31662
CRYSIS
-
Hátmár van 4gpu-s megoldás :D nvidia 7950gtx quatro sli... Vagy is egy kártyán 2 mag van és abból lehet összetenni kettőt. -
Aztak*rvamindenit
32 mag egy kis lapocskába?
Hát én nem tudom hogy hova fejlődik a számítástechnika. De ez egyre dúrvább. 2 most 4 és már igérik a 32 magos procit...
32 mag minek? 16 számolja a Crysis fizikáját 8 számolja a beeső fényeket és árnyékokat, 8 számolja az AI-t.
Kiváncsi vayok mikor lesznek 4 magos GPU-k 4 giga rammal (3,2Ghz), és külön tépegységgel...
Ez brutális... -
Hát már az intel bejelentette a 32magos prociját 2010-re :D -
Na tessék. Kiváncsi vagyok milyen gépünk lesz így 10 év múlva
cikk:Intel 4 magos procija -
A mamám azt mondta, hogy az a hülye aki mondja... :P XDD Amúgy ritkán jáccok én is a ps2-mel de amikor jáccok, olyankor sokat... Különben is kaido battle nincs PC-re... 2 meg főleg nem... :P -

-
francot nem, ez csak porhintés, vannak olyan gémek amiben nagyon jól megvan csinálva a fizika és nagyon sok amiben egy nagy rakás szar, szóval ez csak egy propaganda szöveg. -
Az a topik amit maga keress az.. kimegy balra a második ajtón be aztán fel a lépcsőn és jobbra a mosogató mögötti csapóajtón be a titkos szobába. Jah nem ott a Crysis 2 van
Jah igen.... Lépcsőn fel és balra a 4. üvegezett ajtó. Nag ott van a Crysis. Jah hogy azok mi vagyunk? Hopsza. Beszéljünk a krájziszről. Ki melyik pályán tart?
-
elnézést jó topikba járok??? mert én a crysis-t keresem, de itt rotációs kapa, mosógép, meg konzol van..:DDDD -
hát jobban szaggatja a tésztát mint a mosógép -
Rotakapa mindenek felett!! -
Hát már tényleg az lesz lassan. Ezért feldobok egy új témát:
Mosógép vs. Rotációs kapa -
kiiratom majd alcímnek hogy PC VS KONZOL :D -
Hát azt nem sűrűn. Konzol kicsit jobban profitál nekik, meg ha azt vesszük már eddig is elkészült kettő FarCry folytatás konzolra. Nem kozol ellenségek ők. Amúgy ezt a szebb graf dolgot hanyagoljuk már, mindent meglehet csinálni bármilyenre, csak az nem mindegy mi és milyen sebességgel tudja futtatni -.- -
sd cikk
http://www.sg.hu/cikkek/45999/crysis_decemberre_fps_nelkul_maradunk -
Vegas #1155 fú te hüje vagy d:
nekem is van ikszboksz, de nem nagyon izgat fel csaka panna. -
Tudom, én is pc-s vagyok, de attól még nem hülye valaki, hogy csak játszani akar.. Vasárnap meg hétfőn egész nap ps2-ztem mer már elegem van a gépből mostanába... Illetve hétfőn csak du 3ig.. de csak mert dolgom volt... -
Vegas #1153 de ki aza hüje aki csak jaccani akar.. 1000 értelmes dolog van még PC-n. -
de mi nem csak játszunk, mondjuk ha csak azt csinálnám akkor is gépet vennék:) -
Aki csak játszani akar, annak tényleg tanácsosabb konzolt venni... :\ -
De azt is mondták hogy vagy 20x lehet végig játszani mert a történet adaptív, ezért mindig lesz valami új benne. Ezt majd muszáj lesz letesztelni? -
aaatttika #1149 Biztos jo jatek lesz, engem kicsit az zavar, hogy joval rovidebb lesz mint a FAR CRY, a keszitok valami 11-12orat mondtak, sajnos mar ez a tendencia minnel rovidebb jatekokat keszitenek sajnos. -
aaatttika #1148 Ez nem igaz X360 nem ad 60fps-t, es nem csak ebbe nem, de a jatekok nagy reszeben sem, sot mar olyan jatekok vannak keszuloben, hogy mar most bejelentettek, hogy nem 60fps-re csinaljak, hanem meglesz a folyamatos 30, errol ennyit. -
igaz, mostantól csak crysis!!!!! :) -
Doom3 nálam athlon 3200+ 1GB ram és 9800pro-val simán ment. De tovább megyek, még 9550-es radeonnal is elég jól játszható, persze ott már nincs minden maxon, de látványra szinte ugyanaz (lehet trükközni). -
Hé most nem a "A Pc-s játékoknak leáldozott" topikba vagytok szal abba lehet hagyni
-
Magamból indulok ki, mind d3 mind prey ugyan ugy megy bár még igyis szánalmas hogy mekkora fpseket produkál, főleg nextgen konzol felbontáson :DDDDD. -
Mielőtt még tévhitben ringatnád magad elárulom a PREY tényleg optimalizált nekem a gépem a 6600GT kivételével ugyanaz mint anno a Doom 3nál.
Prey minden maxon élsimitás stb simán játszható.
A Doom 3 viszon minden maxon játshatatlanul akad erről ennyit! -
Most játékokról volt szó, nem a 3d studióról. De mindegy, tényleg hagyjuk...
(mellesleg PS3-ra lesz - ha nem is 3d studio, de hasonló...) -
Tedd fel az obliviont maxra és örülj az 5fps-nek
ja és költs rá 300 ezret, akkor majd lesz 45fps
az x360 meg 60-ért ad 60fps-t :) -
Hát nálam rendesen izzad már a vga mikor egy 100 objektes meteormezőt csinálok és rárakom a textúrákat bumpmap-el. Addig prociból meg memóból dolgozik de mikor ilyet csinálok akkor már felkarolja a vga-t is legalább is 66-70 fokról hírtelen 80 lesz a hőm. valszeg nem a semmiért.
ÉS nekem pl ezért is a PC a király. X-dobozon meg Játékállomáson nem fut a studi max és hasonlók.
De most már elég legyen tényleg!!!
-
Árban a legjobb, meg az alkalmazások futtatására, munkára, szerkesztésre stb.. de ahhoz nem kell 150 ezer fts uj vga kari évente. -
viszont akinek a legjobb kell, annak pc... -
már oda ért :D, sokba kerül a semmiért, de akiket még le tudnak fejni addig az nem lesz másként... -
figy, nekem megéri a PC-t fejleszteni, igen sokba kerül, de más nem érhet a nyomába...és tudom hogy 3 srác is dolgozi ka crytek-nél:) -
Majd kiderül -.-
Csak annyit mondok, hogy 3 magyar srác is dolgozik a Cryteknél, de ti olyan angyon okosakat tudtok mondani - lol :))
"sezbb grafit ad, most és mindenkor!!!!!! a PC jobb!!"
Aha. Szerinted mennyibe kerül most egy olyan PC, amin pl. az Oblivion elfut 1280x720-as felbontásban és full grafikán (tényleg full, minden lehetséges opciót maxra tolva!) Mert az XBOX360 már 60-ért megvehető. Igen, 60 ezer forintért. Abból te egy rendes videokártyát sem kapsz. De azért vitatkozzunk már... -
sezbb grafit ad, most és mindenkor!!!!!! a PC jobb!!! és a krájszisz csak pc-re jön ki, ha kijönne másra is akkor már belenne jelentve. sztem. -
Most mér mondod, itt mindekinek 100fpssel fog menni, vagyis a fórumon, azt ott fog szenvedni a 15 fpssel gém közbe, meg butíthatja szarrá hogy valahogy elfusson :DDDDDDDDddd -
nah ez lett érdekes. a linket nem spoilerezi? ez nagyon -
háááááát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hwswennek a fórumából