CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
<#crazya>#crazya>
Inkabb akkor mar te vagy kisse "furcsa".
Felig ekezettel es felig annelkul irsz, plussz "ez"-el utalsz egy szemelyre.
(En nem elek kulfoldon es igaz hogy angol billentyum van, mert ebbol a tipusbol nincs magyar sajnos, de ha akarnek akkor irnek magyarul ezzel is, mert megoldhato lenne, de en igy szeretem.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
egyébként játszik még valaki az alapjáték multijával?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
warheadel probalkozom nemsokara
Nekem mas tetszik a Crysisban, en a realis FPS-eket szeretem, nem tetszik a nanoruha es az alien dolgok, viszont sok dolog annyira jol meg van benne csinalva, hogy igy is nagyon elvezni lehet az egeszet - animacio/mozgas, kornyezet, tajak, grafika, fizika, stb.
Multizok inkabb, regota nem szeretek singlepayer-ezni, de itt az is nagyon jo, par palyat nyomtam.
Azt ajanlom en is mint Killer, hogy eloszor Crysis Wars-t told single-ben, mert az porgosebb, akciosabb kicsit es utana ha tetszik, akkor a sima Crysis-t, mert az taktikusabb es lassabb stilusu valamivel.
Negativumok talan a nagy gepigeny, ami mostani uj gepekhez viszonyitva mar sztem nem is nagy, a keves multi jatekmod (2+1 (Wars IA)) es az elegge lassu support es patchek.
En mostanaban ritkan tolom a Crysist, de az biztos, hogy igy sem fogom felrerakni tobb evig, mert valoszinu most 2009-tol indulnak be vegre a komolyabb multi es single modok hozza.
Szemely szerint a Cassus Belli -t varom legjobban, BF2 / COD4 szeruseg, azt irta legutobb a keszito csapat, hogy kb marcius korul jon az elso verzio.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
#29151: Javaslom, hogy ha nem tetszik, akkor próbálkozz a warheaddal is, az sokkal pörgõsebb, mint ez.
Töltsük le az internetet!
Szerintem a nanoruha dolgai végett nagyon jó.
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vistám van.
Van valakinek valami ötlete?
Azért szeretném patchelni,mert az anyahajós küldetésnél mindíg kifagy. A gépemmel nincs baj,szépen megy rajta.
THX!
MAN T.G.A.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Pl az is a modokat jellemzik hogy a Lightspire modnak mekkora hypot gerjesztettek visszaszámláló stb azt kaptunk pár seces nagy semmit.Most gondolom fél évig megint kuss.
Nekem egy frankó coop mod kell.
na szóval reggeltem leszedtem feltettem cd kulcs beütve cask egy gamespy acountot nem tudok létrehozni mert aztirja ki h " a jelszó nem illik az email cimhez"....
aki tud segitsen plz(még ma ha lehet)
de az eredmény ez lett.
Friday 19th December and end Monday 29th December
szal 10 napig majd ingyenes lesz. szóval kitudod majd neten is próbálni mégis.
de, ha felgyorsítod 65%-ra a venti fordulatszámát akkor már nem 80 fokos lesz alapból.
A kártya amúgy teljesen rendben van Cryis ajánlottat is meghaladja, és tényleg nem akad maximumon. Majd ha lesz idõm privátban küldök neked valami hosszabbat!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.argep.hu/product_787984.html
és itt van egy olyan h. pc games osztályzat : 3,82 - de ez most jó vagy rossz? ..mert most mihez képest 3.82?
az lenne jó ha lenne egy ilyen átlag teljesítmény teszt..de én nem találtam ...