Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem angol van, letöltöttem egy magyarosítást, de kb. a játék fele nem magyar.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
a jelenleg árusított verzió - magyar felirat - az teljesen magyar?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Letöltöttem, de nem siekrült mûködésre bírni. Kicsomagoltam, feltelepítettem, de nem tudom, hova kellene másolni.
Kaptam egy data és egy mods nevû mappát meg egy unistal ikont.
Mit hova kell másolni?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
#acm
Hiába szerelsz sugárhajtómûvet az autódba, ha egyszer ettõl háromszor olyan nehéz lesz, és a súlypontja is rossz helyre kerül. Hiába lesz sokkal gyorsabb, összességében gyengébb teljesítményt nyújt majd, mint az eredeti, rosszabb esetben a módosítás miatt alkalmatlan lesz majd a feladata ellátására.
Hiába tesznesk hozzá sokat a játékélményhez, ha egy másik ponton lerontják a játékélményt. Mint a majd egy percig end turnozó SS6.
pl a pápa gyakran olyan sereget állít fel, ami csak lándzsásból, abból a pápai õrbõl áll. Azokon a legkeményebb lovasság is gyorsan megtörik, azoknál a hátba rohamozás se sokat ér.
Nah meg ostromnál se sok hasznát veszed a lovasságnak.
Szvsz ne foglalkozz vele.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Agaba72 > bgabor
"Ha hosszabb a körök közti idõ kevésbé tünik fel azaz 1 perc várakozás, mert egy nap max 2x esik meg, tehát nem annyira zavaró."
bgabor > Agaba72
"sokat tööööööööööööööööööölt"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem a nehézséggel volt bajom, hanem azzal hogy a mod több mint kétszer annyi ideig end turnözik, mint a vanilla medieval, több mint 45 másodperig, és ez elfogadhatatlan. Ehhez jön még az, hogy elnyújtották az épületek építési idejét, és ezen kettõ kombinációja egy elnyújtott, unalmas játékmenetet eredményez. Az ETW és a NTW pontosan ebbe bukott bele.
A custrom battle-öket eddig is el lehetett menteni, a kampánycsatákat meg csak ezzel a módszerrel.
Nem tudom hogy még milyen csaták lehetnek...
A kör végi számolgatással van baja, amikor sorraveszi a népeket és lép a gép.
Ennek semmi köze a nehézségi szinthez, valamit félre értettél.
Egyébként meg ahogy ismerem õ is VH-VH-n játszik.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
20 sorral lejjebb írtam <#beka3>#beka3>
Szerintem ez a mod az egyetlen amiben tényleg van kihívás. VH/VH-n szinte lehetetlen, nekem nagyon bejön 😊
Eredmény: Egy eseménytelenebb idõszakban endturnözgetés közben elalszok. Már majdnem annyira gáz így, mint az ETW total war, ami eddig a legalja szintet képviselte eddig ebben a kérdésben, a maga 1 perc+ endturnözéseivel.
Szóval nem lenne rossz ez a Stainless Steel, de én ugyan nem fogok 45 másodpercet tétlenül ülni két kör között minden egyes alkalommal.
Nagyon durva, hogy a legnagyobb modokat mindíg valami nüansznyi kis marhaság teszi tönkre, itt is ez történt. Le is szedem a modot.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Az ilyen 10-szeres túlerõs csaták azért elég nehezek.
Nem szeretem mikor már fullos seregem van, az csak ujjgyakorlat.
Egyedül a mongolok, jelentnek kihívást, azok ellen fullos seeggel megyek.
A timuridák már nem veszélyesek, adiggra van ágyú is.
Na meg a tábornok... legtöbbször az is jön a lovasságával, de ha nem, és az íjászokhoz hasonlóan védi, akkor kicsit tovább tart a csata.
Ha már csak gyalogosok vannk, ki kell választani a legszélsõ legvédtelenebb csapatot, közel kell hozájuk menni, aztán szétfutni minél több irányba, mert akkor látszani fog melyik lovasra van rákattanva a gyalogos. Azzal az egyell úgy kell szaladgálni, hogy az összes többivel hátbarohamozhasd. egy hátbarohamozástól mindegyik elfut, még a legelitebb egység is. ezt kell eljátszani mindegyikkel. Elg gyorsan lehet végezni.
A közelharci gyalogosok olyan járulékos díaszek a csatamezõn, nem sok vizet zavarnak, csak masíroznak fel-alá. Azokat szoktam utoljára hagyni.
Azt röhögöm mikor a gép rámküld fullos gyalogos seregeket.
Egyszer volt, hogy 20 italian infantry-t, én meg 4 csapat lovassal kiírtom mindet😄 So khasonló csatám volt mér. Olyan is volt, hogy a bizánci rámküldött egy seegnyi kõkemény gyalogost (bizánci gyalogos és varég gárda) és tábornok nélkül 4 csapat lovassal vertem el úgy, hogy neki volt tábornoka, bár nem voltak 20-an csak kb 15-en. Az volt talán a legkeményebb csatám. A lovasok csak utánpótlásként jöttek a sereg után mindkét esetben.
A lovas mindegy hogy milyen, keleti népeknél nagyrésze lovasíjász.
És ha van orgyilkoscéhem, akkor tudok csatatéri orgyilkost képezni, õket már próbálta valaki, hatékonyak?<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
Nem szoktam gyalogságot használni csak a legritkább esetbe, és ha már gyalogos, akkor is inkább íjász. Akkor ezért van az hogy alig van swordsmith guildem. amit nagyritkán kapok az is tutira rossz helyen van, távol a legnagyobb váraktól, és menetelhetek a fegyverupgrade után....
De lehet befolyásolni a gyártott egységekkel. Ha pl sok kereskedõt gyártasz valószínûleg merchant guldet kapsz, ha sok papot gyártasz akkor theologist guildet, ha sok lovagot akkor az annak megfelelõt, stb.
Azt nem tudom, hogy lehet swordsmith guildre gyúrni. Legutóbb kipróbáltam, hogy mindenhol kovácsot építettem amíg be nem adta következõ guildet, de nem adta be.
Lehet, hogy csak nem volt szerencsém.
Ha mégsem, tudja esetleg valaki, mit kell hozzá csinálni, hogy könnyebben beadja?
A világ legnagyobb kezdõserege nem elég a gyõzelemhez?
Ha nem gyártasz semmit akkor is tarolni lehet a térképet. Nagyon durván kezd a jeruzsálemi királyság.
Szerintem hagyd az egészed😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ