Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
carpe diem
Egy régebbi mentés betöltése - ha van ilyen - meg szokta oldani. Most nem volt... Újratelepítettem a játék lemezérõl a directx-et ( a GOLD Edition - Gyémánt kiadás -eredeti van meg), és láss csodát! Mûködött! Nem vagyok biztos benne, hogy egyértelmû az összefüggés,de egy próbát azért megér.
carpe diem
Csak poénból, de ha ámokfutnak, az nem egyenlõ a meneküléssel😉
válasz erre | #9903:
timurdoknál vannak, de a lõpor felfedezése után az arab félszigeten toborozhatóak is.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Más egyéb?
Egyébként az elefántok nagyon durvák XD Az ellenségnél egy elefánt maradt, az ámokfutásba kezdett, és az uttána küldött kb 100-150 lovasból 50-60-t simán leszedett, és még a földbe szúrt karókat is simán letaposták 😄
Ámokfutó fánik kerülendõk, azt már minek megtámadni?
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Valaki nem tudja, hogy hol lehet azt beállítani, hogy mongolok meg a timurdok akkor jöjjenek amikor én akarom?
Egyébként az elefántok nagyon durvák XD Az ellenségnél egy elefánt maradt, az ámokfutásba kezdett, és az uttána küldött kb 100-150 lovasból 50-60-t simán leszedett, és még a földbe szúrt karókat is simán letaposták 😄
Olyan kédésem lenne ,hogy a cheat-et hogyan kell,hova és mikor beírni ha csalni akarok?
köszönöm a válaszotokat!
kingtomi: Majd jön egy üzenet a játékban, hogy most már ki lehet hajózni a nyit vizekre. De asszem ehhez még fel is kell találni a Karavellát. Olyan hajót amivel át lehet szelni az óceánt.
mikor lehet áthajózni amerikába? elvileg úgy tudom h 1400 tól és aztán oda is vittem egyik flottámat egy diplomatával de a spanyol partoktól ny-ra már nem enged...😞
Custom Battle-ben hogyan lehet vár elfoglalást csinálni?
A Rome Total Warban lehetett, gondolom itt is lehet.
Köszi
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A parancsikont a steam-en keresztül hoztad létre, vagy pedig a játék mappájából?
Elõre is bocs a témáért, de a magyarításban kellene segítség. 😊
Visszaolvastam pár oldalt, ott láttam tippeket az indításhoz.
Steamen vettem meg az alap M2:TW-t.
Leszedtem a 100% magyarítás fileokat (fonts/text - amit itt korábban linkeltetek), bemásoltam õket a data mappába (korábban nem voltak ott ezek, tehát nem volt mit felülírni).
A parancsfile-hoz hozzáadtam a --io.file_first kiegészítést, de sajnos nem lett magyar a játék (medieval2.exe --io.file_first).
Amúgy elindítva elõször a launcher jön be, és csak utána a játék.
Nem gond az angol nyelv sem, csak kényelmesebb lenne magyarul olvasni 😊
Elõre is köszi!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Játszok a Broken Crescentel, és van egy kis gond. Az 1,0 ás verzió van meg, a Med2 meg mondhatni eredetirõl, ezért pachelés nélkül tudom a BC-t játszani. Csak van egy apró hiba. Mind1 Melyik néppel játszok, h ha Jeruzsálemi Királyság elfoglalja Mekkát, vagy jeruzsálemet, akkor megállás nélkül jön a jelntés h XY captured :S H tudnám ezt megoldani? A BC ujrarakása nem oldotta meg a gondot, ha Medet raknám ujra az segitene?
Coop mond nincs, mondjuk az Empire Total War-hoz akarnak multi kampányt csinálni 2 játékos számára. Végül is ott ha összefognak akkor az gyakorlatilag 1 coop. Nem tudom az elkészült e már.
Amúgy van valamelyik Total Warban coop mod?
Én is steam-en vettem meg még régebben a játékot és magyarul használom, teljesen jól mûködik.
Segítsetek már légyszi van egy kis gondom.
Eredetiben megvettem a Medieval 2-t két különbözõ pc re telepítettem fel. Az egyik gépen az elejétõl fogva van egy olyan prücök , hogy miközben a játékban a gép lépked az egyes népekkel közben ismeretlen hibával kivág. Hiába töltöm vissza ugyanott ugyanúgy kivág. Ha más mentést kezdek vagy új játékot indítok akkor megy tovább. De késõbb néha onnan is kivág és nem tudom vinni tovább az állást.
Most már a másik gépen is elõjött ugyanez. Kicsit idegesítõ , hogy a birodalmi hadjárat végén 4 körrel a gyõzelem elõtt nem tudom végigvinni mert ugyanott ugyanúgy kidob a játékból.
Valaki szenved hasonlótól? a játék origin.
#acm
Az eredeti Medieval 2-t szeretném megvásárolni magyar felírattal, de sehol nem találom az ismert üzletekben. Megjelent egyáltalán magyar felírattal?!