46641
-
#6053 vagy Kaspersky-t ;) -
#6052 kössz, kipróbálom :) -
PunkZoli #6051 szerintem használj avirát:
https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r -
#6050 valakinek van Win7 alatt működő Nod32-je? -
#6049 nálam ezen kívűl semmi baja hálisten, épp ezért is zavaró, mert így eléggé meggondolandó h használjam e vagy sem, mert ahhoz nincs sok kedvem h mindig újraindítsam ha elmászom a gép elöl 1-2 órára :| -
#6048 Nálam spontán fagyott(megállt, mintha pillanatképet néznék csak), de 1napnyi nyugi után úgy tűnik bios-hiba volt. -
#6047 drivert kb semmit nem raktam fel, mindent magának pakolt, csak logitech-et pakoltam fel kb, meg az sptd 1.58at h menjen az alcohol a gépen, de azt az új daemon tools is felpakolná alapba...a torrent meg megy végig mert az látszik a letöltött adatmennyiségen
na mind1 érdekes, remélem ezt is javítják majd a teljesbe -
#6046 Lehet hogy kevés a 2GB RAM? -
#6045 hali
meg lehet valahogy oldani a windows media player 12-ben hogy ugyanugy kitegye a kezelögombokat tálcára mint vista alatt? :S amikor minimalizálom akkor a tálcán jelenjenek meg a play/stop/stb gombok -
#6044 ha sokáig hagyom a cuccot akkor helyrerázódik úgytűnik, de vagy 2 percig nem csinál semmit :S
nemtom miért csinálja... -
#6043 Hát nem tom mi lehet a gond, én vistán toltam vele előtte és semmi baja nem volt. A konfigom az aláírásomban... -
#6042 Volt valami olyan a 7-ben hogy, fel tudja venni éppen mit csinálsz, majd lementi valami egyedi formátumban amit, elküldve másnak megnyit. Ilyen HELPDESK szerű valami. Tudja valaki merre van, vagy hogy hívják? -
#6041 Ha már warhead...lehet h csak driver hiba nemtudom,XP-n teljesen fullon 2x élsimítással ment 40-50 fps-el mostmeg "játékos" 1280x1024 ugyan úgy és szaggat amikor az egeret mozgatom,pedig a windows szerint nem eszik ez sem több RAM-ot mint az XP mi lehet a gonD?Gépem:E8200,HD4850,2GB CSX 1066MHZ RAM,Giga EP45DS3 -
Madmano #6040 Megpróbálom,kösz. -
#6039 Jobb gomb, Personalize, és beállítod a hátteret egyszínű feketére, nem? -
Madmano #6038 A hszólás végén .van. -
Madmano #6037 Szevasztok.Már kérdeztem egyszer,de nem kaptam érdemi választ:hogy tudom Win7-en beállítani a Vista-s fekete asztalt?Bocs a kérdésért,de az az asztal tetszik,viszont nem vagyok otthon ebben a Vista dologban? -
#6036 Kapcsold ki a physix-et! -
#6035 Nekem is ezt csinálta, kíirta h nem kompatibilis ezzel, Run program, aztán ujra kell indítani és utána megint nem kompatibilis a progi vele... Én feltettem a Virtual Clone Driveot. Az jól megy.
Más:
A 185.85ös driverhez azt írták NVék, h Mirrors Edge akár 45% gyorsulás, hát nálam nemhogy gyorsabb lenne, még lasabban is tölbt be mint vistán meg itt ott meg is akad.
Crysis Warhead 5 perc játékmenet után kilépett: Crysis warhead is not working... -
#6034 daemon tools esetén szedd le a legfrissebbet, az már megy win7 RC-vel -
#6033 Daemon Toolsnál és Alcool 120 nál is vn probléma,telepítésnél kiírja h ujraindítás után folytatja a telepítést ujraindul a gép de utána mikor jön a telepítés megint kiírja ugyan ezt:S mi lehet a baj? -
#6032 Nekem is volt ilyen. Meg random fagyott a gép tőle. Érdekes módon bétánál nem volt ilyen. Úgyhogy most sp2 vistán vagyok. -
#6031 nekem is csinált már ilyesmit a gép TV tuner driver miatt -
#6030 Nálam ment éjszaka is, illetve szinte egész nap megy, torrent miatt, de nem tapasztaltam. Nem lehet, hogy valamelyik drivered miatt van? Pl. xp-s drivert raktál fel valamihez vagy ilyesmi?
Nekem egyszer fagyott mikor elindítottam a Leadtek TV-tuner progiját a PVR2-őt, szerencsére azóta nem csinálta, pedig ugyanazt a progit használom. -
#6029 érdekes egyszer már újra is raktam mondjuk nem emiatt, de az is ezt csinálta, nemtom mi lehet, pedig most ment a torrent is, szal elvileg nem kellett volna h baja legyen... -
#6028 Nálam nem. :S De azért lekopogom. :D -
#6027 nálatok is befagy a cucc ha több órát otthagyjátok "tétlenűl" a gépet?
indexelés, sleep mód kikapcsolva, de egyszerűen amikor visszaáll még működik az egér, nyomok egy jobb gombot erre befagy és nem lehet vele semmit csinállni csak resetelni :( -
#6026 ez jó volt :)
amúgy meg ja, én is azt szoktam csinálni, és ilyenkor általában kiderül, hogy csak indexel a kereső, általam beütemezett töredezettségmentesítést végzi, esetleg frissítést szed le / telepít -
#6025 mert felhős az ég
(nézd meg a task managerben, arra való, mi honnan tudjuk?) -
#6024 Miért ugrál a proci terhelés 50-60% között amikor nem csinálok semmit?:S E8200-am van. -
belcure #6023 Nos ezt nem tuttam, de mostmár ezzel is okosabb vagyok! Én ezek szerint a kevés szerencsés emberek közé tartozok, mivel a régi gépemet eladtam, és még azóta is gond nélkül üzemel! De, akkor mit ajállatok arra, ha nem tudom feltelepíteni Seven után a Vistát? Vagy vannak erre valami programok? -
#6022 Jézus szive ...
Sok sok évvel ezelőtt még lehetett a merevlemezeket is alacsony szinten formázni. Ekkor meg a cimzés is sav/fej/szektor szerint történt, továbbá a bios is támogatta a műveletet.
A mai merevlemezek már lineárisan cimződnek, 0-tol felfelé szektoronként. Minden savon más-más számu szektor van, és ezt mar csak a vezérlőelektronika tudja követni. Mivel ezeken a lemezeken rengeteg gyárilag hibás szektor van, ezert a gyártás során ezeket feltérképezik és vagy a vezérlőelektronika eprom-jában, vagy a lemez első pár szektorában felirják hogy hol van az a terület amit nem szabad használni. Többnyire egy adott szériából minden lemez a kapható legnagyobbnak keszült és azért lesz ennél kisebb (es olcsóbb), mert lett rajta pár 10Gb hibás szektor vagy sav.
Röviden szólva a mai lemezeket már nem lehet alacsony szinten formázni, és nem reagálnak sem a bios hivására sem az ata szabvány low level format parancsára. Ha mégis sikerül egy ilyen művelet, akkor az általában a lemez rövidtávú halálával végződik, mivel a sérült területekre többnyire rámozgatni sem szabad a fejet a lemez sérülésének elkerülése miatt.
Reméljük Te a kevés szerencsések közé fogsz tartozni. -
#6021 Neked volt, Low level format meg tuti szükségtelen. -
belcure #6020 Üdv mindenkinek!
Az a kérdés merült fel bennem, mint régen mikor a Vista beta-ját próbálgattam! Ugyenis Feltelepítettem a régi gépemre, és amikor rájöttem, hogy nem épp minőségi a dolog egyenlöre, a windows xp- cdről boot-olva töröltem a C:\ partícóm, majd létrehoztam ujra, és arra telepítettem volna az XP-t, minden rendben is volt, mind addíg, amíg nem indult volna windows-os telepítés, a format-ot követöen, ekkor,ugye, ujraindul a gép, és kezdi feltelepíteni a rendszert. Nekem az nem indult meg, csak simán leakadt a bios lefutása után , és csak ugy tuttam megoldani hogy a HDD-t Low level format-al totálisan leformatáltam! Ez fenn áll a windows 7 vissza cserélésénél Vistára is, vagy csak nekem volt ilyen gondom annó a Vistával? -
#6019 Felajánlja, ha 6.5-ös verzió, az alatt a menüből kiválasztható a driver csomagja, ami CD lemezként csatlakozik rá, és automatikusan elindul. 1db exe-t kell feltelepítened. Nem kell semmit állítgatni, attól csak rosszabb lesz. -
szafiii #6018 THX
hejjha akkor még pár manuális átállításokkal megpróbálom helyes működésre bírni :)
Steve: ez így igaz, részemről csak egy próba volt, hátha... -
#6017 mivel vmware alatt nem a gépedben ténylegesen helyet foglaló hardvereket látja az adott oprendszer, így persze, hogy nem megy a driverrel :) -
#6016 A VmWare additionst rakd fel ne a fizikai cuccokhoz pakolászd a drivereket. -
szafiii #6015 Üdv!
Kipróbálás szempontjából letöltöttem a Win7-et, és mivel nincs felesleges vinchesterem, így fogtam a VMware programot és csináltam egy virtuális gépet (Vista oprendszeren). Nme tudom valaki próbálkozott-e ilyen megoldással, de itt ütköztem pár problémába, mégpedig:
nincs hang, és hálózat sem, vagyis netnek lőttek. Mert azt írja hibának, hogy nem találja a megfelelő eszközhöz való driver-t.
Namost letöltöttem hozzá a legfrissebb drivereket, és megpróbáltam feltenni, hálózat még mindig semmi. Hang hogy legyen a Realtek driverét tettem fel, de még mindig azt mondja hogy nincs fent. :(
Akkor ezekszerint csak sima üres Vinchesterre érdemes feltennem a normális működés érdekében? -
#6014 Köszi a választ neked és bon-nak!
Utánanézek a neten ennek a cuccnak hogy mennyire adják aranyárban... :)