31662
CRYSIS
  • mikrofonhead
    hova tegyem bé?írjam felül a régit?
  • lac coo
    Csekk .....;)
  • kill3r21
    300 mb
    annyiran emjo a netem ....:D
    de majd holnap én már ma nem látok :D:D:D
  • DarkSector
    Legjobb, az egész island mappát.
    Nem?
  • lac coo
    island. xml

island.pak

Ezeket kell felülírni .Asszem :)
  • kill3r21
    akkor nem ez a file kell..:(:(:(
  • mikrofonhead
    Killler bácsi nekem maradt a teki :(
  • DarkSector
    Sajnos várnom kell..
    De írok majd.
    És a THX feltöltést.
  • Ribizlee
    Hello!
    Lenne egy kérdésem: nem tudja vki h a crysis collector edition-ben milyen plus járművet kapunk? mert már 2 hete azt rendeltem meg de nekm csak azt mondták h vmilyen járművett fogok kapni. néztem még egy pár ilyen oldalt de ott is csak u. e.-t írták.gondoltam ti biztos tudjátok.

Ribi
  • DarkSector
    Minnya nézem.
  • kill3r21
    müködik?
  • DarkSector
    Jah vágjuk.
    Azé THX.
  • DarkSector
    Sirály!
  • kill3r21
    atomfenya a demo elején....teknös mellet....szadizás képeen
  • mikrofonhead
    ez mi ez killer?
  • Dante73
    Ahogy én tudom, menni fog a jelenlegi gépekkel is very-high-on, a Vista sp1 után.
    Ezt arra alapozom, hogy jelenleg a vistában hardweres drm támogatás van, ami ugye másolásvédelem. A jelenlegi 2 magosok, és az ujabb videókártyák is tartalmazzák az ehez szükséges hardware elemeket, de ki vannak kapcsolva. Ez pedig a Vistának nem tetszik, és működtetni szeretné, na innen kezdve, a gép valós teljesítménye alaposan romlik, hiszen elég sok erőforrás megy el rá.....
    Az a baj, hogy kikapcsolni nem lehet, mivel a kernel része, és Billi bátyó azt gondolta, hogy senkinek nem fog feltünni, mivel ugye ezek már "brutál hardwerek"....
    Ha jól tudom, az sp1 ezen változtatni fog. Persze, a jelenleg letölthető cuccban, nincs benne.

Dante.
  • fsgh
    azta!! húzom is lefelé:D
  • kill3r21
    Crysis Sp Demo/game/leveles/island/
    ide másoljátok be azt new game
    szadizatok....:D
    kill3r butulo mod :D:D:D
  • HeadHunter86
    Az a gáz vele hogy a sandbox segítségével nem tudná átírni mert a forráskód nincs benne. A nélkül pedig nem sokra menne.
  • lac coo
    Csak nem találtam, akartam is írni nekik , hogy már van :DDDD
    Nem emlékeztem mi a neve a topiknak :D
  • kill3r21
    lac cooo....neked meg az másdiád hogy minden jobban fut mint ez....és akkor mivan? :D
    ki a brokit érdekel? :D:D:D:D
    ha megtuddsz csinálni ijen grafikát ugy hogy 150 fpsessel menjen egy uj hardveren...akkkor mire vársz? :D:D:D
    sandbox adott....javitsd át kisebb gépigényre...:D
  • Nevem senki
    mondjuk a CryEngine2 topic ezért lett nyitva, vagyis tk. a Sandbox kitárgyalására.
  • mikrofonhead
    Köszi szépen HeadHunter :))) sokunknak voltál segítségére sztem, még egy kis tesztelgeetés némi helyesírsi javítás és meget FAQ :)
  • lac coo
    Aki idejön az csak villog vagy villogna a csúcs HW-jával :)))
    Ennyi , játékról alig van szó .....De persze nem folyok ebbe megint bele ....Tetszik, meg jó , de kicsit palira vesznek ezzel a low-fps-el :DDD

A sandbox meg tényleg nagyon jó, többre is tartom mint magát a játékot :DDD
  • DarkSector
    Megint meg fogsz gondolom haragudni, pedig én sokban egyetértek veled, de azé mié kell ezzel törődnöd, ha egyszer nem tetszik.
    Itt aki idejön álltalában, annak tetszik a játék..és a véleményük nem fog sokban változni..
    Hibák minden játékban vannak.
    Tökéletes játék nincs.
    És az vesse rájuk az első követ, aki ettől különbet csinál.

Érdekes, hogy a szépsége ellenére...milyen egyszerűen szerkeszthető...
    HL motor is az, de az sem ennyire mint a sandbox..
    Nem?
    Remélem ebben egyetértesz velem?

Én ha megszerzem a játékot, akkor szépen félrerakom, és majd ha lesz gépem hozzá akkor játszom fullon...
    Addig is lesz mivel eltölteni az időt.
  • lac coo
    Shader: parasztosan a felületek minőségét határozza meg, tükröződések, átlátszóságok, érdességek ..ilyesmik ....
  • k3nGu
    ez mehetne a FAQ-ba kisebb javításokkal;)
  • bordy
    megvan a kép. hát a ce3-ban remélem valami zsíros sérülés modellt csinálnak.
  • HeadHunter86
    Akkor elkezdem, amit tudok leírom:
    Texture quality - a textúrák minősége
    Object quality - Az objektumok részletessége, ha alacsony az értéke akkor épp elötted fogja betölteni az adott objektumot. Magasabb részletességen, a távolabbi objektumokat is részletesnek látod.

Shadows quality - Árnyékok minősége, sztem értelemszerű

Physics quality - fizika, legkisebb értéken csak az alapvető objektumoknak van fizikája. pl a fáknak. de házakat nem lehet rombolni. közepes értéken, már mindent tudsz rombolni, viszont nincs olyan finom ütközésmodell az egyes objektumok között, én így vettem észre.

Shaders quality - ez azt hiszem a fénnyel van kapcsolatban, javítsatok ha nem így van.

Volumetric Effects - én ezt úgy tudom hogy a beszűrődő fényért felelős, de itt igazából ezt nem vettem észre, lövésem sincs mire jó :D

Game Effects quality - Különböző effektek, robbanás részletessége például.

Post Processing quality - hirtelen mozgáskor elmosás effekt, vagy very high beállításkor a beszűrődő fény, valamint a blur effektet is itt lehet bekapcsolni.

Parcticles quality - nemtudom, még szótárban se találom a szó jelentését, pls help :)

Water Quality - Víz részletesség.

Sounds Quality - Hangot lehet vele állítani, gondolom a khz-et tolja feljebb magasabb beállításon, vagy sztereo, dolby surrand, 5.1, nemtudom. Szóval a hang minősége.

• k3nGu
    Ha lesz CryEngine 3, akkor a Crysis 2-be, feltétlenül ha lesz, akkor mien grafja lehet majd?:D
  • DarkSector
    Mér és nem sikerül?
  • lac coo
    Spec az nincs meg nekem, de bármilyen játékot ennél gyorsabban és szebben futtatok :DDDD

De komolyan! Én nem fikázni akarom, fullon vagy high-on tényleg lenyűgöző a Crysis, de amit a low ad, olyant én még nem láttam !!!!
    Ha valaki egy szemernyit is ért hozzá, kapásból látja hogy egy nagy nulla:DDD
  • DarkSector
    Háá jah. nem semmi az egyszer biztos.
    A végén már magunk tervezhetünk a Cry-ra játékot...
    mert gondolom a demo befogadja a változtatásokat, csak a fáljl neve maradjon meg.
    Tehát más mappokat is játszhatunk..., csak akkor nem vágom, hogy mi lesz az átvezető videókkal?
  • kill3r21
    nekem a robbano hordo érdekelne azt betenni ....alakokat rajzolni..és tüzijáték mint egyik videoban :)
  • mikrofonhead
    Darksector az én 7300GT-m teljesítménye megfelel egy alap 7600GT-ének kb.....+25%-al van húzva. :)))
    nem véletlenül vettem ezt a vga-t...a procin is van 20% húzva, és vadiúj windows van rajta alap progikkal meg 2 játékkal :) BioShock és Crysis :)
  • k3nGu
    szólás szabadságot:)
  • sb1
    Na, most jó pár napig nyúztam, gondoltam írok róla én is néhány sort..
    Először is az egyértelmű volt mindig is, hogy nagyon állítúl fog kinézni, de ezt a saját monitorán látni az embernek valami nagyszerű érzés...az már kevésbé, hogy a gépem mehet a levesbe, mert ha mindent felraktam fullra, élvezhető fps számot sem kaptam sajna.
    Az AI-t eléggé jól megcsinálták, nagyon jó mikor elkezdenek keresni, lövőldözni kezdenek, mikor nem látnak, és próbálnak taktikusan be is keríteni. A fizikának megint csak jó pont, igaz azért szerintem ebben a HL2 még mindig a best nálam. A zenék és hangok jól eltaláltak, a tőrténet is remek, mégha sok helyről "kölcsönöz" is.
    Egyszóval várom a végleges verziót, és nagyon remélem, hogy tartják a fejlesztők a szavukat, és nem rohan az ember pár órácska alatt végig a játékon..
  • VRSDM
    oblivion hogy fut? biztos szebben mint a crysis:low és gyorsabban is azis biztos. de nem szóltam mert lehurrogják a fejem.
  • DarkSector
    Ez jó ötlet volt a fejlesztőktől, hogy (gondolom a sok halasztás miatt) ajándékba mellékelték a Sandbox-ot, mert így elméletileg megunhatatlan lesz a demó, mert úgy változtathatjuk, ahhogy nekünk tetszik!
    Ez durva...
    Mindenki csinál majd küldetéseket a demo-ra..
  • k3nGu
    ez a játék egyre érdekesebb számomra:D