CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha vistán indítod el akkor alapból dx10 modba fog futni.
Ha a parancsikonjánál a cél mezõbe hozzáirod a:" -dx9" dolgok akkor fog dx9ben futni!

Next PC upgrade: 2022

Shep
A 2-4-ik epizódokhoz nem tudsz linket, mert az elsõt azt megtaláltam, de a többit nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Sõtt állítom, ha lenne alkalmas gépe a legtöbb embernek, akkor most is képessek lennének alkotni egy közel valós játékot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem álom csak idõ kérdése.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
komolyan mondod?<#idiota>

Peetboy
Sehogy se tudom belinkelni a képet. Igen ez egy valós tájkép, csak oda tették a fegyvert.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
Bárcsak már ilyen szinten lenne minden game grafikája!De ez csak álom sajnos 😞

lac coo
Ez kamu ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Peetboy
Új pálya a Crysisban:

Peetboy

Snexi
már rájöttem hogyan kell

egyébként nem elég a map pályanév parancs

gduck
map pályanév

UI: de lehet hogy DEVMODE-ba kell indítani a progit (-DEVMODE kapcsolóval) !

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
És srácok hogy áll az a map, amit nemrég láttam a topicba.
valami lávás pálya....???

Snexi
pontosan mit kell beírni a konzolba hoyg elinduljon? (bemásoltam C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Levels ide)

grebber

Snexi
pedig elvileg ott vannak a katonák,épületek stb

csak azért kéne mert a wars-el elindul a sima editorja de amikor betöltök mondjuk egy koreait és kiakarnám próbálni a mapot egyszerüen kilép

KILLER2
Megnéztem, de nem láttam ilyet.

Töltsük le az internetet!

Snexi
valaki megnézné hogy van e C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Libs mappája?

mert nekem a warhead-hez kéne és nincs fönn az alap

DarkSector
very high xp...
valójában nem pach asszem, hanem csak fájlok, amiket ki kell cserélmi a játék könyvtárában.

FAQ-ban is van, de íme itt az egyik link hozzá:

Crysis very high xp

dark akkor melyik patch kell??
DarkSector
Annyit észrevettem, hogy mindenképpen érdemes Nvidia tulajoknak rácuppanni a vadiúj driver-re, mert ebben is sokat gyorsít, nem csak a Warhead-nél!!!!!!!!!!!!!!

DarkSector
nem ahhoz más pach kell.
vagy átíros cfg-t.
semmi köze a verziószámhoz.

Sziasztok!!
a directx 10-et a 1.1-es patchel lehet elérni windows x-én mert ha igen nagy zûr van :S mert én felraktam ezt a patchet de nem engedi a full grafikát pls help!!!!
Shep
Nem, elég vagy az egyik, vagy a másik, az 1,31 sokkal gyorsabb a 2.21 meg sokkal szebb, de még úgy is gyorsabb mint alapból, tehát választhatsz. Ja az 1.31 se csúnya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Legalább 10x le lett írva a warhead topicban, hogy az automatáról kell felugrani ...

üdv!
éppen játszok a warhead-el,és lejutottam egy jégbefagyott repülõhordozóig,aminek a túlsó oldalára kellene eljutni,de nemtalálomaz oda vezetõ utat.leugrok valami ebédlõ szerû helyiségba,és ott miután lelõttem mindenkit,nemtudom mit kellene tennem.elõre is köszi a segítséget!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

kifli
TripleCPack bol kell 1.31, meg a 2.21 is ?
Jaffa 2843
konzol-ba beirod, hogy: map pályanév

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Fehercsoki
*mapot

Fehercsoki
Köszi!
Ha letöltök egy lvlt akkor hogy lehet rendesen játszani rajta?Tehát nem sandboxba.Hallottam valami mod loaderrõl az mire jó és honnan lehet letölteni?

Prince of Máté
nem kell hozzá az 1.1
Simán mehet az 1.0-ts az 1.2

Narxis
1.1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fehercsoki
Patchekbõl lehet telepíteni az 1.2-t vagy elõször az 1.1.-t kell?

grebber
TOP 10 PC játék eladás

Dixie Flatline, 09:52 - Játék: Eladások

Szeptember 13-ával bezárólag a heti játékeladások élére törtek a primordiális löttyben lubickoló egysejtûek és egyéb, pár évmillióval késõbb biológiai gengszterré fejlõdõ létformák. A Spóra egyelõre bünteti a The Sims sokadik kiegészítõjét és összesítve három kövér helyet foglal el a TOP10-es eladási listán. Talán a kiegészítõ megjelenése miatt a Crysis is felkapaszkodott valamelyest a WoW, a Sims és úgy fest a Spóra által uralt listára, igaz egyelõre sereghajtóként tetszeleg.

1. Spore
2. Spore Galactic Edition
3. The Sims 2 Apartment Life
4. Spore Creature Creator
5. WoW: Battle Chest
6. The Sims 2 Double Deluxe
7. World of Warcraft
8. WoW: The Burning Crusade
9. Warcraft III Battle Chest
10. Crysis

info: Hardwired

Kiváncsi leszek majd a Warheadre hogy fog állni!

gduck
1.2-re nem feltétlenül, kivéve ha multizol 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sziasztok,

Az 1.2.1 -es patch -et érdemes feltenni? Optimalizál vmit. a grafikán vagy játékmeneten?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

hello!

ha szépen megkérlek benneteket, valaki elküldené mailban a TripleCPack 1.31-et, meg a 2.21-et? kitömörítve kellene, az install-ja. hiába szedem le, kitömörítés után nincs install fájl... :S
ha valaki veszi a fáradtságot, akkor köszi! 😊
[email protected]

Ability
Nem történt ilyen változtatás, de ha a legnehezebb módon játszol, akkor a fejeseket egy golyóból is képes beadni.
Encore
Üdv, a Warhead nagyon tetszett és gondoltam adok mégegy esélyt az alapjátéknak is. Annak idején azért voltam lesújtó véleménnyel a Crysisról, mert bugos volt és rengeteget kellett belelõni valakibe hogy meghaljon (alap katona). Az eltelt majd egy évben a patchek orvoslták ezeket a dolgokat?
ReaL KiLLeR
Szia!

Ez a teszt egyértelmûen elárulja, hogy teljesítménye alapján a 7300 GT-t már ~ 1,5 éve is határesetté tették a legújabb játékok manapság már kifejezetten alacsonynak számító felbontások esetében is. Az 512 MB rendszermemória pedig nagyon - nagyon kevés, ráadásul napjainkban már ilyen CPU a nagyobb címek minimum követelménye.
Én tudom, hogy viszonylag nehéz lépést tartani a game-k igényeinek növekedésével kiadós anyagi rááldozások rendszeressége nélkül, de számodra sajnos elérkezett a "kilakoltatás" - PC fejlesztés ideje, és nem csak ebben a pillanatban... sõt.

A teljes játék és a demo sebessége közötti különbséget valószínûleg azért könyvelhetjük el a demo javára, mert annak megjelenését követõen a felhasználók visszajelzései alapján végezhetnek még kisebb javítgatásokat, akár minõségbelit is, ráadásul lehetséges, hogy a demoban játszható pálya sokkal alacsonyabb számban tartalmazott "megterhelõ elemeket", mint a teljes játék X db pályája.

De ez nem hardware topik. :-)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

bertino
kb. 4en leírták már a warheadben.
nézz rá a konfigodra.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Kicsit gyenge a géped a játékhoz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

helló!az lenne a bajom,hogy demóban mediumon 10-25fps-em volt,teljes játékban mediumon meg 0-10-ig mié??elõre is kössz!
7300GT
512 RAM
3.2 Processzor
Ja és ha valaki tudna segíteni overclockolásban,azt megköszönném!4

ReaL KiLLeR
Az történt, amire a játékkal kapcsolatos felesleges változtatgatások sorozata után számítottam: az SP 1 installálása megszüntette a problémámat. :-)
Különben képes magával ragadni a játék, ezért biztosan részben a realisztikus környezetnek / szép látványvilágnak hálálkodhatok, csak akkor elégedetlenkedek, amikor meglátom, hogy egy hatalmas terület szinte egy fajta növénnyel van kirakva. Olyankor olyan zavaró érzés fog el, amilyen elfogott Unreal 1-ezés közben az egy kis méretû textúra sokszori felhasználásával készített vízfelület láttán. 😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Van köztetek olyan, akinek megoldódott problémát juttat eszébe a tény, hogy néhány (max. 10) perc játék után egy "Crysis mûködése leállt." hibaüzenet "magyarázza meg" a lefagyást / kidobást? A játék, amit futtatok, nem eredeti, hanem a Razor 1911-es warez - verzió az 1.2-es hivatalos patchel javítva, a megfelelõ .exe-vel újracrackelve és a natural moddal megszépítve. Az operációs rendszer pedig egy frissítetlen Windows Vista Ultimate.
Tudom, hogy az elõbb leírtak alapján sok - sok minden sejthetõ a hiba okozójának, ezért fontos megjegyeznem, hogy az "átalakulás" minden fázisában ugyanígy fennállt ez az idegesítõ állapot, a patchelés és a natural mod integrálása elõtt is.
Már a Catalyst 8.9-es VGA drivert is feltelepítettem, de csak a hibát tekintve teljesen feleslegesen.

Gunner: Hamarosan megcsodálom az ajánlott pack mûvét, hiszen az eddigi tapasztalataim szerint a moddolgatások mellõzése sem garantálja a stabilitást, sõt... :-)

Gunner
én tod-ot sem raktam fel, és -dx9 izével indítom akkor 100% h kidob 10 perc után
ha nem buherálom a parancsikont akkor tökéletesen fut 😊 csak olyan jó lenne dx9 lvl5, olyan szééép 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

olyankor mi van, ha leszedem a TripleCPackV1.31 et, vagy a 2.21-et, kitömörítem, és nincs install fájl, csakegy txt????
ugy kipróbálnám már...

kifli
natural modban az este meg a naplemente is nagyon szepej meg volt csinalva de akk majd kiprobalom ezt is
Shep
Rájöttem ,hogy a TOD miatt fagy ki a játék, viszont az meg sokat dob a látványon :S

Gunner
hasonló a gépünk, szal... ccc 2.21 dx9 módban a lvl5, 32 min fps volt és gyönyörû szép (igen, "dx10" effektek is bevannak lõve)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |