31662
CRYSIS
-
persze-persze, maradj ebben a tudatban :))))))))))
(ménem lehet felfogni, hogy a 3 core-os proci és a speckó grafikus chip mind2 célhardver, aminél nehezen lesz jobb (gyorsabb) egy összetákolt pc, amin windows fut...) -
De ha ez már így van akko tuti hogy xbox360-ra az oblivion grafikája butítottabb mint gépen. -
LOOOOOOOOOOOL!
160 ezer forintos videokártya (akkor még mást nem vettél ugye a géphez) képes kemény átlag 30FPS-re az oblivionban :))))))
Ebből a pénzből kb. 2 X360-at veszel... -
Jóvanna. De ha még egyszer leédesemezel akkor megharaplak 
Amúgy meg elegem lett a számítógépekből egy időre. Jövőre benézek egy boltba és annyi addig is:
-
z új kártyát a konkurens Radeon X1900 XTX és márkatársa, a GeForce 7900 GTX mellé helyezve látszik, semmivel sem hosszabb náluk. Mivel az egyes nyomtatott áramkörök lapos, egyslotos hűtést kaptak, a VGA-szendvics még csak nem is szélesebb ellenfeleinél. Nagy dolog ez, hiszen így a valójában két kártyából készített egység ugyanolyan használati értékű, mint szóló konkurensei. -
hát pont ott a teszt, pont arra van kitérő hogy nem nagyobb egyáltalán, szélességébe se
-
azért az nemigaz :D az ati x1900xtx-től is nagyobb -
nem nem tanultam meg, és nem is fogom:) -
mérete? mivan vele?
ugyanakkora mint az atik vagy a gyengébb nvidiák... -
egybeépítés vs. hozzáépítés
nem mindegy, és igazából a te kommentedből inkább az elsőre asszociál az ember
amúgy nyugi, ne vedd ennyire komolyan édesem :D -
Hát ezt a kártyát azért csinálták hogy erősebb legyen mindennél és 1. legyen a ranglistán. -
Nah ezért nem rohanok az első boltba venni Qvad GF7950GX2-t 4giga rammal és egy 4 magos intellel
-
strebacom #1198 Na én próbáltam egy GF 7950-et méghozzá ASUS-t, mert az egyik haverom vett(szegény=160e-ért vette), de nem kell töle hanyatt esni, nem olyan szuper ez mint ahogy irják,az én konfigommal nem sok +fps-t vettem észre, pedig teszteltem keményen vagy 8 napig. Na erröl ennyit, azért nem rossz a kari, de hát itt van a nyakunkon a DX10 és ez sokat számit....... 
-
csak a vita kedvéért
-
és ha már neked ilyen szép a vége a hsz-eidnek ----> -.-
akkor én is újítok: =^.^=
-
Édesem tudod ha picit belegondolsz hogy lehet máshogy érteni a:"Nem egy kártyán van 2 mag hanem ott 2 kártyát raktak egybe és 1 csatlakozót (PCI-e) használ a 2 kari. Szóval az sem 2 GPU 1 kártyán hanem 1-1 GPU 1-1 kártyán."? -
kb -
Ára ( több mint 100 ezer ) , teljesítménye ( valamivel jobban megy mint egy sima ati vagy nvidia csúcskari ), mérete ( nevetséges ), fogyasztása ( no comment ) , hőleadása ( nvidia... ) , tudása ( semmi ujat nemtud csak több kakaó, de attól nem világmegváltó mer 1 év mulva elavul )... parasztvakítás, és pénz legombolás a madarakról. -
Háááát meeeert a konzol jobb és ami nem kooonzol az sz*r. Még nem jegyezted meg te kis butus? -
mért ultraszánalom, és mért allig ér valamit? -
Jólvan drágám, csak a szavaidból kicsit máshogy jött le. -.- -
Azért ha hozzám vágnák nem dobnám vissza
-
Ez olyan mintha sliben lenne, csak 1 foglalatba megy bele és nem 2őbe. De ultra szánalom ezis :)) és alig ér valamit. -
És hozzá a teszt:
GeForce 7950 GX2 teszt -
szétcsavarozva:
-
"Bár nem tudom Magiszter miről hadovált, hogy kettő kártya egybe.."
Erről hadováltam:
És ha megkérhetlek akkor mellőzd ezt a stílust. Köszönöm. -
sztem is:) -
Ehh bocsi véletlenűl a 3dsmax topik helyett ide írtam :D de nem baj thx -
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&ct=60&id=19714
Én a helyedben megvárnám ezeket, tesztekben lealázta az AMD-t, végre egy igazáb ütős Intel procicsalád. Ha pedig AMD szimpibb, akkor is érdemes várni, mert ősztől nagy árcsökkenés várható.... -
??? -
Most veszünk majd pár nap úlva egy x2-es AMD 3800+-os procit... De arra lennék kiváncsi hogy szerintetek menyibe lessz az intelnek ezek a conroe procijai? ti gondolom tudjátok hisz a 3dsmaxnál a proci a lényeg :) -
Közbe én is találtam egyet. Gigabyte 3D1. Bár nem tudom Magiszter miről hadovált, hogy kettő kártya egybe, közös csatlakozóval, de minden esetre ebben kettő mag van- Az már lényegtelen, hogy most ilyen egybeépítésről van-e szól, lényeg a lényeg, hogy dual core. De van ebből sokféle, s amit Istencsászár mutattok az egy nagyon jó példa arra, hogy már rég van, és kíséleteznek a többmagos VGA-kkal is. ^^
kép url -
Már nagyon rég óta van 3dfx kísérletezett vele, de belebukott, és azóta nem nagyon erőltetik, mer nem nyujt annyi többletpowát.
-
Ha érdekel, akkor keresel. Itt SG-n is volt hír róla, bár én HOC-on olvastam anno. Szerencsére mindkettőnek szar a keresőmotorja, úgyhogy én biztos meg nem keresem. -.- -
Bizonyítsd!!! -
virs lee #1175 Ja, ha leszotyizod. :P -
úgyhogy a kozolnak leáldozott:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Van kettőmagos vga. -.- -
Hát jó de nem lehet kapni külön csak így egybe a 2-őt. -
Az nem egészen így van. Nem egy kártyán van 2 mag hanem ott 2 kártyát raktak egybe és 1 csatlakozót (PCI-e) használ a 2 kari. Szóval az sem 2 GPU 1 kártyán hanem 1-1 GPU 1-1 kártyán.