31662
CRYSIS
-
aaatttika #1250 Azert kell HDtv mert azon adja ki a box a tudasat, es ha crt teven jatszol, akkor ugyanaz a jatek szazszorjobban nezz ki pc-en mind a boxon.En a 7800GT-met kb. 1-1.5 evvel ezelott vettem[nem kerult 160 ezerbe] es pld. a PREY-ben sokkal szebb grafikaval tudok jatszani a pc-mel. mint X360+HDTV comboval.Kivancsi lennek ra, hogy peldaul ebben a jatekban milyen kepet nyom a box crt teven, mivel a HDTV sem elege meggyozo.Jo az X360 szo se rola csak nem igazi nexgen, ahogy a PS3 se lesz meg az. -
Ezt már egyzser kiveséztük
-
Ráadásul bH-n sok a konzol warez cucc is. :))))) -
A Crysis rendszerkövetelménye
Minimum rendszerkövetelmények:
# Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz processzor
# NVIDIA 6600/ATI X800GTO (SM 2.0)
# 768 MB/1 GB RAM (Windows Vista)
# 6 GB háttértár
# DX9.0c + Windows XP
Ajánlott rendszerkövetelmények:
# duplamagos processzor (Athlon X2/Pentium D)
# NVIDIA 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0)
# 1.5 GB RAM
# 6 GB háttértár
# DX10 + Windows Vista -
De miért kéne HDTV? Ezt honnan veszed? Egy 82 centis CRT TV-n is kiváló élményt nyújt. Ami marhára nem 300... Nem kell minden évben venni 160-ért VGA-t, de akkor fél év elteltével már tuti, hogy az adott játékból a konzolos verziónál CSÚNYÁBBAN tudsz csak játszani :(
Azt meg ne hozzuk már fel érvnek, hogy PC-n van a warez, mert az ugye elvileg egy tiltott dolog. Ilyen erővel konzolokhoz is van chip és kész... -
Kérlek szépen a videóban szerepelt teljes játékot megkapod 2 ezer HUF-ért. Egyébként Te is tudod, nem garantált ez a fajta megoldás sem, sőőőőt. -
aaatttika #1244 Bocs kicsit off. Ez igy egyaltalan, nem helyes, nem vagyok pc parti, de a konzolnak pont az az egyik utokartyaja, hogy kenyelmesen hatradolve a fotelbol jatszik az ember, tehat ne beszeljunk monitorokrol crt-rol, es lcd-rol sem,hdtv kell kulonben hol van a konzolos feeling? Az meg ugye 300 ezer, es mindenki ugy beszel, hogy 13-16 ezer egy jatek, de evente az a 3-4et kilehet birni, de az minek vesz X360-at vagy PS3-at akievente 3-4 jatekkal akkar jatszani?Minden honapra legalabb 1-et kene szamolni nem? Es nem kell minden evben 160 ezerer vga-t venni a pc-be.Amugy a tesztek allapjan az Oblivion jobban nez ki high pc mint az X360-on, es amugy a boxon sincs meg a 60 fraps.Nem akkarom vedeni a pc-t, de nem szeretem mikor azt akkarjak bebizonyitani, hogy vegyel boxot 60 ezer-ert, es utana levan tudva minden koltseg 5 evig.Elnezes, hogy kicsit hosszu volt, es az off-ert. -
4000ftért lrhrt venni usb-s átalakítót kérlek szépen :D -
Eredeti? Bár mire menne a gépemen lesz vagy 5k vagy esetleg gémszar cd melléklet
-
höhö.ja.Multira kiváncsi leszek. -
Mit izgat téged hogy mi lesz rajta? az eredeti igyis-ugyis tökéletesen fog menni.
-
miki90 #1239 hi
nem tudjátok mien védelem lessza játékon??
de ahogy az EA-t ismerem nem Starfos hanem Safedisk vagy securom, nem?? -
Errol van szo. Vagy: konzolokat is ugyanarra az lcd-re ra lehet kotni, mint amit pc-hez is megvenne az ember... a megjelenitest illetoen tehat arban ugyanott vagyunk. Maga a konzol olcsobb SOKKAL es tobb evig hozza sem kell nyulni, raadasul a legtobb pc-s game megjelenik konzolra is. Draga akonzol jatek? Lehet, de ha megvenned pc-re eredetiben, akkor az sem lenne sokkal olcsobb. Lopni meg ugye nem szep dolog :) -
pff:D -
naja :) -
Repülő Gyík #1235 Azt ne hagyd ki, hogy nagyon sok embernek nem működik annak ellenére, hogy van külső DVD.
És mindent úgy csinál, ahogy levan írva. /nem ma kezdtem/
-
Jó a zene
-
Inquisitor #1233 "Konzollal ugyan ugy lehet sdtvn is játszani, csak nem az a minőség lesz mint aminek kellene lennie."
Sose értem miért nem jut eszébe senkinek, hogy pl. vehet a delikvens 20e körül használt jó minőségű 19-20-21"-os sima CRT monitort, amin csont nélkül megy akár 1920-ban is bármi ... Ja lehet, hogy nem 82-116 cm-es, de nem is kerül 150.000-be. ;) -
Kérlek szépen és hány embernek van USB-s DVD olvasója(!) ? A francnak van kedve szórakozni a lemezek médiakódjával is stb. Normális crack-et, ami viszi CD nélkül a gamit nem tudtak még csinálni. :) -
kérlek szépen :D -
Azért a StarForce 4 Pro mégis odabasz pár játéknál. xD -
Valaki mondta itt hogy míg a játékok és programok 0-ból és 1-esből állnak addig nics gond a törésekkel
-
nem!:DDDDDDDDDDD -
-
Nemkell megmagyarazná amit nem lehet, HDTV kell, ugyan ugy kell jó minőségű nagy lcd monitor is... csak a HDTV-t én tv nézésre és DVD nézésre használom , habár nincs konzolom még... Konzollal ugyan ugy lehet sdtvn is játszani, csak nem az a minőség lesz mint aminek kellene lennie. Nem a warezból kell kiindulni, majd kiváncsi leszek mekkora lesz az a vista másolásvádelem, ha tényleg beválik akkor majd lehet sírni hogy uristen megkell venni pár játékot eredetibe, összedől a világ... szvsz ugy indulj ki hogy pcn is eredetit kell venni és konzolon is, warez mind2őre van. Konzolra vett er4edeti játékok ára kijön simán a évente vett pc hardwerek árából és még jól is fu,t szépen, akadásmentesen.... haha ^^ zsákutca ugye? na ezt magyarázza meg valaki hogy nem. -
Hát 1 jó HDTV ami nagy is (vagy nem?)300e,ami nem tom mekkorára Lég+60-70e a doboz,na metg tényleg a gémek.Ha évente vesezl vagy 60-at(vagy többet?)az sok. -
az igaz hogy télleg hülye aki 160ért videokáryát vesz...de ha normálisan akarsz jáccani x360-on akkor nyilván kell egy nem kisméretű hdtv...aminek azért rendesen megkérik az árát...aztán az x360 ahogy írják neten is nem valami megbízható(lásd hűtés)...szóval hdtv+x360 +hozzá még a 16-18k Ft-os játékok...lehet nem vagy ott mint egy olyan szintű géppel...de azért a konzolokat se kell az egekbe magasztalni...bár nekem is van gépem is meg konzolom is...de egyelőre én is hülyeségnek tartom amikor valaki félévente elkölt 100ezreket a gépre... -
Nem én kezdtem... -
"hisz hasonlóan jól fut régebbivel is."
Nem jó a megállapítás. Hasonlóan ROSSZUL fut. -
Ez inkább a fejlesztők érdeme nem? Úgy értem vannak játékok amik alapvetően hibátlanul kerülnek ki a fejlesztők kezei közzül és ha jön is hozzá patch, az többnyire játékmenetbeli hiányosságokat, vagy hibákat orvosol. Szóval ez itt valahogy paradox a megállapításoddal szemben.
160Ft kártyát meg az vesz aki megteheti, vagy mánikáus. Írták lentebb, hogy totál felesleges, hisz hasonlóan jól fut régebbivel is. -
bocs nem neked akartam, hanem úgy mindenkinek:) -
Ez CRYSIS NEM KONZOL VS. PC -
Ménem vesz konzolt 60-ért... Ott jó grafikával játszhat. Egyébként nekem NINCS konzolom, még mielőtt itt valaki beszólogatna, csak rájöttem, hogy nem állok be a lúzerek sorába, akik évente rohadt sokat költenek gépre, hogy játszhassanak. Pedig nincs szar gépem, de az munkára van inkább. -
Ha már vesz valaki egy jobb karit, nem 120 ezereset, mondjuk 50 ért akkor elvárá hogy annak legyen eredménye, hogy folyamatos! sebességgel szép látvánnyal mennyen. Persze ilyen nincs. -
Hát de nembaj amíg lehet állítani a grafikán semmi baj. Mert haveromnak elég gagyi gépe van nem is nagyon fejleszti és lehet hogy szinte low-on van neki minden de tud játszani, neki nem a grafika a lényeg és jó pár emberrel így van. Maga az egész gép sztem nincs 100eft monitorral együtt. -
Aha persze, de talán mégsem működik olyan jól a DX, mint megoldás, ha sok játéknak különböző patch-ek kellenek, hogy mondjuk a game fusson ilyen meg olyan kártyán, újabb driver kell, ésatöbbi. És ráadásul minden erőfeszítés ellenére is a 160 ezres videokártya SEM hozza a kevesebb, mint feleannyiba kerülő komplett konzol grafikai színvonalát. Ennyit a DX-ről meg a Windowsról...
Érdemes megnézni a legújabb Tomb Raider-t. Ott van a graf. beállítások között egy NEXT GEN kapcsoló. Na ha azt benyomod, akkor néz úgy ki a játék, mint XBOX360-on. Caak éppen egyelőre nincs PC-s grafikus kártya, ami elfogadható fps-t adna... -
Ezért találták ki a DX -et, még sok éve
-
Elmondodk neked egy nagy titkot: ha összeraknál egy PC-t tök átlagos cuccokból, azon is lehetne futtatni a legtöbb brutális játékot brutális grafikával, csak a windows-t kellene alóla kidobni és az összes PC-nek ugyanabból a hardverből kellene, hogy álljon. Optimalizáni ugyanis leet erre is meg arra is egyszerre, de az sosem lesz olyan, mintha csak egy adott hardverre lenne írva a cucc. Gondolj bele, hogy egy PC-s játéknak milyen szinten kompatibilisnek kell(ene) lennie...
Érdemes megnézni 1-2 régebbi ati és nvidia techdemót. Van olyan, amit 4-5 éve láttam, de azóta sincs játék ami hoznéá azt a színvonalat. Persze, hogy nincs, mivel az a techdemo csak adott kártyákon futott, de abból kihozta szinte a maxot. Pl. volt egy "Rendering with natural light" - vagy valami hasonló demo, ami a 9700-as kártyákon már simán nyomott HDR-t... -
Mer ott nem a parasztvakítás a lényeg, ott megcsinálják 5 évre a gépet amiből 5 év mulva kihozzák a maxot és minden gém egyenletesen fog futni totál folyamatos sebességgel, ellenben pc júzerekkel keresik halálra magukat a havonta megjelenő vgaval amit eladnak mer beveszi a sok ember hogy jobb, ( azt rájön mégse ). Üzlet semmi más. -
Na akkor nincs lebutítva a grafika. De akkor az hogy menne ilyen grafikán???