31662
CRYSIS
-
Inquisitor #850 De leült a topic :D -
Inquisitor #849 Az egy Techdemo volt GF1 kártyákhoz. Az X-Isle már a GF2-vel jött ki egyidőben és a CryTek kilincselt vele az NVidianal sikeresen. A DMZG-t egy Whole Experience nevű banda követte el, most van egy lapukkant oldaluk ... pár Xbox játékot gyártottak.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Whole_Experience
http://www.wxp3d.com/ -
Ée ez:
Dragoth Moor Zoological Gardens
mi lett és miből lett volna?
Úgy rémlik van valami köze az X-islehez. -
CUCLI #847 ezek régen bennevoltak a pc guruban :D -
Jól mondod, az techdemo volt, amiről pedig beszéltek az egy MOD; legalábbis az oldal és a képek amit linkeltél nem az eredeti demoból vannak. :) Azonos a nevük. -
Inquisitor #845 Basszus, keresem a képeket ezerrel, közben itt az SG-n is volt egy halom! Ráadásul az összes GF2 teszben használták, azok is tele voltak a képekkel.
Viszont az SG-n talált hír szerint az X-Isle egy földönkívűli invázióról szolt volna, mivel a FarCry-nak nem ez lett a sztorija, most a Crysisnél jön vissza.
Csakhogy volt egy Engalus néven bejelentett Sci-fi/Cyber/RPG is az X-Islevel egy időben :) -
"A Crytek-et három játékmániákus fivér - Faruk, Avni és Cevat Yerli - alapította. Elsõ próbálkozásuk az X-Isle nevű techdemo volt. Csudaszép növényzettel, dzsungellel megfejelt szigetet mutatott be, telis-tele dinoszauruszokkal. Vettek egy nagy levegõt, hónuk alá csapták a demot és kimentek a 2000-es E3-ra..." -
Inquisitor #843 Itt van még pár kép, abból az időből amikor várták mint a messiást, és azt hitte valaki, hogy ez egy Xbox játék (is) lesz ... -
Inquisitor #842
-
Inquisitor #841
Ez viszont az eredetiből van :) -
Szerintem kicsit félreértettétek a dolgokat, mert ez az X-Isle csak egy MOD, amiből single és multi rész is egyaránt készül jelenleg is a FarCry-hoz. -
Tudja valaki,hogy mi a címe annak a játéknak aminek a DRIVER-3 ban van a bemutatója????????????????????
Előre is Köszi -
Inquisitor #838 A hajós/jeges pályáról vannak, ami volt a videóban is, csak ott nem lehetet látni milyen durva lángeffektek vannak. -
Inquisitor #837 Itt van pár kép a Gamershell oldalán ...
Többsége volt már itt-ott, de ezekre a lángtengeres, szikrázós képekre nem emlékszem. -
De kurv@ jó nekik. -
Inquisitor #835 Igen. Pontosan nem tudom hány magyar van benne, de ők háramn-négyen néha megnyilvánulnak. Persze nem fecsegnek ki semmi nem publikusat, így nem tudjuka gépigényt. A megjelenést viszont ők se tudják. :D -
? lemaradt
szal téleg? -
Olvasgatom,ezt a forumot,de ez a mracika,meg neu gyerek ezek tényleg dolgoznak a projecten,hogy így mondják,hoy ilyen kocsi,olyan tanmk,meg én ezt csinálom ő meg azt... -
Hát az a 3 ember csinálta aki megalapította a crytech-et... ezmiatt tudták megcsinálni a FC-t mert megtetszett az nvidia főnökének és... -
jah tényleg nem rossz ahoz képest h 2000ben volt. -
Hiszen ez olyan mint a Far Cry. Nem az? -
most töltöm a trailert, kiváncsi vok rá.... -
x-Isle kép 2000-ben -
Nézzétek meg a trailert már 2000-ben milyen szép grafikát adott le ez az engine... -
áhh megvan. Ezmiatt tudtunk farcry-jozni :)
http://www.xislemod.com/ -
Addigra hála égnek lesz már DX10-hez is gépem mire kijön!
Aztán kiváncsi vagyok milyen DX10-es gamek jönnek mér mert eddig nemtudok 4-nél többről. -
Jó hát... :D -
Akkor jól mondtam hogy nem Dx10-re van kihegyezve csak abból van 1-2 effekt. Tehát egy DX9.0 -ás karival is simán megy maxon csak nem lesznek benne az új dolgok(fényjátékok gondolom). Ez jó hír
-
Jó köszi én voltam hülye sorry
-
Olvasgatomén is.
Ott olvasottak alapján megjegyzem simán lehetne olyan graffal egy Boiling Point mintára gamet csinálni nem lenne gyenge eresztés.
Nagy terület hihetetlen grafika szabadság á de ez csak álom :D -
Inquisitor #820 Ez elvileg a fórumtémába visz, ami a hírhez van.
Amúgy fura, mert kb. a 3-ik vagy negedik hír fentről. -
te lehet én vagyok vak/lusta de már a 1x-edik oldalnár járok de Crysis-t nem láttam
-
Inquisitor #818 Szerintem olvasd el miket írtak be a srácok, elég érdekes infók vannak ott, főleg jármű ügyben :) -
Köszi
megnézem
-
Inquisitor #816 33-ik hozzászólás. -
Inquisitor #815 Utolsó Crysis hyr a Hardwireden, és ott a hozzászólásokban van :D -
Linket tudsz adni ehhez? -
Inquisitor #813 Benfentes mondotta volt másik fórumban, hogy elfutogat egy 6600GT-n is.
Azt nem írta, hogy milyen beállításokkal, de gondolom "rondább" nem lehet mint a FarCry :) -
egy érdekes cikk a DX10-ról. kicsit teknoblabla. de akit érdekel és tudja miről van szó annak érdekes lehet:
A játékok jövője: DirectX 10 -
Én 3 éve foglalkozok játékokkal,és eddig ami a legjobban bejött az a Far Cry volt.Sajnos a többi része csak konzolra jött ki,de most én is nagyon várom a CRYSIS-t.Remélem elfog menni a gépemen.(kérdés hogy,hogyan)
AMD-XP-2500+_1.5GB-RAM_Geforce-6600GT-128MB-AGP_Chaintech-7NJL4