Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=MTW2&mod2=lcf&sorszam=251
sztem erre gondolt 😄😄😄😄
am hogyan lehet elkerülni az összeomlást 100 kör körül? a stabil városaim lázadoznak, de kell a pénz a frontra....
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
meg elég komoly páncélosaik vannak
de kipróbálom thx
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
Állíts lándzsákat elõre, mögéjük kardot (amennyi van), ló azután íj(sok sok sok).
Jön az ellen: íjászok: <#gun>#gun><#violent>#violent> így ha lovat küld elõre, meggyengülve ér a lándzsásokhoz, ha gyalogot küld, azok 1/2 úton elfogynak.
Ha nem küld rájuk a lovasokat!
Persellyel körbejárni elõttük? Egybõl broken lenne az összes 😊
Az én városvédõ taktikám: (kastélynál nem igazán mûködik az utcák plussz falak kialakítása miatt)
MINDEN csapat a fõtéren. Így nem fognak megfutamodni. A talpasok 1 kupacban (2 ha akarok friss katonákat használni) odaállítva a tér szélére ahhoz az utcához ahol a legvalószínûbb h bejönnek.Mögöttük íjászok. Messzebb lovasok. Hagy jöjjenek be akárhányan vannak. Az íjászaim leszedik nagy részüket amíg odaérnek, akik meg odaérnek legyakják a talpasaim. Ezután általában elfut a kecseg. Ezért jó ha van 1-2 lovas.
Így kiszûröd annak az esélyét h elfutnak a katonáid a kp. felé és közben lecsapják õket, valamint kevesebb katonával is könnyedén visszaszoríthatod a nagyobb túlerõt. (Haverjaimmal lukizásnak hívjuk ezt, Lukács barátom után, aki kitalálta 😄)
carpe diem
Pár hsz-el lejjebb volt.
megverem õket lazán, csak hogy vannak-e tanácsok 😄
nekem van most egy erõdítményem, ahol rengeteg íjász van. 2 lovascsapat, 2gyalogos egység, a többi íjász. nem tudják használni az eszközeiket, mert mindegyiket felgyújtom....
<#ravasz1>#ravasz1>
amúgy érdekes, h ha nem keresztényekkel vagy, akkor tök köcsögség, h pl az ortodoxok vagy az iszlámok nem fognak össze rendesen... most képzeljétek el:
törökök keleten, egyiptom itáliában a mórok nyugaton. pillanatok alatt szétvernének mindent.
most a skótokon lepõdtem meg. olyan páncélosaik vannak, h a mór "alapcsapataim" futva menekültek... pedig nyertem volna <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
tippek a skót 'csögök ellen?
am pár templom, egy kis pénz, sok pap és megoldódott a probléma...
Nekem az a problémám, h a pápa kitagadott egy népet, én azt megtámadtam és engem is kitagadott.
Mitõl van ez?
Medieval2-nel mi az parancs es hova kell beirni amitol lehet jatszani az osszes neppel?
koszi
én kb annyit találtam eddig ki, h pár imamot (kb 5-öt 😄)áviszek hajóval írországba,h ott térítsenek, majd ha már 40% iszlám van, akk átmegyek 3 fullos sereggel (1 a helyõrségeknek), majd lemészárolom a lakosságot, h legyen egy biztos iszlám pont. aztán innen szépen nekiállok a sziget térítésének, hogy ne lázadozzanak annyit ha meghódítom õket. így enyém lett minden út nyugatra (a picike majdani amerikába). háhá. ez az ördögi terv...<#gonosz2>#gonosz2><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor1>#vigyor1><#bdead>#bdead>
tippek, tanácsok?
õõ én is elszomorítalak, nem (töltöttem, túl körülményes letölteni még a kingdomsot) és épp az elõbb olvastam, h crackre patch az nem az igazi... <#pardon1>#pardon1> 😄😄
nem, hanem räjönnek hogy a föld kerek ( mindig lesznek rokkerek😊 )...na onnantol lehet amerikäzni, de ez nem sokat jelent az alapjätekban, csak annyit hogy egy csücsökben partra szällhatsz, 1-2 väros, szinte nulla ellenälläs...ami elöny, hogy 3-4 fullos kereskedöhely/äru (csokoläde, arany, gyemänt), amit ha mind befoglalod, kb 3-4 ezer florint hoz, bär ekkora mär fel kell vessen a penz
én spec most a mórokkal vagyok 1180 körül, a nyugati partok mind az enyémek (leszámítva nagy- britanniát), a kikötõim fullon és se karavella, se amerika 😞. köcsög milánó meg nem érti meg, h békét akarok. de ez mellékes...
szal csak várni kell még kb 200 évet, és magától bejelenti a játék, h jéé, feltaláltuk a karavellát, mehetek hajókázni?? <#confused>#confused>
az óüöúõ billentyûk közül valamelyik hozza fel a konzolt.
1. A cheat kódokat hogy tudom beírni? Mert azt olvastam, hogy nyomjam meg a nullát, ö-t, meg nemtom melyiket. Hát egyikkel se jön elõ ahova a kódot kéne írni. Ebben tudtok segíteni?
2. Miért van az hogy a realitiy gold 2.2-t nem tudom elindítani? Bemásoltam a realitygold.bat meg amit kell átírtam a fájlját úgy mint medieval II ben hogy magyar legyen. De ha rákattintok a bat. ra akkor a medieval II indul el. Ez miért van?
Fentre ki van írva<#vigyor3>#vigyor3>
Azt szeretném megkérdezni hogy van e a játékoz magyarosítás??
DE hogy tudom kirtani a lakosságot? csak akko ha fellázadnak nem?
#acm
2 dolgoban szeretnék segítséget kérni 😊
Az elsõ hogy lehet mining elni?
A második pedig hogy miért akar minden város lázadhozni ha nincs bennük sereg? Az az igazi bajom hogy minél nagyobb a birodalmam annál többe kerül a seregek fenntartása a vársookban, de ha leszerelem õket akkor meg rögtö kék lesz a fejük...
Elõre is köszi