46641
-
Slipy #6093 Találtam megoldást:D
Egy fórumon valakinek sikerült Vista drivert összeszednie valahonnan és neki működött:D
Nekem is működik Win 7 alatt!:D -
#6092 pl gyártó oldalán? ha ott nincs akkor nem is létezik hozzá -
Slipy #6091 Sziasztok!
Nem tudtok véletlen ASUS P5AD2-E Premium alaplaphoz Vista/Win 7 drivereket?
Főképp a wifi driver gondjaim vannak mert nem ismeri fel.
XP-s drivert ha beadom neki azt elfogadja és látja a wifi hálókat de mindre azt írja, hogy nem megfelelő a driverem a hálózathoz...XP altt hibátlanul működik, Vista drivert ami működött Vista alatt meg nemigen találtam...
ASUS 802.11b/g integrált wifi-ről van szó.
Előre is thx a válaszokat! -
#6090 kipróbáltam, winmediaplayer-el ment a zene, bepakoltam egy dvd filmet és semmi... meg se próbálta a wmp lejátszani, érdekes :) -
#6089 hiába az autorun off, akkor is azt csinálja -
#6088 autorun=autoinfect -
#6087 az ilyenek ellen asszem még működik a shift-es trükk, xp-ben legalábbis működik, a lényeg hogy amikor beraksz egy autorun-os disc-et akkor miközben beolvassa, folyamatosan nyomod a shift-et, ezzel jelezve a win számára, hogy nem kérsz az autorun-ból -
#6086 Talán mert bevan kapcsolva az automatikus lejátszás? -
#6085 hali
az miért van, hogy ha zenét játszik a windows media player és közben beteszek egy dvd-t amin pl egy sorozat van, akkor miért hagyja abba a zenelejátszást és miért tölti be a dvd tartalmat ez a szerencsétlen lejátszó? :S -
#6084 tud az címkézni, egyszerűen jobbklikk -> rename a lemez aktuális nevére a disc layout alatt :) -
msstz #6083 néha csinál ilyet, főleg aztán, hogy témát váltasz, de igen, ált. a jobb gomb, stb. megoldja. -
msstz #6082 #6072?
amúgy én a starburn-re szavazok, az tud címkézni is, nem úgy, mint az infrarecorder (vagy csak nem találtam meg benne.) :) -
#6081 Lehet, hogy csókolomot mondhatsz a rendszernek is. XD -
#6080 hehe, a régi bétával nekem is volt ilyen, ha mákod van akkor csak ennyit kell tenni:
jobb klikk az asztalon -> view -> a Show desktop icons mellé betenni a pipát -
#6079 fel is raktam már a hozzászolásod előtt sőt régen csak ezt használtam de sokszor volt hogy nem tudta lezárni a lemezt.
most ezzel irtam adat dvdt sikeresen. csak annyi gondom van ,hogy most kacspoltam be a gépet és az osszes asztali ikonom eltunt. -
#6078 http://www.imgburn.com/
lehet, hogy a mostani verzió bugos, mert nekem elcseszett 2 lemezt. de ugyan abból a hengerből és elvileg a lemezekkel volt a gond, de ki tudja
mindenesetre ez az egyik legjobb progi a témában -
#6077 Csókolom. ismét
hát nem vált be az író progi nem ismeri fel uresnek a lemezt törlöm utánna akkor se tudja kezelni. tudniillik ujrairhatöra irok csak megnézem és törlés .
a kijelző tipp koszi. -
#6076 csókolom :DDDD -
#6075 kijelzős problémára: start menu -> control panel -> Hardware and Sound -> Power options -> az aktuális profil meletti change plan settings -> change advanced power settings -> a listában a power buttons and lid alatt neked a lid close action-t kell megváltoztatni
CD/DVD író: infrarecorder, van x86 és x64 verziója is, magyarul is tud, ingyenes, kicsi, kompakt :) -
#6074 ja még valaki tud ajánlani kicsi iro progit. anno a cool cd dvd burnert használtam de ezen nem muszik. dvd decryptert haszn. iso k ra.
nem nero nem ashampoo ra gondolok hanem valami minimálásra mai mukodik is. adat vagy divx kiirására kell. -
#6073 Csókolom.
Mikor lehajtom a noti kijelőjét akkor minek rakja hibernácioba vagy kijelenkezésbe a gép magát. ki lehet kapcsolni?
Idegesit mikor törlöm a port róla , hogy ki lép vagy nem tudo mibe rakja magát van ,hogy nem tudom visszaimátkozni hiába nyomom a gombokat ilyenkor direkt kikapcsolom csak így tudom ujrainditani .
gyanítom én vagyok hulye de eddig nem foglalkoztam a témával. -
msstz #6072 Az miért lehet, hogy nem működik a kijelző dimmelése? -
#6071 Külső keverőhöz szeretném használni szóval valszeg felejtős, de azért köszi! :) -
Pio #6070 Illetve swap center/subwoofer outputtal nagyjából jó lett. Legalábbis a sztereót hatásosan kikeveri, de tartok tóle, hogy egy ténylegesen 5.1 anyagból így már semmi nem ott szólna, ahol kéne neki :D
Szóval:
1. Speaker fill ON
2. Swap center/subwoofer output ON
3. Room correction ON és játszogass a beállításaival
4. ?????
5. Profit -
Pio #6069 Sajna nem. Továbbra is annyi, hogy Speaker fill + Room correctionnel lehet egy picit javítani a dolgon, de alapvetően csak a 2 hangfal szól normálisan. -
EK1TEP #6068 Nekem ma (most) jelzett az update és nyelvi fájlokat akart leszedni! francia,spanyol stb. magyar nem lesz csak a véglegesben? -
#6067 Realtek HD Audio R2.23-as driverében javították már az 5.1 problémát? -
#6066 thx ;) -
#6065 3-4 hetente kibírom, hogy behozzam azt az oldalt és copy-pastezzek egyet ;) -
#6064 seriallal már évek óta nem szarakodok, mindig újat keresni ha blacklistes lesz stb stb... -
#6063 mara-fixel igaz bajosan de meg lehet oldani h frissítsen :) -
#6062 tud az több is lenni -
#6061 eset smart security 4-van nekem angol, és hibátlanul véd az rc-n
igaz hogy csak 30 napos -
#6060 nekem is megy az eset 4 -
#6059 nekem nem akart frissíteni... -
#6058 nekem az eset 4 simán müxik -
BIZ0906 #6057 opi gépelési hiba sry, AVG 8.5 Free -
BIZ0906 #6056 És még mindíg AGV 8.5 :) -
#6055 nekem megy a nod32 (legfrissebb), gond nélkül -
#6054 start menü -> keresőjébe beírod: record steps és katt az egyetlen találatra