CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért van az hogy nem tölti be a textúrákat ? fák sziklák semmi se látszik csak a föld
egyszer már fent volt és akkor jól ment most még1x felraktam és nem jó 😞
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Van valami megoldás arra,h belehessen regelni steam-en, ha megvettem eredetibe a játékot ?
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Töltsük le az internetet!
feltettem a crysis wars!
a problémám pedig az lenne hogy:mért van az h neten 5 perc játékidö után kidobnak a szerverröl?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
feltettem a Crysis Warst! meg minden,a patchokat most szedem!de viszont akárhányszor csatlakozni akarok egy szerverhez ezt irja ki:a cd kulcs ellenörzése sikertelen! Megváltoztatod?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lõtt a Helikopáter s csirkékkel😊 Folytogattam a palit s dölt a csirke😊
nekifut és közelrõl lelõ 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lenne egy kérdésem.Erómódban van ugye a gyors futás, a láthatatlanság.A fegyverrészei.A másik kettõ pontosan mire való?A piros ruha oké,hogy nagyot ugrik,meg erõsebbet üt,de van vmi különleges szerepe?A másikra még nem jöttem rá,hogy micsoda.
Melyikkel érdemes elõbb játszani? A Crysis Warhead-del vagy vagy a sima Crysis-sel.Köszi
Köszi!!!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
most lett új vgam és végig szeretném tolni végre mert régebben is elkezdtem de 20fps el nemvolt sok kedvem játszani :S
szólval modot keresek SPhez amivel élvezetesebb lesz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Next PC upgrade: 2022
u dont have to listen anybody else but me
KILLER2: Az ha elkészül valaha!
Ide most tették ki szerintem elég sok már volt belõlük!