31662
CRYSIS
  • kirol
    Hát ez valami nagyon király kis smile!
    Honnan szedted?
  • Magiszter
  • Magiszter
  • PyRex
    Atyaég gyerekek, hogy lehettek ilyenek... :)
    "A Crytek majd jól megmutatja a konzoloknak" - jaja lol. A PC-s verzióból el fognak adni mondjuk X darabot, akkor a konzolosból minimum 5-10 X darabot. Akkor miről beszélünk? Majd valószínű, hogy direkt marad csak annál a platformnál, ami szart sem hoz neki anyagilag :) Ennyire ne legyetek már naívok.

X360 és PS3 (majd ha kijön) egyébként - a fix hardvernek köszönhetően - sokáig sokkal szebb grafikát fog tudni, mint a PC (legalábbis az elérhető árú PC, most nem a 4xSLI-s 6-8 millió forintos egyedi - pl. Alienware - gépekről beszélek)
  • FOXX supreme
    én semmit se láttam:DDDDDDDD na jó igaz!!
  • Evogordon
    Mikor kijött a game...
  • Evogordon
    úgy mondom
  • Stalker
    1.0-ával végülis futhatott úgy..
  • Evogordon
    Ez tény!!!
  • Istencsászár
    Nemkell semmi megváltást várni, ha kijön csúcs gépen sem fog normálisan menni, nomrális felbontásba. Sőt ha a vista lezabálja a fél gépet akkor még annyira se. 15-30 fps? hát igen, ha jönnek a csnya szörnyek füstök és effektek, nagy nyilt terek, akkor ko lesz a gépnek és le fog menni arra a szintre ahol már zavaró lesz a sebesség. Preyt sokan istenítik micsoda optimalizált csoda, és szép is, hát persze hogy jól megy, mer nem mai motor ( d3 ) azóta sokaknak uj konfogja lett, és cserélt vgat 100%. Mikor kijött a d3 akkor is suhant volna az olyan gépen amin most már suhan, csak eltelt közben pár év...
  • lac coo
    Az mese !!!!
  • Evogordon
    lehet hogy több volt nem néztem
  • Evogordon
    :D nem volt 15 fps sztem25-30 körűl volt mert tényleg semmi szaggatás vagy lassulás. FOXX tudja bizonyítani :)
  • FOXX supreme
    neki jól ment.....nem 15 fps volt
  • Stalker
    -.-
  • CUCLI
    lehet nem szaggat. de engem pl baromira tud zavarni a 15fps
  • Evogordon
    Miért nem ment volna? Amikor kijött a game nekem 9700pro-m volt egyy 2600-os procival és 512mg rammal és így ment ultra high grafón 8x élsimítással és 16x-os aniz szűréssel akadás nélkűl.
  • lac coo
    Hát még a tetris hogy megy :)) Vagy a pacman :)))

Lehet brutal grafot írni pc-re ,csak győzze a gép :)))

De Te tudod a legjobban ha egy kis töblet számítás igényel a játék, mint pl. egy autó szimulátorban, tizedére kell lerontani a grafikát hogy győzze a gép :))))
  • Istencsászár
    Most már megy mint az álom :DDDDDDDD
  • lac coo
    A maga idejében még egy átlagnál jobb gépen sem ment fullon :)))))
  • FOXX supreme
    így igaz!:D
  • SZilaJMaGGoT
    Nem ad le semmi szebbet.. Én is PC párti vagyok, mert több dologra is akarok használni egy gépet a játékon kívül, de az disznóság amit a hardvergyártók művelnek a gémerekkel...
  • Evogordon
    De nem csak a crysis... Na de mindegy sztem regeteg játék van ami a maga idejében sokkal szebb grafót leadott pl farcry
  • Stalker
    :-|
  • berlinboy6329
    Konzol jobb grafot tud leadni?Hát most nem úgy néz ki.Crysis jött.
  • Evogordon
    De én nemértem? Azt mondjátok hogy a konzol szebb grafikát tud leadni mint egy szgép? Én ezzel nemértek eggyet de ne kezdjük el a konzol vs pc dolgot mert már a f*szom kivan vele :D vki azt gondolja vki meg azt...:D
  • Magiszter
    jah és né vitázzunk. Tamagucsi rullz!!!
  • Magiszter
    jah. hát igen. az örök harc. De én még mindig a tamagucsira szavazok. azzal annyit ökörködtem még... nagyon régen. aztán kaptam egy konzolt: Sega Master System 2. tamagucsi ment a polcra. Aztán miután sikerül tönkrevágnom a konzolom kaptam (rá 2 évre) egy PC-t. Azóta is Pc-van. de nem játék miadt.
  • Stalker
    Csak az ismét kibontakozóban levő pc vs konzol vitára reagáltam :P
  • Magiszter
    Ezt a Crytek mondta egy riportjában. csak nem egészen így fogalmazott
  • Magiszter
    kifejtenéd?
  • Stalker
    kis butuskák -.-
  • berlinboy6329
    De végülis a konzol is 1 PC op rendszer meg bill+egér+monitor nélkül.Abban is van ram CPU,meg vidkari,csak más a neve.
  • berlinboy6329
    Jó teszik.De már rég fenn lenne a PC graf a topon,csak van mit javítani mégis:Graf meglett volna,csak Cryrek-ék visszaléptek a fotorealizmustól,a többi pedig a súlytalan Ragdoll:Meglövöd ésrepül 10 métert majd úgy esik össze hog a lába a nyakában van.Ennyi.Meg a realisztikus törés:az kellene a gémekbe.Súlytól függően,anyagtól függően törik,szakad és véletlenXűen:Szal pl betörsz 1 ajtót,akkor nem u.úgy törjön be,hogy 1x a kilincs esett le utána megint,hanem kilincs,kicsit balra törik be,kicsit lentebb,nehezebb kiszedni a baltát az ajtóból mert rosszul vágta bele,fegyverután nyúlás,nem rámegyek,csikk és kezmben van.Vetődés meg szóval még messze vagyunk a tökéletestől,de a Crysis 1 lépés lesz felé a grafjával.
  • grebber
    Én PC párti vagyok de ezt máshol ne nagyon hangoztassad mert az évek folyamán a konzol nagyon de nagyon nagyon nagyon sokszor be fogja égetni a PC-t!
  • Magiszter
    Csak hogy krájtekék megmondták hogy mivel a konzolon sokkal szebb minden akkor ezt nektek konzolosok: megmutatjuk hogy gépen is lehet u.o vagy még szebb grafikát produkálni. És ezért nem fog kijönni konzolra. Mivel direkt a konzolt akarják ezzel beégetni.
  • CUCLI
    régi konzolokra szvsz tuti nem. x360,ps3ra viszont tuti(ezis szvsz) ,hogy hőbörögne pár vérkonzolos ha nem játszahatna a szuper brutál konzolján krízist.lol jönnifog nextgenre...
  • Ebola75
    Lehet, hogy a Crysis pont nem jön ki konzolra....(bár későbbi portolás majdnem biztos, hogy lesz), de majd lesz helyette 10 olyan játék ami hidd el ugyanúgy oda fog baszni...de én nem csak a Crysisról írtam a hozzászólásomban! Szvsz igazad is lehet.
  • Magiszter
    Ez igaz. De ki tudja hogy mi lesz a Crysis utódjával (ha lesz neki)?
  • Evogordon
    Konzolra nem jön ki a crysis.