46641
  • skateout
    Jah izé :D
    7127-es Build akart lenni :D
  • skateout
    Csáo.
    Na feltettem a 7125-ös Build-et, eddig nincs gond vele, nem tudom hogy honnan tudhatnám meg hogy ha tényleg amolyan virusos lenne. Mit csinálna? Küldené kifele az információkat, vagy töltene le vmit aztán kifele? Vagy mi lenne? Mert figyeltem a fel-le töltését, de semmi mozgás.
    Szal vkinek vmi tipp hogy hogyan tudhatnám meg, amugy nem félek tőle én magam, de ezt szeretném másnak is oda adni hogy használja, aztán nem akarok felelős lenni ilyenért :D
  • Narxxis
    De annyira éreztem, hogy lesz pár "okos" aki beírja, hogy nála milyen szuperul megy.
  • RBJ
    de nehogy megharapj miatta narxis
  • Narxxis
  • RBJ
    Nekem semmi gondom a 7100 óta használom .
    primán megyen minden.
    most a 7127 van fent . a magyaritás nem igazán érdekel mert nem bízok benne. főleg ,hogy a registrybe tobb ezer hulladékot hagy.
  • Narxxis
    tyűűűűűűűűűűű nem mondod? és ez kizárja, hogy nálam ne működhessen úgy ahogy leírtam?Ugye nem gondolod, hogy ugyanaz a hálókártyánk, ugyanaz a gyártónk és ugyanazt a drivert használjuk?

Egyébként már csak te hiányoztál erről a fórumról.
  • Riccardo G
    szintén
  • padavanHUN
    Harmadik napja használom elsődleges és kizárólagos oprendszerként a W7-et. Egyszer sem szakadtam le a hálózatról...
  • padavanHUN
    Annyira buta vagy, hogy sajnálni való.

Válasz a kérdésre: Átlagosan 10-20% teljesítmény növekedésre lehet számítani a játékok esetében W7 alatt. Megerősítem: Nekme eddig a Fallout 3, a GTA IV és az új Riddick játék is több framet produkált, mint Vista alatt.
  • Narxxis
    Egyébként én ma váltam meg a Win 7 RC-től sajnos állandóan szakadt a hálózatról, lehet driver hiba is, édesmindegy, így nem lehet még használni. Persze ha kész lesz és a driverek is jobbak lesznek hozzá akkor szívesen áttérek rá, addig hagyom a tesztelést másokra. Pedig a legfrissebb, kifejezetten Win 7-hez készült drivert használtam. Most Vistaról írok, minden jó, nem szakad a net 10 percenként.
  • Narxxis
    De ne legyen.
  • Zeller01
    Tudna segíteni abban valaki, hogy a winampot véletlenül leraktam kis méretűre, a tálca mutatja, de onnan nem tudom újra nagy méretűvé varázsolni. Hiába nyomkodom izomból az asztalon fut, de nem tudom normál nézetbe rakni.
  • Riccardo G
    vagy nagy a szél :D :D :D lol
  • tommygear
    hát akkor lehet videókártyahiba
  • The Best
    nem Samsung syncmaster 2243nw a tipusa
  • tommygear
    crt monitorod van?
  • The Best
    köszike rendes vagy de ha neked lenni ilyen akkor mit csinálnál :)
  • DarkSector
    gyere ki a vízből... :D
  • The Best
    Hali van 1 nagy gondom 2napja hullámzik a kép ez mitöl van de nagyon szembantó ha tudtok segitsetek köszi
  • strebacom
    Na rájöttem a win7 manager állított át egy bejegyzést....
    Még hogy vírus......úgylátom sokaknak könnyebb ezt rávágni,mint segiteni..
  • Riccardo G
    érdekes ez a magyarítás, mert minden gépen más :D
    egyiket ez angol másikon meg az :D
  • tommygear
    köszi
  • once
    http://www.hogyan.org/windows-7-vizjel-eltavolitasa
    http://www.hogyan.org/send-feedback-link-eltavolitasa-a-cimsorbol
  • strebacom
    Igen...de ezt ki lehet kapcsolni szerintem valamit elálítottam ahogy átnéztem a rendszert magyarul.....
  • serkov
    De most látom! Ezt írták neked másik fórumon is! :-)))))
  • serkov
    Sztem, mert egy nemhivatalos fostömlő! :-)A Másik problemád is nagyon hajaz arra amit az indexen írtak.... Árnyékhálózat használja a géped! Nekem ha nem megy csak a torrent akkor nem bír 0,5 fölé menni a proci terhelés! Formatáltad a wincsit a nem hivatalos win7 óta?
  • Snexi
    ezt a 99'9%-ot mire alapoztad?elég hiányos még a magyaritás
    vannak benne érdekes dolgok is,mint pl a jobb felső sarokban a "Search Számitógép" meg hasonlók
    persze tudom hogy ez nem a végleges.
  • skateout
    Gyerekek.
    Azt mondják hogy az új Build-el megy a Punk Buster.
    Na most ez az oprendszernek köszönhető, vagy a PB csinált kompatibilis verziót?
  • strebacom
    Az miért van hogy ha nem nyúlok a géphez egy-két perc múlva kiléptet a felhasználóváltáshoz....ez azóta mióta feltettem a magyart....
    Köszi!!
  • LeonSilver
    #6100 ;)
  • crazyclone
    Azok számára akiknek kékhalál (BSOD) miatt nem sikerült instalálni a se7nt ajánlom a 7127 es verziószámú változatot mert a 'Microsot' (valójában a fórumon okoskodta ki egy civil) orvosolta a hibát !
  • vohanyi
    Windows 7 Magyarítás!
    99,99%-ban magyar lesz,a Windows 7!A 7100-as verzión tuti működik!
    Windows 7 Magyarítás!
  • tom235
    Szerintem semmivel, játékra jobb a vista mint a seven.
  • tommygear
    valaki belinkelné nekem hogy lehet eltüntetni a jobb alsó sarokból a verziószámot? mega send feedback feliratot?
    thx.
  • terribad
    ez ugyan az mint ami fentvan ati oldalon 11 nappal ezelőtti dátummal, fölösleges "frissíteni".
  • BIZ0906
    Már van ATI Catalyst 9.5 is.
  • strebacom
    És az ikonok pozicióját miért nem jegyzi meg, mikor újraindítom a gépet az összes a bal felsö sarokban van, a hálózati ikon elött meg forog a kis kék karika,állandóan közben meg megy a net rendesen.....
  • gabor222
    hi

Akinek esetleg fenn van a Win7 RC1 és a CoD2 az megmondhatná h mennyivel van több fps mint vistán

THX
  • DjDano
    Minek veszekedni mindig lesznek olyanok akik egy elavult és nem biztonságos oprendszert (XP)akarnak használni, lelkük rajta, egy biztos a világot nem az ilyen emberek viszik előre :))