31662
CRYSIS
-
Hát ez valami nagyon király kis smile! 
Honnan szedted? -
-
-
Atyaég gyerekek, hogy lehettek ilyenek... :)
"A Crytek majd jól megmutatja a konzoloknak" - jaja lol. A PC-s verzióból el fognak adni mondjuk X darabot, akkor a konzolosból minimum 5-10 X darabot. Akkor miről beszélünk? Majd valószínű, hogy direkt marad csak annál a platformnál, ami szart sem hoz neki anyagilag :) Ennyire ne legyetek már naívok.
X360 és PS3 (majd ha kijön) egyébként - a fix hardvernek köszönhetően - sokáig sokkal szebb grafikát fog tudni, mint a PC (legalábbis az elérhető árú PC, most nem a 4xSLI-s 6-8 millió forintos egyedi - pl. Alienware - gépekről beszélek) -
én semmit se láttam:DDDDDDDD na jó igaz!!
-
Mikor kijött a game... -
úgy mondom -
Stalker #1123 1.0-ával végülis futhatott úgy.. -
Ez tény!!! -
Nemkell semmi megváltást várni, ha kijön csúcs gépen sem fog normálisan menni, nomrális felbontásba. Sőt ha a vista lezabálja a fél gépet akkor még annyira se. 15-30 fps? hát igen, ha jönnek a csnya szörnyek füstök és effektek, nagy nyilt terek, akkor ko lesz a gépnek és le fog menni arra a szintre ahol már zavaró lesz a sebesség. Preyt sokan istenítik micsoda optimalizált csoda, és szép is, hát persze hogy jól megy, mer nem mai motor ( d3 ) azóta sokaknak uj konfogja lett, és cserélt vgat 100%. Mikor kijött a d3 akkor is suhant volna az olyan gépen amin most már suhan, csak eltelt közben pár év... -
Az mese !!!! -
lehet hogy több volt nem néztem -
:D nem volt 15 fps sztem25-30 körűl volt mert tényleg semmi szaggatás vagy lassulás. FOXX tudja bizonyítani :) -
neki jól ment.....nem 15 fps volt -
Stalker #1116 -.- -
CUCLI #1115 lehet nem szaggat. de engem pl baromira tud zavarni a 15fps -
Miért nem ment volna? Amikor kijött a game nekem 9700pro-m volt egyy 2600-os procival és 512mg rammal és így ment ultra high grafón 8x élsimítással és 16x-os aniz szűréssel akadás nélkűl. -
Hát még a tetris hogy megy :)) Vagy a pacman :)))
Lehet brutal grafot írni pc-re ,csak győzze a gép :)))
De Te tudod a legjobban ha egy kis töblet számítás igényel a játék, mint pl. egy autó szimulátorban, tizedére kell lerontani a grafikát hogy győzze a gép :)))) -
Most már megy mint az álom :DDDDDDDD -
A maga idejében még egy átlagnál jobb gépen sem ment fullon :))))) -
így igaz!:D -
Nem ad le semmi szebbet.. Én is PC párti vagyok, mert több dologra is akarok használni egy gépet a játékon kívül, de az disznóság amit a hardvergyártók művelnek a gémerekkel... -
De nem csak a crysis... Na de mindegy sztem regeteg játék van ami a maga idejében sokkal szebb grafót leadott pl farcry -
Stalker #1107 :-| -
Konzol jobb grafot tud leadni?Hát most nem úgy néz ki.Crysis jött. -
De én nemértem? Azt mondjátok hogy a konzol szebb grafikát tud leadni mint egy szgép? Én ezzel nemértek eggyet de ne kezdjük el a konzol vs pc dolgot mert már a f*szom kivan vele :D vki azt gondolja vki meg azt...:D -
jah és né vitázzunk. Tamagucsi rullz!!! -
jah. hát igen. az örök harc. De én még mindig a tamagucsira szavazok. azzal annyit ökörködtem még... nagyon régen. aztán kaptam egy konzolt: Sega Master System 2. tamagucsi ment a polcra. Aztán miután sikerül tönkrevágnom a konzolom kaptam (rá 2 évre) egy PC-t. Azóta is Pc-van. de nem játék miadt. -
Stalker #1102 Csak az ismét kibontakozóban levő pc vs konzol vitára reagáltam :P -
Ezt a Crytek mondta egy riportjában. csak nem egészen így fogalmazott
-
kifejtenéd? -
Stalker #1099 kis butuskák -.- -
De végülis a konzol is 1 PC op rendszer meg bill+egér+monitor nélkül.Abban is van ram CPU,meg vidkari,csak más a neve. -
Jó teszik.De már rég fenn lenne a PC graf a topon,csak van mit javítani mégis:Graf meglett volna,csak Cryrek-ék visszaléptek a fotorealizmustól,a többi pedig a súlytalan Ragdoll:Meglövöd ésrepül 10 métert majd úgy esik össze hog a lába a nyakában van.Ennyi.Meg a realisztikus törés:az kellene a gémekbe.Súlytól függően,anyagtól függően törik,szakad és véletlenXűen:Szal pl betörsz 1 ajtót,akkor nem u.úgy törjön be,hogy 1x a kilincs esett le utána megint,hanem kilincs,kicsit balra törik be,kicsit lentebb,nehezebb kiszedni a baltát az ajtóból mert rosszul vágta bele,fegyverután nyúlás,nem rámegyek,csikk és kezmben van.Vetődés meg szóval még messze vagyunk a tökéletestől,de a Crysis 1 lépés lesz felé a grafjával. -
Én PC párti vagyok de ezt máshol ne nagyon hangoztassad mert az évek folyamán a konzol nagyon de nagyon nagyon nagyon sokszor be fogja égetni a PC-t! -
Csak hogy krájtekék megmondták hogy mivel a konzolon sokkal szebb minden akkor ezt nektek konzolosok:
megmutatjuk hogy gépen is lehet u.o vagy még szebb grafikát produkálni. És ezért nem fog kijönni konzolra. Mivel direkt a konzolt akarják ezzel beégetni.
-
CUCLI #1094 régi konzolokra szvsz tuti nem. x360,ps3ra viszont tuti(ezis szvsz) ,hogy hőbörögne pár vérkonzolos ha nem játszahatna a szuper brutál konzolján krízist.lol jönnifog nextgenre... -
Lehet, hogy a Crysis pont nem jön ki konzolra....(bár későbbi portolás majdnem biztos, hogy lesz), de majd lesz helyette 10 olyan játék ami hidd el ugyanúgy oda fog baszni...de én nem csak a Crysisról írtam a hozzászólásomban! Szvsz igazad is lehet. -
Ez igaz. De ki tudja hogy mi lesz a Crysis utódjával (ha lesz neki)? -
Konzolra nem jön ki a crysis.