CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Béta nem rossz, de kevés...majd single demo-nál lesz õrület...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok szerencsét!<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tudom, nézzek el az oldalra 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Töltsük le az internetet!
(És egy öröm: Benne vannak szinte a teljes játék szövegei, így azokat is elkezdhetem fordítani, meg a csapattal is, így szinte mire megjelenik már majdnem meg is les a teljes fordítás 😄 ).
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Amúgy hogy akarnak itt kupát, van valami cheatvédelem a beta-hoz?
Menj fel netre...bárhol, és menj be low-on 46-os pinggel...utána rakd Highra ugyanabban a szerverben.. és felmegy 150-200-ra...
Én már tudom, mert teszteltem elég sokat más játékoknál..
És ez egyszer volt már téma valamelyik topic-ban....
Ott én cod2-vel teszteltem...
minimumon 1FPS és full grafon 48
De világvinyotlatban én talán 10-15 %-ra tippelnél, nem mintha nem tudnák megvenni, egyszerûen ott megengedhetik maguknak a konzolt inkább .
Amúgy normális esetben nem sok köze van a nethez a grafikánek, legfeljebb ahol adatokat kell küldeni a többiekhez is, mint itt a favágás, csakhát Cryenginnek mindig is elég furcsa volt a netkodja ...
De ahoz nem szabadna köze lennie , hogy kinél milyen texturák vannak betöltve, vagy milyen minõségû árnyékon futtatja .
Ez a játék a készítõk bevallása szerint is a jövõ játékának készült..
"Ehhez manapság már nem vas kell, hanem arany" LOOL....
Na szóval értelemszerûen a fegyverek a terep a fizika az animációk mind mind vérbeli NEXTGEN dolgok...
De mit érünk vele, ha az emberek 40% tudja megfizetni a masinát ez alá, és azoknak az embereknek is azért akadozgat néha néha..bárhogy is nézzük....
Amúgy a butított netes részeken nincs mit csodálkozni...amíg nem fejlõdik nálunk a net addig az izmossabb játékokat multi tekintetben visszább kell venni, mert csak a 200-as ping lesz a végeredménye...
SINGLE után majd többet fogunk tudni...
Kiprobaltam mindegyik demot, de Crysis tunik globalisan es ujitasokban is legjobbnak. (hiaba kell nekem is eros gepen visszavennem a beallitasokat hogy jo fps-em legyen)
COD 4-et mondjuk meg mindenkeppen megneznem nappali palyan, es a multija sztem utos lesz azert, ha nem is grafikai / fizikai szinten, de hangulatban es fejlodos rendszer miatt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bakker!
Akkor Sorry!
Hiába késõn keltem azt csípássak a szemeim....
Értem én, de akkor a fejlesztõk miért azokkal a képekkel reklámoznak, ha úgyis tudják, hogy Vista alatt is DX9-ben megy???
Jah és miért nem írták a képek alá, hogy vigyázat, mert ez csak a béta!!!
Én a szövegbõl azt olvastam ki, hogy ez a single véglegesre vonatkozik....
Jah és a béta-ban mit keres ott a képen az a két faszi???
mert hogy azok nem a béta-ból való karakterek az is biztos....
UI: tegnap este nagyon üresek voltak a szerverek 😊 Tudom kijött a COD4 (nem vmi nagy szám), Timeshift (na abban már van fantázia) és UT3... Ettõl függetlenül nálam még mindig a Crysis viszi a pálmát 😉
Ettõl még a béta is szebb.
Értelek, több kavicsot fogsz látni, de gyengébben fog futni.<#vigyor3>#vigyor3>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Én is gondoltam rá, hogy feldobom a Vista 64-et, meg nyomatok ezmiatt egy Dx10-et, mert úgyis lépte nyomon meg fogok állni és megnézegetem a sziklák mellett a kis kavicsokat!
Mennyire jó lesz, és akkor mondhatom büszkén, hogy 15fps-el azé fut gyengébben, mert 4 kaviccsal több van nálam...
Istenem ments meg!!!
Jah és ne legyen igazam!!!!!!!!!<#wow3>#wow3>
Nos amit a Very Highon látok az, hogy alul a kövek részletesebbek. De ezt DX9-re is simán megtudnák csinálni.
Csak hát azt állitják a DX9 nem tudná azt a sok számolást kiszámolni. Istenem, ekkora hülyeséget ! Úúúúú
<#mf2>#mf2>
Nézd meg az Unreal Tournament 3-at...
Ott is nyomatták a süket dumát, elõtte hogy nem lehet U3-nak DX9-ben élsimítást bekapcsolni...
Na most itt van, akkor az UT3 most miért nem recés nálam a K....VA É...ETBE!!!
Ennyit errõl..DX9-ben is lehetne, csak akkor nem jönne be semmi a Vista, meg a DX10-es kártyák eladásából..
A poén az lesz, ha kiderül majd, hogy DX10-ben nem is lesz annyival szebb, mint azt állítják!
Mert ez az utccsó képadag eléggé kétségbeejtõ....<#nemtudom>#nemtudom>
Pedig azt a legrészletesebb textúrát DX9-ben is meg lehet csinálni.
De ne olyan hosszú levelû növényre gondoljatok mint amit a videókon láttunk, hanem ez a talajon levõ kis fû szerüség.
Egy linket légyszíves...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
AMD 3000+ , 2GB DDR, Ati X1950 Pro Ultimate
Eddig Közepes beállításokon is nehézkes volt, most angyon jól megy!!!! mosmá bátran várom a SIngle Demot, füleg h. addigra veszek X2-t, na most én kimondom, h. nem is olyan szarul optimizált a engine 😄 😄 .... Bétához képest 😊
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu