31662
CRYSIS
-
Indigo #29382 Üdv!
Hogyan lehet beállítani, hogy az objektumok ne 50 m-el előttem rajzolódjnak ki, mert ez így eléggé illúzióromboló...
A másik illúzióromboló dolog, hogy az első pályán kivétel nélkül az összes dzsip hátsó kerekei hiányoznak...
És mindez azóta, mióta felraktam az 1.21 patch-et. Ötlet? Telepítsem újra az egész játékot? -

-
azért nem mondom biztosra mert még nem próbáltam, de olyan még nem pipáltam hogy egy játék a textúrák mássága miatt parádézzon. ha kitörlöd őket általában akkor se :D innentől kezdve. 100%osan gyanítás van :D -
te még nemvoltál ugy hogy 100%osan gyanitottad? :D -
LOL
-
Ezt most megaszontad. :D -
nem biztos, de gyanítom hogy igen. 100%osan... -
A Crysis-hoz meg a Crysis: Warhead-hez is ugye megjelent textúra update pack. Mindkettő mérete ~2 giga. Azt kérdezném, hogy a két játékhoz kiadott javítások kompatibilisek-e ezekkel a textúra modokkal? -
Ez nagyon 0 eddig. Nem azé, de ha valaki modot csinál, akkor szerintem ne spóroljon a modelleken, mert elbassza vele asz egészet. Szép nyúzott emberkéket akarunk látni a fákon lógva azt ugyanmá' legyen rendes keze is kedves főhős bácsinak, ne ez a festett kesztyű. Remélem, hogy a jövőben még pótolva lesznek ezek, mert különben az ötlet fasza és a crysisban tényleg minden adott egy ilyenhez. -
Az ötlet az de a megvalosítás eddig nagyon 0.
-
állat az ötlet
-
Predator The Heat Of The Jungle mod alpha v0.2 -
Aj ez nemigaz. :( Csináltam a pályámat és nemtaláltam olyan textúrákat amikre nekem szügségem van. Ezért letöltötem egy textúrapekkot. De fogalmam sincs hogyan tudnám használni mert csak azokat a textúrákat tudom megnyitni ami a valami game mappába vannak de ha beütöm a keresőbe nemtalál ilyen nevű mappát . Valaki tudna segíteni? -
most hozta meg a Posta a Crysis Warheadet :) [muszáj volt elmondanom] -
Akkor már én is bocsánatot kérek a sok kérdésért :D -
okés, akkor bocsi :P -
nem -
Sziasztok ma megvettem a Crysis-t (nesze neked 2000ért akció keretében), a szomszedom a warheadet vette meg. A problémám az hogy fogalmam sincs tudunk e együt játszani multiban? (még most telepitem+patchek). -
mi az a flood??
-
gyonax #29363 Oké, így már értem... Kicsit lassú vagyok ma, nah:D Bár a FULL CAPS + ülj le a seggedre szerintem még így is tulzás...:D -
ok, akkor toljad csak a floodot, hisz itt ugyse zavar senkit.
-
max2szer írtam be és nem ugyan azt mert változtattam rajt -
nézz körül a fórumon a postjaim közt szabadidődben, de ha segítséget kérek, azt nem 10x írom be, egymás után Oo
ezen van a hangsuly, nem azon, hogy segítség kell neki.
de látom mindenki megértette a modnanivalóm lényegét nah
-
Azért egy kis önállóságot talán tanúsíthatott volna.
KaszaN: A sandboxban a flowgraph-ban kell betölteni a fájlt és akkor az adott pályán, ahol ez meg van csinálva, működni fog. Azonban ennek végrehajtásához nem árt tudni azt sem, hogy ha elmented a pályát, akkor a filbe-ban asszem az export to engine-re kell kattintani, hogy az utána a játékban is működjön. Sok sikert. -
Sziasztok! Miért van az hogy a hajós pályán mikor megtámadnak az űrlények akkor folyton lefagy?
-E7300, 4gb ram, 4850, Vista..
fogalmam sincs, köszönöm a segítséget! -
gyonax #29357 Már ne is haragudj te egy fórum azért van hogy segítséget kérjenek és adjanak rajta, vagy beszélgessenek egy adott témáról. A kérés teljesen normális hangnem volt megfogalmazva, így nem tudom hogy miért kell ilyen hangnemben válszolni. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz segíteni, az a te dolgod, de majd ha NEKED lesz szükséged segítségre, akkor lehet hogy neked se esne jól ha leugatnának. Amúgy peace:D -
Figyu nemtudom hogy mibajod van. Én csak segítséget kérek mert ha már itt van egy fórum tele kedves emberekkel ekik tudnak segíteni nemlátom értelmét 6órán keresztül végigszenvedni magam a között a 60milliárd oldal között és megkeresni a választ a kérdésemre és ha meg is van akkor is angolul amit nemértek. [sóhajt...][bólogat...] -
öcsém, az elmult 20 hozzászólás másról sem szólt, csak arról, hogy segítsen valaki, segítsen valaki, segítsen valaki segítsen valaki, ja meg arról is, hogy segítsen valaki, nem felejtve azt, hogy segítsen valaki.
ember, NÉZZ SZÉT(MI A BÚBÁNATNAK TALÁLTÁK KI AZ INTERNETET ???? GONDOLOD SG-N KÍVÜL MÁS LAP NEM IS LÉTEZIK ?! VAGY MÁS FÓRUM ?!), LÁTJUK, HOGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED, AZT IS, HOGY AZ ISTENNEK NEM NYUGSZOL, DE NEM FELTÉTLEN ATTÓL FOG VALAKI SEGÍTENI, HOGY FOLYAMATOSAN POFÁZOL FELESLEGESEN.
ÜJJÉL LE A SEGGEDRE ÉS VÁRJAD A SEGÍTSÉGET.
[sóhajt...] -
*mostmá megvan le is szedtem csak nemtudom hova kell berakni...segítsen valaki... -
nem írtam be az egészet, gondoltam úgyis megtalálod... -
ÁÁ kösziköszikösziköszikösziköszikösziiii!:D Dehogyan kell használni? Már betettem mindenhova és még mindíg nemtudok olyanokat...hovakell betenni?
-
http://www.crymod.com/thread.php?threadid=37675 -
Itt nincs semmi -
-Download is also available-
http://www.crymod.com/thread.php?thre...
ott van mellette -
Oké mostmá kezdem érteni az editort :D el is kezdtem lemodellezni a várost ahol lakok :D
márcsak egy kérdésem van. De ez a legfontosabb. És nagyon nagyon nagyon megköszönném ha valaki eltudná mondani hogy Ezt hogyantudom megcsinálni? Ha mód akkor honnanszedhetem le?
-
link
(jó a borítója :)) -
Mindent pénzt ki akarnak sajtolni belőlünk!
Crysis Maximum Edition közeleg!
A Crytek és az Electronic Arts együtt is kiadja az alapjátékot és önállóan futtatható kiegészítőjét. Maximum money!
Az Electronic Arts napra pontosan március 10-én tervezi piacra dobni Crysis Maximum Edition névre keresztelt csomagját amivel értelemszerűen azokat szeretné megcélozni, akik egyelőre sem a Crysist, sem a Budapesten fejlesztett Crysis Warhead kiegészítőt nem szerezték be. Az év eleji akciózás következtében (Crysis kétezeré', csak tessék, csak tessék!) idehaza jelentősen csökkent a még szüzek száma. Hogy kitartott-e a lelkesedés az árcsökkentés után is, arról később számolunk be.
No de vissza a csomaghoz: a Crysis Maximum Edition tartalmazza a Crysist, a Crysis Warhead expanziót és a Crysis Wars névre keresztelt multiplayer szösszenetet. Az egyelőre csupán a tengerentúli piacra meghirdetett pakk a tervek szerint ötven zöldhasúért cserébe vándorol új gazdájához.
info: Gamestar -
Mi kell abban? Rákattintasz, leteszed és kész. Textúrát meg a fúú talán material editor e neve? Fene tudja. Lényeg, hogy onnan tudsz rátenni, ahonnan a többire (persze ehhez nem árt tudni, hogy azt hol kell). -
Ha valaki ért a sandbox2höz és abban a solid-ot is akkor az segítene nekem? Köszi. -
modosított? átnevezett :D
kötve hiszem hogy megy rajta maxon talán 640x480-ba...