Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buci
TATW külön a mods mappába telepíti magát. Nem fog bezavarni.

carpe diem

LasCar16
nekem a stainless steel 6.2 van fenn, Third Age TW nem zavarna be?

#acm

Buci
kialakítom az új keresztény Római birodalmat muhahaha <#hehe>
plussz akit megtámadok az 1bõl ki van közösítve 😊
(el se hinné az ember, h a keresztények mennyire nem akarnak a pápával haverkodni, sõt utálnak, és rengetegen letámadnak 😮 (vh-n nyomom))
Isten a tanum h én nem voltam agresszív pápa, õk kezdték 😄D

carpe diem

Marcus Brutus
jóóóóóóóó

nálam pl a rome total warral ha S.P.Q.R.-rel voltam, akk nem tudtam megnézni a szenátusi listát....

ezek bizony bugok...
nade: minek pápával lenni?? 😄😄:

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Buci
meglepõen jó mod, lehet Hotseatelni az eredeti Europa térképen, sok uj nemzet van, (litvánok, wallachia, jerusalem, stb) De nem lehet minden tökéletes... (pápás hiba)

carpe diem

Buci
TATW tényleg nagyon ütõs, Gondorral végig toltam, meg 3an hotseateltünk 😊

gvandris: Innen tudod leszedni a CAE modot

carpe diem

Ha már a modoknál tartunk, single playerhez ajnálom a Stainless Steel-t, és Gyûrûk Ura rajongóként a Third Age Total Wart! Az utóbbi kihagyhatatlan 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jól átgondolt mod lehet, mondhatom. Én ezért idegenkedek a modok használatától.

gvandris
Honnan szerezted a pápa moddot? <#conf>

Buci
egyetértek, minél több kereszted van a pápa megítélésnél (és ha nagyon jó a viszonyod vele, 1 kis kenõpénz mindig javítja 😉 akkor fogja elfogadni

A vicces az, h egy mod-dal játszok (Clouds Across Europe), ahol én vagyok a pápával, és nem enged keresztes hadjáratot indítani 😄D Mivel magamat nemtom lefizetni, és nem vok benne a keresztény államok listájában, ezért nem is fogok tudni indítani 😊

carpe diem

Lacoka12
már küldtem nekik most várok

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Akkor kéne egy e-mailt írni az ügyfélszolgálatuknak, vagy valami mert ez így olyan mintha meg se vetted volna a játékot 😊

Lacoka12
a cd galaxistol vettem a játékot

és arra is ügyelj, hogy a megfelelõ személy áll a város élén, mert ha korrupt, piás, esetleg katona, nem a várost irányítva, küld a frontra...addig cserélgeted a családtagokat amíg nem látod, hogy csökkenti az adott személy
LasCar16
nem, ha elég jó a megítélésed akkor te is indíthatsz.

#acm

Ezt most nem ertem. A papa hirdethet ki csak keresztes hadjaratot sajat magatol ha jol tom.

gvandris
Mármint nem hirdeti meg.

gvandris
Mitõl nem fogadja el a <#worship> PÁPA <#worship> a keresztes hadjárataimat iszlámok ellen?

Csökkentsd az adót és a korrupciót, növeld a közbiztonságot.Ha már minden hangulat javító épület felépült akkor nem igazán tudsz többet tenni sztem.

Marcus Brutus
tipp kéne:

hogy kerüljem el a lázadásokat a 100. kör körül? a városok biztonságban, van, ami maxon, de kell a frontra a pénz, és nemtok annyit fejleszteni (kikötõ, út van, 100 % iszlám)

kösz

Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Kipróbáltam amúgy és tényleg nem valid key.

Marcus Brutus
hm... ilyen bug a valóságban?????
hol vetted amúgy?

Lacoka12
azért köszi

Akkor nincs ötletem :\ Vidd vissza a boltba hogy cseréljék ki.

Lacoka12
nem fogadta el õket

Privát ment.

Lacoka12
neked van müködö cd kulcsod?el tudnád küldeni?

Lacoka12
igen ez van a kézikönyven

Biztos hogy ezt adták a játékhoz?

Na ezt nem kellett volna 😄

Lacoka12
és tudtok adni egy cd? kulcsot mert ezt nem fogadja el 5078-EB85-7530-86AB-B288-286 ez a cd kulcsom és nem fogadja el

Lacoka12
hiába katintok a továbbra nem megy tovább miért nem fogadja el a cd kulcsomat?

Lacoka12
a cd kulcsomat ami a kézikönyvönvan

de mit is nem fogad el?
Ha nem a játékot, akkor biztos a PC-d töltötted le torrentrõl.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Lacoka12
sziasztok megvetem a játékot de nem fogadja el a telepitésnél pedig jol beirom ez miért van?

Marcus Brutus
thx, és hogy ne OFFoljunk:

ajánlom a csatákban azt a taktikát, h a lovasságot mindig szélrõl az ellenfél mögé juttatjuk, majd egyszerre támadunk, így bekerítjük õket.

gvandris
Na nekem mennem kell
<#wave><#integet2>

de itt van: http://www.youtube.com/watch?v=0aJN8ExlBZ8&feature=related

gvandris
Ok.

Marcus Brutus
nekem? ahha, de pillcsi, vacsi, leszek kb 15min múlva

Marcus Brutus
igen ezt én is szoktam. bár én a határon.

elfoglalom és lerombolom az ellen városát és :
*vagy odaadom neki
*vagy (ha keresztény) odaadom a pápának... hátha nem támadj 😄
*vagy vmi szövinek...

gvandris
Kell star wars szinkronparódia?

gvandris
De, elrontja. Csak úgy néha szoktam. Pl.: Egyszer kaptam egy küldit, h ne katonailag szerezzek meg egy várost. Azok meg 250.000 -et + egy városomat kérték. Mindent lebontottam (a templomot meg amit nem lehet kivéve) és oda adtam neki. Itt használtam.

Marcus Brutus
õõõ ja. legalábbis azt szokták írni 😞 se patch, se online <#rinya><#rinya>

gvandris
Am csak eredetivel lehet online ugye?

Marcus Brutus
na. én azért csak 1 000 000 t szoktam 😄😄😄😄😄😄😄😄

és a cheat nálad nem rontja el a játékélményt? (nálam mindig az a gáz, h mindenre van pénzem, és az építések túl lassúak, túl sokat kell kattintani, stb...)

gvandris
Eleinte én is 99999999999 -et írtam be, azt néztem, h miért - a pénzem

Marcus Brutus
igen, ezt ismerem... de nem tudtam, h ha nagyobbat írok be, akk annyit vesztek. ájáj

mindig tanulok vmit.... 😄😄😄

gvandris
bocs, rosszul írtam <#sir><#sir> (nél nélkül)

gvandris
Igen, erre. <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Válasz: Csalással.<#szomoru1><#szomoru1>
Nyomd meg az Ö -t és írd be: add_money 40000 Így 40000 -et kapsz. Ennél nagyobb számot NE ÍRJ BE, mert annyit veszítessz, amennyivel több mint 40000 -nél.