31662
CRYSIS
  • Inquisitor
    De leült a topic :D
  • Inquisitor
    Az egy Techdemo volt GF1 kártyákhoz. Az X-Isle már a GF2-vel jött ki egyidőben és a CryTek kilincselt vele az NVidianal sikeresen. A DMZG-t egy Whole Experience nevű banda követte el, most van egy lapukkant oldaluk ... pár Xbox játékot gyártottak.
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Whole_Experience
    http://www.wxp3d.com/
  • NeoMaN
    Ée ez:
    Dragoth Moor Zoological Gardens

mi lett és miből lett volna?

Úgy rémlik van valami köze az X-islehez.
  • CUCLI
    ezek régen bennevoltak a pc guruban :D
  • Ability
    Jól mondod, az techdemo volt, amiről pedig beszéltek az egy MOD; legalábbis az oldal és a képek amit linkeltél nem az eredeti demoból vannak. :) Azonos a nevük.
  • Inquisitor
    Basszus, keresem a képeket ezerrel, közben itt az SG-n is volt egy halom! Ráadásul az összes GF2 teszben használták, azok is tele voltak a képekkel.
    Viszont az SG-n talált hír szerint az X-Isle egy földönkívűli invázióról szolt volna, mivel a FarCry-nak nem ez lett a sztorija, most a Crysisnél jön vissza.
    Csakhogy volt egy Engalus néven bejelentett Sci-fi/Cyber/RPG is az X-Islevel egy időben :)
  • Evogordon
    "A Crytek-et három játékmániákus fivér - Faruk, Avni és Cevat Yerli - alapította. Elsõ próbálkozásuk az X-Isle nevű techdemo volt. Csudaszép növényzettel, dzsungellel megfejelt szigetet mutatott be, telis-tele dinoszauruszokkal. Vettek egy nagy levegõt, hónuk alá csapták a demot és kimentek a 2000-es E3-ra..."
  • Inquisitor
    Itt van még pár kép, abból az időből amikor várták mint a messiást, és azt hitte valaki, hogy ez egy Xbox játék (is) lesz ...
  • Inquisitor

• Inquisitor

Ez viszont az eredetiből van :)
  • Ability
    Szerintem kicsit félreértettétek a dolgokat, mert ez az X-Isle csak egy MOD, amiből single és multi rész is egyaránt készül jelenleg is a FarCry-hoz.
  • Peetboy
    Tudja valaki,hogy mi a címe annak a játéknak aminek a DRIVER-3 ban van a bemutatója????????????????????

Előre is Köszi
  • Inquisitor
    A hajós/jeges pályáról vannak, ami volt a videóban is, csak ott nem lehetet látni milyen durva lángeffektek vannak.
  • Inquisitor
    Itt van pár kép a Gamershell oldalán ...
    Többsége volt már itt-ott, de ezekre a lángtengeres, szikrázós képekre nem emlékszem.
  • berlinboy6329
    De kurv@ jó nekik.
  • Inquisitor
    Igen. Pontosan nem tudom hány magyar van benne, de ők háramn-négyen néha megnyilvánulnak. Persze nem fecsegnek ki semmi nem publikusat, így nem tudjuka gépigényt. A megjelenést viszont ők se tudják. :D
  • berlinboy6329
    ? lemaradt

szal téleg?
  • berlinboy6329
    Olvasgatom,ezt a forumot,de ez a mracika,meg neu gyerek ezek tényleg dolgoznak a projecten,hogy így mondják,hoy ilyen kocsi,olyan tanmk,meg én ezt csinálom ő meg azt...
  • Evogordon
    Hát az a 3 ember csinálta aki megalapította a crytech-et... ezmiatt tudták megcsinálni a FC-t mert megtetszett az nvidia főnökének és...
  • GoKu x
    jah tényleg nem rossz ahoz képest h 2000ben volt.
  • Peetboy
    Hiszen ez olyan mint a Far Cry. Nem az?
  • GoKu x
    most töltöm a trailert, kiváncsi vok rá....
  • Evogordon
    x-Isle kép 2000-ben
  • Evogordon
    Nézzétek meg a trailert már 2000-ben milyen szép grafikát adott le ez az engine...
  • Evogordon
    áhh megvan. Ezmiatt tudtunk farcry-jozni :)
    http://www.xislemod.com/
  • grebber
    Addigra hála égnek lesz már DX10-hez is gépem mire kijön!
    Aztán kiváncsi vagyok milyen DX10-es gamek jönnek mér mert eddig nemtudok 4-nél többről.
  • SZilaJMaGGoT
    Jó hát... :D
  • Magiszter
    Akkor jól mondtam hogy nem Dx10-re van kihegyezve csak abból van 1-2 effekt. Tehát egy DX9.0 -ás karival is simán megy maxon csak nem lesznek benne az új dolgok(fényjátékok gondolom). Ez jó hír
  • Magiszter
    Jó köszi én voltam hülye sorry
  • grebber
    Olvasgatomén is.

Ott olvasottak alapján megjegyzem simán lehetne olyan graffal egy Boiling Point mintára gamet csinálni nem lenne gyenge eresztés.
    Nagy terület hihetetlen grafika szabadság á de ez csak álom :D
  • Inquisitor
    Ez elvileg a fórumtémába visz, ami a hírhez van.
    Amúgy fura, mert kb. a 3-ik vagy negedik hír fentről.
  • Magiszter
    te lehet én vagyok vak/lusta de már a 1x-edik oldalnár járok de Crysis-t nem láttam
  • Inquisitor
    Szerintem olvasd el miket írtak be a srácok, elég érdekes infók vannak ott, főleg jármű ügyben :)
  • Magiszter
    Köszi megnézem
  • Inquisitor
    33-ik hozzászólás.
  • Inquisitor
    Utolsó Crysis hyr a Hardwireden, és ott a hozzászólásokban van :D
  • Magiszter
    Linket tudsz adni ehhez?
  • Inquisitor
    Benfentes mondotta volt másik fórumban, hogy elfutogat egy 6600GT-n is.
    Azt nem írta, hogy milyen beállításokkal, de gondolom "rondább" nem lehet mint a FarCry :)
  • Magiszter
    egy érdekes cikk a DX10-ról. kicsit teknoblabla. de akit érdekel és tudja miről van szó annak érdekes lehet:

A játékok jövője: DirectX 10
  • Peetboy
    Én 3 éve foglalkozok játékokkal,és eddig ami a legjobban bejött az a Far Cry volt.Sajnos a többi része csak konzolra jött ki,de most én is nagyon várom a CRYSIS-t.Remélem elfog menni a gépemen.(kérdés hogy,hogyan)

AMD-XP-2500+_1.5GB-RAM_Geforce-6600GT-128MB-AGP_Chaintech-7NJL4