31662
CRYSIS
-
Jó de én már régóta nem fejlesztem a pc-m csak néhány apróság lett belerakva, és kb 3 év használom.... :D Szal én nem úszom meg ennyivel, ezért kényszerülök várni... :S -
Én meg ha kidobnak egy AGP-s 7800Gt-t 256 megával 50-60 környékén akkor nem költök már csak 1 giga 400-as ramra 15-20k-t és jobban jártam mintha kellene vennem egy komplett gépet (alaplap,proci,ram,vga).
És ezen már megynie kell a Krájzisznek. Mert ha nem akkor elmegyek a CryTech-hez és megharapok 1-2 emberkét. -
:) -
Basszki ez a sok hsz... Mindenestre én csak jövő év közepén vagy végén veszek gépet... :\ Biztos ami biztos Crysis-ozni akarok, és nem csicska grafikán... :D -
Jah. Akkor nem szoltam. 
"Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesülyedsz az ő szintjükre és legyőznek a tapasztalatukkal" (már nemtom hol olvastam) -
most is onnan írok:DDDDDDDDD 
-
:D -
Tapasztalatból beszélsz?
-
Határozottan.
Foxx: Most hogy mondod. Csak ne rakják rám a muszájdzsekit, mert gázos ha elkezd viszketni az orrom. -
jó az ideggondzozó, ingyen koszt, hüvös van, jó az:D -
akkor ez a gamme csak PC-re jelenik meg?? -
ott olyan jókat lehet vitatkozni...:D ideglevezetésnek jó -
Nem. Csak megemlítettem 
-
-
Én megyek de akkor én meg a tamagucsit fogom pártolni
-
csak neked..:D -
baj?:D -
csak ugy megemloitettem itt h sztem azé a konzol is jóó. dehogy mindenki örüljön PC 4ever
-
Nah elmegyek mkörűlnézek másik oldalakon... Mire visszajövök ilyet akarok itt olvasni hogy KIJÖTT A CRYSIS és kijöttek a dx10-es karik amit ingyen lehet kapni... na majd re -
Gyere bordi kutya...:D 

EZT EVO-nak küldöm...:D -
Najó már fel sem állok a földről (a kollegák már telefonálnak az orvosoknak)
-
én azé nem mék abba a topicba mert akkor én is pcsek oldalán álnék meg vitatkozni minek menjek oda.. -
joh elismerem fasza a konzol kész vége :D [hazudik a cigány]
-
Van egy topik ahol a konzolosok és a pc-sek ölik egymást. úgyhogy aki beszélgetni akar erről az menjen oda vagy idegorvoshoz és azzal beszélje meg.
-
jjóóóh kiv az fps gamek :D -
mindegy téma lezárva -
ha csak játék célra se jobb szerintem... -
ja:D
-
amugy mindenki azért elismerheti h jó azé a konzol is. Tudom mert volt, persze az még ne mazt jelenti h én konozolos vagyok. pc-m van és jobb is ezt én is elismerem de ha az ember csak játékra akarja használni a ketyeréit akkor a konzol az jobb. -
Még nem lehet tudni. Mit eddig mutattak az csak a jéghegy csúcsa. Vagy hogy idevágóbb legyen (mert nem offoltuk szét. áhhh dehoooogy) "ez még csak a sziget csücske." -
Emléxel foxx amikor mentünk 2-en a hammer-ben lámpával és orítoztunk mert féééltünk LOL
-
az jó volt, éjszaka játszottam vele, belehetett szarni:D -
Egyébként kár hogy nem olyan ugrálós mutánsok lesznek a crysisban mint a FC-ban mert így nem lessz olyan izgalmas... -
sztem jobb lesz:D -
jaja. az engem is érdekelne. Bár lehet nem menne már az sem a gépünkön
-
most estem ki a székből (a kolegáim forán néznek rám és a fejüket vakarják) 

-
:D