CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a parancsikonjánál a cél mezõbe hozzáirod a:" -dx9" dolgok akkor fog dx9ben futni!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
UI: de lehet hogy DEVMODE-ba kell indítani a progit (-DEVMODE kapcsolóval) !
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
valami lávás pálya....???
csak azért kéne mert a wars-el elindul a sima editorja de amikor betöltök mondjuk egy koreait és kiakarnám próbálni a mapot egyszerüen kilép
mert nekem a warhead-hez kéne és nincs fönn az alap
valójában nem pach asszem, hanem csak fájlok, amiket ki kell cserélmi a játék könyvtárában.
FAQ-ban is van, de íme itt az egyik link hozzá:
Crysis very high xp
vagy átíros cfg-t.
semmi köze a verziószámhoz.
a directx 10-et a 1.1-es patchel lehet elérni windows x-én mert ha igen nagy zûr van :S mert én felraktam ezt a patchet de nem engedi a full grafikát pls help!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
éppen játszok a warhead-el,és lejutottam egy jégbefagyott repülõhordozóig,aminek a túlsó oldalára kellene eljutni,de nemtalálomaz oda vezetõ utat.leugrok valami ebédlõ szerû helyiségba,és ott miután lelõttem mindenkit,nemtudom mit kellene tennem.elõre is köszi a segítséget!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ha letöltök egy lvlt akkor hogy lehet rendesen játszani rajta?Tehát nem sandboxba.Hallottam valami mod loaderrõl az mire jó és honnan lehet letölteni?
Dixie Flatline, 09:52 - Játék: Eladások
Szeptember 13-ával bezárólag a heti játékeladások élére törtek a primordiális löttyben lubickoló egysejtûek és egyéb, pár évmillióval késõbb biológiai gengszterré fejlõdõ létformák. A Spóra egyelõre bünteti a The Sims sokadik kiegészítõjét és összesítve három kövér helyet foglal el a TOP10-es eladási listán. Talán a kiegészítõ megjelenése miatt a Crysis is felkapaszkodott valamelyest a WoW, a Sims és úgy fest a Spóra által uralt listára, igaz egyelõre sereghajtóként tetszeleg.
1. Spore
2. Spore Galactic Edition
3. The Sims 2 Apartment Life
4. Spore Creature Creator
5. WoW: Battle Chest
6. The Sims 2 Double Deluxe
7. World of Warcraft
8. WoW: The Burning Crusade
9. Warcraft III Battle Chest
10. Crysis
info: Hardwired
Kiváncsi leszek majd a Warheadre hogy fog állni!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az 1.2.1 -es patch -et érdemes feltenni? Optimalizál vmit. a grafikán vagy játékmeneten?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ha szépen megkérlek benneteket, valaki elküldené mailban a TripleCPack 1.31-et, meg a 2.21-et? kitömörítve kellene, az install-ja. hiába szedem le, kitömörítés után nincs install fájl... :S
ha valaki veszi a fáradtságot, akkor köszi! 😊
[email protected]
Ez a teszt egyértelmûen elárulja, hogy teljesítménye alapján a 7300 GT-t már ~ 1,5 éve is határesetté tették a legújabb játékok manapság már kifejezetten alacsonynak számító felbontások esetében is. Az 512 MB rendszermemória pedig nagyon - nagyon kevés, ráadásul napjainkban már ilyen CPU a nagyobb címek minimum követelménye.
Én tudom, hogy viszonylag nehéz lépést tartani a game-k igényeinek növekedésével kiadós anyagi rááldozások rendszeressége nélkül, de számodra sajnos elérkezett a "kilakoltatás" - PC fejlesztés ideje, és nem csak ebben a pillanatban... sõt.
A teljes játék és a demo sebessége közötti különbséget valószínûleg azért könyvelhetjük el a demo javára, mert annak megjelenését követõen a felhasználók visszajelzései alapján végezhetnek még kisebb javítgatásokat, akár minõségbelit is, ráadásul lehetséges, hogy a demoban játszható pálya sokkal alacsonyabb számban tartalmazott "megterhelõ elemeket", mint a teljes játék X db pályája.
De ez nem hardware topik. :-)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
nézz rá a konfigodra.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
7300GT
512 RAM
3.2 Processzor
Ja és ha valaki tudna segíteni overclockolásban,azt megköszönném!4
Különben képes magával ragadni a játék, ezért biztosan részben a realisztikus környezetnek / szép látványvilágnak hálálkodhatok, csak akkor elégedetlenkedek, amikor meglátom, hogy egy hatalmas terület szinte egy fajta növénnyel van kirakva. Olyankor olyan zavaró érzés fog el, amilyen elfogott Unreal 1-ezés közben az egy kis méretû textúra sokszori felhasználásával készített vízfelület láttán. 😄
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Tudom, hogy az elõbb leírtak alapján sok - sok minden sejthetõ a hiba okozójának, ezért fontos megjegyeznem, hogy az "átalakulás" minden fázisában ugyanígy fennállt ez az idegesítõ állapot, a patchelés és a natural mod integrálása elõtt is.
Már a Catalyst 8.9-es VGA drivert is feltelepítettem, de csak a hibát tekintve teljesen feleslegesen.
Gunner: Hamarosan megcsodálom az ajánlott pack mûvét, hiszen az eddigi tapasztalataim szerint a moddolgatások mellõzése sem garantálja a stabilitást, sõt... :-)
ha nem buherálom a parancsikont akkor tökéletesen fut 😊 csak olyan jó lenne dx9 lvl5, olyan szééép 😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
ugy kipróbálnám már...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |