CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ahhoz hogy érdekesebb legyen, erõs gép kell 😊
A pálmát meg meg lehet csinálni editorban átlátszóra, bár aki ezt csinálta annyi esze lehetett volna, hogy rámásolja a mondjuk a shinemapot, hogy ne legyen telibe átlátszó 😄DD
.
.
Bár ez sem tökéletes, sok dolog baszik mûködni az editorban ....
Olyan mod nincs amivel érdekessé lehet tenni a játékot ? 😛
(Csak hogy ne hazudtoljam meg magam 😊)))
De mindegy, mert valszeg ebbõl sem lesz semmi , mint ahogy többi modból sem ....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
3ghz intel, 1,5gb ram, ati radeon 9600xt elmegy egész játszhatóan akkor a tieden nem lepõdök meg... XD
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
2 gb DDR2 800 Mhz
AMD 64 x2 doul core proci 5400+
Shappire Hd 3870 és Highon megy 1280*1024-be....!hát ez állat!!!!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
és ha azt mondja, hogy hajrá, akkor rátartod, magátol beméri és ha megvan, akkor lõhetsz, garantáltan szétszedi az egészet.
a neccesebb része nálam azzal volt, hogy mindenhonnan jöttek az alienek és kicit sokadszorra kellett nekilátnom, mert folyton legyilkoltak...
a lépegetõhöz tudtommal semmi köze a TAC stukkernek, majd valaki kijavít ha tévedek.
azt a szokványos csúzlikkal kell hentelni, amíg el nem pusztul.
legalábbis én így csináltam.
én most játszom végig elöször, a anyahajon járok a atom robbantása után, itt van a hajon ez a nagy poklábú izé, nállam van ez az uj grántvetõ vagy mi de folyamatosan azt irja ki nincs cél befogva vagy mi, hogyan lehet befogni?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kapkodtak a kiadasaval, meg is latszott rajta, hatalmas gepigeny, lassan erkezo patchek, keves support.
Warhead lokott egy szepet az allovizen, nagy reszet a bugoknak javitottak ezzel a kiegeszitovel, ez mar jo alapnak tunik amire lehet epiteni - elvileg nem sokara jon is az elso patch, kisebb javitasokkal es par uj cuccal, felhivatalasan ugy tudom CTF mod-al is, ami nagyon kell, es az atlagjatekosnak bonyolult PS, es a tul egyszeru IA / TIA kozott lesz kb.
A Crytek a Crysis-al tulzottan elorerohant, tul nagyot akart lepni, ami vegulis sikerult (!), csak ugye a brutalis gepigeny aran, igy foleg emiatt nem lett indulaskor tul nepszeru...
Gepigeny mostmar turheto, jovore kb a jatekosok 80%-nak futni fog siman a gepen.
Ezert irom hogy tulajdonkeppen most indul el a Crysis elete szepen lassan (!), mivel most sincs messze egy hasonlo letezo engine amibol ennyi mindent ki lehetne hozni.
Elore irom, foleg MULTI FPS-ekben gondolkozom, single jatekok annyira nem erdekelnek, kb 1-2 palya alatt kiszamithato es unalmas lesz nekem szinte mind.
BF3 talan, de arrol meg hir sincs, nemhogy megjelenesi datum.
Crysis-ban tenyleg minden adott barmilyen hosszu tavu modhoz.
Grafika nem fog elavulni (mivel nincs jobb(!) perpill es ha veletlen 1-2 ev alatt jobbat csinalnak akkor valoszinu annak a gepigenye is irrealis lesz jo ideig), nagy tajak, novenyzet, fizika, animaciok, fegyverek viselkedese, jo netkod, barmilyen jarmu (fold-viz-levego), stbstb...
Ha egy kicsit is tehetseges es kitarto csapat kezd neki, akkor kb barmi szinvonalas dolgot kihozhatnak ebbol az engine-bol.
Viszont nem akarok almodozni, en is azt mondom elhiszem ha kesz van es ha latom, de latok par mozgolodast modok / mapok kornyeken ami biztato, ugy tunik Warhead / Wars utan megindult jo uton lassan a gepezet felfele.
Par ujdonsag:
Map Pack (Bog, Africa, Station)
Map (Bloc)
Map (Troy "Trojai Falo"-val)
"Extran" modolt szerver
MechWarrior mod (75%-osan kesz)
Deathrace mod (Carmageddon / 1nsane -hez hasonlo autos)
Es persze amit a legjobban varok, Crysis motorra egy realisztikus "modern hadviseleses" FPS:
Casus Belli mod (kb fele van kesz, talan decemberben mar kijon az elso verzio)
(Crysis Warhead topicba is mar irtam rola)
Casus Belli mod pixs
Osszefoglalva a lenyeget, sztem a kovetkezo jopar evben meg nagyon sok modot, mapot es egyeb Crysis engine-re irt cuccot lathatunk valoszinu.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mert kb 200-at bejeletettek azt azóta nincs még semmi!
Az lenne a gondom hogy megvan a x32i mód és nem tudom használni , a módbetöltõvel betöltöm és utána nem tudom hogy mit kell csinálnom. Ha valaki leírná nagyon megköszönném.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB