Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh és nekem az alap magyar mod 2.0 van meg, jött ki azóta újabb verzió vagy kiegészítés hozzá?(új egységek, javítások) és ha igen honnan tudom letölteni?
van egy magyar rajongói oldal a shoguntól a napoleonig, annak az oldalnak mi is a cime, mert sehol se találom(modok, leírások, ismertetõ, képek,stb)
Hello
Én még nem próbáltam de érdekelne mielõtt tesztelem hogy a magyar mod nem könnyit-e sokat a játékot? nincsenek benne túl erõs egységek,stb. Mert ha valaki a hazájáról csinál hasonló kaliberû modot, érthetõ kis elfogultság, viszont nálam ez már cheatnek minõsülne és akkor inkább hanyagolom
mint a valóságban 😊))

közös ellenség
házasság a másik ország királyi családjával
pénz ajándék

Hello

Az lenne a kérdésem,hogy a 6.0 patch feltöltése után nem nagyon akarja elindítani a csatákat.A törökkel még eleinte csak-csak (pár lázadó város után Bizánc ellen nyomultam,de ott már nem töltötte be a csatákat),míg a magyarokkal egy csatát sem enged lejátszani.Egyszerûen kidob a játékból.
Esetleg a teljes újratelepítés segítene valamit?
Köszi elõre is a választ.
Az országok hozzáállását hogy lehet a legjobban/olcsóbban/békésen növelni? Pénz adás, térkép információk, meg néha felajánlom hogy megtámadom a rebels-eket, de az utobbi nem tudom mennyire hatásos
Hello
Sehogy se sikerül magyarítanom a játékot, letöltöttem, feltelepítem de nem lesz magyar
A 2.0 már önálló.
Új verziószámú változatok 1.0, 2.0, (majd) 3.0 stb. mindig tartalmazzák a teljes modot.
Ezeknek a patcheit mindig az azonos számú modhoz kell telepíteni. Nem mindegyik patch mentés kompatibilis, célszerû végigolvasni a leírást.

Megoldottam, köszi😊.A kérdésem, h az 1.0-tól kéne felpatchelni 2.0-ig vagy lehet rögtön azzal kezdeni?Elégé fagyogat így.:S
Dehogy nincs, rosszat szedtél le.

Szerintem neked más lesz a gond, mert én az 1.0 óta játszok vele, és hasonló probléma sose volt.
Szerintem elnéztél valamit az instalálásnál.

De itt a 2.1 linkje:
http://www.moddb.com/downloads/start/25384

ja és leszedtem a 2.1-es pacthet hátha az segít, de azt meg nem tudom telepíteni:S.Nincs kiterjesztése vagy mi...
Sziasztok!pls valaik magyarázza el, hogy mi lehet a baj a Third Age mod-ban!!Elindítom, fut a játék,de amikor betölti a csatát a menüsor a kép alján ahol a parancsokat lehet osztogatni csaek egy fehér sáv...És ugyanez a custom battleban, quick battleban meg a campaign.ban is.Mit kéne csináljak?
Jujjj😊Annyira kösziii😊
Letöltöttem a kingdoms-t is,de nagyon kérek valakit linkelje be a magyar mod-ot sdehol nem találtam és naggyon szeretném!Egyébként hány patch van a játékhoz???
Helo.Most telepítettem fel a Med2total wart. és azt szeretném megtudni hány kiegészítõ jelent meg az alapverzióhoz????
Ezeket ingyen lelehet tölteni???Melyik a magyar mod????Valaki belinkeli ,mert elvbõl is szeretném magyarokkal kezdeni.Köszönöm😊
Savaran
Én eredetire raktam fel, de szerintem megy tört-el is.
Igen a Kingdoms kell hozzá!

Személy szerint nekem tetszik a third age tw, de szerintem a nehézlovasság túl gyenge benne, és kevesebb is a létszámuk mint a sima játékban.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

hali! a legújabb SS(6.3)mod-hoz van magyarosítás vagy azt eleve nem is lehet magyarul tolni?
Sziasztok!most látom ezt a third age modot a gamehez.Írjatok pls, h milyen!a képek alapján f@szának tûnik!Ha a sima medievalt patchelem meg vele az elég vagy kell a kieg is?eredeti játék kell vagy jó a tört is?
...egy messzi, messzi galaxisban, 8 hozzászólással lejjebb...
Sziasztok!

Gondom akadt a magyar mod 2.0-val, mégpedig az 1299-ik év után amikor kört akarok lépni, akkor kilép a játék pont mikor a mórok jönnének.
Mit csináljak, telepítsem újra a modot? 😞
Köszi mindenkinek, már küldtek linket!
Sziasztok!
Valaki megtudná osztani a teljes magyaritast? Ha jól tudom régen elérhetõ volt. Csak a magyar feliratért nem akarok megint fizetni.

Köszi!
Egy vezérhez csatlakoztass legalább nyolc egységet és akkor az adatlapján alul megjelenik egy ikon amitõl keresztesekké válnak. Akkor nagyon gyorsan indulj el a célpont felé, mert 5-10 kör múlva kezdenek dezertálni az emberek. Skótok esetében esetleg érdemes lehet elindulni hajón és úgy Gibraltár környékén váltani csak át keresztes módba.
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék, kezdõ vagyok.
Az alappal nyomom. Skótokkal.
Ha a pápa felkér h csatlakozzak a keresztes hadjárathoz, akkro h lehet csatlakozni? nem találok rá választ, vagy csak küldjek egy csapatot, odahajozva? köszi
hali!
vki tud segíteni,honnan tudnám letölteni a stainless steel modot?
és hogy melyik verzióját érdemes?
elõre is köszi!
Az alapjáték és a kingdoms fut, a magyar mod nem bírja ezek szerint... Kár érte, pofás darab 😊

Hasonló mod van a játékhoz?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ha mod-ot használsz - akármilyen tisztességesen öszerakott darab is legyen - összeomláskor általában õ a ludas, természetesen nem minden esetben..vedd le a mod-ot, és futtasd úgy..ha az sem, akkor vga driver csere, vagy nem bírja a nyári meleget, emelj ha tudsz a házventik fordulatán, estleg és kötelezõen portalanítsd a vasat, én minap a csak kulcsal nyitható ház frontján lévõ venti elõl vettem ki 2 marék !! porcicát, én idióta 😊..pl
Nekem az lenne a gondom, hogy a játék tökéletesen fut, de néha körváltásnál felhoz egy ablakot(hibaüzenet?), amibõl csak a windows-féle hangjelzést hallom, elfeketedik a képernyõ, és csak resettel tudok kilépni.

Medieval 2 Total war + kingdoms + magyar mod 2 van fent, nem eredeti.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

De csak új játéknál mûködik, megkezdett kampányra nem hat.

És visszatértek a mentéseim <#vigyor3> Vincseszter hiba lehetett.

Az optionsban kell beállitani, ott ahol a grafikát is, huge a legnagyob. Most nem tudom megnézni és már pár hónapja pihen nálam a game de valami olyan opcio hogy unit saze vagy valami olyan beállitás ami "unitos". A huge szó csak ott szerepel ha az megvan akkor az lesz az.

Nem tudná nekem vki megmondani, hogy hogyan lehet azt megcsinál , hogy 1 egységen belül max ne 75 ember legyen csak , hnem akár 120. ezt hogy lehet megoldani? elõre is köszönöm szépen a segitséget.
LasCar16
Kellene egy kis segítség, olvastam a medálon h mettõl meddig kell elfoglalni a területeket, az észak-keleti területeket ahol az új ork frakció van(ez biztos), legalábbis azt a területet találtam meg egy térképen, nagyjából belõttem a dolgokat, de jó lenne egy pontosabb leírás, h melyik települések tartoznak bele, legfõképp az érdekel h a Megyétõl délre kell-e valamit elfoglalni, mert ezt nem tudtam eldönteni h a megye az déli határ-e 😄

#acm

Sziasztok!

Hát én sem találtam a "descr_unit" file-t az Medievalban 😞. És azt nem tudná megmondani valaki, hogy a magyar modot honnan tudnám letölteni?
Elõre is köszi
Savaran
Szia/sziasztok!

Ha jól emlékszem a kézikönyvben olvastam valami olyasmit hogy ha a dánokkal indítasz hadjáratot, akkor norvég egységeket is toborozhatsz, vagy valami ilyesmi, de pontosan nem tudom, mivel eddig csak a lovagrendel és a litvánokkal vittem végig, lehet ez miatt nem adta be az egységeket.

Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem tudod/tudjátok véletlenül hogy az alapjátéknál hol találom meg a "descr_unit" -filet? A kingdomsnál alapból benne van, és lehet is szerkesztgetni....

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Sziasztok

Megvan nekem a Medieval II Total War Kingdoms kiegészítõ és ráadásul a magyar verzió. A kedvencem a Teutonic kiegészítõ, végigtoltam a Novgoroddal és akarok játszani olyan népekkel is amiket nem nyitott meg, ezért átírtam a descr_strat fájlt és így elértem azt, hogy a norvégokkal is tolhatom. Ez oké, sõt még gyõzelmi feltételt is írtam hozzá (tarts 45 régiót, köztük Arensburg és Visby, vmint Dánia kiírtása)ez is oké. Elindítottam így a norvégokkal csak az a bökkenõ, hogy nem enged egységeket toborozni, de minden mást igen, pedig megépítettem a szükséges kaszárnyákat és minden egyéb feltétel adott az egységgyártáshoz. Nem tudtok nekem segíteni abban, hogy a norvégokkal, ha játszhatóak, hogy tudok egységeket gyártani? A lengyeleket és a mongolokat is elérhetõvé tettem, és náluk tudok egységeket gyártani. Tudna valaki segíteni?
Katasztrófális esemény történt tegnap, eltûnt az összes mentésem.
Lehet h az én hibám (véletlenül letöröltem), vagy a vinyómé, de mindenkinek ajánlom a mentések archiválását.
Jó pár óra elveszett így, el is ment a kedvem. <#szomoru1>

Úgy van hogy bizonyos (nagyon kemény) kritériumokat teljesíteni kell Eriadorral, és akkor eldöntheted h maradsz a hobbitokkal, vagy újraalakítod Arnort. Asszem nem kérdés a választás 😄

Aragorn tulajdonságai között van egy medál, abba leírja h miket kell teljesíteni.
Ha nem találod meg akkor szólj aztán leírom.

A magyarított gyémánt verzió nyelvi fájljai korábban elõfordultak itt... sikerült azokkal valakinek magyarrá varázsolnia a játékot?

Szívesen játszok ma is a Britannia kiegészítõvel, csakhát a régi 70%-os magyarítás nem magyarítja a kiegeket, és nem akarom megvenni megint a játékot kizárólag a nyelvi fájlokért.

LasCar16
Arnor frakció az nem játszható kampányban, csak custom battle-ban?

#acm

Sziasztok!
1 év után úgy döntöttem megint felteszem a Medieval II-t, erre telepítésnél eza hibaüzi fogad:

"Feature transfer error
Feature: Packs
Component: packs
File: F:\main\packs\data_4.pack
Error: Adathiba (CRC)"

Ez mitõl van? Elõre is köszi a segítséget.

Hát ja, de a mongolok többszõr jönnek 2 egységgel, és én más taktikával kezelem, mint a gép. Az õ csapatatit eléggé megtizedelik, símán ott maradnak az ijásszok lõtávjában 😊

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

ha tulerö van vedekezz, egyszerre ugy sem tämad 3 sereg...patch nincs erre, a keszitök ugy gondoltäk hogy epp eleg 20 egysegre figyelni
Köszönöm, ettõl féltem 😞 Nincs valami patch erre? Vagy legalább a gép irányította csapatnak lehetne néhány utasítást adni...

sehol, max 20 egyseget tudsz iränyitani, a tartalekhoz akkor nyulhatsz ha csata elejen beällitod, de azt is csak akkor ha hullanak a tieid, vagy megfut valamelyik egyseg, ahelyett kapsz a tartalekbol
Sziasztok!

Van rá lehetõség az alap játékban, hogy több csapatomat is irányítsam,ne legyen inaktív a csapatom többi része, ne csak utánpótlásként legyenek ott? Ha beállítom, hogy a gép irányítsa õket, akkor ugye részt vesznek a csatában, de még csak utasításokat sem tudok adni nekik. Így néha elég egyenlõtlen a küzdelem, ha az ellen 3 csapattal jön...

Hölgyeim, uraim megjelent a THIRD AGE 2.0 verziója.

Tölthetõ ITTEN

Régi változatokat le lehet törölni, teljesen független tõlük. Mentések értelemszerûen nem kompatibilisek.

Lassan lehetne új topikot is nyitni neki...

ui: vannak itt hölgyek amúgy?

Hogyne, Kingdoms-al tolom már 1 hónapja. De ennek amúgy is alap dolognak kéne lennie.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

hali! sztetek medieval kingdoms vagy akármelyik modja(pl SS) elindulna windows 7 alatt?