46641
-
dashed_ #6373 utolso hsz
cod4re pd update.
most update-eltem ,es mar tobb mint 1 oraja nem vagott ki :) Rc 64bit -
#6372 hát azt várd meg féllábon :D -
#6371 jah ebben van valami:) -
#6370 az nem kockaság, mert egy játékot el szeretnék inditani, te faszfej.
és amit még nem tudsz rólam ezek szerint, hogy kurvára utálom ha sértegetnek.
én nem sértegettem senkit.
KURVÁRA sehol nem volt leirva te faszkalap hogy ezzel a játékok nem futtathatók.
úgyhogy fogd be akibaszott pofádat és sértegesd a szomszédodat ba+ és ne engem...
ennyi.
úgy érzem eddig én senkinek nem szoltam személyessen semmit.
ha nekem a programmal van bajom, akkor mit fáj az neked baszod.
-
#6369 rosszul látod. -
#6368 Kicsit másképpen megvalosítható: Winxp vagy Vista az alap rendszer ezen futt a call of duty 2, meg virtuális gépként az ubuntu meg a win7. egy quad procival és 8gb ram-al simán kivitelezhető. Én már csináltam hasonlót. -
#6367 amúgy nekem az az álmom, hogy a call of duty 2-vel úgy játszak, hogy az wine alatt fut, ami ubuntu alatt, ami meg vmware alatt, majd az pedig xp alatt, ami meg nem máshol, hanem windows 7 alatt fut virtuálisan
na ezt übereljétek
amúgy meg fingom nincs min vitáztok, ahelyett, hogy már rég egymásra hagytátok volna, hogy ki szerint miért jó/nem jó vagy miért kell/nem kell a win7 alá virtuális xp -
#6366 Egyébként meg legyen: Akkor nem jó semmire, a cégnél a 64biten nem működő 16bites alkalmazásokhoz (igen jó sok van belőle) se, meg úgy ámblokk semmire. Ne használd, senkit nem érdekel. Rakjál fel egy VMWaret és élvezkedj a dx9en. -
#6365 Te agyatlan a kompatibilitási probléma nem a sims2re meg a carmageddonra vonatkozik hanem a cégeknek milliókért fejlesztett speciális szoftverekre. Le se szarja az MS az otthoni gépedet amire warezolod a wint, sőt a három nem működő játékot is leszarja. Egyébként mutass már 20 játékot ami nem megy Vistan/7en, de működik XP-n. -
#6364 köszi -
#6363 négy nálam hibátlanúl működik -
PunkZoli #6362 nemtalálja -
strebacom #6361 A 4-röl olvastam hogy már kompatibilis a win7-el azt tedd fel, a googlevel találtam egy magyar tesztet, ahol teszteltek több virusirtót is...és ott zöld pipát kapott... -
#6360 eset smart security 3.0 használható 7-el?
vagy inkább a 4.0? -
#6359 kb hatan válaszoltak neked hogy telepíts újra az egészet, ne frissítgessél -
strebacom #6358 Én úgy veszem észre hogy vistán azért jobban futnak a játékok mint win7-en....Gondolom a driverek miatt, de majd kiforrja magát....vagy rosszul látom? -
#6357 Kompatibilitási problémák általában cégeknél vannak ?
Mondjál még ilyen értelmes dolgokat észlény. Ráadásul nem natív szoftverkörnyezetről van szó, aminek nincs semmi köze a VGA kártyához, vagy hangkártyához, de még beszélj további hülyeségeket.
Még szerencse, hogy például a clipperben megirt adatbáziskezelővel futtatod a Crysist, csak az a baj, hogy nem a VGA vagy hangkartyafüggősége miatt nem futtatható bizonyos szoftveres környezetekben. Birom amikor ilyen szakbarbárok osztják az észt, miközben fingjuk nincs az egészről. -
#6356 A kompatibilitási problémák általában a cégek saját fejlesztésű programjait takarják, az hogy neked nem megy a vga kártyád meg hangkártyád mert régiszar nem tartozik ide. -
#6355 Uristen.
Te egyaltalan elolvastad mire ajanlja az MS a Win 7-es Virtual PC-t ?
Meg szerencse hogy te kitalalod, hogy nem az otthoni felhasznalok szamara. :D
Na akkor ertelmezd : A kompatibilitasi problemak miatt sokan nem alltak at Vistara ezert az MS ugy dontott, hogy virtualis XP telepitesevel ezt a problemat megprobalja kikuszobolni.
Semmi koze nincs az otthoni vagy nem otthoni felhasznalokhoz, hanem azert, hogy ne jarjanak ugy vele mint a Vistaval, hogy tobb vasarlojuk legyen, de magyarazd meg hogy a cegeknek csinaltak kizarolag. :D
-
#6354 semmi gond a felhasználói programokkal, csak a gémerek szájával hogy sírnak mert nem megy valami! várják meg a full-t a picsába! ott az xp, eddig arra esküdött mindenki! -
#6353 nyugi van :)
amúgy konzolt nem vennék, inkább a pc-t fejlesztem, ugyanis konzolon se photoshop, se premiere pro, se indesign, se apache szerver, se semmi nem megy ami nekem napi rendszerességgel kell / jól jön, miközben ezek az említett programok meghálálják ha jó gép van alattuk :)
mondjuk a pc-ből meg 8ezer forintért csináltam konzolt egy chillstream paddal (olyan mint az x360 padok), azt kész, mintha x360-am lenne -
#6352 Megnézte a hangkarimat is. Sims2-re és Daemon Tools-ra kiirta, hogy problémák adódhatnak. -
#6351 faszomat a kurva játékokba már!
vegyetek PS-t azon nem lesz problémátok! nem igaz már! -
lac0215 #6350 ja... értem, kösz -
#6349 ne vazze: link
megy a dirt, szal nem az oprendszerrel van baj nálad :)
(nem volt meg nekem a dirt, most szedtem le, csak azért, hogy lássam tényleg szar-e pár játéknál a seven, de úgy látom nem) -
#6348 pedig a vista-hoz is ilyen volt
amúgy mindent néz, csak annyi, hogy csak akkor szól az általad említett hardver elemeken kívül esőkre, ha azzal gond lenne, stim? :) -
lac0215 #6347 erre tényleg nincs megoldás? -
lac0215 #6346 ez csak a CPU, hard disk és a RAM-ot nézi... de hogy a hangkártya, hálókártya, stb. menni fog-e azt nem nézi meg... -
Cat 02 #6345 Hehe, akkor nem szóltam. -
#6344 kb 100 hsz-en keresztül arról vitatkoztak, hogy miért nincs benne d3d gyorsítás. -
#6343 van -
Cat 02 #6342 Ha nem tudsz válaszolni, ne is tedd -
Laceee #6341 -
Cat 02 #6340 Ám Virtual izében h h nem mennek játékok ? Videókarit nem látja a virtuális gép ? -
lac0215 #6339 mielőtt teljes installt csinálnék... van olyan lehetőség a 7-ben, mint a Vista-hoz volt? A rendszer vizsgálatra gondolok, amikor megnézni a hardvert és megmondja előre, mi az ami nem fog működni... -
lac0215 #6338 a teljes installt akartam elkerülni, de sajnos a már említett okok miatt nem enged frissíteni... -
#6337 Nekem sincs de attól még a bios-ban ott van ez az opció. -
Pio #6336 Frissítés helyett nagyon ajánlott csinálni egy tiszta installálást.
7000-es verzióról 7100-ra nem is enged frissíteni, vistáról 7100-asra ugyan enged, de nagyon javasolt inkább a teljes install. -
lac0215 #6335 ezt mind megcsináltam, nem azzal van a probléma, hanem, hogy nem tudom frissíteni a Vista-t 7-re, mert nyelvi inkompatibilitás van (a Vista magyar, a 7 angol), ezért nem frissíti... -
#6334 reggelsz egy windows live accot valami emailcimmel, kerssz hozza egy windows7 serialt, azt aktivalod a winben es mar ful legitim vagy jonnek a frissitesek (jovo marciusig ;) de utana ugyis kel majd egy rendes verzio belole )