CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Akinek van kedve, keresse a ClanBase.com -on a =
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nemrég fedeztem fel,hogy van már magyar oldala a Cryteknek is. Crysis.hu a címe.
Ott le is írtam, hogy hülyének nézik az embert, 200 ezret kell rákölteni a gépre,hogy élvezhetõ legyen.
Abban bízok, majd Cevat Yerli elolvassa, és gyorsan le optimalizálja a játékot, hogy az én gépemen is fullon jól elfusson.<#vigyor>#vigyor><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akinek va aktiválási kodja vagy mi ez a cd key féleség és akinek már nincs rá szüksége nekem adná hogy kipobáljam én is.Csak hoyg megnézem hogy mey a gépen meg ohgy megnézem milyen lécci .... .Elöre is köszönök mindet.
fórdítással le is lehet sztem álni. felesleges meló.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Legyen igazad!<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Töltsük le az internetet!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De "állítólag" majd igen...
Nehéz, mert úgye melyik játék mennyire használja ki???
Elméletileg a DX9 vs. DX10-es videók Hunter és Dzsungle már SM4.0-es minõség lehet a textúrák miatt.....
Jah és szerintem az SM3.0 csúcsa a TimeShift lehet, mert annyira agyon van shaderezve, hogy mármár lemászik a képernyõrõl....
Nehéz dolog....
Itt van ugye a DX9 és DX10 között lévõ eltérés....
Melyik játék mennyire használja ki.....?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Egyértelmû, hogy a beta is komoly vizuális, és más egyébb tulajdonsággal rendelkezik...
De érdekelne, hogy mire számítson az ember..
Mert azért az SM3.0-ának vannak bizonyos határai....
És pl ha 4.0-át vágja, akkor megértem a gépigényt, meg tán fejlesztek hozzá egy procit, de a GS-on közölt képek közel sem SM4.0-ásak...
És én az illúzió szagát érzem a játék körül...
DX10-Vista-Brutál gépfejlesztés....
Eddig úgy látom, hogy csak lehúzásra megy a dolog, mert futás közben érdekes, hogy az egyik videóban, valami prezentáción is XP-n ment DX9-ben...
Most jön a multi, hogy hhát igen ez butítva van...
DX9-ben megy és semmi hordódobálás, meg fakitermelés!!! Ezt mi a ráknak kellett kiszedni????
És ugye a Single meg tolódik mint állat...
Elsõ pillantásra eléggé gáz...és kétségbeejtõ, ahhogy a marketing részét intézik....
De még drukkolok neki..." a remény hal meg utoljára "
Vagy neked az az élvezet, ha tudod, hogy ez most sm4 és nem sm3?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elõször azt hallottam, hogy valszeg támogatás lesz benne...
Utána meg beadagolták a "GAMEPLAY" videókat, amik SM4.0-ásak, mert SM3.0-nak túl szép....
És akkor bezavarnak a nyomi SM1.0-ás gagyi screenshotokkal!!!!
Na most akkor mire számítson az ember?
Én arra lennék kiváncsi, hogy hivatalos info van-e róla...
Mert hogy mit látunk, az csak max a bétára támaszkodhatunk, de ott ugye nincs very high...
Ezért vagyok kiváncsi rá...
Amúgy eddig hány SM4.0-ás játék létezik, mert FlightSimulatorX-rõl tudok egyedül!??
Amindegym már úgyis elfogyott.
Töltsük le az internetet!
3 szöszi bombázó
1 ferrari F40
😄
i7 azt szevasztok :P