31662
CRYSIS
  • Evogordon
    Legalább lessz még időnk gyűjteni a dx10-es karira :)
  • FOXX supreme
    beszoptuk:)
  • grebber
    Magyarul mert énsem értem de emakartam gamestart liknelni de ittvan?

Crysis - csak 2007-ben
    [2006. július 14. @ 12:35 - Mantis]

Bár a Crytek az E3 alkalmával még azt ígérte, hogy amennyiben arra mód van, mindenképp az idei év végén jelenik meg a Crysis, most olybá tűnik, hogy egyedül a Battlefield 2142 lesz az az FPS, amely még idén a boltokba kerül. A S.T.A.L.K.E.R., a Hellgate: London és az Enemy Terrority: Quake Wars trióhoz negyedikként a Crysis csatlakozott - ez a négy FPS idén már biztosan nem jelenik meg.
  • Magiszter
    Ez a nyelv olyan mint nekem a héber. Az is kínai
    Amennyit értettem belőle: Crysis, 2007, Elektronyik Ártsz
  • grebber
    Crysis csak 2007-ben!
    Forrás
  • Magiszter
    7800gs az AGPs? Aztakutyaminenííííít.
    Múgy szerintem jó móka volna ha egyszer csak a semmiből felbukkanna egy kari ami hozza az nVIDIA-ATI teljesítményét cska éppen fele annyi. Egy darabig tuti hogy nagyon lent lennének utána az árak. Talán 100-ért osztogatnák a 7900GX2-t (vagy mit)
  • kirol
    Hát lehet hogy ez tud Dx10-et, de míg ezzel dx10-es diavetítést nézhet az ember, addig én a 7800GS-emmel dx9-el szeritem csak kicsikarok majd belőle 30 FPS-t. Remélem legaláis. Más karit (értelemszerűen így gépet se, mert ez AGP-s)úgyse veszek egy jó darabig.
  • Evogordon
    Hát az még eséjes hogy 20 k lessz de hogy 7600 szinten lessz...? :D Azt nem hinném.
  • Magiszter
    Flame on!

Ha 20k lesz és viszi dx10-et és legalább egy gf 7600 szinten lesz akkor veszek 2-őt is
  • FOXX supreme
    jól van, nem azt mondta hogy ezt kell megvenned, hanem hogy van ilyen is
  • Evogordon
    Tudom én se vennék ilyet de mégis dx10-es és csak ezért linkeltem be...
  • grebber
    LOL maradjál már kell a ráknak S3 még a 6600GT szintjét sem üti meg olyan meg már kell a ráknak!
  • Magiszter
    DE EZ IS PCI-E KÖNYÖRGÖM AGP-S KARIKAT IS CSINÁLJANAK MÁÁÁÁÁÁR!!!!!
  • Magiszter
    WOW. ez jó hír. "fizika alapú "különleges effektek" létrehozásához nyújt segítséget." ezek szerint akkor a particle system-ek is kicsivel élethőbbek lesznek. De akkor csorgó vizet, aktív füstöt és tüzet is létre lehet hozni. Ha jól sejtem érdekes év lesz ez a 2007
  • Evogordon
    És legalább lehet majd élvezni a crysisban a dx10-es efekteket :)
  • Evogordon
    Találtam egy érdekes cikket... Arról van szó hogy míg az ATI és az nvidia készíti a dx10-es kariját addig már egy másik cég elkészített egy kártyát ami támogatja a dx10-et vele együtt a pixel shader 4.0-et. Szal nem kell félni hogy nincs 130-140e ft-ja valakinek mert azt írják hogy ez olcsó lecc és kb a középkategóriás karik közé tartozik...
    link
  • Evogordon
    Itt olvashatsz róla.
    link
  • Magiszter
    Te.. most mondom hogy megy, szoftveres módba számolja a fizikát. igen belassul kb 3-5 fps-el megy kevesebbet ha 3 gránátot robbantok és telekinézissel toszigálok közben egy fél pályányi hulladékot amik robbannak és törnek ripityára. Szerintem ha egy játék támogatja a ppu-t akkor támogatnia kell a 2.cpu-t is. Ergó egy DC-s procival ugyanúgy vagy még jobban kell mennie a játéknak mint egy Fiziksz karival. Ezért inkább fizetek +x öszseget egy DC-s procira mint egy ilyen karira 60+-ot. Ilyen karit csak akkor fogok venni ha már nem lesz hova bővíteni a gépet. Ergó soha

EVO: mi ez a havok 4.0. azt tudom hogy 3dsmax-ban is az van fizikázni de pontosan mi ez?
  • Evogordon
    Nemsokára jön ez a havok 4.0 szal én nem veszek ilyen fizix karikat...sztem nagyon kezdetlegesek még nem éri meg...
  • PyRex
    Miért nem olyan? Mesélj már... Miért ne menne szoftveres módban? Maximum lassabb (testek szerint 1 fps különbség van...)
  • Inquisitor
    Erről a szoftveres Ageia-val ugyanolyan a Cellfaktor dologról a PhysX topicban leírtam a véleményem. Nem ugyanolyan, és a gépigényes fizika számítások egyike se megy szoftveres módban.
  • TothLaci
    Ki lehet bírni :P
  • grebber
    Mit vártál hogy már most optimalizálva lesz? 2007 végén jelenik csak meg van idejük bőven.
  • Magiszter
    Tovább csúszhat a Vista
    Na tessék. Bill szerint késni fog. Steve szerint nem. Remélem hogy a Crytek-es fószerok belátják hogy nem jó 5let a mikrof*s-hoz igazodni.(bocsi)
  • Magiszter
    Én most kisérleteztem. A Cellfactor ami ugyebár el sem indul ppu nélkül egész zsépen megy. Még a nagy fizikánál (értsd: 30 tonna szutyok repked minden fele) sem lassul be sokkal. Mondjuk ennyire optimalizálatlan játékot is rég láttam már. Éppen ebből gondolom hogy egy jobb procival mennie kell (nem 2,6-os cerka[#hehe). remélem miután megjelent azért le lessz írva itt-ott hogy mi a különbség a min és a full beállítások között. Mert ha jól csinálták a gyerkőcök akkor a fizika az még minimumon is ugyan olyan, csak max a textúrák meg az effektek nem olyanok. De véleményeket várok.
  • armageddon666
    szvsz ehhez kell...
  • Magiszter
    Hát itt meg vác hepöning?
    Kicsit nagyon offtopik beütése kezd lenni, bár még szódával elmegy.

nekem az lenne az lenne a kérdésem hogy a Crysis fizikai része mennyire függ a géptől szerintetek. tehát egy 2,6 procival ugyanúgy lengenek a fák meg törnek ahol lövöm? Vagy pont ehhez kell a 2 mag. hogy míg az egyik fizikázik addig a másik csinálja a többit. vagy nincs összefüggés?
  • Vegas
    Borgnál kimagyarázom magam d:
  • PyRex
    az lehet, de a moderátorok sem fogják érteni... :))
  • Vegas
    te ezt nem értheted.. Cucli érti az a lényeg..
  • PyRex
    viszont primitív vagy. végülis...
  • CUCLI
    ofchtxvm all :)
  • M@TriX
    egy francot nem, majd jön egy nemhivatalos xppatch, csak figyeld meg ;)
  • Inquisitor
    "xp is fog futni dx9-el, legalabbis en igy tudom"
    Mivel az E3 bemutató is így ment, elég érdekes lenne ha nem így lenne.
  • Inquisitor
    "DX10 lesz XP-re is vagy ez csak konkrétan vistáta specializálódik? Bár buta kérdés án ugy tudom lesz XP-re... "
    Nem lesz. Olyan szinten átvariálták a Hardware / Driver hozzáféréseket a Vista alatt, ami ki van csukva, hogy átírható XP alá. Mindazok hiányában vagy nem lehetne DX10 az XP alá, vagy atom lassú lenne (vagy 5x), mint Vista alatt.
    Igaz ebből a driver rendszer előnyeiből a DX9 kártyák is részesülnek.
  • Vegas
    jah én nagykorú vagyok de nem köcsögrokker.. végülis ja.
  • Evogordon
    Mintha te nem lennél az...
  • Vegas
    a köcsög rokker nagykorú lett :@v (Y)
  • PyRex
    mehecc má ar arcane university-re is... .))))))))))
  • CUCLI
    köszi :) jaja lvl 18 :D