Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,és még az hogy valaki irta hogy valamelyik torrent oldalon fennvan 100%-os magyarul.Azt nem tudjátok hol van?😄
#acm
ok, ok... hasznosak a játék elejnén... de ha futnak a gyalogosok nem sokkal érdemesebb lovasíjászokat használni? (bár nekik kevesebb a lõszerük... 😞 )
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
#acm
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
nekem az a gondom , hogy a buta íjászaim nem képesek elrakni azt a fos íjat ha jön az ellen,és mindig futnak.hogyan tudnám õket közelharci modba rakni?
sikeressen megoldottam mindent😊koszi a helpet
meg annyi h hogyna tudom azt megoldani h magyarok/lattam kepeket a neten egy atdolgozott terkeprol amin magyaroknak 4 regio van es nem csak mint a sima alpjatekban/
koszi
olvastátok a könyvet? (a mod kitalálói offoltak, szal a bannolástól ments meg Urunk, minket! 😄😄😄😄)
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
es igy se indul
merthogy: ferakod, alapra 1,3 patch, majd 1,3 crack
és így megy... (legalábbis elméletben)
leszedtem a a 1.3 patch-et felraktam de nem indul el😞
magyaritas is fennt van de az se indul el😞
se a maygar mod😞
de... kingdoms + alap? ez kompatibilis? (úgy tûnik nem.. 😞 )
szeretnek egy kis helpet ha lehet😊
medieval2-ben elakadtam😞
sima jatek fut,le van toltve a maygar mod es a kingdoms es nem tudom elinditani vmiert😞
pls help vki😊
elore is koszi
mit szóltok ahhoz, hogy egyiptomot senkinek sem kell kinyírnia (rövid hadjárat)? Kész buli, senki nem támad, (max törökök, de ha bizánccal összeugrasztjuk ... 😄)...
(régebben tesommal, csináltunk online hotseat-et: elmentettük körvégén és átküldtük a másiknak mail-ben a mentést 😄)
carpe diem
ez esetben a tûzszünetre használtam... 😄😄
Killer pápa... ááh
XVI. Benedek, a Killer 😄XD
Marcus Brutus: miaz h MNT? <#fejvakaras>#fejvakaras>
(igyexem nem telefloodolni a topikot, ezért spórolok a hsz-szel 😄)
carpe diem
igazi keresztény meg én vagyok! És aki kereszténynek érzi magát, az csatlakozzon a birodalmamhoz muhahaw xD
MaRee: az a lényeg a pápánál, h legyen mellette 1 diplomatád, és idõnként csúsztatsz neki egy 5ezrest, szépen maxon tartod a reputation-jét, akkor 1 rossz szava nem lesz (persze ezt azelõtt csináld mielõtt kihirdeti, h hagyd békén ezt meg azt)
gvandris: igazán nincs mit 😊 (pápa ellen neked is azt javaslom mint MaRee-nak
carpe diem
az ellenfélnek lassan vége, a pápa fenyeget, békén hagyod. az ellen küldi a követet, h MNT... naaaaaa
hát... oké.
és megtámad! szemétje 😄😄
VÁLLALJUK A KIÁTKOZÁST!! egy kis arany, és objektive completed...
#acm
én valahol olvastam, h a pápával szöviben lenni, az sose jó... pedig sztem ha megtámadnak, akkor elõbb közösíti ki õket, ha szöviben vagyok velük. amúgy kétélû fegyver a kiközösítés! ha mindenkivel háborúban vagy, mindenki ki van közösítve... háát. akk ki is a keresztény?? 😄😄