastam vmi. hack -ről ami 9.9 -re varázsolja, szerintetek számít valamit, pl. játékok esetében?
Köszi srácok.. -
#6005 Sziasztok!
Tegnap este felraktam én is az RC1-et. Mindent felismert frankón, egyedül a hangkártyámon levő standard gameportra írja hogy incompatible, emiatt nem is működik. :( Pedig nekem nagyon fontos lenne!
Találkoztatok már hasonló problémával, illetve van javaslatotok mi lehet a megoldás?
Köszi előreis! -
#6004 Pedig több fórumon is olvastam h másnak is volt ilyen gondja vele. -
RYO21 #6003 ááááá én akartam lenni a 6000ik!!!!!! -
#6002 Én kipróbáltam, szintén LCD-n, és nem volt ilyen problémám. -
#6001 Hát igen, értem én. De ha elindítom pl A velvet Assassint, kapásból átállítja 85Hzra és kiírja nem optimális mód, ajáánlott mód 60 Hz..
Na mind1 azt a játékot úgyis már kijátszottam :) -
#6000 ték -
#5999 nafene -
#5997 én is azt mondom h 60-on nekem is jobb -
#5996 igen mert azoknak kell nagy hz, mint haveromnál hogy villog a képernyő
de énnekem 60Hz-en jobb a kép mint nála 75-ön.
és ugye nincs fátyol effect vagyis világossabb a kép.
nála meg mintha egy festéshez használt fóliát raknál a monitor elé. -
#5995 nekem a samsung 943nw-m sokkal szebb képet ad 60hz-en mint 75-ön -
#5994 régen volt már! :D most már 1280x800 nálam a menő :D -
#5993 Szerintem a te eseted azért nem gond, mert 1280x1024-at biztos kilehet választani. Az meg, hogy van nagyobb is, nem kell foglalkozni. De Riccardo G-nél meg azért zavaró, mert nem tudja az ajánlott felbontást beállítani mivel az nagyobb amit a gép felajánl. Az LCD képe meg az 1680x1050-ben lenne optimális. -
#5992 Pedig az LCD nem vibrál, csak CRT-nél van értelme a minnél nagyobb hz-nek. Sőt nálam még ha akarnám se lehetne beállítani nagyobbra, mert csak 60Hz van, de amikor beüzemeltem az LCD-t akkor még 85hz-re volt állítva a képfrissítés mert CRR-ről váltottam. Az LCD első üzenete rögtön az volt, hogy állítsam át 60Hz-re. De ugyanezt tapasztaltam IBM LCD monitornál is. -
#5991 Hát de nekem a típust se írja ki...Na -
#5990 nekem is az volt, LG 85hz-n volt sokkal jobb volt!
laptopon van 60 hz -
#5989 LCD monitort 60hz-en kell használni, Esetleg 75Hz ha kéri. -
#5988 a-a, a gyártót nem mindig írja ki, csak a típus! am. sztem 60hz-ről tedd fel 85-re! nem bassza a szemedet :) -
#5987 hát dehogynincs, elvileg ha felismermi h nekem 940N van, akkor a max felbontás 1280x1024 lehet, de nekem így h nem ismeri fel a max felbontás 1600x1200. -
#5986 Elvileg igen, nálam ott is írja a monitor típusát. De mivel az Advanced Setting-nél jól szerepel nincs jelentősége szerintem. -
#5985 juj baszomebbe az ivpikture-be ez mekkora szar be sem jön a kép.
ezekután használd ezt, ez faszáb
és ennek a linkje nem hibás.
Képfeltöltés! -
#5984 Igen vágom, hogy upc-vel para volt, de én t-online-os vok. Amúgy most figyelgetem a ping-emet és néha felugrik ilyen 900-1000ms-esre, de aztán meg vissza normál. Ez vajon mitől lehet? Vmi szolgáltatás megeszi a sávszélt vagy vmi beállítás gond? -
#5983 johogy hivatalos.
és közbe megvan!!!
lol
letöröltem nvidia driver-t
utána a vezérlőpultból automatikus online keresést választottam, és már jo is :D
valami 181.07-es vagy mien verziot tett fel, de érdekessen gyors volt, mert nem töltött tul sokat, gondolom csak a fontossabb cuccokat szedte le. -
#5982 nem kell tallózni, jobb gomb az inf-en és Install -
#5981 Ha már itt tartunk, Bon, a Displaynél nekem nem a Samsung 940N-nek kéne szerepelnie?
kép (nagyító) -
#5980 Device Managerben tallózd be az infet ne foglalkozz az exevel. -
#5979 Az a Generic NON Plug and Play nem tetszik, az lesz a bűnős. Az Advanced settings-nél nem tudod a #5971-es hozzászolásban lévő drivert kézzel telepíteni? Alsó 3 fájl közül az eggyik inf fájl, hátha elfogadná. -
#5979 Egyszer nekem is azt írta amikor még nem volt felrakva a monitor driver h általános nem PnP képernyő.
Milyen monitorod van? Neten nem találsz hozzá drivert?
-
#5978 nem -
#5977 RC2 lesz am? -
#5976 ezt a hivatalos oldalról szedted gondolom? ott van XP-hez és Vistahoz is, 32-64 bit
az én Samumnál csont nélkül engedi ezt a beállítást. mind a windows beállításaiban, mind az nvidia control panelben. szerintem belefutottál egy szép kis bugba -
#5975 Hogy kell kiírni hogy bootoljon is lemezről?Mert letöltöttem,nem tudom megnyitni a képfájlt,elég így kiírni? -
#5974 device managerben próbáld frissíteni
vagy rakj fel powerstripet, azzal bármilyen felbontást és refresh ratet beállíthatsz