31662
CRYSIS
  • Ability
    Olyan pöpec levelet írtam ... :)
  • Evogordon
    hmm?
  • Kandurex
    Gyorsított folyamat volt :p Igaz Ability?
  • Evogordon
    Csak azt sajnálom hogy nem én lettem a házigazda
    :D
  • Evogordon
    A pcgugru-ban is írták hogy lessz helikopter... Ebként teccik a FAQ :)
  • Ability
    Hát ez tényleg érdekes lesz, s én is csak remélni tudom, hogy jól kivitelezik. Bár a nagy mapokat kompenzálni látszik, hogy akár 32 játékos is játszhat egy szerveren, de mégis tartok, hogy inkább ilyen "trópusi" Battlefield feelingje lesz. Ja és lesz majd repülő, csak azt nem tudom, hogy kizárólag single-ben, vagy multiba is lehet vezetni. De mintha az rémlene, hogy multiba is lehet majd.
  • CUCLI
    "Az információk szerint a pályák akár 2-3-szor nagyobbak lesznek, mint a FarCry esetében"
    Azthogyapicsbe? OMFG remélem lesz benne repülő is. Fcben is brutál nagy mapok vannak ahol gyalog 1-2perc végigsétálni 1ik pontból a másikba. Nagyon remélem ,h normálisan meglesz csinálva a járművek elhelyezése/kezelése stb. Elég kellemetlen tudott lenni mikor pont az orrom elött vitték el az uccsó verdát...

szerk:tankot,helikopter,repülőt és még durvább buggyt akarok xDDDDDDDDD
  • CUCLI
    O_O miazottfente
  • Ability
    Viszont akkor az alap szürkéhez nem nagyon passzolna. :C

Most azon filózok, hogy a válaszok el legyenek-e választva ilyen pontvonal izével? :D
  • Evogordon
    MAx sötétebb lehetne az az oldal része ha már a banner is sötét neki
  • Ability
    Köszönöm! Bár nekem nem tetszik, főleg a banner, de mint mondtam, célnak megfelel. Amúgy végeztem vele mára, gyors beírtam a válaszokat is. Most csak azért, hogy legyen, majd alakítok rajta, mert nagyon el van kapkodva pár dolog. Addig is ötletek, hogy mik kerüljenek bele, s holnap megcsinálom.

MÁS: végére rakjak ilyen "Tedd fel kérdésed, s mi megválaszoljuk azt!" részleget? ez többnyire kimerülne egy kommentelős scriptben.
  • Richard90
    wow ez nagyon jó lett
    nekem nagyon tetszik
    és nem néz ki szarul
  • Evogordon
    Ohh jó lessz :) Jól jön egy GYIK már.
  • Ability
    Persze. :) Csak előbb jöjjön ki a játék. Vagy ezeket már írták valahol? Ja igen, a játékidőt már igen. Na szóval, én most kicsit szétszórt vagyok, ilyen ötletek rövid válasszal (aztán majd utána nézek legfeljebb) jöhetnének.

szerk: előre várom, hogy kijöjjön a játék PB-vel, és majd arról órákat lehet regélni. :D
  • CUCLI
    ha mindenre kiterjedő gyikot akarasz akkor
    hányóra a single,milyen fegyverek stb. de ezmég odébb van
  • Ability
    Ja woll, munka alatt. Egyelőre nagyon sazrul néz ki, de a célnak jó. CSEK ITMajd igazgatok még rajta. Nekem most a legnagyobb gondom, hogy milyen kérdések legyenek! Szóval ne kímélejetek. Egyébként majd rakok bele egy kis scriptet, és lehet kérdést feltenni. :D
  • reaper4
    2x :D

kéne 1 faq és be kéne rakni :)
  • CUCLI
    nembaj
  • Richard90
    már egyszer volt
  • CUCLI
    Crysis: Hardverkövetelmény

Sogun, 18:43 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (16 komment)

(PC Games) Az extrém profi grafikát elképesztő technikai igényességgel prezentáló Crytek Studios közölte azt a minimum gépkonfigurációt, amelyen már elindul a Crysis:

Minimum:

* Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
    * nVidia 6600/X800GTO videókártya
    * 768 MB RAM, ami Vista alatt 1 GB
    * 6 GB szabad hely
    * 256K+ internetes sávszélesség
    * DVD-meghajtó
    * DirectX 9.0c és Windows XP

Az alábbi konfiggal pedig már kényelmesen játszani is lehet:

Ajánlott:

* Dual-Core CPU: Athlon X2 vagy Pentium D
    * nVidia 7800GTX vagy ATI X1800XT videókártyák, illetve hasonló kategóriájú, DirectX 10-re tervezett vas
    * 1.5 GB RAM
    * 512K+ [128K+ upload] internetes sávszélesség
    * DirectX 10 installálva Windows Vista oprendszeren.

infó:hardwired
  • Evogordon
    Valakinek jó valakinek rossz. nekem pl jó mert AMD-m van és ATI kártyám.
  • Ability
    Lesznek más kezdők is. :)
  • reaper4
    "Jöhet, az is, aki még csak most kezdte a játékot, nem kell megijedni!" :D
    tudjatok kit hentelni mi? :DD
  • berlinboy6329
    Na, AMD felvásárolta az ATI-t.Jó ez nekünk?
  • Ability
    OFF

Újabb magyar FarCry kupa indul!

Bárki jelentkezését szívesen vesszük, lényeg, hogy minél többen legyünk! Jöhet, az is, aki még csak most kezdte a játékot, nem kell megijedni!

Jelentkezni, és részleteket megtekinteni itt lehet!

/OFF

Bocsi, de gondoltam hátha van itt FarCry-os, elvégre maga a játék szorosan kötődik hozzá. FarCry topic meg nem a leglátogatottabb!
  • Richard90
    csak azt nem értem mi köze a sf4-enk a crysis-hez
  • Richard90
    ezt már csak tudod [tapasztalat] :D:D (flatout fórum)
  • Istencsászár
    népet ?:D max azokat akik egyből világgá kürtölik, hogy jee feltörték, habár atse tudja hogy megy e, és torrent, valamint utánnanézne a hihető forrásoknál :DD de nembaj, 1szer mindeki hibázhat :D:D:D
  • Evogordon
    Mondták hogy fake szal le se töltöttem.. töröltem és már jelzett is a nod szal valaki már megint eteti a népet.
  • Ability
    Hát nem is sűrűn lehet, de ha mégis összejön, akkor ott az előző generáció, azt még mindig csak kábellehúzós módszerrel tudták megoldani. :))))
  • Evogordon
    Hát még nem tom hogy fake e de nemrg valaki azzal jött hogy OTT AZ SF4 nem lehet törni stb... Csak azért ha mégis...
  • grebber
    Ezt nemide kelett volna főleg hogy FAKE!!!!
  • Evogordon
    Feltörték a starforce 4 por-t!!!!!!
    Bizonyíték http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=36113560251117eda751a7175c5d165ec94583803c7d
  • Richard90
    holnaptól egy duplamagos proci annyi lesz, mint ma egy egymagos proci (amd)
    természetesen nem a csúcsprocikra gondolok
  • csgj
    duplamagos processzor...na bammeg
  • gamerboy91
  • EmIn3m02
    az enyém kicsivcel az ajánlottnál jobb :o)
  • Magiszter
    Az én konfigom meg a mintől egy kicsivel jobb.

De még nagyon messze van a jövő év eleje és addig még optimalizálhatnak mondjuk egy keveset hogy medium-on menjen nekem is
  • gamerboy91
    Az én komfigom pont a minimum és a ajánlott között van kb.
    (tehát aggodalomra semmi ok)
  • berlinboy6329
    Azért a 6 GB nem kevés.De a Condemned is annyi volt ám,6,23GB.Dual Core proci....Jó drága,de majd 1 év múlva csak úgy dobják utánunk.Vid.kari..majd az is kijön.Tényleg erről jut SZMbe.DX10-es kariból is lesznek alsó,közép és felső katergóriások.Mind1ik karival különböző sebességen fog menni,ugye?RAM...Nem gond.17e-ért már van DDR-II es 1GB.Jöjjön már vmi új tréler v hír.