46641
  • serkov
    Hali! Ügyességemnek köszönhetően tönkre ment a Media PLayer! Nem tudja valaki hogy tudom csak ezt újratelepíteni, vagy letölteni valahonnan? A neten eddig csak nem kompatibilis verzákat talltam! Újratelepítésnél ojasmire gondolok, mint XP-nél a programösszetevők eltávolítása-hozzáadása stb?
  • Pio
    Köszi szépen mindenkinek a segítséget, írtam a "nagyfórumra", hátha valaki tudja a megoldást.
  • LeonSilver
    64-es W7, ATi HD4850 és nemlehet kikapcsolni
  • mflex #6290
    Ahhoz képest, hogy pár napja minden szemét lófasznak elmondtad a win7-et elég nagy "buziwin7user" lettél.

Gyújts lámpát fent, vagyis először próbáld megoldani a hibákat és ha senki nem tud segíteni akkor írj a microsoftnak, utána már fikázhatod, de most nagyon úgy nézki, hogy teljesen belebuzúltál az új OS-be!!

Ami nem baj, csak elég kétszínű megnyilvánulás és amit én és mások is rettenetesen tudnak rühelni!!!
  • bon
    Csak megjegyzem, hogy már 1997 óta van VirtualPC a Microsoft 2003ban vette meg, utánan ingyenesen elérhetővé tette.
  • EK1TEP
    nálam sem lehet kikapcsolni
  • Cat 02 #6287
    Akkor Virtualbox és társai lassan kihalnak majd :)
  • DarkSector
    igen...
  • stevenson1988
    nyílván, én spec virtuális gépen futó ubuntu-n írtam meg a beadandó shell scriptemet :)
  • Cat 02 #6284
    Linuxot is támogatja ?
  • Pio
    Nagyon köszi a segítséget. Remélem egy ATI-s is megszán és akkor tuti valami win7 para, csak annyira nem értek az egész lelkivilágához... Próbáltam kilőtt aeroval is hátha az tart rá igényt vagy valami, de nem. Úgyhogy fogok írni erről a sevenforumsra szerintem, ott csak meg tudja valaki mondani a frankót...
  • stevenson1988
    nálam GeForce 9600GT-vel nem lehet kikapcsolni (nincs olyan gomb, egyik helyen sem)
  • DarkSector
    jah vágom
    mert az xp emulálása sem tul fürge :D
    thx
  • bon
    Elindítod a virtula Machines-t. majd a megjelenő ablakban Create virtual machine begcsinálod a beálításokat majd ha megvan elindítod az új virtuális gépet Tools/setting dvd drive opciónál betöltöd a Vista telepítő image-t, vagy az a meghajtót választod ki amelyikben a Vista telepítő megtalálható. Ezután már csak egy sima Vista telepítés lesz. De azért a virtuális gép nem ér fel egy fizikai géppel teljesítményben. Ja régebbi oprendszerre is rétezik ez a program VirtualPC néven.
  • S8DJ
    nekem lehet

töltsd le a winamp.com-ról a legújabbat.
  • DarkSector
    Miért nem tudok winamp-nál skint kiválasztani????
  • DarkSector
    magyarul ???
  • Pio
    Mélységes tisztelettel kérnék szépen bárkit, akinek fent van a hét, hogy két "húúúittötteltöbbazefpéesem" post között legyen szíves végrehajtani az alábbi algoritmust:

1. MEGNYOM: windows+R gomb
    2. BEÍR: "dxdiag"
    3. MEGNYOM: enter
    4. FÜLET VÁLT: Display
    5. MEGNÉZ: DirectX Features-->Acceleration
    6. ABLAKOT VÁLT: webböngésző, sg.hu, win7 topik
    7. HA 5. eredményében létezik kikapcsoló gomb, akkor
    .. BEÍR: "ki lehet kapcsolni"
    .. MEGNYOM: sárga MEHET gomb
    .. KÜLÖNBEN
    .. BEÍR: "nálam sem lehet kikapcsolni"
    .. MEGNYOM: sárga MEHET gomb
    8. ÉREZ: elégedettséget, hogy 20 másodperc munkával segített valakinek, aki már fél napja vergődik valami miatt.

Ennyi, szépen kérem, hogy az algoritmust esetleg olyan ember is végezze el, akinek ATI videókártyája van.

Illetve itt egy másik szintén 20 másodperces kérés is, ezt már tényleg csak nagyon időmilliomosok teljesítség, hálám örökké üldözni fogja őket:
    Screen resolution panelen (desktopon jobbgomb és "Screen resolution" vagy start menübe: "Adjust screen resolution") Advanced settingsre nyomva majd az új panelen Trobuleshoot fülre váltva elérhető Nálatok bármilyen beállítási lehetőség? Annó itt is volt egy csúszka, amin a hardveres gyorsítást lehet állítani, de most öszvissz egy kis rizsa meg egy "Change settings" gomb van, amire nem is lehet rákattintani.
  • DarkSector
    hát neked lehet nem nagy dolog, de én most látok iet először :D
  • Snexi
    mondjuk programmal?
  • DarkSector
    nemár és hogyan vistát????
  • Snexi
    van,néhol a 7 javára de általában az xp-n jobban mennek a gamek
  • balint1111
    win 7 7127 build és XP között van FPS különbség játékokban?
  • stevenson1988
    pl ez, annyi hogy kell hozzá az everest
  • RBJ
    tud valaki valami jo kis gadgetet ami kiírja a cpu k homérsékletét?
  • bon
    Sőt Widows 7-et, Vista, dos-t meg sok egyébb más is futtathatsz.
  • bon
    Előfizetéssel igen, ingyen nem.
  • Pio
    Írtam lentebb:

"
    Valakinek van ötlete hogy lehet kikapcsolni a directdraw hardveres gyorsítását GF kártyával?

Régebben 2 módszer volt rá:
    1. dxdiagban display fülön volt kikapcsoló gomb az Enabled felirat mellett

2. screen resolutionnál Advancedre mondva Troubleshootingnál le lehetett húzni a hardveres gyorsítást nullára

Viszont win7ben egyik lehetőséget se tudom elérni, valakinek van ötlete más megoldásra?
    "

Azt megkérhetném, hogy valaki más is nézze meg az 1-es, 2-est, hogy nála ki lehet-e lőni a DirectDraw-t? Csak hogy tudjam, hogy ez win7-es "feature", hogy nem lehet vagy pedig nálam van a bibi...
  • RBJ
    Csókolom.
    ugy látom ebből rtm fajtából kifjön még vagy ezer verzió. már lassan abbahagyom az op rendsz lefeltevését.
    lesz az rtm ből hivatalos verzió a microfossnál mint a rc 7100 ami letölthető majd szerverükről?
  • tommygear
    és most ebbe mi a nagy szám?
  • ACE
    Nálatok sem megy az ffdshow feliratozója? Windows Media Playerrel nem akarnak előjönni az ikonjai sem az ffdshow-nak...
  • DarkSector
    nem lehet több valamit rosszul néztél.
    win 7ben még kevessebb fps-eket leht kapni mint vista esetében!!!
  • DarkSector
    Nah srácok ez asztán a mega LOL!!!
    Windows XP SP3 emulálása Win 7 alatt!!! O_o

• [HUN]FaTaL
    Inkább te vagy annyira buta hogy fáj. :) Semmilyen különbség nincs, leteszteltem.
  • padavanHUN
    Ja, én hiányoztam, hogy ellensúlyozzam a dolgot, nehogy valaki azt szűrje le a mondókádból, hogy a 7 nem bírkózik meg a hálózatokkal, miközben csak az user error esete forog fent. :)
  • padavanHUN
    A kérdés az, hogy a "szerintem" mennyire lehet mérvadó egy kérdéssel kapcsolatbna, monfjuk egy tapasztalat ellenében. Egyébként is, tapasztalat hiányában a "szerintemnél" sokkal értelmesebb az, ha nem írsz semmit, mert az biza' hülyeség lesz. Te egy játékot emelsz ki, én meg épp most írok egy tesztet erről a témáról. Ennyi...

Ha lehülyézek valakit aki olyasmiről beszél, amiről utólag bevallottan fingja nincs, akkor én vagyok a primitív és nem az illető a hülye? :D okézsoké. És igen, elmúltam 13 éves, viszont ez a fórumokon naponta ötvenezerszer ellőtt és hullakopott életkoros oltogatás már megint hülyeség, sőt, mérhetetlenül primitív is. ;)
  • tom235
    Tudod azért írtam oda, hogy SZERINTEM mert egy netes teszten annó azt olvastam, hogy a vista több fps-t produkált és saját magam is tapasztaltam ezt pl. stalkernél. Ez persze nem zárja ki azt, hogy neadjisten pont a gta IV vagy a riddick pont a te gépeden jobban futott, azis elképzelhető hogy a teszt is kamu. Ettől függetlenül nem kell rögön lehülyézni, ez elég primitív gondolkodásmódra utal, bár biztos nem lehetsz több 13 évesnél (ezesetben érthető).
  • Pio
    Képzeld, nálam minden szuperül megy! :D
  • terribad
    felrakod bármelyik antivirust és scanneled az isot amiről telepítetted
  • RBJ
    Tudtommal nem kell tojni nekem is ez van fent. összehasonlitották a hash jét és elvileg nem turkált verzió.
    ha meg valami kiderul akkor mehet vissza a 7100 hivatalos