Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még nem próbáltam de érdekelne mielõtt tesztelem hogy a magyar mod nem könnyit-e sokat a játékot? nincsenek benne túl erõs egységek,stb. Mert ha valaki a hazájáról csinál hasonló kaliberû modot, érthetõ kis elfogultság, viszont nálam ez már cheatnek minõsülne és akkor inkább hanyagolom
közös ellenség
házasság a másik ország királyi családjával
pénz ajándék
Az lenne a kérdésem,hogy a 6.0 patch feltöltése után nem nagyon akarja elindítani a csatákat.A törökkel még eleinte csak-csak (pár lázadó város után Bizánc ellen nyomultam,de ott már nem töltötte be a csatákat),míg a magyarokkal egy csatát sem enged lejátszani.Egyszerûen kidob a játékból.
Esetleg a teljes újratelepítés segítene valamit?
Köszi elõre is a választ.
Sehogy se sikerül magyarítanom a játékot, letöltöttem, feltelepítem de nem lesz magyar
Új verziószámú változatok 1.0, 2.0, (majd) 3.0 stb. mindig tartalmazzák a teljes modot.
Ezeknek a patcheit mindig az azonos számú modhoz kell telepíteni. Nem mindegyik patch mentés kompatibilis, célszerû végigolvasni a leírást.
Szerintem neked más lesz a gond, mert én az 1.0 óta játszok vele, és hasonló probléma sose volt.
Szerintem elnéztél valamit az instalálásnál.
De itt a 2.1 linkje:
http://www.moddb.com/downloads/start/25384
Ezeket ingyen lelehet tölteni???Melyik a magyar mod????Valaki belinkeli ,mert elvbõl is szeretném magyarokkal kezdeni.Köszönöm😊
Igen a Kingdoms kell hozzá!
Személy szerint nekem tetszik a third age tw, de szerintem a nehézlovasság túl gyenge benne, és kevesebb is a létszámuk mint a sima játékban.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Gondom akadt a magyar mod 2.0-val, mégpedig az 1299-ik év után amikor kört akarok lépni, akkor kilép a játék pont mikor a mórok jönnének.
Mit csináljak, telepítsem újra a modot? 😞
Valaki megtudná osztani a teljes magyaritast? Ha jól tudom régen elérhetõ volt. Csak a magyar feliratért nem akarok megint fizetni.
Köszi!
Egy kis segítséget kérnék, kezdõ vagyok.
Az alappal nyomom. Skótokkal.
Ha a pápa felkér h csatlakozzak a keresztes hadjárathoz, akkro h lehet csatlakozni? nem találok rá választ, vagy csak küldjek egy csapatot, odahajozva? köszi
vki tud segíteni,honnan tudnám letölteni a stainless steel modot?
és hogy melyik verzióját érdemes?
elõre is köszi!
Hasonló mod van a játékhoz?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Medieval 2 Total war + kingdoms + magyar mod 2 van fent, nem eredeti.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
És visszatértek a mentéseim <#vigyor3>#vigyor3> Vincseszter hiba lehetett.
#acm
Hát én sem találtam a "descr_unit" file-t az Medievalban 😞. És azt nem tudná megmondani valaki, hogy a magyar modot honnan tudnám letölteni?
Elõre is köszi
Ha jól emlékszem a kézikönyvben olvastam valami olyasmit hogy ha a dánokkal indítasz hadjáratot, akkor norvég egységeket is toborozhatsz, vagy valami ilyesmi, de pontosan nem tudom, mivel eddig csak a lovagrendel és a litvánokkal vittem végig, lehet ez miatt nem adta be az egységeket.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem tudod/tudjátok véletlenül hogy az alapjátéknál hol találom meg a "descr_unit" -filet? A kingdomsnál alapból benne van, és lehet is szerkesztgetni....
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Megvan nekem a Medieval II Total War Kingdoms kiegészítõ és ráadásul a magyar verzió. A kedvencem a Teutonic kiegészítõ, végigtoltam a Novgoroddal és akarok játszani olyan népekkel is amiket nem nyitott meg, ezért átírtam a descr_strat fájlt és így elértem azt, hogy a norvégokkal is tolhatom. Ez oké, sõt még gyõzelmi feltételt is írtam hozzá (tarts 45 régiót, köztük Arensburg és Visby, vmint Dánia kiírtása)ez is oké. Elindítottam így a norvégokkal csak az a bökkenõ, hogy nem enged egységeket toborozni, de minden mást igen, pedig megépítettem a szükséges kaszárnyákat és minden egyéb feltétel adott az egységgyártáshoz. Nem tudtok nekem segíteni abban, hogy a norvégokkal, ha játszhatóak, hogy tudok egységeket gyártani? A lengyeleket és a mongolokat is elérhetõvé tettem, és náluk tudok egységeket gyártani. Tudna valaki segíteni?
Lehet h az én hibám (véletlenül letöröltem), vagy a vinyómé, de mindenkinek ajánlom a mentések archiválását.
Jó pár óra elveszett így, el is ment a kedvem. <#szomoru1>#szomoru1>
Aragorn tulajdonságai között van egy medál, abba leírja h miket kell teljesíteni.
Ha nem találod meg akkor szólj aztán leírom.
Szívesen játszok ma is a Britannia kiegészítõvel, csakhát a régi 70%-os magyarítás nem magyarítja a kiegeket, és nem akarom megvenni megint a játékot kizárólag a nyelvi fájlokért.
1 év után úgy döntöttem megint felteszem a Medieval II-t, erre telepítésnél eza hibaüzi fogad:
"Feature transfer error
Feature: Packs
Component: packs
File: F:\main\packs\data_4.pack
Error: Adathiba (CRC)"
Ez mitõl van? Elõre is köszi a segítséget.
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Van rá lehetõség az alap játékban, hogy több csapatomat is irányítsam,ne legyen inaktív a csapatom többi része, ne csak utánpótlásként legyenek ott? Ha beállítom, hogy a gép irányítsa õket, akkor ugye részt vesznek a csatában, de még csak utasításokat sem tudok adni nekik. Így néha elég egyenlõtlen a küzdelem, ha az ellen 3 csapattal jön...
Tölthetõ ITTEN
Régi változatokat le lehet törölni, teljesen független tõlük. Mentések értelemszerûen nem kompatibilisek.
Lassan lehetne új topikot is nyitni neki...
ui: vannak itt hölgyek amúgy?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD