CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Next PC upgrade: 2022
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ott tartok amikor ki kellett iktatni a lövegállomásokat és msot fel ekll robbantani egy cirkálót. asszongya jelöljem ki, de HOOOOGY?! pls segítsen vki 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
de ha van lapátod és bírod szusszal, akkor áshatsz is egy keveset <#nyes>#nyes>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezen milyen beállítással menne a Crysis?
Proci: Core 2 Duo E6300 1,86 Ghz
Ram: 2 GB
VGA: ATI HD4670 512MB
A videókártya lenne az új.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ez nem ebbe a játékba való látni hogy ugrándoznak a tárgyak a láng végett gagyi szar így az egész!
Nem lehet beállítani, hogy fokozatosan jelenjenek meg az objektumok, mert amikor futok, akkor csak a semmibõl elõugranak a kövek... nincs semmi áttûnés...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
practitioner of the forbidden arts of death
Figyelem, figyelem! Végzetes, technológiaorientál vírus szabadult rá a világra. Európa után már Ázsiát is fenyegeti.
A frankfurti központú multikulti fejlesztõcsapat menedzsmentje Kijev, Budapest és Szófia meghódítása után a messzi távolba fúrta fürkészõ tekintetét, s a távoli Kelet felé fordult, s Mekkát egyelõre elkerülve Dél-Koreán, az MMO-k legnagyobb felvevõ piacán állapodott meg.
Miután az elõzõ generációs motorral készülõ Aion: The Tower of Eternity, továbbá az újabb engine segedelmével hegesztett Entropia Universe, The Day, Blue Mars és Forged by Chaos mind az MMO-k piacát jelképezõ torta egy-egy szeletére pályáznak, s jórészt Dél-Koreában készülnek, logikus lépésnek tûnik, hogy közel a forráshoz nyissanak újabb irodát. A Young Mok Park, David Yoo és James Hong felügyelete alatt mûködõ team feladata a motorlicencelés élénkítése mellett az, hogy terméktámogatást biztosítson a Crytek produktumaihoz.
info: Gamestar
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
hogy a fenében lehet átjutni az elején a barlangnál, amikor prófétához kell odamenni?
mert nekem az a szerencsétlen luk be van szakadva (O_o)
olvastma crysis fórumon hogy újra kell kezdeni a szintet és akkor jó lesz, de újracsináltam és ... szintén be van szakadva. 1.2 patchet is feltettem és semmi.
SÍROK!!!
egész délutánom elbasztam erre, valaki tud valami okosat mondani erre??? könyörgöm :'D
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
válts intelre.. többször volt "szerencsém" tapasztalni a különbséget inte és AMD között, és a crysis pont az a játék aminél sokat számít ez a különbség..
csak egy kis példa:
-én gépem (aláirásomban)
-haver gépe AMD 6000+ X2 AM2, 2g ram, ATi4850
és bizony nekem jobban fut a game 1680x1050-ben mint neki 1024-ben... pedig a vga sokkal többet birna dehát az AMD a szük keresztmetszet
Crysis WH-t hol lehet a legolcsóbban megvenni? (Karácsonyra megajándékozom magamat) 😄
nVidia 9600GT Palit 512MB
Proci: AMD athlon64 X2 6000+ 3Ghz
2 GB ram, és erre mondja , hogy kicsi, jó tudom, nem egy GTX280, de akkor is pofáson mûxik. OFF, miért van az, hogy 60 fps-m van Pro Street.ben, és néh abeszaggat bármilyen felbontáson?
Ha ez volt a kerdes, akkor ez oltari nagy hulyesegnek hangzik, kb atlag 30-40 fps-el mar normalisan lehet jatszani single-t (crysisban is).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Tul szinvonalasnak es nagy falatnak tunik ez a mod hogy kijojjon valami verzio belole maris.
Crymod - Mod Project Overview-ben az van feltuntetve hogy 20%-osan van kesz.
Sztem kb jovo ev kozepe korul kezdenek majd szep lassan szalingozni az elso kozepes / jo modok crysis-ra (amik sok mai jatekot is odaverhetnek).
De amugy nagyon igeretes tenyleg:
LightSpire
Hogy tudok multival játszani? most tettem fel a játékot és ha kapcsolodok egy szervere azt irja hogy ·Szerver hitelesítése sikertelen!·
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."