31662
CRYSIS
-
Legalább lessz még időnk gyűjteni a dx10-es karira :) -
beszoptuk:) -
Magyarul mert énsem értem de emakartam gamestart liknelni de ittvan?
Crysis - csak 2007-ben
[2006. július 14. @ 12:35 - Mantis]
Bár a Crytek az E3 alkalmával még azt ígérte, hogy amennyiben arra mód van, mindenképp az idei év végén jelenik meg a Crysis, most olybá tűnik, hogy egyedül a Battlefield 2142 lesz az az FPS, amely még idén a boltokba kerül. A S.T.A.L.K.E.R., a Hellgate: London és az Enemy Terrority: Quake Wars trióhoz negyedikként a Crysis csatlakozott - ez a négy FPS idén már biztosan nem jelenik meg. -
Ez a nyelv olyan mint nekem a héber. Az is kínai 
Amennyit értettem belőle: Crysis, 2007, Elektronyik Ártsz -
Crysis csak 2007-ben!
Forrás -
7800gs az AGPs?
Aztakutyaminenííííít.
Múgy szerintem jó móka volna ha egyszer csak a semmiből felbukkanna egy kari ami hozza az nVIDIA-ATI teljesítményét cska éppen fele annyi. Egy darabig tuti hogy nagyon lent lennének utána az árak. Talán 100-ért osztogatnák a 7900GX2-t (vagy mit) -
Hát lehet hogy ez tud Dx10-et, de míg ezzel dx10-es diavetítést nézhet az ember, addig én a 7800GS-emmel dx9-el szeritem csak kicsikarok majd belőle 30 FPS-t. Remélem legaláis. Más karit (értelemszerűen így gépet se, mert ez AGP-s)úgyse veszek egy jó darabig. -
Hát az még eséjes hogy 20 k lessz
de hogy 7600 szinten lessz...? :D Azt nem hinném.
-
Flame on! 
Ha 20k lesz és viszi dx10-et és legalább egy gf 7600 szinten lesz akkor veszek 2-őt is
-
jól van, nem azt mondta hogy ezt kell megvenned, hanem hogy van ilyen is -
Tudom én se vennék ilyet de mégis dx10-es és csak ezért linkeltem be... -
LOL maradjál már kell a ráknak S3 még a 6600GT szintjét sem üti meg olyan meg már kell a ráknak! -
DE EZ IS PCI-E KÖNYÖRGÖM AGP-S KARIKAT IS CSINÁLJANAK MÁÁÁÁÁÁR!!!!!
-
WOW. ez jó hír. "fizika alapú "különleges effektek" létrehozásához nyújt segítséget." ezek szerint akkor a particle system-ek is kicsivel élethőbbek lesznek. De akkor csorgó vizet, aktív füstöt és tüzet is létre lehet hozni. Ha jól sejtem érdekes év lesz ez a 2007 
-
És legalább lehet majd élvezni a crysisban a dx10-es efekteket :) -
Találtam egy érdekes cikket... Arról van szó hogy míg az ATI és az nvidia készíti a dx10-es kariját addig már egy másik cég elkészített egy kártyát ami támogatja a dx10-et vele együtt a pixel shader 4.0-et. Szal nem kell félni hogy nincs 130-140e ft-ja valakinek mert azt írják hogy ez olcsó lecc és kb a középkategóriás karik közé tartozik...
link -
Itt olvashatsz róla.
link -
Te.. most mondom hogy megy, szoftveres módba számolja a fizikát. igen belassul kb 3-5 fps-el megy kevesebbet ha 3 gránátot robbantok és telekinézissel toszigálok közben egy fél pályányi hulladékot amik robbannak és törnek ripityára. Szerintem ha egy játék támogatja a ppu-t akkor támogatnia kell a 2.cpu-t is. Ergó egy DC-s procival ugyanúgy vagy még jobban kell mennie a játéknak mint egy Fiziksz karival. Ezért inkább fizetek +x öszseget egy DC-s procira mint egy ilyen karira 60+-ot. Ilyen karit csak akkor fogok venni ha már nem lesz hova bővíteni a gépet. Ergó soha 
EVO: mi ez a havok 4.0. azt tudom hogy 3dsmax-ban is az van fizikázni de pontosan mi ez? -
Nemsokára jön ez a havok 4.0 szal én nem veszek ilyen fizix karikat...sztem nagyon kezdetlegesek még nem éri meg... -
Miért nem olyan? Mesélj már... Miért ne menne szoftveres módban? Maximum lassabb (testek szerint 1 fps különbség van...) -
Inquisitor #1030 Erről a szoftveres Ageia-val ugyanolyan a Cellfaktor dologról a PhysX topicban leírtam a véleményem. Nem ugyanolyan, és a gépigényes fizika számítások egyike se megy szoftveres módban. -
Ki lehet bírni :P -
Mit vártál hogy már most optimalizálva lesz? 2007 végén jelenik csak meg van idejük bőven. -
Tovább csúszhat a Vista
Na tessék. Bill szerint késni fog. Steve szerint nem. Remélem hogy a Crytek-es fószerok belátják hogy nem jó 5let a mikrof*s-hoz igazodni.(bocsi) -
Én most kisérleteztem. A Cellfactor ami ugyebár el sem indul ppu nélkül egész zsépen megy. Még a nagy fizikánál (értsd: 30 tonna szutyok repked minden fele) sem lassul be sokkal. Mondjuk ennyire optimalizálatlan játékot is rég láttam már. Éppen ebből gondolom hogy egy jobb procival mennie kell (nem 2,6-os cerka[#hehe). remélem miután megjelent azért le lessz írva itt-ott hogy mi a különbség a min és a full beállítások között. Mert ha jól csinálták a gyerkőcök akkor a fizika az még minimumon is ugyan olyan, csak max a textúrák meg az effektek nem olyanok. De véleményeket várok. -
szvsz ehhez kell... -
Hát itt meg vác hepöning?
Kicsit nagyon offtopik beütése kezd lenni, bár még szódával elmegy.
nekem az lenne az lenne a kérdésem hogy a Crysis fizikai része mennyire függ a géptől szerintetek. tehát egy 2,6 procival ugyanúgy lengenek a fák meg törnek ahol lövöm? Vagy pont ehhez kell a 2 mag. hogy míg az egyik fizikázik addig a másik csinálja a többit. vagy nincs összefüggés? -
Vegas #1023 Borgnál kimagyarázom magam d: -
az lehet, de a moderátorok sem fogják érteni... :)) -
Vegas #1021 te ezt nem értheted.. Cucli érti az a lényeg..
-
viszont primitív vagy. végülis... -
CUCLI #1019 ofchtxvm all :) -
egy francot nem, majd jön egy nemhivatalos xppatch, csak figyeld meg ;) -
Inquisitor #1017 "xp is fog futni dx9-el, legalabbis en igy tudom"
Mivel az E3 bemutató is így ment, elég érdekes lenne ha nem így lenne. -
Inquisitor #1016 "DX10 lesz XP-re is vagy ez csak konkrétan vistáta specializálódik? Bár buta kérdés án ugy tudom lesz XP-re... "
Nem lesz. Olyan szinten átvariálták a Hardware / Driver hozzáféréseket a Vista alatt, ami ki van csukva, hogy átírható XP alá. Mindazok hiányában vagy nem lehetne DX10 az XP alá, vagy atom lassú lenne (vagy 5x), mint Vista alatt.
Igaz ebből a driver rendszer előnyeiből a DX9 kártyák is részesülnek. -
Vegas #1015 jah én nagykorú vagyok de nem köcsögrokker.. végülis ja. -
Mintha te nem lennél az... -
Vegas #1013 a köcsög rokker nagykorú lett :@v (Y) -
mehecc má ar arcane university-re is... .)))))))))) -
CUCLI #1011 köszi :) jaja lvl 18 :D