CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Tegnap alig voltunk a szerveren és olyan "fürge" rezzenéstelen volt a grafika, hogy öröm volt játszani 😄 Szal az SP biztos jobban fog futni, itt a netkód elég sokat "visszafog"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
NEM 😊 Csak volt egy kicsi természet+gépház csere+meló 😉

gduck
Ha esetleg szükség van rám megyek 😉 Szûk keresztmetszet: csak este 10-11 után tudok játszani 😞 Amúgy ha kell taktikát segítek kidolgozni 😊 pl.: 3 sniper-es belõheti az egész pályát, de mondjuk ez sok ha csak 6 játékos lesz.... Mindenképp jól lenne tudni hanyan vannak a csapatban....

DarkSector
Háát majd visszatérünk!
Béta nem rossz, de kevés...majd single demo-nál lesz õrület...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
No, látom kijött két nagynevû demo, és már tovább is állt a keménymag.!? 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Isten vagy..
Sok szerencsét!<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bordy
de hogy akarjáák megcsinálni azt nem vágom. tudnak szervert csinálni vagy passwördözni?persze vannak üresek, de bárki belemászhat úgy.
tudom, nézzek el az oldalra 😊

Denes888
Lehetne egy SG-s csapat.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Jaffa 2843
énis mehetek egye fene, de nemvok tul jo még benne 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bordy
azért én nem lepõdnék meg ha lenne benne magyar szöveg.

KILLER2
Hát én nem tudom. Szívenes menék a beta cup-ra, de nem vagyok egy extra játékos.

Töltsük le az internetet!

Raptor 2
Jah, mondtam is h. kb holnapra megleszek, telepítõvel, stb. ma még néhány szavat keresek, amit nem találtam, aztán lektorálom (Úgysincs párbeszéd, így csak helyesírási hibákat keresek) aztán kész is lesz 😊 Tehát holnap, v. legkésõbb holnap után adom is 😊

(És egy öröm: Benne vannak szinte a teljes játék szövegei, így azokat is elkezdhetem fordítani, meg a csapattal is, így szinte mire megjelenik már majdnem meg is les a teljes fordítás 😄 ).

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Ha lesz hely én is mennék, egyébként a release 2 óta játszok.

Banano
Nemtom még hogy hány ember kell az a baj.Estére fog kiderülni.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Viktor9202
Valaki tudna adni egy Key-t ? Szépen kérek vkit adjon egyet

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

bordy
mennék szívesen de nem megyek mert én csak lehúználak 😄 max élõ pajzsnak lennék jó jelenleg.

wesker24
Én is jelentkeznék a Betara ha még lehetséges és van hely ??
Denes888
2 hete. Általában a kör elejétõl kezdem akkor benne vagyok a legjobb 5-ben a két oldalközül.

Banano
Mióta és hogyan játszotok? Még 3 kell..pontosabban 2 vagy 1😄 nemtom este fog kiderülni.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Denes888
Én is benne vagyok ha van hely.

Denes888
Én elololvastam a beta leírását és benne van, hogy nem optimalizálták vistára. Azaz nem szereti. És nalám hibával dob ki kilépésnél. Szal azért megy lassaban a beta mert nem is vistara hanem xp-re csinálták.

Rage47
ha nincs meg a csapat, akkor én benne vok
lac coo
Hát amiit meg én tolok (néha) neten ott semmit nem számít a grafika 😊)))) De ha megugrik is (hangsúlyozom csak grafika, amibõl a többiek semmit nem látnak, mi van nálad9 , akkor ott valszeg a gép lassúl be, ilyenkor segíthat ha magasabb prioritással futtatod..... 20-25 fps-nél már minden gép az "erölködés" szintjén van, lassulnak a beviteli eszközök stb ... 40 fps minimum kell .

Amúgy hogy akarnak itt kupát, van valami cheatvédelem a beta-hoz?

Banano
Van itt valaki aki nagyon jó crysis multiban?Mert jelentkeznénk a crysis béta cup-ra esl-en, top 3értékes nyereményeket kap , vagy pénzösszeg,vagy egy komplett gép ,vagy maga a játék ezt még nem árulták el.Csak annyit lehet tudni hogy mától van jelentkezés és 6v6-lesz és október végén fog zárulni a cup.

DarkSector
Mellesleg a 40% biztos kevessebb, csak optimista szerettem volna lenni!<#vigyor3>

DarkSector
Háát csak éppen azé van némi köze....
Menj fel netre...bárhol, és menj be low-on 46-os pinggel...utána rakd Highra ugyanabban a szerverben.. és felmegy 150-200-ra...

Én már tudom, mert teszteltem elég sokat más játékoknál..
És ez egyszer volt már téma valamelyik topic-ban....
Ott én cod2-vel teszteltem...

minimumon 1FPS és full grafon 48

lac coo
Kicsit sok az a 40% 😊))
De világvinyotlatban én talán 10-15 %-ra tippelnél, nem mintha nem tudnák megvenni, egyszerûen ott megengedhetik maguknak a konzolt inkább .

Amúgy normális esetben nem sok köze van a nethez a grafikánek, legfeljebb ahol adatokat kell küldeni a többiekhez is, mint itt a favágás, csakhát Cryenginnek mindig is elég furcsa volt a netkodja ...

De ahoz nem szabadna köze lennie , hogy kinél milyen texturák vannak betöltve, vagy milyen minõségû árnyékon futtatja .

DarkSector
Igen, de nem véletlenül...
Ez a játék a készítõk bevallása szerint is a jövõ játékának készült..
"Ehhez manapság már nem vas kell, hanem arany" LOOL....
Na szóval értelemszerûen a fegyverek a terep a fizika az animációk mind mind vérbeli NEXTGEN dolgok...

De mit érünk vele, ha az emberek 40% tudja megfizetni a masinát ez alá, és azoknak az embereknek is azért akadozgat néha néha..bárhogy is nézzük....

Amúgy a butított netes részeken nincs mit csodálkozni...amíg nem fejlõdik nálunk a net addig az izmossabb játékokat multi tekintetben visszább kell venni, mert csak a 200-as ping lesz a végeredménye...
SINGLE után majd többet fogunk tudni...

Smithwarden
Szinten...

Kiprobaltam mindegyik demot, de Crysis tunik globalisan es ujitasokban is legjobbnak. (hiaba kell nekem is eros gepen visszavennem a beallitasokat hogy jo fps-em legyen)

COD 4-et mondjuk meg mindenkeppen megneznem nappali palyan, es a multija sztem utos lesz azert, ha nem is grafikai / fizikai szinten, de hangulatban es fejlodos rendszer miatt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
Áááááááááááááá......az a "nem" szócska kimaradt...!
Bakker!
Akkor Sorry!
Hiába késõn keltem azt csípássak a szemeim....

lac coo
Azok nem béta képek .😊)))) De mintha gduck is ezt írná 😊)))

DarkSector
Én ne tudnám? Nagyon is tisztában vagyok a bétával kapcsolatban...
Értem én, de akkor a fejlesztõk miért azokkal a képekkel reklámoznak, ha úgyis tudják, hogy Vista alatt is DX9-ben megy???
Jah és miért nem írták a képek alá, hogy vigyázat, mert ez csak a béta!!!
Én a szövegbõl azt olvastam ki, hogy ez a single véglegesre vonatkozik....

Jah és a béta-ban mit keres ott a képen az a két faszi???
mert hogy azok nem a béta-ból való karakterek az is biztos....

bordy
nálam is, valahogy jobb a multizás ebben számomra, élvezetesebb.

gduck
Bétában nincs DX10 😄 Ha nem vettétek volna észre, azok a sample összehasonlító képek nem a MP bétából vannak. VISTA alatt is DX9-ben megy a béta, csak éppen 10-15 FPS-el lassabban 😊

UI: tegnap este nagyon üresek voltak a szerverek 😊 Tudom kijött a COD4 (nem vmi nagy szám), Timeshift (na abban már van fantázia) és UT3... Ettõl függetlenül nálam még mindig a Crysis viszi a pálmát 😉

DarkSector
Én sem próbáltam Dx10-en attól független, hogy a vasam megvan hozzá, de nem is akarom a telepítgetést elkezdeni ezért cserébe....
Ettõl még a béta is szebb.

Peetboy
De én a képekre mondtam, amit látok. Vistán nem próbáltam még a Crysist, mivel nincs is DX10-es kártyám, és ez a Béta csak DX9-es.
Értelek, több kavicsot fogsz látni, de gyengébben fog futni.<#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
Igen...
Én is gondoltam rá, hogy feldobom a Vista 64-et, meg nyomatok ezmiatt egy Dx10-et, mert úgyis lépte nyomon meg fogok állni és megnézegetem a sziklák mellett a kis kavicsokat!
Mennyire jó lesz, és akkor mondhatom büszkén, hogy 15fps-el azé fut gyengébben, mert 4 kaviccsal több van nálam...

Istenem ments meg!!!
Jah és ne legyen igazam!!!!!!!!!<#wow3>

Peetboy
Így van én is láttam az utolsó képeket, ami a beállitások összehasonlitása. Low (DX9),Medium (DX9),High (DX9),Very High (DX10).
Nos amit a Very Highon látok az, hogy alul a kövek részletesebbek. De ezt DX9-re is simán megtudnák csinálni.
Csak hát azt állitják a DX9 nem tudná azt a sok számolást kiszámolni. Istenem, ekkora hülyeséget ! Úúúúú
<#mf2>

DarkSector
Pénz pénz pénz!!!
Nézd meg az Unreal Tournament 3-at...
Ott is nyomatták a süket dumát, elõtte hogy nem lehet U3-nak DX9-ben élsimítást bekapcsolni...
Na most itt van, akkor az UT3 most miért nem recés nálam a K....VA É...ETBE!!!

Ennyit errõl..DX9-ben is lehetne, csak akkor nem jönne be semmi a Vista, meg a DX10-es kártyák eladásából..
A poén az lesz, ha kiderül majd, hogy DX10-ben nem is lesz annyival szebb, mint azt állítják!
Mert ez az utccsó képadag eléggé kétségbeejtõ....<#nemtudom>

Peetboy
Én is erre gondolok. Úgy akarják megcsinálni a fejlesztõk,hogy a Very High beállitást csak DX10-es kártyával lehessen látni.
Pedig azt a legrészletesebb textúrát DX9-ben is meg lehet csinálni.

Peetboy
Láttam mozgatható növényt a Crysisban. Feljebb tettem a grafikai részletességet és találtam egy füvet ahova léptem ott mozgott. Ugyanigy igaz volt a lövésre is, ahol meglõttem ott kicsit elmodult.
De ne olyan hosszú levelû növényre gondoljatok mint amit a videókon láttunk, hanem ez a talajon levõ kis fû szerüség.

DarkSector
Na beszarok magyarosítottad???
Egy linket légyszíves...

red bull
nem naon :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

sajna linket nem tudok mer nekemis a haver hozta a jatekokat neki meg nem tudom hogy honan van de ha talalok kuldok amugy slytesed se nics hogy mi lehet a gond?
red bull
Küldj nekem egy linket ahonnan én is le tudom tölteni és talán akkor tudok segíteni 😊 . (key el együtt)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sziasztok nekem lenne egy problemam ilyen gepem van> Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.4 Ghz ASUS EN8800 GTS 640MB 2GB RAM ALAPLAPOM Socket 775 4CoreDual-VSTA es nem akar meni a Compani of Heroes se a BioSohck Direktx10 alat betolti a jatekot es mikor elindul egy pilanatra beugrik a jatek de rogton kidob. Amugy Vista Ultimate operacios rendszer hasznalok porbaltam 64-bitesel is de ugyanazt csinalja ezel a driverel probaltam v100.65.Legyszi IRJATOK mert nem tudok vele mit kezdeni elore is koszike
red bull
PLS adjon valaki egy olyan linket ahonnan letudom tölteni a Crysis demo BETA t ami normálisan megy cd key minden van . PLS PLS PLS . Elõre is köszönöm

Denes888
Egy kis bug: 😄 Nem tudom vezetni a csónakot.

Raptor 2
JAh, és ajánlom minden ATI-snak, hogy tegye fel az új 7.10-es drivert, nekem NAGYON sokat javult tõle a sebesség 😄 Most ilyen beállítások mellett 100%-osan játszhatóan fut (Néha néha megröccen ha sok épület felé nézek, de csak egy pillanatra)

AMD 3000+ , 2GB DDR, Ati X1950 Pro Ultimate

Eddig Közepes beállításokon is nehézkes volt, most angyon jól megy!!!! mosmá bátran várom a SIngle Demot, füleg h. addigra veszek X2-t, na most én kimondom, h. nem is olyan szarul optimizált a engine 😄 😄 .... Bétához képest 😊

Raptor 2
Hát lehet 😄 Amugy valószínüleg holnapra meglesz a magyarítás 😊