11765
-
#10325 Én inkább szeretem mérsékelni a szaporodást a városokban, mert akkor túl gyorsan fejlődik, és építgetni kell a 10 000-arany árú épületeket, és minimum adókkal elég gáz ha 3-4 városodnál kéne nagy katedrális, közben meg támadnak a taljánok meg a timuridák :D -
#10324 asszem a 34ezres határ az utolsó, amit ha elér akkor tudod megépíteni az utolsó épületeket is, plusz később amikor bejön a puskapor akkor még az utolsókat, szal e fölött már nem számít hogy mennyien laknak benne hiszen elérte a legmagasabb fejlettségi szintet -
Trantorius #10323 ? -
Trantorius #10322 van maximális lakosságszáma egy városnak -
Trantorius #10321 minimumon tartom az adókat, így gyorsabban nő a lakosság.Viszont a többi dolgot akkor megépítem!:D -
#10320 Templom, kocsma, faluháza építése, adók mérséklése, katonaság állomásoztatása-ha az általános gazdasági helyzeted megengedi.
Ja és legalább tartományonként egy pap.
Tapasztalataim szerint ha ez a három épület megvan, maximum adószinttel tud működni a város. -
Trantorius #10319 A Religius Unrest(elvileg: Vallási elégedetlenség vagy mi) és a Squares(Elvileg Mocsok) ellen mit lehet tenni? -
Prank #10318 valahogy Peter Griffin jut rólad az eszembe:) -
FKNKS #10317 Ja,1 kérdés amiért feljöttem ide :D
Valaki nem tudna egy jó magyar kézikönyvet a játékhoz?
Bár 2 néppel kitoltam a m2tw-t és még mindig szívesen játszok vele de 1-2 dolog még mindig nem világos, pl: céhek alakulása, meg az egységek értékei...oké, hogy a nagyobb jobb meg a robotzsaruk (Nyergetlen lovagok) mindent visznek a gyalogságban de jobb lenne tudni, hogy az értékek mit is jelölnek speciál pl 1 ütés 1 ember vagy páncél pölö 8 és akkor 8 ütést bír ki? meg szóval ilyenek :D
Előre is köszi!!! És az oroszokkal toljátok :D viccesek a mongolok ellen a dvor és a cári őr nehéz lovasok :D -
FKNKS #10316 Srácok itt mindenkinek nagy gondja a magyarítás, nos nekem full magyar a játék az alap és a kieg is a legfrissebb patchekkel és ha valaki megmondaná, hogy lehet-e valamit kezdeni a játékom "magyar" fájlaival, "hogy ezt most bemásolod ide és ide akkor hipp-hopp magyar lesz" akkor mondja el és szívesen feltöltöm valahova vagy torrenten megosztom.
Az egész gamet azért nem rakom fel torrentre mert 6+3-4 gb a kieggel együtt és 60kb/s es feltöltéssel gáz lenne felnyomni. És még valamit, szerintem a cd-projekt bekaphatja!!! -
Trantorius #10315 oh és nekem az alap magyar mod 2.0 van meg, jött ki azóta újabb verzió vagy kiegészítés hozzá?(új egységek, javítások) és ha igen honnan tudom letölteni? -
Trantorius #10314 van egy magyar rajongói oldal a shoguntól a napoleonig, annak az oldalnak mi is a cime, mert sehol se találom(modok, leírások, ismertető, képek,stb) -
Trantorius #10313 Hello
Én még nem próbáltam de érdekelne mielőtt tesztelem hogy a magyar mod nem könnyit-e sokat a játékot? nincsenek benne túl erős egységek,stb. Mert ha valaki a hazájáról csinál hasonló kaliberű modot, érthető kis elfogultság, viszont nálam ez már cheatnek minősülne és akkor inkább hanyagolom -
Grenzjager #10312 mint a valóságban :)))
közös ellenség
házasság a másik ország királyi családjával
pénz ajándék -
arel #10311 Hello
Az lenne a kérdésem,hogy a 6.0 patch feltöltése után nem nagyon akarja elindítani a csatákat.A törökkel még eleinte csak-csak (pár lázadó város után Bizánc ellen nyomultam,de ott már nem töltötte be a csatákat),míg a magyarokkal egy csatát sem enged lejátszani.Egyszerűen kidob a játékból.
Esetleg a teljes újratelepítés segítene valamit?
Köszi előre is a választ. -
Trantorius #10310 Az országok hozzáállását hogy lehet a legjobban/olcsóbban/békésen növelni? Pénz adás, térkép információk, meg néha felajánlom hogy megtámadom a rebels-eket, de az utobbi nem tudom mennyire hatásos -
Trantorius #10309 Hello
Sehogy se sikerül magyarítanom a játékot, letöltöttem, feltelepítem de nem lesz magyar -
mindero #10308 A 2.0 már önálló.
Új verziószámú változatok 1.0, 2.0, (majd) 3.0 stb. mindig tartalmazzák a teljes modot.
Ezeknek a patcheit mindig az azonos számú modhoz kell telepíteni. Nem mindegyik patch mentés kompatibilis, célszerű végigolvasni a leírást. -
fatsy #10307 Megoldottam, köszi:).A kérdésem, h az 1.0-tól kéne felpatchelni 2.0-ig vagy lehet rögtön azzal kezdeni?Elégé fagyogat így.:S -
mindero #10306 Dehogy nincs, rosszat szedtél le.
Szerintem neked más lesz a gond, mert én az 1.0 óta játszok vele, és hasonló probléma sose volt.
Szerintem elnéztél valamit az instalálásnál.
De itt a 2.1 linkje:
http://www.moddb.com/downloads/start/25384 -
fatsy #10305 ja és leszedtem a 2.1-es pacthet hátha az segít, de azt meg nem tudom telepíteni:S.Nincs kiterjesztése vagy mi... -
fatsy #10304 Sziasztok!pls valaik magyarázza el, hogy mi lehet a baj a Third Age mod-ban!!Elindítom, fut a játék,de amikor betölti a csatát a menüsor a kép alján ahol a parancsokat lehet osztogatni csaek egy fehér sáv...És ugyanez a custom battleban, quick battleban meg a campaign.ban is.Mit kéne csináljak? -
Petiii94 #10303 Jujjj:)Annyira kösziii:) -
Grenzjager #10302 http://www.filefront.com/13515145/Magyar_Mod2.zip -
Petiii94 #10301 Letöltöttem a kingdoms-t is,de nagyon kérek valakit linkelje be a magyar mod-ot sdehol nem találtam és naggyon szeretném!Egyébként hány patch van a játékhoz??? -
Petiii94 #10300 Helo.Most telepítettem fel a Med2total wart. és azt szeretném megtudni hány kiegészítő jelent meg az alapverzióhoz????
Ezeket ingyen lelehet tölteni???Melyik a magyar mod????Valaki belinkeli ,mert elvből is szeretném magyarokkal kezdeni.Köszönöm:) -
#10299 Én eredetire raktam fel, de szerintem megy tört-el is.
Igen a Kingdoms kell hozzá!
Személy szerint nekem tetszik a third age tw, de szerintem a nehézlovasság túl gyenge benne, és kevesebb is a létszámuk mint a sima játékban. -
kingtomi #10298 hali! a legújabb SS(6.3)mod-hoz van magyarosítás vagy azt eleve nem is lehet magyarul tolni? -
fatsy #10297 Sziasztok!most látom ezt a third age modot a gamehez.Írjatok pls, h milyen!a képek alapján f@szának tűnik!Ha a sima medievalt patchelem meg vele az elég vagy kell a kieg is?eredeti játék kell vagy jó a tört is? -
obe #10296 ...egy messzi, messzi galaxisban, 8 hozzászólással lejjebb... -
wolf8911 #10295 Sziasztok!
Gondom akadt a magyar mod 2.0-val, mégpedig az 1299-ik év után amikor kört akarok lépni, akkor kilép a játék pont mikor a mórok jönnének.
Mit csináljak, telepítsem újra a modot? :( -
alvarezlopez #10294 Köszi mindenkinek, már küldtek linket! -
alvarezlopez #10293 Sziasztok!
Valaki megtudná osztani a teljes magyaritast? Ha jól tudom régen elérhető volt. Csak a magyar feliratért nem akarok megint fizetni.
Köszi! -
hollófernyiges #10292 Egy vezérhez csatlakoztass legalább nyolc egységet és akkor az adatlapján alul megjelenik egy ikon amitől keresztesekké válnak. Akkor nagyon gyorsan indulj el a célpont felé, mert 5-10 kör múlva kezdenek dezertálni az emberek. Skótok esetében esetleg érdemes lehet elindulni hajón és úgy Gibraltár környékén váltani csak át keresztes módba. -
zsoma79 #10291 Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék, kezdő vagyok.
Az alappal nyomom. Skótokkal.
Ha a pápa felkér h csatlakozzak a keresztes hadjárathoz, akkro h lehet csatlakozni? nem találok rá választ, vagy csak küldjek egy csapatot, odahajozva? köszi -
#10290 http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=377824 -
kingtomi #10289 hali!
vki tud segíteni,honnan tudnám letölteni a stainless steel modot?
és hogy melyik verzióját érdemes?
előre is köszi! -
sulouos #10288 Az alapjáték és a kingdoms fut, a magyar mod nem bírja ezek szerint... Kár érte, pofás darab :)
Hasonló mod van a játékhoz? -
obe #10287 ha mod-ot használsz - akármilyen tisztességesen öszerakott darab is legyen - összeomláskor általában ő a ludas, természetesen nem minden esetben..vedd le a mod-ot, és futtasd úgy..ha az sem, akkor vga driver csere, vagy nem bírja a nyári meleget, emelj ha tudsz a házventik fordulatán, estleg és kötelezően portalanítsd a vasat, én minap a csak kulcsal nyitható ház frontján lévő venti elől vettem ki 2 marék !! porcicát, én idióta :)..pl -
sulouos #10286 Nekem az lenne a gondom, hogy a játék tökéletesen fut, de néha körváltásnál felhoz egy ablakot(hibaüzenet?), amiből csak a windows-féle hangjelzést hallom, elfeketedik a képernyő, és csak resettel tudok kilépni.
Medieval 2 Total war + kingdoms + magyar mod 2 van fent, nem eredeti.