11765
-
#10205 Köszi a kimerítő választ! Egyébként pont a te stratégiádat folytatom! Az elefántjaikkal meggyűlt a bajom rendesen. És most sajnos azt kell mondanom, hogy nekik köszönhetem, hogy lassan kihal a magyar nép
Egyébként sikerült már valakinek megcsinálnia az adott körön belül a nagy hadjáratot? Szerintem nagyon kevés kört kaptunk a feladatra... -
#10204 írtam privátot tom. -
otto500 #10203 Hát, ez valami bug lehet akkor. Mert, ha nincs a támadónak ostromfelszerelése, akkor csak akkor lehetne várostrom, ha kiéheztették a védőket.
Marad, hogy megpróbálod megverni őket, vagy hagyod elfoglalni az adott települést.
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg nincs új hazájuk, addig azért is nehéz legyőzni őket, mert az összes sereg egymás mellet halad, így nem lehet egyesével lekaszabolni őket. De ha már megszerezték az új hazát, akkor különválnak, és nem egyszerre kell 5-6 sereggel megküzdeni, hanem egyesével küzdhetsz meg velük, ami már jóval könnyebb.
Ha nincs más megoldás, mint terepen küzdeni, akkor próbálj jó sok lovassal támadni, -mindet a vezérükre küld, hogy gyorsan eltávozzon- utána már könnyen megfutamodnak, és a menekülő gyalogos íjászait a megmaradt lovasokkal elkaphatod, a lovasíjászai ellen meg sok íjászt is használhatsz, elefántok ellen meg katapult vagy ágyú a legjobb, esetleg lándzsások.
A lényeg, hogy ha terepen küzdől meg a mongolokkal, timurdiakkal, akkor elsősorban lovasok és íjászok alkossák a seregedet, közelharci egységből nagyon kevés kell, pl. pár lándzsás, aki védi a te vezéredet.
Ostromnál az ellenkezője, akár téged támadnak, akár te támadsz, meg elsősorban rengeteg közelharci gyalogos kell, lovas és íjas csak elenyésző számban. -
kingtomi #10202 hali! a stainless stell modot honnan tudom letölteni? mind a 3 mod kell hozzá? (6.0 6.1 6.2 is?) -
#10201 Naja!
De ezek a rohadékok ha jönnek pl. várat ostromolni, akkor az ostromberendezést nem ismerik?
Legalábbis egy kört sem várnak, hanem egyből kidob a gép, hogy csatázzak. Azok a barmok meg ott várnak kint, hogy menjek! Nem támadnak semmivel (ágyújuk sincs) És nekem 6-8 fordulóra elegendő élelmem is volt! Így nem tudom hasznomra váltani a falakat...
Ez mitől lehet? -
otto500 #10200 A timurdiak és mondolog ereje is a vezéreiben van.
Terepen megverni őket ezért elég nehéz. Próbáld jól bevédeni a városaidat, ostromban nem tudják az előnyeit annyira kihasználni, + a sok íjas, lovas egység, nem a legjobb ostromhoz.
A másik lehetőség, hogy megvárod, hogy meghaljanak a vezérei, de egy jó orgyilkossal besegíthetsz :)
Ha a kezdeti vezetői meghalnak, akkor már könnyen legyőzhetőek. -
#10199 Ezek a szemét Timuridák megjöttek: kiírtanak...
ÁÁÁ!!! Mi a legjobb ellenszer? Tudja valaki? -
ashead #10198 Nem írták azt el, nagyon sok régi forrásban így szerepel : Lándorfejérvár -
Atesz91 #10197 Tudom nem az a fórum, de Empire: Totl War-hoz nincs magyarítás? -
Grenzjager #10196 A magyar modhoz kell az alapjáték +2-es/második patch, aztán kell rá a kingdoms, valamint arra is a kingdoms patch. Legalább is nálam így fut gond nélkül.
Nekem se elsőre ment minden gond nélkül. Hozzáteszem az alapjáték 3. patch széttúr mindent, így azt mellőzöm. -
#10195 Ennyi röviden. -
kingtomi #10194 feltettem a magyar modot,de mikor már benn vagyok a menüben vmiért kilép kb 5 perc után,ha játékban vagyok akkor is....megnéztem ha az alapjátékkal nyomom,ebből is kilép egyszerűen...mielőtt feltettem vna a modot előtte ez sosem történt meg,pedig jópár ideje megvan a játék...
mi lehet a baj? segítsetek lécci! -
kingtomi #10193 huhh kösz a segítséget MaRee:) csak most olvasom hogy miket tartalmaznak ezek a modok,elvileg a reality modban is van csomó magyar vonatkozású javítás... -
MaRee #10192 A magyar mod az magYar mod, a reality az meg reality mod :) -
kingtomi #10191 hali! olyan kérdésem lenne,hogy a magyar mod illetve a reality mod között van e különbség? -
hollófernyiges #10190 Jól néz ki, bár Nándorfehérvár nevét elírták. -
Grenzjager #10189 Én most tettem fel a MedII+Kingdomsra a Magyar Mode-ot....
s nagyon kellemesen csalódtam benne.
(Majd lesz időm neki állok megnézem az indián, a keresztes meg a többi módot is ami jár a Kingdomshoz)
kunok, Kijevi Rusz, litvánok rulez :)))
s reálisabbak a tartományok, korhűbbek :), s nemcsak a magyar.
Nyitáskor vannak már háborús viszonyok korhűen is. -
#10188 Hát van valamilyen de a legjobbak szerintem a Stainless Steel mod de ahhoz kell 1.3 patch+1 kingdoms kieg érdemes kipróbálni mert nagyon jó. -
Atesz91 #10187 ÉN isk éredznék ma szereztem be a Medieval 2-t és az a kérdésem, hogy a sima játékot érdemes kipróbálni magyarosítással, vagy a Reality Mod 2.2-t, illetve az a kérdésem a modhoz, hogy működne-e hozzá a magyarosítás? -
andras10 #10186 Heló csak anyit szeretnék kérdezni hogykel eszt beirni pontosan create_unit "rendezése, vagy karakter" egység ID "" összeg (1-5) "tapasztalat (1-9)" páncél (1-3) "fegyver (1-3)" -
Fasiszta #10185 Sima medieval 2 total war-hoz van valami mod amihez nem kell a kieg. -
#10184 Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.
Játékok:
Grand Theft Auto IV
Medieval 2: Total War
Mass Effect
Guild Wars GOTY
Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)
Érdeklődni priviben. -
CamelX #10183 Lehet tovább nyomatni a megadott győzelmi körök utánig is ;) sztem akár 2010ig is eljátszhatsz, bár az vicces lenne középkori technológiával :D -
#10182 biztos lejártak a körök -
IvanJacint #10181 udv a magyarokkal nyomo es mar eltelt ha jol emlekszem 1550-es ev sot 1600-ban jarok mongol es timurok kifingtak mar reg es az astekokat is felfedeztem csak nem mutatja ki oket a gep pl:mikor orazok vagy mikor nezem a diplomaciakat.MIERT???
es mikor van vege a jateknak????mar a hosszu gyozelmi felteteleket teljesitettem de tovabb jatszottam -
MaRee #10180 empire topicból:
"Staemen Total War Mega Pack: Empire, Medieval 2+kieg, Rome gold+ Alexander mindössze 5800 HUF ért! :)" -
Lord Darius #10179 Nem tudja valaki, hogy hol van hozzá olyan mod amivel meg lehet nézni a várost? Tudom, nem ez a játék lényege, de engem idegesít, hogy fejlesztem a települést, és nem tudom megnézni csak amikor ostromolnak. -
#10178 elavult -
#10177 asszem az oppodia (vagy mi :D) nevű a tw online-on, csak az a baj, h már elvalut :( -
obe #10176 nincs benne, de asszem van mod hozzá -
Lord Darius #10175 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni, hogy a rome total war-ban volt egy olyan gomb, amivel meg lehetett nézni a várost közelről, a medieval 2-ben hogy lehet ráközelíteni a városra? Nem találom azt a gombot, vagy nem is rakták bele? -
#10174 Gondolom én a hivatalos 1.2 patch kell neki azt tedd fel és úgy próba. -
MaRee #10173 Pl. egyházi és nemesi küldetések teljesítésével, hadifoglyok szabadon engedésével, stb. -
IvanJacint #10172 udv
hogyan tudom a hirnevemet jobba tenni? -
#10171 sziasztok
fel szeretném rakni a magyar modot és ott azt írja hogy rakjam fel a 2. CA patchet.ez melyik javítás? -
MaRee #10170 Bevételeket pl kereskedőkkel, legyártod, keresel a térképen valami ásványi anyagot, vagy egyéb kereskedelmi terkméket, és oda irányítod hozzá a kereskedőd, így majd jön abból a pénz.Másik módja hogy növeled az adókat a városaidban, ezt úgy tudod megtenni hogy megnyitod azt a panelt ahol építkezel meg egységeket gyártasz az adott területen, és fent a tax-nál beállítod hogy magas,alacsony,stb.De vigyázz, ha nagyon magasak az adók akkor fellázadhatnak a lakók, és elveszítheted a várost.
Az ügynök alatt nem tudom mit értesz, ha a diplomatát akkor azzal oda mész ellenséges vagy más frakciók városaihoz, és békét tudsz vele kötni, szövetséget ajánlani,stb.
-
retexys #10169 kérdés: hogy tudom növelni a bevételeimet? mire valo a kerskedö és az ügynök? egyszerre két hadvezért irányithatok e a csatáába? -
retexys #10168 tegnap egész nap nyomtam és eddig tökéletes..jobban mondva nekem megfelelö -
DikViL #10167 Sziasztok,
nektek az alapjáték a Data mappán belül tartalmazza a Text mappát..? Mert nekem nem, így a magyarosítás nem ír felül semmit, csak bedobja oda nekem a magyar textet, meg egy ikont az asztalra, amivel persze nem indul..
Korábban nekem fent volt a játék magyarosítással és modokkal együtt, szépen ment, most meg nem bírok semmit se ráerőltetni.
Szóval nem igazán értem..
Tud valaki esetleg valamit erről a jelenségről..? :) -
MaRee #10166 Nem tudom mit jelent ez a 'frissítették', de ha fut a játék normálisan, akkor nincs gond :) Persze a kevés egységes low grafikás játék az semmit nem ad vissza abból az élményből, amit ultra fokozaton látsz mikor 3-4ezer egység egymást csépeli a mapon, de hát na :)