CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Next PC upgrade: 2022
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Sajátban van, azért nem találtad szerintem.
Amúgy a lemezrõl felteszed a sandboxot, a crysis indítója mellett megtalálod az editor.exe-t, azán már csak file->open és keresel egy pályát. Ctrl+g-vel tudod letenni magad a pályára.
Töltsük le az internetet!
Feltettem újra a játékot és az lenne a nagy láma kérdésem hogy a sanbox-ot hogy tudom elindítani hogy behozzon 1 mapot ahova letudom tenni magam és fegyvereket betenni pl.
Ui.: Azért itt tettem fel a kérdést mert nem találtam sanbox 2 topickot 😮, pedig régen volt...
u dont have to listen anybody else but me
hogy a bánatba játszották ezt készítés során ilyen folyamatosan... ?!
dx10 trailerben is pont ebbõl vannak kivágva jelenetek, plusz a ruha menüje is még a "low budget"
akkor még nem volt annyira optimalizált vagy egy játéknak az elkészülte végén is meg tudják mondani a programozók milyen szintû hardveren, hogy fusson ? <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kérhetnék egy kis útbaigazítást?
Itt merre kéne menni?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Próbáltuk volna a játékot multiban, helyi hálózaton ,hamachi segítségével de sajna hiába látja mindenki a szerot nem tudnak rá fellépni "MEGSZAKADT A SZERVERREL A KAPCSOLAT" üzenettel ki dob mindenkit játék verzio ugyanaz, hamachi ugyanaz, mi lehet a gond valakinek ÖTLET???
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Next PC upgrade: 2022
Egy kis segítség kellene.
Egy cirkáló hajón vagyok és megtámadta valami nagy dög.... az ágyuit már lelõttem forgótáras gépágyúval, most meg azt az utasítást kapom,hogy használjam a TAC fegyverem..... de hiába csinálok bármit nem tudok vele lõni (célpont nincs befogva)..
Mire kellene célozni ill hogy kell használni?
Elõre is köszönöm.
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
You\'ll Never Walk Alone
Eddig még nem játszottam a játékkal, mert kevés volt neki a gépem. Most van egy 4800+-os AMD-m és egy Radeon 4850HD 512, +4 gb memória Vista alatt. Hogyan menne nekem a játék? a CPU alapon van
You\'ll Never Walk Alone
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
30 perc volt másodszorra, elsõre egy óra kb, hl1ben jóval szarabb volt az idegenes rész
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Igazából segítséget kértem, nem kioktatást!!
Viszont elárulok egy picike titkot😊))
A játék kb 75%-ig már eljutottam, csak oprendszert cseréltem és nem találtam hozzá 64bites nemhivatalos segítséget. ezért fordultam ide, hátha kapok valami segítséget. De látom kár volt
Hidd el van amelyik játékot megveszem, amirõl tudom, hogy sokáig fogok vele játszani. (Pl: rFactor, GTR, GTR2) Ezeket hivatalosan megvásároltam. de egy shootert nem fogok megvenni, mert nem ez a fõ játékprofilom, csak kipróbálom õket, és ha valamilyen szinten tetszik végigjátszom, majd ezután kuka.
Megnézem a Warhead-et inkább
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gyors 1xû kérdés.
Hogy a manóban indul 64bites Vista alatt????
Persze látom a bin64 könyvtárat, node kell e nemhivatalos indítófile???
Azt nem adtak hozzá😉))
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kijárat megtalálásához fel és le is kell mászkálnod. Én is így találtam meg... 2 hét múlva. Na jó annál hamarabb. xD
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
2 kép két külön hely amit 1 folyosó köt össze.
Melyik képre gondolsz amúgy, hogy egyenesen elõre ?
A Log-ban ez van:
Sound - initializing FMOD-EX now!
Error: Sound - Cannot initialize SoundSystem!
Error: Sound - Something went wrong. Creating DummySoundSystem now!
Csak a hiba okát nem tudom. Bezzeg a Warhead továbbra is jó.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Elakadtam a játékba !
Ott vagyok, mikor 1 csajjal mennék a liften és beomlik, csajt kimentik, kötélen elkapja egy csávó.
Én meg ki kéne jussak, de nem tudom, hogy hol !
Idáig eljutottam:
Köszi elõre is !