CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
elõre, elõre... mindig a következõ tûzig, h ott melegedjen kicsit

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Helló mindeki! Lenne egy kis problémám még pedig az hogy amikor azt a küldetést kapom hogy vigyem ki Prófétát abból a havas mélyedésbõl ott nemtom merre mennyek.. :S segítsetek légyszi. elõre is kössz

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Doom 4
Nézzétek légyszi a crysis warhead topicot is

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Natural mod az más elvileg igen szebb lesz annál!

Next PC upgrade: 2022

kifli
ezzel szebb mint natural modal?
grebber

red bull
Már rájöttem

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Kösz a gyors választ, ha már ilyen segítõkész vagy akkor a másik kérdésem meg az hogy miért nem látom normálisan a mapot ha kiteszem magam ? mert ilyen szürkén látok minden szinte meg csak a sziklákat látom. Hogy lehetne ezt beállítani h jólegyen?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

KILLER2
Sandbox2 topic
Sajátban van, azért nem találtad szerintem.
Amúgy a lemezrõl felteszed a sandboxot, a crysis indítója mellett megtalálod az editor.exe-t, azán már csak file->open és keresel egy pályát. Ctrl+g-vel tudod letenni magad a pályára.

Töltsük le az internetet!

red bull
Hi all!

Feltettem újra a játékot és az lenne a nagy láma kérdésem hogy a sanbox-ot hogy tudom elindítani hogy behozzon 1 mapot ahova letudom tenni magam és fegyvereket betenni pl.

Ui.: Azért itt tettem fel a kérdést mert nem találtam sanbox 2 topickot 😮, pedig régen volt...

VRSDM
úgy hogy csak azt az 50nm2-et számolta a játék 😄 azokat még ott sem amerre elõer megtervezetten nem mentek 😄

u dont have to listen anybody else but me

bertino

hogy a bánatba játszották ezt készítés során ilyen folyamatosan... ?!
dx10 trailerben is pont ebbõl vannak kivágva jelenetek, plusz a ruha menüje is még a "low budget"

akkor még nem volt annyira optimalizált vagy egy játéknak az elkészülte végén is meg tudják mondani a programozók milyen szintû hardveren, hogy fusson ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gando
Hello
Kérhetnék egy kis útbaigazítást?
Itt merre kéne menni?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

grebber
Elfog elhiheted mire jön a Crysis 2 bõven van idejük szal türelem!

bertino
ebbõl a rengeteg modbol valamelyik vajon el is fog készülni valamikor, vagy mindegyikbe csak belekezdtek az emberek, aztán ennyi... ? 😄

kifli
assault coop mod remélem rendesn fog mûködni mert jó lenne másokal együtt csinálni a küldetéseket 😊
Kéne egy kis segítség srácok!

Próbáltuk volna a játékot multiban, helyi hálózaton ,hamachi segítségével de sajna hiába látja mindenki a szerot nem tudnak rá fellépni "MEGSZAKADT A SZERVERREL A KAPCSOLAT" üzenettel ki dob mindenkit játék verzio ugyanaz, hamachi ugyanaz, mi lehet a gond valakinek ÖTLET???

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

kifli
azé berakom far cry topikba 😊
kifli
hááát nem egészen erre lett kitalálva a növényzet... ha új növényeket csinálnának jobb lenne szeritenm
grebber

Üdv!

Egy kis segítség kellene.
Egy cirkáló hajón vagyok és megtámadta valami nagy dög.... az ágyuit már lelõttem forgótáras gépágyúval, most meg azt az utasítást kapom,hogy használjam a TAC fegyverem..... de hiába csinálok bármit nem tudok vele lõni (célpont nincs befogva)..
Mire kellene célozni ill hogy kell használni?

Elõre is köszönöm.

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

bertino
<#worship>

Scouser
Boci a kérdést, legyen tárgytalan, elõbb kellett volna használnom a keresés opciót. bocsi tõletek😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Sziasztok!

Eddig még nem játszottam a játékkal, mert kevés volt neki a gépem. Most van egy 4800+-os AMD-m és egy Radeon 4850HD 512, +4 gb memória Vista alatt. Hogyan menne nekem a játék? a CPU alapon van

You\'ll Never Walk Alone

gstyle
Igazán köszi. Nothing else matters!

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

a faszt

30 perc volt másodszorra, elsõre egy óra kb, hl1ben jóval szarabb volt az idegenes rész

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

bertino
nincsmit, nagyon szívesen.

gstyle
Köszönöm, de már törlõdött a játék minden formája, mert számomra annyi veszõdséget nem ér hogy idétlen idõkig kutakodjak crack után😊))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

gstyle
Ja és köszönöm az eddigi NULLA segítséget!!!!

gstyle
Köszi a felvilágosítást, valszeg magamtól sose jövök rá.
Igazából segítséget kértem, nem kioktatást!!

Viszont elárulok egy picike titkot😊))
A játék kb 75%-ig már eljutottam, csak oprendszert cseréltem és nem találtam hozzá 64bites nemhivatalos segítséget. ezért fordultam ide, hátha kapok valami segítséget. De látom kár volt

Hidd el van amelyik játékot megveszem, amirõl tudom, hogy sokáig fogok vele játszani. (Pl: rFactor, GTR, GTR2) Ezeket hivatalosan megvásároltam. de egy shootert nem fogok megvenni, mert nem ez a fõ játékprofilom, csak kipróbálom õket, és ha valamilyen szinten tetszik végigjátszom, majd ezután kuka.

Evil
Ha nem veszed meg igen crackelni kell, megjegyzem szinte minden játékot. Ha nemtudod megoldani akkor meg inkább vedd meg.

gstyle
Probléma megoldva😊) Delete

Megnézem a Warhead-et inkább

gstyle
No eddig ezt meg is találtam, de nem válaszol a vége

Bokafix2
Mikor 64 bites Vistára installáltam, nekem volt egy crysis64.exe fájl a bin64 könyvtárban és azon indult. Hozzáteszem, hogy eredeti a játékom.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

gstyle
Sziasztok!

Gyors 1xû kérdés.
Hogy a manóban indul 64bites Vista alatt????
Persze látom a bin64 könyvtárat, node kell e nemhivatalos indítófile???
Azt nem adtak hozzá😉))

Synchronous
Miért ne telepíthetnéd újra? 20 perc az egész. És a mentéseid is megmaradnak. Ja, vagy nem eredeti a játék? Akkor ne sírj.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

highlander15
Ki vagyok,segítve,kösz!<#levele><#mf2>

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Bokafix2
újratelepítéssel.... <#hehe>

highlander15
A távcsõben meg a reflexirányzékban elment a célkereszt.Hogyan lehetne visszahozni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Shep
Hát nekem nem okozott túl nagy problémát deltan sem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
szal amugy egy nagy fejfájás az egész 😄

Shep
Pedig ez még csak az eleje, ha máshogy nem megy csinálj térképet, vagy valami. Egyébként ha jól emlékszem 3 járat van de ebbõl az egyik saját magába vezet vissza, tehát gyakorlatilag csak 2, de kicsit meg vannak kavarva és olyan csavarosra van megcsinálva. Sõt ha jól emlékszem második képnél balra le kell menni, ha nem hát akkor ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bokafix2
A vicces az ûrhajós pályán az, hogy 6 féle irányba lehet mozogni, tehát: elõre, hátra, balra, jobbra, és a nullgravity miatt felfelé és lefelé is.
A kijárat megtalálásához fel és le is kell mászkálnod. Én is így találtam meg... 2 hét múlva. Na jó annál hamarabb. xD

bertino
nemtudom pontosan, mert ezen egyszer mentem végig, azt is azért, mert muszáj volt.

Én már végigjártam mindent, de semmi !

2 kép két külön hely amit 1 folyosó köt össze.

Melyik képre gondolsz amúgy, hogy egyenesen elõre ?
Evin
Találkozott vki olyannal, hogy eddig volt hangja, a következõ induláskor meg nem?
A Log-ban ez van:
Sound - initializing FMOD-EX now!
Error: Sound - Cannot initialize SoundSystem!
Error: Sound - Something went wrong. Creating DummySoundSystem now!

Csak a hiba okát nem tudom. Bezzeg a Warhead továbbra is jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bertino
egyenest elõre, lõszerrel sporolj ezerrel.

Sziasztok.

Elakadtam a játékba !

Ott vagyok, mikor 1 csajjal mennék a liften és beomlik, csajt kimentik, kötélen elkapja egy csávó.
Én meg ki kéne jussak, de nem tudom, hogy hol !

Idáig eljutottam:

Köszi elõre is !
kifli
lost world honlapján a dínóbaszós kép mekkora <#banplz>
Jim Morrison
A pályát betöltötted?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/