11765
-
Sforzan #430 Hopp, ezt saját magamnak válaszoltam? Eggyel feljebb szántam... -
Sforzan #429 Az simán lehet, én ugyanis az első lehetetlen szenátusi küldetés után feladtam az RTW-t. A középkor mindig is jobban tetszett.
Szóval volt benne falmászás, létrákkal meg minden? És a védekezés, hogy ment olyankr? Volt rendes mellvéd? Én csak a sima kőfalig, meg palánkig jutottam benne.
A többi nagy része is tényleg benne van a Rome-ba? De melyik része? Bocsi, de nálam ez tényleg kimaradt, és lehet, hogy újra le kellene vennem a polcról.
-
#428 Ami meg nem az benne volt az eredeti medievalban (mert ugye a családi ügyeket kicsit átvariálták az RTW-ben) -
Snipa #427 hat igen nekem is ugy tunik amiket felsoroltal 70% ban benne volt RTW ben! :) -
#426 Ez majdnem mind benne volt az RTW-ben -
Sforzan #425 Lenne egy-két ötlettem az új résszel kapcsolatban.
Az ostromon lehetne kicsit csiszolni. Nagyon jó volt anno, a kőhajító, ágyú-móka, aztán hegyibe, ha van rés ott, ha nincs, nosza! törjünk kaput pusztakézzel, de örömmel vennék egy ostromlétrás opciót. Ha jól emlékszem a Rome-ba már volt faltörő kos, azt mindenképpen áthozhatnák ide.
Az uralkodóházakat is lehetne kicsit tovább csiszolni. A királynék néha előbb halhatnának, mint a felséges uraik. Ilyenkor lehetne a királynak újra asszonyt keresni. Az első részben, ha valaki becsajozott, az asszony végig ott volt mellette. Én simán el tudnék képzelni olyat, hogy anyu már megszülte az örököst, meg mondjuk két hercegnőt, de belehal a következő szülésbe.
Az uralkodóknak, se lenne kötelező a „békés” öregkor, még ha a széltől is óvjuk őket és olyan messze tartjuk a csatáktól amennyire csak tudjuk. Pl. ha nem figyelünk a birodalom fővárosainak viszonylagos tisztaságára, közegészségére (lehetne egy, max. két kör alatt ehhez kapcsolódó épületet felhúzni), a város nagyságától függő eséllyel generálhatna teszem azt pestis járványt vagy valami hasonló genyaságot, mely a tartományban tartózkodó királyi családtagok közül is szedné áldozatait.
Ha a királyunk felnőtt örökös nélkül halna meg, de van neki kiskorú fiú utódja, anyu régensként kormányozhatna a nagykorúságáig. Persze lennének büntető bonuszok. Ilyenkor nagyobb esélye lenne a meghódított területeken a lázadásnak, és a tábornokaink is gyengébb hűség értékekkel rendelkeznének
Ha meg van férjezetlen leány utód a családban, őt hozzá adhatnánk valamelyik főúrhoz gyorsan, hogy legalább leányágon tovább vehető legyen a dinasztia.
Már eddig is voltak vétkek és erények a főbb szereplőknél. Bejöhetne egy-két érdekes. Pl. ha királyunk nagy szoknyabolond, gyárthatna fattyakat. Ha ilyen eset történik választhatnánk, kapnak egy tartományt ha felnőnek, plusz ilyenkor vésztartalékként ott lennének az örökösödés biztosítása véget. Ha nem törődünk velük egy-két gyenge hűség értékkel rendelkező főurat felhasználva, nemesi lázadást robbanthatnának ki. És persze már születésükkor küldhetünk rájuk orgyilkost, és ha kudarcot vall tábornokaink hűsége jelentősen megcsappanna.
A sötétben settenkedő srácok akciót is lehetne tovább színesíteni. Lenne három kategória, ami a célszemélytől, és az orgyilkos tapasztalatától függően változna. Egy tábornokot például meg lehetne ölni vadászbalesetben, tőrrel, méreggel. Mindegyiknek lenne költsége. A legolcsóbb és legrizikósabb a hagyományos kommandó akció lenne, a legdrágább meg egy megrendezett baleset.
A sikertelen akciók által kiváltott reakciók is nagyobb szerepet kaphatnának a játékba. Ha például egy rivális uralkodóház tagját próbáljuk eltenni láb alól és kudarcot vallunk, eredményezhetné a szövetség felbontást vagy akár hadüzenetet is.
-
#424 Nagyobb mint eddig:D -
#423 Ezek a képek felvetnek bennem egy kérdést: vajon mekkora lesz a játék gépigénye??? -
Thanatos #422 jah, ergo ha az ember elszarja akkor majd mdoik javitják... ők akarták nem mi... :P -
#421 Nagyon sok szép képet láttunk már a csatákról. (nekem a number one a 402#-hsz nél a 2. kép) De mi hír a világtérképről??? -
#420 ezek a képek megtették a hatásukat úgy gondolom
engem is kezd jobban érdekelni a game, igaz eddig csak a Rome Total Warral toltam, de az is nagyon tetseztt -.- -
pedro870 #419 nagyon brutálisak ezek a képek... -
haxoror #418 Jó a 2 képen az a sasfészek, asszem az ilyen erődöket inkább majd kiéheztetem -
katarzis #417 jo lenne betenni bannernak egy kisebb méretben. -
#416 Szerkesztés van... pézért... -
Recler #415 bocsi,ez a szar ilyen nagyba tette be.
Olyan szar h nincs se előnézet üziküldés előtt,se pedig szerkesztés ha már elküldted az üzenetet...na mindegy -
Recler #414 Exclusive Wallpapert kaptam a készítőktől:
link: http://kep.tar.hu/recler/50232292?o=24#2 -
Recler #413 Exclusive Wallpapert kaptam a készítőktől:
link: http://kep.tar.hu/recler/50232292?o=24#2 -
#412 Ezek brutálisak.... már alig várom.... -
#411 ...te szent szar! -
Snipa #410 ok megvan a fű csak en voltam vak :) -
Snipa #409 valahol azt olvastam kulonbozo tipusu ruhazatok lesznek egysegeken belul!
egyellore a kepeket csekkolva en csak 2 felet vettem eddig eszre... :( -
Snipa #408 jol latom hogy eltunt a fű? :)
vagy ezek csak elozetesek es azert nincs! -
#407 NAON JO LESZ!!!!!!!!!!! recler a 2.dik kép naon durva -
#406 Csak nálam nem jelenik meg a banner? -
#405 Fasza! -
#404 Gyönyörű lesz ez a játék!
ezt is nálad találtam, betetetem bannernak, ha nem gond. :D
-
Recler #403 aki még szeretne látni képeket ...kb 30 db akkor: kep.tar.hu/recler cimen van még nagyobb méretekben persze mint itt ;) majd teszek fel háttérképet is -
Recler #402
-
katarzis #401 Na ja nem lenne rossz ,de könnyü se lenne kivitelezni,ez legyen a legnagyobb hibája szerintem. -
haxoror #400 Az se lenne rossz ha a városok bevételei nem teleportálódnának rögtön a közös kasszába hanem szállítani kéne az aranyat.
Mondjuk az Újvilág bevételeit hajókon kéne európába hozni amiket ha legyőznek csatában akkor a szállítmány egy részét a győztes kapná meg :)
(Persze a játék nem ebben a korban játszódik)
Úgy általában jobb lenne ha egy város csak annyit költhetne egységekre/épületekre amennyit ténylegesen termel és az extrát oda kéne szállítani, rómában idegesített hogy a világ végén kolbászoló diplomaták a frakciójuk teljes vagyonával bizniszelhettek mindig :/ -
haxoror #399 Sima hajókkal és rögtön azután hogy visszaszerzem az atlanti kikötőinket
Arra gondoltam hogy a hajózásban nagy hagyományokkal rendelkező népek kapjanak spéci egységeket (mint a Scipiknek a rómában a corvus és a decere) és azok a népek akik NEM voltak annyira tengerre termettek csak normál hajókat kapjanak, így még autoresolve-nál is értelme lenne az egésznek pl a spanyol vagy velencei hajók sokkal erősebbek lennének ezért kevesebb is elég lenne belőlük és egyszerre több nép ellen is harcolhatnának a tengeren de mégis lenne esélyük a győzelemre. -
#398 Ha 2 éves periodusok lesznek akkor kapják be ...és akkor fasza lesz mer majd 10év alatt talán el is lehet jutni Amerikába. ennyi idö alatt vazz gumicsonakon is megkerülöm a földet...2 szer...
És amugy is ez mekkora oltás lenne már az eddigi játékaik után, akkor már igy télleg a francnak csinálják meg 1530-ig, ha ilyen gyökerek akkor inkább csinálják csak 1300ig....és igy még meg sem fogom venni
na demaj meglássuk -
Grenzjager #397 én meg remélem, hogy a princesskék meg combfixben fognak rohangálni -
Grenzjager #396 -
Grenzjager #395 mivel akarsz a "tengeren túlra" hajózni és mikor a magyarokkal ??? -
katarzis #394 irtam ,hogy volt néhány ország/város/birodalom aminek jelentös hajo flottái voltak,de a közékort akkoris döntöen a szárazföldi hadviselés határozta meg -
#393 elmész.... -
#392 Genova és Velence? -
#391 Ja, Genova és velence biztos a szárazföld miatt volt abban a korban érős. Egyáltalán most bekerülnek? :)