31662
CRYSIS
-
vagy fordítva, az amd pénzelné rendesen az ati-t aki megpróbál elhúzni, a nv meg majd felköti a gatyaszárát. :D -
CUCLI #969 ha amd megvenné az atit akkor szvsz megszünne a piaci verseny ati meg nvidia között. -
De most hogy látom az főoldalon ezt a cikket... 
http://www.sg.hu/cikkek/45806/kozeleg_az_ati_felvasarlasa
De én nagyon remélem hogy felvásárolja mert akkor vége az nvidiának... -
... akkor remélem nem... :D eddig bejött az AMD, nVIDIA páros... -
jah... De még egyáltalán nem biztos hogy megveszi. -
tényleg én nVidia párti vagyok... de AMD is... na most ha AMD megveszi ATIt akkor gondolom AMD+ATI páros jobb lesz mint AMD+nVIDIA vagy nem? -
Hehe nemsokára az az AMD max 45 lesz :D én is ilyet fogok venni. -
nekem is kb. ennyit. de hidd el lesz olcsobban is DX10es kari! nemn csak felsőkategóiát adnak ki. egy 50k-ért (max) egy középkategoriás DX10 jó lesz nekem az X2es proci mellé. ja igen meg memóriát! sztem veszünk 1GB (egybe) memót, és sa másik gépből 2*256MB RAMot átteszünk ebbe a gépbe és akkor mind2ben lesz 1,5GB... de lehet hogy 2GB célszerűbb lenne.... -
Én eegy ilyenre gondoltam ami kapásból 60e:AMD Athlon 64 X2 3800+
Megy egy ATI R600-asra ami kb 140e. -
Nekem x2-es procit meg dx10-es akrit kell vennem. -
Nem , már régen rájöttem, csak most már kezd nagyon eldúrvulni a helyzet ! -
Most jöttél rá ?:D Még most is huzzák le a madár gémereket ilyen olyan dx9es kártyával, pl ati x1800 xtx ami persze semmivel sem több mint egy xt csak pár mhzval megvan húzva azt 140 ezer... Kijön a dx10 az a kártya fél évig fog menni mer elavul, kijön majd egy ujabb annak a tunningolta meg a brutális ami 1 évig jólesz mer elavul... és igy fog menni körbe körbe... A készítők mögött a hardwergyártók vannak ( ott a logo nem véletelenül minden játék elején + a játékban is.... )... -
okés :D amugy nekem sincs pénzem csak szoktam nézegetni hogy hu ez meg az milyen jo lenne... meg összeállitok magamnak gépeket vmelyik honlapon ahol lehet. és tök cool mikor a végösdszegre rátekintek XD -
Amúgy 50 euro-ért már meg lehet venni elővételben a Crysis-t :)))))
Plussz a hozzá való gép plussz egy (egyelőre) eredeti Vista :))))))))
Ezek tényleg hülyének néznek ! :))))) Egyre inkább az az érzésem, hogy nem is a játékkészítés az üzlet( mert hiszen iszonyatos munka a sok ezer textura-hang objekt-animáció legyártása), hanem a hardver eladásból kapnak valami százalékot a játékfejlesztők :)))))) -
x1800Xt? LOL
mar nem is gyartjak wehehhee -
"Nekem dx-10es karim lesz,arra már eleve 140e-t számoltam, 2X1GB DDR-II=34e,meg 2XPentium D.Core 2,6Ghz=65e,meg a 16e Dual alaplap PCI-E."
ezen befostam
mi az a 2XPentium? es millas gyerek vagyol?meg nezel teszteket egyaltalan? az AMD sokkal jobb a gamekhez
DX10 meg egyelore nem az igazi...az elso igazi Dx10-es VGA ugyis csak a Vista megjelenese utan fog kijonni.hiaba mondjak h szeptemberben jon a G80.nem is biztos h jol fog mukodni a Dx10,mert nem tudjak letezstelni,winfos(vista) kell hozza -
:D -
Nem tudom, de szerintem egyikünk sem sírt. leírtuk milyen gépünk van és milyet fogunk venni. Nem volt "jaj de jó vóna", meg "hú de szegény vagok én szánjatok meg" és társai. Max annyi hogy én közöltem nekem egy gyengébb gép is megteszi nem kell csúcskategória. De nem sírva mondtam.
a sírás ez:

-
Vegas #952 vagy ti nem is sírtok? D::: -
Vegas #951 bazze ne sírjatok már. menjetek el dolgozni vagy nyuljatok le fater visakártyáját. (Y) -
Alaplap asszem abit kd7e vagy valami ilyesmi... Nem igazán tudom... :S Proci amd athlon 1700 1500ig húzva, 768 ram, meg egy 5200es gforce... Nem valami erős szegény.. -
Nekem dx-10es karim lesz,arra már eleve 140e-t számoltam, 2X1GB DDR-II=34e,meg 2XPentium D.Core 2,6Ghz=65e,meg a 16e Dual alaplap PCI-E. -
Milyen a full géped? -
és benne van az ajánlott kategóriában
-
Én úgy számoltam hogy alaplap egy 30 proci már valami dualos ami 50 kari egy 80 és remélem hogy a mostani ramom belemegy az alaplapba, ha nem akkor veszek még azt is és akkor már 2 giga ami 35-40 ez annyi mint: ~200k de ha a ramot levesszük akkor 160. és van benne egy 3000-es DC-s proci és egy GF7800Gt 256MB, 200-ból meg már 2 giga ram is. Ami szerintem egy jó gép legalább is a mostaninál jobb
-
De nekem a full gépem el van avulva... Ez itt a probléma.. -
Nekem 230-ból megvannak a főbb elemek,RAM meg CPU,meg alaplap meg a kari. -
te én összerakok neked egy jó gépet 300-ból de akkor a többit megtartom 
Én meg olyan 130, max 150-ért gondolkodom. de ez még sokmindentől függ. Én már annyiért néztem ki egy 'jó' gépet. Bár a jó fogalma havonta változik a gépek világában. -
Majd kikérem a tanácsodat hogyha lesz pénzem... :P Egyébként, hogy őszinte legyek, én annyira nem vágom a témát úgyhogy kell majd a tanács... Amúgy is olyan fél milla körül gondolkodtam... -
ajánlottnál Quad-SLI-val jobbat összelehet már rakni 500k-ból XD. a mostani csúcsPC a DELL nemtommilyen, de az 1,2milla... de már ez az 500k-s is perfekt. -
Ohh bocsánat!
-
Na akkor nem kell parázni nem is vészes! -
Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive : DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
They are simply estimates made by myself based on the factors mentioned above. The minimum requirements may drop a little below that, but I don't think you would want anyless than that by the time Crysis comes out. Also remember that CryEngine2 will be very scalable.
Recommended Requirements
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5Gb
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive : DVD
Software: DX10 with Windows Vista
(http://www.crysis-online.com)
Ez eléggé hasonló a lentebb megadotthoz, csak itt Intel esetén nem 5xxx szerepel, hanem 2.8 GHZ. -
A történet már be volt linkelve! -
Egy másik fórumból van:
CRYSIS áttekintés( ha vki még nem látta )
Egyedülálló történet
Lebilincselő történet, mely a játékost az idegen invázió ellen küzdő, az emberiséget megmentő harcos szerepébe helyezi.
Páncél- és fegyverzetváltoztatások
Egyedi, három felvonásos szerkezet készteti a játékost, hogy valósidejű páncél- és fegyverzetváltoztatásokkal alkalmazkodjon a mindig átalakuló, dinamikus környezethez.
Intelligens idegen faj
Találkozás egy döbbenetes, fenyegető idegen fajjal, mely intelligens módon használja érzékeit, és összehangoltan dolgozik, olyan kemény ellenfélként, amire az eddigi FPS játékokban nem akadt példa.
Valódi katonai taktikák
Az ellenséges és a szövetséges MI a való életből ellesett katonai taktikákat alkalmaz.
Irányítható járművek
Szárazföldi, tengeri és légi járművek széles választékát irányíthatod, köztük tankokat, teherautókat, hajókat és helikoptereket.
Dinamikusan változó környezet
Élő, dinamikus, földrengésekkel, zajló jéggel, földcsuszamlásokkal és tornádókkal benépesített világ vár felfedezésre, valós és örökké jelenlévő veszélyekkel.
Többszemélyes játékmódok
A pályánként 32 játékost befogadó többszemélyes játék valósidejű páncélzat- és fegyverzetváltoztatásokat kínál, valamint egy vadonatúj játékmódot, mely kombinálja a játékos módosításait és a taktikai feladatokat.
Dinamikus játékmenet
Változékony játékmenet; a játékban végrehajtott akciók befolyásolják a jövőbeli eseményeket, így minden játékosnak egyedi élményben lehet része.
Közösségbarát Mod-lehetőségek
Rendkívül megbízható és könnyen használható moddolókészlet áll a játékosok rendelkezésére, hogy létrehozhassák saját hatalmas pályáikat többféle egy- és többszemélyes játékmódban.
CryENGINE™ 2
A CryENGINE™ 2 a lehető legvalósághűbb környezetet biztosítja, látványos különleges effektusokkal, fizikai játékmotorral, megvilágítási rendszerrel és fejlett ellenséges MI-vel.
Ebbőla fórumból (remélem nem reklám)
Jah és egy kis plussz ugyan onnan:
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Föld, 2019: Egy gigantikus meteor csap le a Földre.
Az észak-koreai kormány nyomban lezárja a szigetcsoportot, ahol a becsapódás történt, megtartva magának a meteorit rejtélyét. Az Egyesült Államok egy elit Delta Force egységet küld a helyszínre, hogy kivizsgálják a helyzetet és jelentést küldjenek a Pentagonnak. Miközben nő a feszültség az USA és Észak-Korea között, az aszteroida hirtelen kinyílik, és feltárul egy gigantikus, 2 km magasságú idegen űrhajó. A hajó hatalmas erőteret fejleszt, megfagyasztva a sziget jelentős részét, drasztikusan megváltoztatva a Föld időjárását. Megkezdődött a támadás bolygónk ellen.
A két ellenséges ország összefog, hogy megállítsa az idegeneket és megmentse az emberiséget. Az új szövetség nagy csatákban igyekszik megállítani a vérszomjas idegeneket. Gyorsan halványul a remény, miközben a játékosnak titkos egységet kell a buja trópusi őserdő szívébe vezetnie, hogy aztán vad, fagyott tájakon küzdve, majd az idegen hajó belsejében összecsapva az ellenséggel, eljussanak a végső, súlytalanságban vívott ütközetig.
A Crysis lebilincselő FPS játékélményt nyújt, melyben újabb és újabb taktikákkal, fegyverzettel, páncélzattal és játékstílussal kell alkalmazkodni a változékony környezethez a túlélés és az idegen invázió megállítása érdekében.
A Crysis a Crytek által fejlesztett, élvonalbeli CryENGINE™ 2-t alkalmazza. -
semmi semmi:) -
hm....nemértem. mind1 -
leesett az álla..:D -
igen? mi?
-
igen:D