46641
-
Vendettahc #6413 Szevasztok Srácok. Kéne egy kis segítség. Tegnap felraktam az RC2, 7100-as buildot. Minden tökéletes kivéve egy valamit. A Creative videokártyámhoz nincs Driver, ugyanis végigpróbálva majdnem az összeset a hivatalos Creative oldalról mindegyiknél hibaüzenettel indít a driver telepítője. Pontosabban ezzel.
Próbáltam Vista drivert, kimondottan Windows 7 Drivert is, de az összesnél ezt a hibát írja ki. Troubleshoot Compatibilityt is néztem.
KÖszi a segítséget előre is. Nem szeretném hogy ha fölöslegen lenne a 15 rongyos hangkártyám a gépbe. :) -
#6412 "még jobban futnak, mint xp-n. söt némelyik szebb is"
ezt énis megerősítem :)
már nagyon várom a végleges hetet :D -
BIZ0906 #6411 "még jobban futnak, mint xp-n. söt némelyik szebb is"
Ez nekem is fel tűnt bár még + 2GB ram és még tutibb lesz a vas :) -
#6410 Ja, megy. Nálam, eddig egy játékkal se volt gond 7tel. Dirt, Grid, Cs.s, TDU, ridick dark athena, cryis,/warhead, fc2, gta4, insurgency..
még jobban futnak, mint xp-n. söt némelyik szebb is -
#6409 gondolom nem mindegyik torrentesbe csempészték bele azt a bizonyos "pluszt" -
#6408 "...Annyit azért elárulhatok, hogy akik a torrent-tel leszedték a 7100-as build-et, azok ne kínlódjanak a hivatalos kiadás letöltésével, ugyanis én megtettem, fc-vel összehasonlítottam és bitről-bitre ugyanaz. A béta kulcsok egyikével telepítettem és aktiváltam is, szóval hajrá!..." by Sipi -
#6407 Állítólag megy, én csak offline próbáltam. -
#6406 egyem az érzékeny lelki világod -
#6405 Igen. -
Lacko86 #6404 nekem a tom & yerry jobban bejött.... -
#6403 vegyel egy donald kacsa magazint es ragaszt oda az ajandek matricat
vagy szokd meg -
#6402 akkor próbáld ki a Big Rigs Over the Road Racing-et. Ritka szar az is XD -
#6401 nekem eltüntette, igaz x64em van... -
Lacko86 #6400 Ha vízjel eltűntetésre ezek közül egyik sem működik, akkor mit lehet tenni? van valakinek esetleg ötlete? 7100-as build, 32bites -
Pio #6399 Passziánsz
Aknakereső
Stalin vs Martians (A Világegyetem Legrosszabb Játéka vita nélkül, mindenkinek kötelező kipróbálni)
Viszont a Majesty nem megy, hogy dobták volna le az egész bagázst a Tajgetoszról...
Komolyra fordítva amikkel épp játszogattam vagy 7es ismerőseim tudomásom szerint biztosan játszogattak:
Band of Brothers: Hell's Highway
X-men Origins: Wolverine
CS szorsz
DoD szorsz
HL2 deszmeccs
TF2
Demigod
Mass Effect -
#6398 Csak ami fut heteske alatt. :) -
#6397 Steam-ben az összes. :)
DemiGOD
Gobliiins 4
ZOO tycoon 2
Trials 2
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Fallout 3
-
#6396 Most felsoroljuk az összes gamet? -
#6395 World of Goo XD -
#6394 Grid - warezzel megy online? -
#6393 Win7 64bit
Cs:S
Warhammer DoW2
Battlestations Pacific -
#6392 GTA4
Test Drive Unlimited
World Racing 2
Unreal Tournament GOTY
CS 1.6
Trackmania United Forever
Crysis
Crysis Warhead
Far Cry 2
Jazz Jackrabbit 2 :D
FS2004
FSX
GRID -
#6391 játékok amik eddig tökéletesen működtek nálam: (win 7 64bit)
- Archlord
- Call of Duty - World at War
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4 - Modern Warfare
- Crysis
- Crysis Warhead
- Crysis Wars
- Far Cry 2
- Lineage II
- The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena (nem tökéletesen, de megy, valoszinü nem op rendszer hiba :P )
- World of Warcraft
- X-Men Origins - Wolverine(TM) -
#6390 Na de őt, csak a hollywoodi cégek láthatják, a nézők nem, hát nem érted ? -
#6389 na jó, de a virtuális Jessica Alba sem tudja azt, amit az igazi :D -
#6388 :DDDDDD Szerintem kicsit több embernek segítettem már mint te, parasztgyerek. -
#6387 Jó akkor játékra van kitalálva :))))) -
Kurafi #6386 Szerencsétlen HUNFatal, megint elkezdte a sértegetését a többi fórumozónak, amitől azok felkapták a vizet ?
Hagyjátok rá, állandóan ezt csinalja, a parasztgyerek. -
#6385 Azért ez -> 2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009 odab*sz :D :D -
#6384 Te idiota majomgyerek.
Koze nincs a hulye magyarazatodnak a valosaghoz. A Virtual PC egy virtualizacios szoftver egy emulator, ami nem nativ szoftverkornyezetet teremt az osszes XP-n futtathato szoftver szamara, ami nem futna a Win 7 alatt.
Milliokert fejlesztett szoftvereknek te idiota, folyamatos supportja van.
De akkora gyik vagy, hogy amit az MS irt le azzal vitatkozol, csak hogy ugy latszodjon neked igazad van, mikozben maga az MS nyilatkozta miert ezt a megoldast valasztotta.
"Azt ugyan a Microsoft is elismeri, hogy a virtuális XP nem hibátlan, és közel sem használható teljes értékű operációs rendszerként, de megalkotásával a redmondiak elérték, hogy már valóban csak egy marginális rétegnek ne érje meg váltania az új operációs rendszerre."
Raadasul maguk irtak le, hogy nem tesznek kivetelt a ceges vagy otthoni felhasznalok kozott eppen ezert a virtual PC mind megtalalhato az Ultimate, hanem a Home Basicben is.
Biztos azert mert csak a cegeknek csinaltak szoval erolkodjel nyugodtan tovabb.
-
#6383 Népszerű témák
1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Euro Truck Simulator
4. A 80-as évek zenéi
5. Windows 7
6. Prison Break (FOX)
8. Lost (ABC)
9. Football Manager
10. Humoros és aranyos képek, videók
5dik a 7 ;) -
#6382 jo én eddig iet nem használtam.
de a virtuális nem lett volna kizáró ok amugy ...legalábbis akkor még el tudtam volna képzelni, hogy fogom a fear-t, ami akad win7-nél, és a virtual mashine-be telepitem, vagy csak onnan inditom az exe-t. -
#6381 THX
na igy már világos, hogy miért volt fura, hogy hivatalossan lehetett letölteni az sp3-as xp-t...és miért nem kell neki cd-kulcs... -
#6380 virtuális -
#6379 persze hogy nicns feltüntetve mivel ez egy virtális xp -
#6378 semmi baj részemről ennyi.
de nem türöm el, ha lehordanak, olyan miatt, ami végett semmi oka nincs.
ha elötte beszóltam volna, akkor nem szolnék semmit.
de igy snasszba...
én eddigis a programokról beszéltem, nem az itt lévő emberekről, és én ezzel le is zártam a témát... -
#6377 Nem tudom, hogy volt e már belinkelve ez a cikk az XP Mode-ról, de szerintem érdemes elolvasni: link -
#6376 mostantól próbáld meg kulturált módon kifejezni magad, vagy inkább maradj csöndben, mert az ilyen hangnem nem ide való -
#6375 mond, hogy ha valamiben tévedtem...
mert ahhogy én emlékszem csak a programmal volt gondom.
nem nagy tragédia természetessen, mert azzal az 1 játékkal játsok majd xp-n.
csak nem volt feltüntetve, hogy nem teljesértékü XP!!! (játékok nem mennek, driverek nem mennek)
Ennyi... -
#6374 pffffff