31662
CRYSIS
  • lac coo
    Cucc, boldog születésnapot!!!
    Hallom felnőtt lettél :)))))
  • armageddon666
    mikor meg unjuk a hogyan indul jellegű kérdéseket rávágjuk hoyg duplaklikk az uninstall.exe-re... de ha nem lesz jó multija nemhiszem hogy elmenne 20k-ig... bár a magas gépigény miatt jópáran klehet hogy csak később jáccanának vele és akkor van rá esély hogy eljut a topic odáig :D
  • lac coo
    Szétszedtem a szétszedhető fegyvert és nem tudom visszarakni rá a zoomot! PLS HELP !!! ;)))
  • CUCLI
    és persze az elmaradhatatlan "mit kell csinálni az xy mapon???????????"
  • lac coo
    Hogyne !

Csak néhány téma ami elviszi odáig :

hogyan indul,
    hol vannak tört szerverek, hogy kell hdr-t bekapcsolni
    és hogy kell sniperral zoomolni ....

• Serpa
    eljutunk addig?

• lac coo
    Szép ! :))))

A 20 000 -es megint az enyém lesz! ;)
  • Csuhai G
  • Ability
    ban pls -.-
  • SiteDisagner
    okks kösz
  • CUCLI
    azenyém
  • CUCLI
    de
  • CUCLI
    sry
  • CUCLI
    az első nagy ték
  • Evogordon
    Nem lecc..
  • SiteDisagner
    DX10 lesz XP-re is vagy ez csak konkrétan vistáta specializálódik? Bár buta kérdés án ugy tudom lesz XP-re...
  • Evogordon
    Szerintem műmár nem halogatják mert az már nagy botrány lenne stb...
  • Magiszter
    Nem visztával fog jönni. Csupán benne van az ajánlásban a viszta mert az támogat dx10-et. Ha a visztával jön örülhetünk ha 2010-ben játszahtunk vele, mert tuti hogy jövőre megint lesz valami ami miatt csúszik.
    Szóval szerintem még vagy idén december (karácsony) vagy jövő év eleje. De jövő év eleje lehet jobb lenne mert annál több idő marad bugtalanítani emg optimalizálni.
  • aaatttika
    xp is fog futni dx9-el, legalabbis en igy tudom
  • Halfer
    a vistával együtt jön mert akkor jön a dx10 is, örülhetünk ha az 2007 eleje lesz ...
  • aaatttika
    azt olvastam valahol, hogy lehet, hogy kijon meg az iden, de szerintem csak jovo ev eleje lesz
  • aaatttika
    meg konnyen elofordulhat az is
  • Magiszter
    csak hogy legyen egy kis on is beírtam a Crysis szót
  • Magiszter
    Én akkor röhögnék egy sort ha mondjuk valami dx10-es vga mellé adnák a Crysis-t. akkor lemondhatod hog eredeti
  • armageddon666
    azért te se gondoltad hogy amit leirtam azt komolyan gondoltam...
    amugy sztem Vista olyan lesz hogy simán lehet majd frissiteni vagy ha legelején nem is de hamar adnak ki hozzá vmi patcht amivel kilehet jáccani az eredetiségellenőrzőt és sztem nem véletlen... Microsoft ha akarná XPt is megcsinálta volna olyanra már az elején hogy nem lehet feltörni, de akkora összegekért amikért kiadták, nem sok ember venné meg... bár nemtom... én sem naygon adok ki pénzt játékokra... de azokat amikkel jáccanék és crackelhetetlen (pl Starforce védelmesek) azokat megveszem...
  • FOXX supreme
    akkor meg:D
  • grebber
    Felejtsed már el ezt az eredeti Vistát mert te is tudod hogysenki nem fogja megvenni a gamer userek közül!
    Még ha én lennék a világ leggazdagabb embere se adnék ki 10-ezret egy játékért.
  • armageddon666
    akkor ezt hol bgeszéljük meg? meg milyen warez? mindenki eredeti gameval fogja nyomni hisz a 200k+-s hardverfrissités meg a 130k-s Vista után már mit számít az a +10k?
  • grebber
    De nem itt kéne ezt elég lesz a warez is majd!
  • armageddon666
    végülis nem off... azt tárgyaljuk hogy vajon mivel fog jobban futni majd a Crysis, melyik a jobb márka amit érdemes venni :D
  • grebber
    Ez a topic is csupa off lett :(
  • armageddon666
    nekem ami nagyon bejött driver az amit CS2HUn irtak hogy naon jó FEARhez, stb... naon jó volt mindenhez!!! de sajnos feltettem 1 régebbi játékot... és csak 60Hzen futott... ebből a verzióból meg nemvolt tuningolt... igy váltanom kellett és 1-2fpssel csökkent is a teljesitmény...
  • Magiszter
    Szerintem ezen napokat vitatkozhatunk. Az nVidia szebb képet produkál, az ATI meg gyorsabb valamivel. Kész vége. Valami nagy cégnek fel kellene vásárolni mind2-őt és akkor ki lehetne adni egy űbermegaállat VGA-t.
    Én bevállalom a cégalapítást ti meg nyomjátok a pénzt

Amúgy érdekes módon én fél éve felnyomtam az omegadrivert és azóta is muzsikálnak a játékok. Nem frissítettem azóta.
  • CUCLI
    a hozzá való driverek akkora szarok ,h bűn ilyet kiadni. állandóan szarakodni kell vele mert ha új játékot rakok fel akkor nemjó a régi driver stb. másik megmost ,h ez a fosadék alapórajeleken olyan hibákat produkált fcben (medium beállításokkal) ,h azthittem menten megtaposom.
  • Magiszter
    6600Gt ez tényleg jó ahhoz képest hogy 1-1,5 éve vettem 51k-ért. Szépen megy rajta minden. De én tényleg csak azt utálom a piacgazdaságban hogy nem nagyon van átmenet a hardverekben. AGP-s kártyák kihaltak (GF7-es gen) S478-as procik kihaltak (főleg a dc-sek), sőt még a DDR-ramok is haldoklanak (úgy tudom). kezdenek teret hódítani a BTX-es cuccok. azaz már a mostani atx-es házak is kihalásra vannak ítélve.

Én Intel+nVidia párti vagyok. Egyzser kacsingattam ADM+ATI-felé is de lebeszéltem magam valamiért. És ha gépet veszek akkor intel proci DC, +gf7800, 7900 (ha olcsó lesz jövő nyárra)
    De kinek a pap, kinek a paplan.
  • armageddon666
    de miért nem szeretitek az nVidiát???
    :D én megvagyok vele elégedve! még az FX5200 is tökéletes volt! Doom3 is nagyon szépen futott vele+HL2 is! (D3 - 640*780, med graf XD; HL2 - asszem alapbol DX8on megy szal ugy trilinear szűrés, minden high, viz csak simple reflect... de igy is szép volt XD) 6600-al a másik gépen jol elvoltam, ezen meg a 6600GT naon cool! HL2/EO,Prey,TRL(nextgen-ki),FEAR mind fut tökéletesen high közeli értékeken, HLek meg maxon...
  • Ability
    :DDD
  • CUCLI
    eddig keményen amd fan voltam de haver mondta ,h ez a d805ös proci mennyire jó stb. megvettem kipróbáltam és baromira megvagyok vele elégedve. nameg 2x1mb cache a prociban+kis tuningal odab@sz pár csúcs procinak teljesítményben. egyedül ezt a tetves nvidia kártyát utálom ami most van gépben(7600gs) xD. ésha jobban belegondolok akkor menjen csak csődbe nvidia
  • FOXX supreme
    Nvidiánál annyi a pénz, hogy sztem annyira nem tartanak tőle...de ha már amd + ati páros lenne, lehetne intel + nvidia is...:)

és akkor nemhiszem hogy elhúzna az ati:)
  • armageddon666
    még az is lehet :D bár ha felvásárolja és választanom kell hogy AMDről Intelre váltok VAGY nVIDIArol ATIra akkor nemtom hogy döntenék de sztem vidikari váltás mellett mert AMDnek jó az ár/teljesitmény aránya.