46641
  • Slipy
    Találtam megoldást:D

Egy fórumon valakinek sikerült Vista drivert összeszednie valahonnan és neki működött:D
    Nekem is működik Win 7 alatt!:D
  • MR ME
    pl gyártó oldalán? ha ott nincs akkor nem is létezik hozzá
  • Slipy
    Sziasztok!

Nem tudtok véletlen ASUS P5AD2-E Premium alaplaphoz Vista/Win 7 drivereket?
    Főképp a wifi driver gondjaim vannak mert nem ismeri fel.
    XP-s drivert ha beadom neki azt elfogadja és látja a wifi hálókat de mindre azt írja, hogy nem megfelelő a driverem a hálózathoz...XP altt hibátlanul működik, Vista drivert ami működött Vista alatt meg nemigen találtam...

ASUS 802.11b/g integrált wifi-ről van szó.

Előre is thx a válaszokat!
  • stevenson1988
    kipróbáltam, winmediaplayer-el ment a zene, bepakoltam egy dvd filmet és semmi... meg se próbálta a wmp lejátszani, érdekes :)
  • Jaffa 2843
    hiába az autorun off, akkor is azt csinálja
  • Narxxis
    autorun=autoinfect
  • stevenson1988
    az ilyenek ellen asszem még működik a shift-es trükk, xp-ben legalábbis működik, a lényeg hogy amikor beraksz egy autorun-os disc-et akkor miközben beolvassa, folyamatosan nyomod a shift-et, ezzel jelezve a win számára, hogy nem kérsz az autorun-ból
  • bon
    Talán mert bevan kapcsolva az automatikus lejátszás?
  • Jaffa 2843
    hali

az miért van, hogy ha zenét játszik a windows media player és közben beteszek egy dvd-t amin pl egy sorozat van, akkor miért hagyja abba a zenelejátszást és miért tölti be a dvd tartalmat ez a szerencsétlen lejátszó? :S
  • stevenson1988
    tud az címkézni, egyszerűen jobbklikk -> rename a lemez aktuális nevére a disc layout alatt :)
  • msstz
    néha csinál ilyet, főleg aztán, hogy témát váltasz, de igen, ált. a jobb gomb, stb. megoldja.
  • msstz
    #6072?

amúgy én a starburn-re szavazok, az tud címkézni is, nem úgy, mint az infrarecorder (vagy csak nem találtam meg benne.) :)
  • Narxxis
    Lehet, hogy csókolomot mondhatsz a rendszernek is. XD
  • stevenson1988
    hehe, a régi bétával nekem is volt ilyen, ha mákod van akkor csak ennyit kell tenni:
    jobb klikk az asztalon -> view -> a Show desktop icons mellé betenni a pipát
  • RBJ
    fel is raktam már a hozzászolásod előtt sőt régen csak ezt használtam de sokszor volt hogy nem tudta lezárni a lemezt.
    most ezzel irtam adat dvdt sikeresen. csak annyi gondom van ,hogy most kacspoltam be a gépet és az osszes asztali ikonom eltunt.
  • ProGabe #6078
    http://www.imgburn.com/

lehet, hogy a mostani verzió bugos, mert nekem elcseszett 2 lemezt. de ugyan abból a hengerből és elvileg a lemezekkel volt a gond, de ki tudja
    mindenesetre ez az egyik legjobb progi a témában
  • RBJ
    Csókolom. ismét

hát nem vált be az író progi nem ismeri fel uresnek a lemezt törlöm utánna akkor se tudja kezelni. tudniillik ujrairhatöra irok csak megnézem és törlés .
    a kijelző tipp koszi.
  • Narxxis
    csókolom :DDDD
  • stevenson1988
    kijelzős problémára: start menu -> control panel -> Hardware and Sound -> Power options -> az aktuális profil meletti change plan settings -> change advanced power settings -> a listában a power buttons and lid alatt neked a lid close action-t kell megváltoztatni

CD/DVD író: infrarecorder, van x86 és x64 verziója is, magyarul is tud, ingyenes, kicsi, kompakt :)
  • RBJ
    ja még valaki tud ajánlani kicsi iro progit. anno a cool cd dvd burnert használtam de ezen nem muszik. dvd decryptert haszn. iso k ra.
    nem nero nem ashampoo ra gondolok hanem valami minimálásra mai mukodik is. adat vagy divx kiirására kell.
  • RBJ
    Csókolom.

Mikor lehajtom a noti kijelőjét akkor minek rakja hibernácioba vagy kijelenkezésbe a gép magát. ki lehet kapcsolni?
    Idegesit mikor törlöm a port róla , hogy ki lép vagy nem tudo mibe rakja magát van ,hogy nem tudom visszaimátkozni hiába nyomom a gombokat ilyenkor direkt kikapcsolom csak így tudom ujrainditani .
    gyanítom én vagyok hulye de eddig nem foglalkoztam a témával.
  • msstz
    Az miért lehet, hogy nem működik a kijelző dimmelése?
  • Petka
    Külső keverőhöz szeretném használni szóval valszeg felejtős, de azért köszi! :)
  • Pio
    Illetve swap center/subwoofer outputtal nagyjából jó lett. Legalábbis a sztereót hatásosan kikeveri, de tartok tóle, hogy egy ténylegesen 5.1 anyagból így már semmi nem ott szólna, ahol kéne neki :D

Szóval:
    1. Speaker fill ON
    2. Swap center/subwoofer output ON
    3. Room correction ON és játszogass a beállításaival
    4. ?????
    5. Profit
  • Pio
    Sajna nem. Továbbra is annyi, hogy Speaker fill + Room correctionnel lehet egy picit javítani a dolgon, de alapvetően csak a 2 hangfal szól normálisan.
  • EK1TEP
    Nekem ma (most) jelzett az update és nyelvi fájlokat akart leszedni! francia,spanyol stb. magyar nem lesz csak a véglegesben?
  • Petka
    Realtek HD Audio R2.23-as driverében javították már az 5.1 problémát?
  • Riccardo G
    thx ;)
  • stevenson1988
    3-4 hetente kibírom, hogy behozzam azt az oldalt és copy-pastezzek egyet ;)
  • MR ME
    seriallal már évek óta nem szarakodok, mindig újat keresni ha blacklistes lesz stb stb...
  • MR ME
    mara-fixel igaz bajosan de meg lehet oldani h frissítsen :)
  • stevenson1988
    tud az több is lenni
  • Riccardo G
    eset smart security 4-van nekem angol, és hibátlanul véd az rc-n
    igaz hogy csak 30 napos
  • Rage47
    nekem is megy az eset 4
  • SimaSuna #6059
    nekem nem akart frissíteni...
  • MR ME
    nekem az eset 4 simán müxik
  • BIZ0906