31662
CRYSIS
-
Egyébként úgy megnézném azt a tech demó videót amivel az a 2 pali elnyerte tetszését az nvidiának és sikeresek lettek. Nem tudja valaki holl találom meg? :D -
szerintetek ez jobb lesz a volfejstein 3d-től?:D -
AZ MSN címem: hazatolcson@hótmél.gremany
Foxx: nálam aludhat. sokszoros haszon van egy házam olcsóért. játszhatok a crysis-el full grafon, és van aki főz mos takarít ha be is akarja kapcsolni a gépet

-
-
Igen. mai szinten, tehát már el lesz avulva
-
hát....megéri csináld meg gyorsan, de nálam nem fogsz tudni aludni:D 

-
Add gyorsan az msn címed holnap megtörténik az adás vétel... -
De gyorsan válaszolj mert jövőre már kevesebbet fog érni a ház meg a gép is -
Hááá mé nem éri meg?
-
hát majd 3 éc múlva ha kjön a ps4-akkor menni fog:D -
Te én megveszem a házad adok érte 500k-at azért már kapsz jó gépet. Mindenki jól jár. Nekem van saját házam, neked megy a crysis full grafon
-
csináld meg, 2 nap alatt kijátszod, oszt mehetsz a híd alá :DDDDD -
Én sem vagyok részrehajló (csak informatikus vagyok/leszek/voltam
) De tényleg úgy van ahogy mondod
-
Azt olvastam hogy japánban nincsenek megelégedve a ps3-al... Pfff még ki se jött és már most elvan avúlva? Mirt nem tesznek bel jobb vidikártyát? jaaa bocsii -
-
nem nézem le őket, de a gép csak jobb... -
Eladom a házat csak mennyen a crysis max grafón... A nasa-val csináltatok majd szuper szmítógépet... IGEN megcsinálom
-
Jó hát erre most mit mondjak. Adja az ég hogy legyen hozzá géped 
-
Azért nem kellene lenézni őket. Van amiben jobb az X-Doboz meg a Játékállomás 2. És az pedig a verekedős játékok 
órákig tudom gyakni az unokatesóimat és mindig én nyerek (mert csalok
)
-
Nekem kell a very high
-
ott az igazság
-
És egy X-dobozon lehet futtatni Adobe Premiert? 3D Studio maxot? Photoshopot? Lehet rajta netezi? Vagy esetleg szövegszerkeszteni? És ezekhez is kell gép rendesen(jó az utcsó kettőhöz nem). És ha már pénzt adok ki gépre akkor úgy csinálom hogy másra is jó legyen. Csak játékra még nem fejlesztettem(mármint játék kedvéért). És ezek után sem fogok. Csak kihasználom majd az új technológia okozta árzuhanást. Elég lesz nekem 2008-ban DX10-es kari meg 4 magos proci és 6 giga ramra bővíthető alaplap meg PhysX kártya(addigra talán már meg is tudom majd venni félhavi fizetésből
)
És addig is elleszek low-on vagy mediumon nem kell nekem ultra high.
-
pusztuljanak a konzolos köcsögök...a pc fejletebb, sokoldalúbb.... 
-
Hát jah... Akkor szokott normális grafikája lenni egy játéknak lásd hl2, quake 4... mert nem konzol átiratok...pfff -
Milyen kár hogy CSAK PC-re jelnik meg 
-
de ha már ennyire fejleszteni kéne a gépet akkor inkább gazdaságosabb lenne venni egy x360ast és ott nem kell foglalkozni a gáffal mert ugy is fullon van. -
igen az engem is érdekelne. De ha veszek egy GF7800 256megás karit mellé 2 giga 400-as ram és egy 3ghz-s dual p4... szerintem mennie kell mediumon is, és csak azért nem high-on mert nem dx10-es. És jövőre egy ilyen konfig szerintem lesz vagy 80-90k és nem 130-150 mint most. (márha jobbik fajtát akarsz).
Amúgy meg most olvastam, hogy a játék nem DX10-re épül, hanem csak 1-2 dolgot vesz a dx10--ből. Szóval akkor msot egy full dx10-est képzeljetek el=
-
CUCLI #743 én a gépigénytől annyira nemfélek. arra lennék kíváncsi ,h milyen a játék full max grafikán(persze ingame kép/videó) és hogy milyen gépen csinálták képet/videót. videót már láttunk persze belőle e3on de annak a minősége igencsak sz@r. -
Átvezető animáció? Ilyen grafika mellett csak az élőszereplős átvezetők lennének jobbak. Szerintem az csak egy ilyen "gyorsan nyomjunk egy szkrínsátot és rakjuk fel netre" típusú kép. HOgy ne hagyják lankadni az érdeklődést. Mert szerintem full grafon max minden nem így nézne ki. Vagy ha igen akkor nem kell neki majd akkora gépigény. -
CUCLI #741 szerintem kapitányos kép valami átvezető animációból van. -
szerintem ezek a képek nem full grafon vannak. Pl annál a kapitány és katona képnél látszik a "fűrészfog" azaz nem full AA. De a másik kettő... húúúúúúú
-
Az olyan gépeket, mint ma a tiéd, vagy az enyém...már az usa használlta az öbölháborúban....
mikor is volt az első?
-
Ja így már értem... Hát elég nagy pofátlanság de ha gémelni akar az ember, akkor nem tehet mást.... :\ -
Nem, ez az általános csúcspont, nem BEOSSZÁK, hanem kizsigerelig az utolsó cseppig a pénzt az adott technológiából, rég túllépve a piac etikai normáit. -
Az, hogy szépen beosszák nekünk a teknológiát, hogy 50 év múlva is el tudjanak adni valamit?? -
Akkor csak röviden, hogy értsd:
kb. 8 - 9 évvel ezelőtt bemutatták az rsx1000 porcesszor családot, amit semmiféle grafikai művelet nem tudott lassítani (nem fizikai értelembe), a procsszor kiskereskedelmi forgalomba nem került, a fejlesztés átadták.
Vond le a konzekvenciát magadtól... -
Dehogynem... Akkor jön majd az, hogy nagyobb terep megjelenítése, több AI(rohadt sok) részletesebb fizika, a tárgyak darabolhatósága.... stb... -
ha elérjük h legyen olyan gépünk amin tudunk futtatni fullon fotorealisztikus gamét akkor nem kell gépet bővíteni többé :D lol -
Akkor küld privátba de akkor is kíváncsi vagyok... :D -
Ebbe most ne menjünk bele...