CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
SZerintem a MAGYAROK simán csinálhatnának még 1 kieget (bár kicsit rasszista vok és nem szeretem a négereket de azért megbocsátanám...) Próféta szemszögébölk is...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Szerintem ne legyen több kiegészitõ!inkább huzzonak bele a 2 részbe és lehetöleg két dologra koncentráljanak a legjobban:a folytatás sztoriára és az optimalizálásra,de arra nagyon!

grebber
2. rész az 2010 környékén lesz csak. Lehet lesz még kiegje neki ha jól fogy a Warhead gondolom én!

Next PC upgrade: 2022

bertino
az a most odébb van még kicsit.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a crysis hez mik jelentek meg eddig ? van hozzá a kieje, a warhead, meg talán most a második része?

lac coo
Víz szinét is gyorsan át tudod írni editorban ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prince of Máté
Tényleg, most hogy jobban megnéztem látszik, hogy szerkesztve van 😊 Hirtelen ránéztem, és tetszett a víz színe 😛
Ahhoz hogy érdekesebb legyen, erõs gép kell 😊

lac coo
Photoshop !

A pálmát meg meg lehet csinálni editorban átlátszóra, bár aki ezt csinálta annyi esze lehetett volna, hogy rámásolja a mondjuk a shinemapot, hogy ne legyen telibe átlátszó 😄DD
..

Bár ez sem tökéletes, sok dolog baszik mûködni az editorban ....

Olyan mod nincs amivel érdekessé lehet tenni a játékot ? 😛
(Csak hogy ne hazudtoljam meg magam 😊)))

lac coo
Hát én megnézném FPS nézetben hogy jutnál el egy bonyolultabb helyre, ahol mondjuk sokszor kell a hátad mögött lévõ helyre felkapaszkodni ! 😄DDDD

De mindegy, mert valszeg ebbõl sem lesz semmi , mint ahogy többi modból sem ....

Prince of Máté
Ezt milyen moddal lehet elérni? 😮

The Protector
Olyan videókártyán esélyed sinc a max grafra.A natural mod vmit segít de fakóbb és színtelenebb lessz a game.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino
take.

bertino
nekem javult.

exTrem
ettol javul az fpsem ?

bertino
natural mod.

exTrem
Sziasztok ! Megvettem a játékot és 1.2-es patch fent van mellé, de szeretnék majdnem fullos grafikán játszani vele. Kérem a hozzáérto embereket, hogy bármilyen texture javító vagy optimalizáló csomag illetve patch létezik, akkor linkelje be nekem. Elore is köszönöm szépen.

Jim Morrison
Stargatewarson az egyik képen a nano ruhás srác van , vagyis azzal lekrámoztatják magukat! <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

The Protector
Enyire megfogta volna a Mirrors Edge.A zene is ami alatta szól onnan való.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Elkezdtem leszedni az egyik modot 200 mega kemény 8k-val tölt lefele, óriási szerver lehet, hogy ez a max.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
<#taps>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

gduck
<#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Debileknek nehéz lenne.

lac coo
Prince Of Persia ! 😊)))) Ez nem fps-be való, túl bonyolult lenne tõle a játék ....

grebber
Érdekesség. Ezt eltudnám képzelni a játékon belül!

Gando
hát hogyha az én fostalicskámon:
3ghz intel, 1,5gb ram, ati radeon 9600xt elmegy egész játszhatóan akkor a tieden nem lepõdök meg... XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

hát soory.....nem hittem volna h igy elmegy!

Gando
ki hitte volna...

grebber

hát ez cooool!
2 gb DDR2 800 Mhz
AMD 64 x2 doul core proci 5400+
Shappire Hd 3870 és Highon megy 1280*1024-be....!hát ez állat!!!!

Gando
én bebújtam az eggyik roncs mögé és nem találtak el 😄 de én szedtem õket rendesen gaussal

bertino
a 2 oldalso részét az "ûrhajónak" meg majd a közepét a TAC-al kell szétlõni, de ott majd a csaj fog szolni neked mind3-nál külön, hogy mikor lõhetsz a TAC-al.
és ha azt mondja, hogy hajrá, akkor rátartod, magátol beméri és ha megvan, akkor lõhetsz, garantáltan szétszedi az egészet.
a neccesebb része nálam azzal volt, hogy mindenhonnan jöttek az alienek és kicit sokadszorra kellett nekilátnom, mert folyton legyilkoltak...

köszi 😊 mondjuk a játék azt mondja hogy azzal csináld, de én is nekiálltam belelöni mindent és szétesett. de a nagy cucc ami utána jön ahhoz gondolom most tényleg kell, a négy ágyuját szétszedtem, de amikor szét kéne löni az oldalát, ahogy leesik a bajzs azt már nem lehet normál fegyverrel szétszedni, gondolom távcsövel vagy valami ilyesmivel kéne bemérni de nem tudom hogy

bertino
ok, segítek picit.
a lépegetõhöz tudtommal semmi köze a TAC stukkernek, majd valaki kijavít ha tévedek.
azt a szokványos csúzlikkal kell hentelni, amíg el nem pusztul.
legalábbis én így csináltam.

a keresõvel megtalátam azt hogy egy páran ugyan azt kérdezik mint én de megoldás nincs 😄

bertino
használd a keresõt, lap alján.

Sziasztok,
én most játszom végig elöször, a anyahajon járok a atom robbantása után, itt van a hajon ez a nagy poklábú izé, nállam van ez az uj grántvetõ vagy mi de folyamatosan azt irja ki nincs cél befogva vagy mi, hogyan lehet befogni?

berczely
Casus Belli - ez nekem is bejön!!Faxa kis mod lesz!

Smithwarden

Smithwarden
Azt hiszem mostantol kezdodik el igazan a Crysis (modok, engine-re epulo gamek) elete ugymond.
Kapkodtak a kiadasaval, meg is latszott rajta, hatalmas gepigeny, lassan erkezo patchek, keves support.
Warhead lokott egy szepet az allovizen, nagy reszet a bugoknak javitottak ezzel a kiegeszitovel, ez mar jo alapnak tunik amire lehet epiteni - elvileg nem sokara jon is az elso patch, kisebb javitasokkal es par uj cuccal, felhivatalasan ugy tudom CTF mod-al is, ami nagyon kell, es az atlagjatekosnak bonyolult PS, es a tul egyszeru IA / TIA kozott lesz kb.
A Crytek a Crysis-al tulzottan elorerohant, tul nagyot akart lepni, ami vegulis sikerult (!), csak ugye a brutalis gepigeny aran, igy foleg emiatt nem lett indulaskor tul nepszeru...

Gepigeny mostmar turheto, jovore kb a jatekosok 80%-nak futni fog siman a gepen.
Ezert irom hogy tulajdonkeppen most indul el a Crysis elete szepen lassan (!), mivel most sincs messze egy hasonlo letezo engine amibol ennyi mindent ki lehetne hozni.
Elore irom, foleg MULTI FPS-ekben gondolkozom, single jatekok annyira nem erdekelnek, kb 1-2 palya alatt kiszamithato es unalmas lesz nekem szinte mind.
BF3 talan, de arrol meg hir sincs, nemhogy megjelenesi datum.

Crysis-ban tenyleg minden adott barmilyen hosszu tavu modhoz.
Grafika nem fog elavulni (mivel nincs jobb(!) perpill es ha veletlen 1-2 ev alatt jobbat csinalnak akkor valoszinu annak a gepigenye is irrealis lesz jo ideig), nagy tajak, novenyzet, fizika, animaciok, fegyverek viselkedese, jo netkod, barmilyen jarmu (fold-viz-levego), stbstb...
Ha egy kicsit is tehetseges es kitarto csapat kezd neki, akkor kb barmi szinvonalas dolgot kihozhatnak ebbol az engine-bol.

Viszont nem akarok almodozni, en is azt mondom elhiszem ha kesz van es ha latom, de latok par mozgolodast modok / mapok kornyeken ami biztato, ugy tunik Warhead / Wars utan megindult jo uton lassan a gepezet felfele.

Par ujdonsag:

Map Pack (Bog, Africa, Station)

Map (Bloc)

Map (Troy "Trojai Falo"-val)

"Extran" modolt szerver

MechWarrior mod (75%-osan kesz)

Deathrace mod (Carmageddon / 1nsane -hez hasonlo autos)

Es persze amit a legjobban varok, Crysis motorra egy realisztikus "modern hadviseleses" FPS:

Casus Belli mod (kb fele van kesz, talan decemberben mar kijon az elso verzio)
(Crysis Warhead topicba is mar irtam rola)
Casus Belli mod pixs

Osszefoglalva a lenyeget, sztem a kovetkezo jopar evben meg nagyon sok modot, mapot es egyeb Crysis engine-re irt cuccot lathatunk valoszinu.

bordy
nem véletlenül mondogatom hogy a 2. rész megjelenésére Talán lesz valami.

gduck
Én a dínósat várom <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
jaja, detto így vagyok vele.

grebber
Ja remélem mostmár 1 évvel a megjelenés után lesz végre valami mod ami meg is jelenik majd!
Mert kb 200-at bejeletettek azt azóta nincs még semmi!

bertino
living hell durván néz ki.

Panzeradler
Angol és nem igazán értem, csak a bemásolós rész fogtam fel belõle.
bertino
esetleg a mod readme-je nem mondja el... ?

Panzeradler
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy megvan a x32i mód és nem tudom használni , a módbetöltõvel betöltöm és utána nem tudom hogy mit kell csinálnom. Ha valaki leírná nagyon megköszönném.
poppe
menj a magas sziklák tövébe, lesz ott valahol egy keskeny szurdok

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

köszi, de az a baj hogy nincs is tûz csak a hó és körbe vagyok zárva meg sehova nem tudok menni... :S nemtom

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB