31662
CRYSIS
-
Szpek az új képek
-
igényes
-
bazi nagy és már régen volt... -
Sőt, legfeljebb ha nem tud dönteni a nép, akkor megy bannerba itt is egy ilyen random képválasztó script. :D -
Remélem nem gond, de felhasználtam a képeid. :) Most csináltam meg a GYIK-ba, hogy véletlenszerűen töltődjön be valamelyik bennerkép.
ui.: még jöhet sok ilyen! ;) -
holnap reggelig akkor marad a Contest, hogy aki akar az csináljon bannert, reggel majd eldöntitek, hogy melyik legyen... UFF -
A második nekem jobban bejön, mint ami most van. :))
szerk: bár az első is :D
szerk: nemtudok dönteni :C -
csak én kérdeztem, hoyg legyen-e új banner, lsd. #1316
de nekik inkább ez a feketet tetszik, nekem csak a vastag szélei miatt nem jön be, dehát ha a többségnek igen, akkor nem szóltam. -
Az első! -
CUCLI #1322 jani tehaxolsz a bannerképekkel? O_o -
rendben... -
Nem ez, a másik! :) -
CUCLI #1319 felőlem ok. legyen verseny szerű :P
hazaérek énis csinálok xD -
Neeee, vissza az előbbit! :/ -
amaz szebb!:| -
mit szólnátok egy új bannerhez?

-
Áhhhh, nagyon perec. Jövőre ezért tuti beruházok egy X1900 XTX -be meg még egy giga ram -ba. -
lol!
natyon dúrva!
-
Elnézve ezeket a képeket, úgy vélem, a játéktörténelem legszebb játéka érkezik. -
Azért ha megcsinálják olyanra, mint az első képen, akkor nagyon dúrva lesz. Ez hiányzik a játékokból, a mozgalmasság. :)
btw, a "régebbi" kezelőfelület nekem jobban tetszett ^^ -
Hm, na akkor még pár képet: (összevágtam a lentivel)
...a többit a Hardwireden találjátok! -
CUCLI #1310 leszarom D:
a képek amit kintvannak hwn valami eszméletlen durvák. -
ezeknek olyan mű hatásuk van ... O_o
... de elég dúrvák. -
CUCLI #1308 úristen nemár
-
Igen, 1 VGA kártya árából kijön! A gém konzolon is 13-16 ezer, és a Pcn is. Miért nem kell Pcre megvenni semmit eredetibe? warezláma e? Fejleszeteni tényleg nem kötelező, de ehelyett kötelező a szaggatást nézni és a butított grafikát. -
Az lenne az igazi ha ezekhez a leirásokhoz 2-3 ingame képet is társítanának hogy is néz ki esetleg egy 20-30 másodperces videót gameplay-el!
-
Inquisitor #1304 Az élethű árnyéknak nins határozott széle, a Hard-nak meg igen. Viszont elöbbi számításigényes.
[Quote]AMD Athlon 3700+ @ 2.2 GHz
7800GT @ 502/1020
1GB OCZ PC3200
Seagate Barracuda SATAII @ 7200RPM[Quote]
Resolution: 1024x768
Textures: Max
Models: Medium Poly
Shading: High
Motion Blur: Off
Shadows: Hard
Diffuse Ray: Off
Effects: High
Cloud Detail: High
Smoke Detail: High
Particles: Medium
Ami itt ki van kapcsolva vagy butítva van az az 1Gb ram miatt van kikapcsolva. Talán a Motion Blurtkivéve, az már lehet soka 7800GT-nek is, az árnyék is "csak" Hard és nem Soft. -
virs lee #1303 A PS3 már olcsóbb se lesz, a game meg mindig is sokkal drágább volt konzolon. Ezzel hozzák be az előállítási ár alatt adott hardver veszteségét, meg persze ingyen ők se csinálnak semmit, tehát a saját hasznukat is. Ha mindent megveszel eredetiben, akkor a konzol se olcsóbb mint egy pc. Fejleszteni meg a pc-t se kötelező, ellenben lehet, bármikor kaphatsz szebb látványt, nem kell 5 évet várnod. -
Na akkor X1900XTX szintű vagy annál jobb DX10-es karit kell venni ahogy elnézem,mert ott minden max.
Shadows-nál a Soft és a Hard között mi lehet a különbség? -
CUCLI #1301 namárcsak akkor az új ati kari kell a masinámhoz xDDDDD -
virs lee #1300 jáccható lesz, de fosul néz ki -
Az X850XT-s rész mit jelent? -
Inquisitor #1298 http://www.crysis-online.com/forum/index.php/topic,141.30.html
Itt valaki ír ajánlott beállítást három konfigra, mondjuk abból kettő SLI-s erős prociva, meg van egy X850pro A64 - 3200+ felállásban. Érdemes megnézni mit kell kikapcsolni, és mit kell butítani hozzá, stb.
Ezen kívűl:
If you upgrade to an R600, expect to run everything max at 1280x1024 at a decent frame rate. The performance gains of DX10 are quite nice. You'll also see a bit more detail in textures and shrubs.etc
I have a X850XT and I'm not expecting much out of it. Crysis will be playable with your rig, but won't look really good.
Most örülök, hogy nem ugrottam bele egy olcsó X850XT vásárlásába. :) -
Inquisitor #1297 Ami videot láttam egyik se szaggatot (E3 bemutatók), a pletykák szerint egy erős kétmagos P4 procival és 2db VGA-val (7900? X1900?) ment, a video tanulsága szerint élsimítással, full DX9 beállításokkal és a TFT miatt valószinüleg 1280-ban. -
Hatalmas... -
Mi aza "hatalas"? -
Nem tudom, én láttam hatalas felbontású videókat is, amiket biztos nem egyszerű jó sebességgel rögzíteni, de valahogy nem szaggatott. Nemigen láttam akadós videót, pedig néztem párat. -
A gémet milyen konfigon tesztelhették?Mert az összes videó amit eddig láttam,mind akadt mint a szar. -
Inquisitor #1292 Nem hivatalos. Magyarul találgatás. -
faja a gyik :) és qrva jó színe is van a bannerban