46641
-
#6213 Driver probléma...
Egyértelmű. -
#6212 De komolyan mondom... nem tudom, miért erőlködik... mintha Win7 teljesen más rendszer lenne, mint a Windows.
A dos ugyan nem, de egy 95-re írt program is szépen elfut, sőt... elég szépen. Nagy rendszert igényű programoknál van a gebasz, mert a Win7-nek is van igénye. De ez egy idő után, újabb hardvereknél nem lesz probléma. -
strebacom #6211 Persze volt amelyik nem "hivatalos volt, na de mindegyiknél ez a hiba....
A vistasp2 tökéletesen müxik és a 7077 elöttiek is.. -
#6210 Hűtés / VGA driver probléma
Esélye kb. 69% -
#6209 "Ha nem jó, használsz XP-t :P
" kemény!!! :D
ez aztán megoldja a gondokat egycsapásra XD -
#6208 hivatalos???a win7-ed? -
#6207 Ha nem jó, használsz XP-t :P
Ha meg a Win7 is viszi, akkor meg minek? :D
Ha meg nem kell az egyikse... hát akkor...
Ubuntu+WinE= tök ingyen egy biztonságosabb rendszer... azon is van D3D -
strebacom #6206 Most már tényleg irok és valaki mondjon is róla véleményt....a 7077 óta nekem valahogy nem jól müködik ez a win7, pl nem jegyzi meg az asztali ikonok pozicióját, eltünnek az ikonok az óra mellöl, a hálózati ikon azt jelzi, hogy nincs kapcsolat X.... és közben mégis van....
a 7000-es tökéletes csak a 7077-töl szarakodik de mindegyik...az RC is....nem tudom miért lehet, akkor olyan is van hogy egyszer csak kikapcsol a monitor, és a vga órajelek meg 3d-be kúsznak fel....nem értem mi lehet.....
Kérek valakit irjon valamit hogy ö tapasztalt e ilyet, vagy hasonlót, vagy csak irjon véleményt....
-
#6205 0,1 ? Most kiakarod rohogtetni magad ?
Legalabb hasznal annyi, mint amennyi nem. -
#6204 Mi a szarért ne indulna el? Ki nem szarja le a D3D-t?:D Nem játékokat kell emulálni rajta. Szerinted átlagosan hány szoftver használ directx-et? 1%? 0,1%? -
#6203 Jobb klikk az asztalon->Gadgets
Control Panel -> Gadgets -
#6202 beírod keresőbe, hogy gadget és kidobja. én így találtam meg -
#6201 Csakhogy a problema a regi szoftverek futtatasaval volt kapcsolatos, ahhoz meg hiaba erolkodsz a Win7-el vagy a fos XP emulaciojaval ha nem fog elindulni rajta, amit a felhasznalo szeretne hasznalni.
-
#6200 Szerintem egy újabb védelmi szoftverrel felszerelt Win7 RC!!!! is sokkal biztonságosabb, mint egy adminisztrátori jogokkal, vagy annélkül ellátott XP.
Aztán A Windows 7 szebb, igényesebb, tudom kezelni. -
Kurafi #6199 Marmint egy RC _ Akkor megis erdemled, foleg mivel rengeteg driver szoftver nem is fut rajta, de azert neked eleg a rendszer.
Meg szerencse, hogy van rajtad kivul tobb mint milliard felhasznalo. -
PunkZoli #6198 hol vannak a gadgetek a win7ben? mert én még az elején találkoztam vele, de azóta valahogy nem találok vissza oda -
#6197 De legyen, elavult már. Ennyi erővel lehetne win2k-t is használni. -
#6196 Amire kellenek a rendszerek, arra nekem tökéletesen megfelel a Windows 7 is. -
#6195 Ne legyen a múlté. -
#6194 Nem tudom, mit erőlködsz, hiszen ez csak egy funkció.
A legtöbb program fut a Windows7-en, ami futott az XP-nél.
Akinél meg nem, az használ továbbra is XP-t.
Még a Need For Speed 3 is szépen elfut, sőt, ez kicsivel szebben, mint az XP-n... nem tudom, miért, de tényleg így van.
XP pedig errefelé már a múlté, mint a Windows 98. Mindhárom PC-n ez megy. -
#6193 9.3 vista-win7, 9.4 bugos -
#6192 VirtualBox aztán marhára tud 3d-t:D Azért nem megy vele még a compiz se ubuntu alatt. :D -
msstz #6191 "Csókolom" :)
még mindig nem csökkenti afényerőt, nem működik a dim (geforce 8400m g). semmi ötlet? -
Pio #6190 Valakinek van ötlete hogy lehet kikapcsolni a directdraw hardveres gyorsítását GF kártyával?
Régebben 2 módszer volt rá:
1. dxdiagban display fülön volt kikapcsoló gomb az Enabled felirat mellett
2. screen resolutionnál Advancedre mondva Troubleshootingnál le lehetett húzni a hardveres gyorsítást nullára
Viszont win7ben egyik lehetőséget se tudom elérni, valakinek van ötlete más megoldásra? -
#6189 gyerekek...melyik ati drivert szedjem le? 9.4 (60mb) vagy ami kimondottan windows7re készített vmiféle driver(100mb) ? -
#6188 Nezd meg az arat egy virtualboxnak.
Jah hogy ingyenes ? Ertem. -
#6187 Persze csak a jobb alternatívák pénzbe kerülnek: nézd meg az árát egy VmWarenek. -
#6186 Rengeteg, milliókért vett ,egyedi fejlesztésű 16 bites szoftver létezik, könyvelő programok stb, és nem fognak ezért újat venni. Nem vagyok elfogult a win7tel szemben, sokmindent lehet mondani, de ezt tényleg nem. Egyelőre nem érzem szükségét hogy váltsak rá (és SP1ig lehet hogy maradok a Vistanal).
Az XP mód nem otthoni felhasználóknak van, a Home verziókban benne sem lesz... -
#6185 Én nem mondtam, hogy XP-t telepítek. Sima 6.22-es dos-t. -
#6184 Ezek kozul melyik nem fog menni Win 7-en ?
Kb a Dosos programok es kesz. Arra nem eleg egy Dosbox ? Jah hogy te egy onsanyargato fakir vagy aki inkabb telepit egy 30 XP-t 30 percig minden egyes munkaallomason. Na ne rohogtessuk mar ki egymast. Amugy Office kb egy program pack, ne soroljuk mar fel az osszetevoit.
De ilyen erovel mondhatom erre, hogy openoffice. Ingyen bermentve emulalt XP nelkul.
Szoval ezek szep es jo magyarazatok, de olyan tavol allnak a realitastol, hogy kar veluk foglalkozni.
Ellenben mondjuk egy otthoni felhasznalo mit kezd majd egy tobb szazezer forintert megvasarolt szerkesztoprogramjaval, amire kellene a 3D ? De itt ugyanugy megemlithetem a nagy tervezoirodakat.
De jo lesz mar nekik a kukaba dobni. Amugy az vicces az egeszben, hogy manapsag mar egyre tobb alkalmazasnal hasznalnak D3D-t, mar az ablakmegjelenitesi gyorsitasnal is, vagy sorolhatjuk ide peldaul grafikus programokat, mint a Photoshop es sorolhatnam, de meg a videolejatszok szovegkiiratasi vagy egyeb funkcioi is. Es sorolhatek rengeteg, de rengeteg dolgot, ami miatt ebben az allapotban teljesen felesleges a XP emulacio a Win7-ben, mert erre vannak jobb alternativak, mint ez a belso semmi, hiszen ok maguk hozzafernek a forraskodhoz igy a directX-es GPU hivasokat, siman megoldhattak volna, ha annyira akarjak.
Persze nem akartak, mert igy az igazan draga programokat ujra meg kell venni a felhasznaloknak.
-
#6183 Új alternatíva: Azoknak a cégeknek szánják, akik azért nem váltottak Vistára, mert féltek otthagyni az XP-t. Szerintem ez inkább reklám értékű, és ennek a közönségnek szól. -
tom235 #6182 Valaki meg tudja mondani, hogy a hülye M$ minek vette ki az rc-ből az bluetooth a2dp támogatást? 7048 as build alatt faszán felismerte és egyből működött, nem kellett hozzá az a szar bugos bluesoleil, mint xp alatt, ráadásul még voltak különbüző fícsörök is mint bass boost vagy loudness, ami nincs a bluesoleilben. sony ericcson HBH DS 970 ről van szó amúgy. -
#6181 Nálunk: IMI, TTG, Anal, Cib bankos program, néha excel, word, Teri, Abevjava meg jó néhány dos-os progi. Ez egy Gazdasági iródába lévő Vista-s gép. Direct 3D-t használó szerintem nulla db van köztük. -
#6180 Jaj ne magyarazzuk meg, hogy ez igy jo. Ez nagyon nagy elfogultsagot feltetelez a Win 7-el szemben. Sorold mar fel, hogy milyen szoftvereket hasznalnak az irodakban pls, csak hogy kideruljon, hogy ez a megallapitasod nem igazan helytallo.
Altalanos szovegszerkesztok,faxprogramok,tablazatkezelok,adatbaziskezelok,katalogizalo programok par egyeb mellekes szoftver.
A CAD es egyeb programokat nem szamitom ide, mert azok joresze 3d gyorsitassal mukodik. Felsoroljam milyen alternativak vannak ezekre a szoftverekre ? Rengeteg, raadasul tobbseguket fejlesztik folyamatosan ugy licenszelik altalaban. Viszont 80%-al tobb olyan programot mondok aminek szuksege van Dx-re.
Azert telepitsek egy virtualis gepen 15-30 percig, hogy hasznalni tudjak mondjuk egy faxprogramot ? Hat akkor inkabb mar hasznalok egy olyan alternativ programot, ami tamogatja a Win 7-t, mivel annak a telepitese kb 20 masodperc es nincs szukseg egy nem nativ platform kornyezetre, amiben ott a rengeteg hibalehetoseg es kulonbozo idotrablo beallitasi hercehurca.
-
#6179 Pontosan, hogy inkompatibilitást kiküszöbölésére jó? én futtaok a munkahelyemne rajta régi dos-os programokat (mármint virtualis dos oprendszer alatt), de Virtual XP-n futtatok Adobe Acrobat Professional 7.0, ami nem kompatibilis a Vista-val. De a legtöbbet, programok tesztelésére használom, mert a fő rendszert nem akarom teleszemetelni és erre tökéletes. -
#6178 Nem 3D gyorsításra lett kitalálva az XP hanem pl. 64bites környezetben 16bites szoftverekhez és még sorolhatnám.. Nem szövegszerkesztőből áll egy iroda lol -
#6177 Nem, nem azert talaltak ki, hanem ha elolvasod figyelmesen a szoveget, konnyen ertelmezheto lenne, hogy azert, hogy az inkompatibilitast kikuszoboljek a regi szoftvereket felhasznalok szamara.
Viszont egy szaros 3D-t hasznalo kepernyovedot se fogsz tudni elinditani a virtualis gepen belul.
Vagy egy 3d gyorsitast hasznalo kepszerkeszto, videovago, CAD programot se.
Most akkor ez az XP azert lesz, hogy a szovegszerkesztot tudja benne hasznalni valaki az irodaban ? Ahhoz nehogy mar egy teljes XP-t kelljen telepitenei,ne bomoljunk mar. Ez egy bullsh*t. -
Pio #6176 Ennek a keresésnek így kábé semmi értelme, már a második találati oldalon ILYEThoz nálam példának okáért. Ez a keresés minden olyan oldalt megjelenít, ahol szerepel a "virtual", "machine" és "3d" szóhármas akárhol. De ez igazából teljesen lényegtelen, a virtuális XP beépítésének egész egyszerűen nem célja a 3d emulálás, tök mindegy, hogy a google hány találatot hoz ki rá.
Előre is elnézést a szar viccért, de az "eat" szóra 188millió találatot kapunk mégse lehet pölö megenni a windows DVDtokját... :D -
Pio #6175 Nem hinném, hogy 3D alkalmazásokra találták ki a virtuálisan futtatható XP-t, sokkal inkább különböző irodák, cégek csak XPvel kompatibilis belsős használatra kifejlesztett, nem korszerűsített szoftvereinek kezelésére, ezek a szoftverek meg 99%ban adminisztratív célokat szolgáló mondhatni "szövegszerkesztő" jellegű alkalmazások. -
#6174 Beszelsz zoldsegeket.
Vajon akkor a vmWare miert tud Dx9-es D3D-t emulalni ?
Nem kell hozza semmilyen extra hardware.
A googlen csak igy szimplan rekeresve is, nagyon nem keresik jah, tobb millio talalat. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=virtual+machine+3d&btnG=Keresés&meta=