Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a válaszokat!
Ja,és még az hogy valaki irta hogy valamelyik torrent oldalon fennvan 100%-os magyarul.Azt nem tudjátok hol van?😄
LasCar16
megfelelõen mixelve, halálosak 😊 milánóai,angol,magyar lovasíjász, majd késõbb a francia, sõt a morált is szedik elég rendesen

#acm

gvandris
Ha alt -ot ha nyomod és úgy adod ki a támadás parancsot, lerohanják az ellenséget és nem lõnek.

Marcus Brutus
íjászok?? pfff... minek?

ok, ok... hasznosak a játék elejnén... de ha futnak a gyalogosok nem sokkal érdemesebb lovasíjászokat használni? (bár nekik kevesebb a lõszerük... 😞 )

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

LasCar16
ja a fire at will alatt, az arra jó h nem futnak el ha jön az ellen, hanem lõnek aztán melee

#acm

Van valami ikon egy karddal arra katt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hello!
nekem az a gondom , hogy a buta íjászaim nem képesek elrakni azt a fos íjat ha jön az ellen,és mindig futnak.hogyan tudnám õket közelharci modba rakni?
hello!

sikeressen megoldottam mindent😊koszi a helpet

meg annyi h hogyna tudom azt megoldani h magyarok/lattam kepeket a neten egy atdolgozott terkeprol amin magyaroknak 4 regio van es nem csak mint a sima alpjatekban/

koszi

Marcus Brutus
olifánt... 😄
olvastátok a könyvet? (a mod kitalálói offoltak, szal a bannolástól ments meg Urunk, minket! 😄😄😄😄)

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

gvandris
<#wilting> Lehet, mert azt a részt rég láttam.

azt irja h teljes jatek kell a kingdoms telepitesehez😞
srácok, mit kínlódtok már...ebben a fórumban 200 x lett leírva, hogy hagyjátok a rákba az 1.3-at, tessék a sima alap játékra felrakni a kingdoms-ot, akkor egybõl 1.5 lesz, azt meg magyarítod, oszt csókolom

azt irja h egy meghatarozatlan hibat talalt es most kilep /mindezt magyarul/😊
alapjatek +1.3 patch es ez megvan crackelve a 1.3 crackkel😊

es igy se indul
Marcus Brutus
nincsmit 😄

okes koszi
Marcus Brutus
az baj

merthogy: ferakod, alapra 1,3 patch, majd 1,3 crack

és így megy... (legalábbis elméletben)

alapot
Marcus Brutus
és az alapot crackelted, vagy 1.3 -as crackkel a patchet?

alapjatek megy

leszedtem a a 1.3 patch-et felraktam de nem indul el😞
magyaritas is fennt van de az se indul el😞
se a maygar mod😞
Marcus Brutus
az nekem is... de patch nélkül ez nem megy... <#rinya>

de... kingdoms + alap? ez kompatibilis? (úgy tûnik nem.. 😞 )

Buci
azt hittem az olifánt <#fejvakaras>

carpe diem

gvandris
mármint Bucinak a régi kérdéséért

gvandris
Neeem!!! <#ejnye1> orifánt

magyarositas is kene😊
nem eredeti es nincs patch
Marcus Brutus
eredeti a játékod? van pathelvel?

Hello!

szeretnek egy kis helpet ha lehet😊

medieval2-ben elakadtam😞

sima jatek fut,le van toltve a maygar mod es a kingdoms es nem tudom elinditani vmiert😞

pls help vki😊

elore is koszi
Marcus Brutus
naaa ne haljon ki a fórum (MaRee, ez a te hibád 😄😄😛😛)

mit szóltok ahhoz, hogy egyiptomot senkinek sem kell kinyírnia (rövid hadjárat)? Kész buli, senki nem támad, (max törökök, de ha bizánccal összeugrasztjuk ... 😄)...

Nem, sima multi csatákra gondoltam 😊 Unom már a Rome-ot,Empireben meg noob vagyok és csak felb@szom magam rajta 😄 Ki kéne ezt is próbálni. A hotseat nekem túl lassú és körülményes, az lenne az igazi ha lenne igazi online real-time campaign 😊 El üldögélnék ott 5-6 órát 😄

Buci
én multizok, de mondjuk csak hotseatben, gondolom nem azt kérdezted 😊

(régebben tesommal, csináltunk online hotseat-et: elmentettük körvégén és átküldtük a másiknak mail-ben a mentést 😄)

carpe diem

Egyebkent valaki multizik? Mert gondolkodom rajta hogy megvegyem-e a jatekot a multiplayer miatt, de azt hallottam nagyon kevesen jatszanak pl Rome-hoz kepest.

Igen erre 😊 koszi

Szerintem a ctrl+m re gondolt ami automatikusan összevonja az egységeket a kampánytérképen.

crtl + a..ha arra gondoltäl, hogy mind kijelölese
Valaki nem tudja mi az a billentyûkombináció amivel össze lehet vonni az egységeket? Arra gondolok mikor egymásra húzgáljuk õket, tudjátok 😄 Csak van erre egy billentyûparancs is amivel nem kell egyenként rakosgatni, de elfelejtettem miaz.

Marcus Brutus
mnt: Meg Nem Támadási szerzõdés (rome tw-ban volt.)
ez esetben a tûzszünetre használtam... 😄😄

Killer pápa... ááh

XVI. Benedek, a Killer 😄XD

Buci
ori az nem ork akar lenni ugye? mert ha igen hát.. jáááj <#wow1>

Marcus Brutus: miaz h MNT? <#fejvakaras>

(igyexem nem telefloodolni a topikot, ezért spórolok a hsz-szel 😄)

carpe diem

Buci
hát perpill (1146) Aiutus pápa van hatalmon (de tény, h az eddigi pápáim közül csak 1 kapta meg a "the Peaceful" jelzõt, a többi mind, Killer, Tyrant, Cunning meg stb 😄)
igazi keresztény meg én vagyok! És aki kereszténynek érzi magát, az csatlakozzon a birodalmamhoz muhahaw xD

MaRee: az a lényeg a pápánál, h legyen mellette 1 diplomatád, és idõnként csúsztatsz neki egy 5ezrest, szépen maxon tartod a reputation-jét, akkor 1 rossz szava nem lesz (persze ezt azelõtt csináld mielõtt kihirdeti, h hagyd békén ezt meg azt)

gvandris: igazán nincs mit 😊 (pápa ellen neked is azt javaslom mint MaRee-nak

carpe diem

a naon ugye csak véletlen volt, nyugtass meg<#wilting>..nem vagyok grammarnazi
Marcus Brutus
ez tényleg köcsögség:

az ellenfélnek lassan vége, a pápa fenyeget, békén hagyod. az ellen küldi a követet, h MNT... naaaaaa

hát... oké.
és megtámad! szemétje 😄😄
VÁLLALJUK A KIÁTKOZÁST!! egy kis arany, és objektive completed...

Köszi.

gvandris
amúgy

gvandris
Néztem yot tube -n TATW -t. Naon jó. Fõleg az ori -k mikor ámokfutnak.

LasCar16
saját területed asszem ilyenkor védheted, pézt sose adj a gépnek, mert bizonytalan, fõleg úgy h nem kötöttél békét 😄 portugálok meg amúgy is nyeszlettek 😊

#acm

Mit jelent az "Am" a hozzászólásod elején?

gvandris
Am a pápa egy szemét alak, mert a portugálok megtámadnak, majd ad egy olyan küldit, h 6 körre nuku háború. Portugálok elsõ lépése miután 100000 aranyat + térkép infot kaptak: megtámadtak. <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

gvandris
Kösz a modot

A Pápa egy hülye 😄 Egyébként én folyamatosan mindíg ki vagyok közösítve, bármit is csinálok.Az a legjobb amikor épp egy hadjárat közepén vagyok mondjuk a Holy Roman Empire ellen(persze elõtte õ ajánlott fel szövetséget, és pár kör után támadott meg 😄 ) és erre benyögi hogy cease hostilities, vagy kiátkoz 😄 Ilyenkor általában már sz@rok rá, csakazéris végigcsinálom.

Marcus Brutus
agresszív pápa XD IX. Harcias Gergely, mi?? 😄😄😄😄😄😄

én valahol olvastam, h a pápával szöviben lenni, az sose jó... pedig sztem ha megtámadnak, akkor elõbb közösíti ki õket, ha szöviben vagyok velük. amúgy kétélû fegyver a kiközösítés! ha mindenkivel háborúban vagy, mindenki ki van közösítve... háát. akk ki is a keresztény?? 😄😄