31662
CRYSIS
  • DarkSector
    jah és Crysis nem maxon fut, hanem még nagyobb ... ugynevezett Ultra High beállításon.
    (az Ultra High egy maszek modosítás, amitől szebb lesz a játék és részemről 200MB-al több memóriát fog enni ....a Very High-hoz képest)
    Tessék egy videó, amit pár napja vettem fel:

Crysis Ultra High ingame videó(a felvétel alatt 1280x768-as felbontás volt beállítva, tömörités után lett a videó 640x384-es felbontású)
    A felvétel Fraps-al (30FPS) készült, majd a Windows Movie Maker-rel lett tömöritve PAL 16:9-es méretben.
  • DarkSector
    Megmondom én neked.
    1280x768-ra leszedem és ennyi.
  • kifli
    hát neméppen összehasonlítható a két kép...

Másrészt 320mb-s 8800gts-el nemtudom hogy fut a legjobb beállításon.
  • belarus
    Innen lehet letölteni a horror módot hozzá! www.strategyinformer.com/pc/crysis/mod/30232.html
  • DarkSector
    elméletileg a Crysis-ban is van 4 beállitás és a warhead-ben is.
    és elméletileg meg kellene felelni 1-1 szintnek a két játékban. Csak annyi különbséggel, hogy a Warhead-ben elérhetővé tették a 4 beállitást, vagyis nem kell hozzá dx10.

De vissza van butítva szerintem...méghozzá már a legeslegelején kitűnik az eltérés a 2 játék között.
    példának itt a ruha:

Crysis Warhead nano suit:

Crysis nano suit:

• grebber
    Csak nem tudom hogy a Warheadben a max beállítás az a Crysisban is a very high vagy a HIGH.
    Mert Crysist HIGH-on tolom mert csak ugy fut szépen Warhead-et meg legmagasabb beállításon. (ezek élsímitás nélkül persze)
  • DarkSector
    háát ugyanazon a felbontáson jobban kellene hogy fusson egyazon gépen.
  • grebber
    Már akinél gyorsabb volt ugye.
  • grebber
    Én meg bizakodó vagyok ,hogy mivel ez a Cryengine 3 a konzolokra fejlesztett Cryengine 2 tulajdonképpen akkor nekünk pc-seknek egy még jobban felturbózott Cryengine-t raknak össze.
  • DarkSector
    jah és a warhead-et meg szépen lebutitották, és ezért futott kicsivel gyorsabban.
  • DarkSector
    Nem csak konzolhoz képest szép.
    Most mondok valamit.
    Nekem UltraHighon van a Crysis és így sem annyira szép, mint a videóban!!!!!
  • DarkSector
    Jah ez neked tiszta cryengine 2????
    Akkor nézd végig a videót.
  • Jaffa 2843
    adj linket hozzá és kitalálom :D
  • belarus
    Helo!
    Letöltöttem a Crysis hoz a horror módot és nem tudom elinditani.Be kell e másolnom valahova vagy mit kéne vele csinálnom,hogy mennyen?
  • Jaffa 2843
    én úgyvagyok vele hogy már nem hiszek ezeknek a nyilatkozatoknak, interjúknak.. majd ha a kezeim között lesz a cucc, majd akkor kiderül mit is csináltak vele (még mindig azt vallom, hogy sokat nem)

Yerli nem más mint egy szimpatikusnak tűnő kis akcentussal megáldott marketingember(tom az egyik fejes, de kétlem hogy végezne érdemi munkát a játékokkal kapcsolatban). kimegy a pódiumra, füllent ezt-azt aztán kész :D persze azt se mondhatja hogy igazábol nem csináltunk a motorral semmit csak egyszerüen elinditottul konzolon XD

egyébként szívesen látnék egy cryengine-nel támogatott stargate lövöldét :) habár ahogy állnak a dolgok bármilyen stargate játékot szívesen látnék a monitoromon :D
  • Jim Morrison
    Elhiszem, hogy rendesen dolgoztak is vele.
  • grebber
    Nyilatkozat Yerlitől a motorral kapcsolatban.

"Ahhoz hogy a 2.0 minőségét elérjük a 2 konzolon,újra kellett írnunk a motor legtöbb részét.A CE2 által nyújtott tapasztalatok nélkül nem tudtuk volna ezt megvalósítani a konzolokon.Ezért kellett elösször a high-end motorral próbálkoznunk,majd egy gyengébb gépeken is elfutó Warhead élményt tettünk lehetővé azzal,hogy a motort optimizáltuk.Az utóbbi két évben,a Crysis fejlesztésével párhuzamosan vizsgálatok folytak,és ezek nélkül sosem tudtuk volna ezt a minőséget egy olyan motorba tömöríteni ami képes konzolokon is futni.Szóval ezért nem egy kis dolog számunkra mivel alapjában véve egy új motort hoztunk létre konzolokra.Ez nem CryEngine 2.1,nem 2.5,ez sokkal több számunkra,és ezért hívjuk CryEngine 3.0-nak"
  • Jim Morrison
    Bocsi, akkor legközelebb pontosabban fogalmazok, igaz nem láttam ezen a videón, hogy valamelyik részt PC-n futtatták volna :)
  • fery02
    Jah, konzolhoz képest tényleg szép. Így értve már más. :)
  • Jim Morrison
    Szerencsére igen. Igaz csak a Crysis demót, a warheadet meg közepes beállításokkal...
    Amúgy azt, hogy nagyon jól néz ki, azt igazából azért írtam, mert konzolon futtatták ezt a kezdetleges verziót, és szerintem nagyon jól lesz.. (konzolokon nem sok gyönyörű játék van, tisztelet (azért a nem kevés) kivételnek)
  • fery02
    Tudod, hogy hogyan néz ki a Crysis max grafikán?
  • Jim Morrison
    Waow! Nagyon király lesz!

Amúgy szerintem igen :)
  • Jaffa 2843
    a videó közepe fele a dokknál mi az a csillagkapu? :D
  • fery02
    Nekem is egyből ez ugrott le. Különben se hiszem, hogy túlzottan szebb lehetne-e még egyáltalán játék. :) Ez meg egy fokkal sem szebb szerintem.
  • Jaffa 2843
    elintézik egy r_AllowXbox360PS3 1 paranccsal XD
  • Jaffa 2843
    ahogy a hírekből lejött nekem annyiban különbözik, hogy multiplatform lesz. ezért kár volt 3-ra keresztelni :D idővel meg ugyis minden szebb lesz tökmindegy milyen engine. ha annyira jol megirják multiplatformra az enginet mint a dx10-et akkor nincs mitől félniük a konzolosoknak
  • grebber
    2012 nagyon messze van addig szebb lesz legalábbis nagyon remélem!
  • Jaffa 2843
    egy az egyben cryengine 2, nemtudom miért kell bolondítani a népet (nem neked hanem a krájosoknak)
  • grebber
    GDC: CryEngine 3 trailer!!!!!
  • DarkSector
    THawX .... :P
  • Ability
    r_displayinfo 0
  • DarkSector
    hogyis köll kikapcsolni azt a sok hudot, ami a jobb felső sarokban van...(ami mutatja az fps, ram fogyasztás...stb adatokat.)?
  • KILLER2
    Pedig anno ez egy akkoriban átlagos (tehát nem C2Ds) gépen is elfutott :)
    Kicsit más lett a Crysis a végére, mint ígérték.
  • fery02
    Akkor lenyugodtam, hogy nálam miért nem néz ki ennyire szépen. :)
  • ZSOOLT2
    Van akinek elindul Windows 7 bétán az autorun? Nekem nem megy, de még a DVD-t se nyitja meg (bolti verzióm van). Van valakinek valami ötlete?
  • KILLER2
    Nevetséges ez a videó. Egyrészt, hogy ez nem Crysis, hanem csak valami render, másrészt hogy pl az elején DX9ben gyakorlatilag csak lő néhányat, a DX10esben meg dobál gránátot, stb. A DX10 mint olyan a jelenlegi szintjén és használatában nevetséges, akárcsak az, ahogy reklámozzák és próbálják igazolni az értelmét.
  • fery02
    Lehet, hogy csak a gamma, contrast értékekkel kell csak variálni. Majd én is kipróbálom
  • Hunter of Deer
    van valami patch vagy mod hozza hogy ennyire erosek legyenek a szinek??
    mert nekem valahogy nem ennyire szines (zold) minden pedig minden maxon van Vistan es megsem ilyen :S
  • adammmmmmm
    Ez engem is érdekelne. Azokat a szervereket amiket eddig találtam azok tele vannak.
  • KILLER2
    A fényvisszaverődés a fő kérdés. A színekkel természetesen lehet, de mint mondtam, mivel ebben sok pl a zöld, míg a GoWban eleve a szürkés városi helyszínek a gyakoriak, ezért nem lenne az igazi.
    Próbálkozz, hátha sikerül valamit összehoznod. Nem hinném, hogy van itt olyan, aki jó lenne ebben. Ha megy az angol, akkor ajánlom a crymod.com-ot, ott biztosan tudnak segíteni.