CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
3ghz Core 2 Duo + Abit alaplap + 4GB DDR2-es ram a cél....
De elõször úgyis csak egyenlõre 1-2GB ram lesz benne, mert az ráér késõbb is....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most én így döntöttem, mert ELMÉLETILEG lesz majd nemsokára lóvém, de ha késõbb, akkor inkább a kártya legyen meg, mert DX10-ben tudok játszani, ami ma már sokat számít, mert U3-nál asszem csak DX10-ben van AA.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
C2D-t vegyél!
BattleTag: zydar#2910
És azon kívül amit mondtam már...még azé hozzátenném, hogy most a Crysis-on kívül minden stabilan fut akár magas felbontásban is, úgyhogy azé a Core2-es procik erõssebbek sokkal, de a mostani cuccokhoz nekem bõven elég...ez a 3G-s
Azt mire kijön a Crysis, addigra lesz lóvém procira+még alap is kell, meg újjabb ramok!!!
Úgyhogy nem a proci lenne nekem nagy költség, hanem a többi alkatrész, amit miatta le kell cserélnem....
Jah és kopp kopp!!!<#vigyor3>#vigyor3>
Nekem 3 feles csati volt, úgyhogy nem gondolkodtam sokat rajta, csak azért megkérdeztem, hogy miért nem egyben van.
Tán 1 szálon nem tud eleget felvenni, vagy 2 különbözõ alkatrésznek kell a táp a kártyán, aminek külön külön kell adagolni?
Én csak annyit tudok errõl, hogy ha van lyuk akkor azt nem árt betömni (A kártyán is!)<#buck>#buck>
OFF
Van HL2 Episode 2!!!
Próbálta már valaki?
ON
DarkSektor: ne húzz ki semmit!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De a 6-os nem ad le több kakaót mint a az 5-ös?
Mer akkor visszateszem a gyárit!
Igen nekem is így volt csak én kicseréltem az alaplapi 1 ágasra ami 6 pin-es nem pedig 5 amit a kártyához adtak. De így is megy.
Mostanában nem turkáltam a gép belsejében, ergo úgy emlekszem egy kell neki, de ha neked kettõ van akko ne húzz ki semmit!
Milyen a gyártó?
Nekem eVGA.
De én 2 csatit kötöttem rá, akkor a 2. az miért van?
Az kihúzhatom?
Nekem 3 winyó és 2 DVD író megy 450w-os táppal....meg persze + a kártya....<#vigyor5>#vigyor5>
Ha biztosra akarsz menni vegyél 500-asat, de márkás legyen! Ez tuti elég lesz még húzásra is!
Konkrét fogyasztás értéket nem tudok mondani, de ha nagyon érdekel akko itt van! Annyi biztos hogy sokkal kevesebbet fogyaszt a GTX-nél.
Valóban úgy van....54 fokon megy alapon....
De mondjuk ha a fogyasztásról esetleg tudnál valamit mondani, azt is megköszönném...
Mert azt nem nagyon reklámozzák...
Mondjuk gondolom nem lehet túl kicsi, ha 2db csati kell neki....<#merges2>#merges2>
Proci, vagy kártya?
Pár hónap múlva meglesz a proci..most a karival többet érek....inkább az legyen meg elõször...
meg olcsóbb is vót...
Még valami amit akarsz tudni?
Tudom nagyon jól, hogy most nem tudom ezzel a procival 100%-ra kipörgetni, de most erre volt lóvém...
De ha bárkinek van kölcsön egy 100e-re, akkor semmi akadálya, hogy véghez vigyem a terveimet....
Ha más 70e fizetésbõl másképpen meg tudná ezt oldani, akkor inkább tippeket adjon, és ne hurrogjon, hogy a szegényebbek mekkora hülyék, csak azé mert nem ismered a körülményeket és csak azt látod, hogy éppen mit mihez veszek....
De sebaj ezt most elnézem....<#whatever>#whatever>
itt felnevettem.komolyan
hát,akkor leírom a véleményemet:
sztem te egy mitugrász kölök vagy, és elég sok hülyeséggel írod le a véleményedet. azaz,10hsz-bõl 1 a normális.az is csak félig.vagy még annyira se.
no és aza hülye képed,amit már vagy 10-szer beszúrtál,már kicsit unalmas
és emellett sok hsz a tied(na jó,rohadt sok) amiben nulla normális dolog van.
de ebbõl harc lesz, inkább elhúzok innen
De nem nagyon értem mit futtatsz rajta hogy húzni kell, nekem még nem kellett!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Na figyu:
A kari alap venti fordulatszáma 1650 körüli (ez 60%-os pörgés), így eléggé melegszik egy két ventis gépházban is: terhelés alatt 70-75 fok, terhelés nélkül 59-60, viszont a zajszint egy kicsit nagyobb, mint egy 7800-as kártyáé, de tökéletesen elviselhetõ!
Ha fölhúzod a ventit 100%-ra, akkor elviselhetetlen ûvöltés lesz az ára, de 65 fok fölé semmiféleképp sem megy feljebb!
Én azt mondom hogy olyan 75%-os pörgetés alatt elviselhetõ még hangja és jól is hût cserébe!
Sajnos db értékeket nem tudok mondani, az állításokat Rivatunerrel érdemes végezni!
ui.: nekem eddig mindegyik új játék jól futott rajta, bár nem játszottam még a Crysis bétával! Szóval csak azt tudom mondani hogy megérte!
On
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Neked semmi véleményed nincs semmirõl..
Csak lapulsz mint szar a gazban, aztán ha gondolsz egyet, akkor benyögöd, hogy ma szar napom van, és rárepülök valakire és nyomod a szánalmas dumádat...<#szomoru2>#szomoru2>
mert a multkor még csak 7nap volt a demo
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ilyen nagylelkû ember sincs mégegy a világon...
Amúgy nem kell megijedni már kb 1-1.5 hónapja kitoltam a Timeshift Demót X360-on és nagyon kellemes minden szemontból. DE! Ne várjatok atom grafikát. Korrekt és tényleg szép mikor pl megállnak az esõcseppek meg minden. A játékmenet nagyon a helyén van rajta is van a must have listámon 😄 Nincs is igazán értelme a cryengine-hez hasonlítani. Nem egy kategória. Kb annyi értelme van mint a nascar meg az F1 autókat összehasonlítani.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...