11765
-
haxoror #630 Nekem a Rome large unit méretel megy, 2500+ proci és a háttérben megy a torrent, van mellette 1G Ram és egy 6600GT de a játék tényleg főleg processzorigényes.
A Medieval2-t valszeg medium unit mérettel de csilli-villi grafikával már zökkenésmentesen tolhatom :) -
Isegrim #629
A fejlesztők azt ígérik, akinek ment Highest settingsen a ROME annak menni fog a medieval2 is mediumon. Ez nagyjából realisnak hangzik, a RTW is meglepően gyors volt anno, nem hittem volna hogy egyátalán megmoccan.
Az RTW uccsó upgrade után A64/3500+6600GT vel reccenés nélkül megy irgalmatlan nagy csaták alatt is (HUGE, 1024, minden max, két max sereg, város). Az erős proci elengedhetetlen, a rengeteg kis muksó miatt szagattott nálam régebben, de már egy 3000es sempron is helyrerakta 9550el. RAM és PROCI, de főleg proci, ide az kell... A videókártya terén sztem nem lesz olyan vészes az igény, a LODdal sokat lehet játszani, maguk az katonák kb. 2x akkor poligonszámúak, azaz ha leveszed felére a unit sizeot, ugyanannyit kell számolni mint az RTW esetében, a procinak meg jóval kevesebbett.
Azért nem hiszem hogy ezek a rendszerkövetelmények olyan irgalmatlan magasak... ha valaki elmegy dolgozni akár diákmelóba, nagyon hamar össze lehet szedni.
-
#628 milyen a géped??.....a medieval bereccsen sztem 1 giga memo,ill vmi durvább kértya nélkül..emmelltt mivel körökre osztott...képzeld el mig 1 béna vas alatt "lelépi" az összes játékos nemzetet.....rome nekem 900 duron,512ram,és fapados geforce4b alatt is "elcammogott"......de brutál szinten le kellett kopaszitani a kinézetét.
A medieval moziját nézve.......sztem min:2000 feletti procki,atom kártya,és mindenképpen 1 giga memo -
#627 Hello! Most szereztem meg a Rome Total War-t. Valaki megmondaná mekkora lesz a gépigénye a Medieval-nak? Sokkal nagyobb mint a Rome-nak? Mert ez nekem egész jól megy. Előre is köszönöm! -
#626 Meg ezek az árak csalókák, mert itthon még rápakolnak rendesen, hogy biztos elmenjen a kedved a vásárlástól. Ezért tetszett a Flatout2. Ezt vedd meg kategóriában adták ki 2000.-ért. Meg is vettem ennyiért. Észre kéne végre venniük a kiadóknak, hogy a sok kicsi többre megy. Bár ők eladják a multiknak, azok meg szívnak vele, mert úgysem viszik. -
Wini #625 ú ezt benéztem, az nem dollár hanem angol font -
Thanatos #624 megnyugodhatsz, amire magyarországra ér már normális ára lessz :) -
Wini #623 ???
eszerint az oldal szerint a gamma 25$ lesz, ami gyakorlatilag a fele a megszokott új gamek árának... ~5000HUF!!
mi a szösz?... itt valami gyanús :) -
Isegrim #622 Jah :D
http://uk.gamespot.com/pc/strategy/medieval2totalwar/media.html?mode=trailers5 új assassination/inflitration/sabotage/marriage videó -
Isegrim #621
5 új spy/assassin= agent videó a gamespot-on, gyilkosságok besurranás a városba stb. -
#620 próbáld kimásolni, valamiért bele lett egy felesleges http// dolog.
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18805 -
Grrrrrrr #619 nekem nem műkszik a link. -
katarzis #618 November azért annyira már nincs messze. -
#617 Hajrá, de még messze a megjelenés :) -
#616 Ez egész jó így a képeken, de akkor már Rome-Total War-ozok! -
#615 Vazz, nézem az új képeket, és szerintem már az első képektől bőven jobb! Ebből kifolyólag a játék megvétele a gépfelújításhoz képest piti ár lessz! -
#614 Viszont új képek is vannak:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18805 -
Thanatos #613 nem gáz..., Bibi! van!!! :) -
haxoror #612 gáz van a bannerral! -
#611 Találtam egy jó kis játékot, amivel ki lehet húzni a megjelenésig. Knights of honor
A csata age of kings stílusú, de a diplomácia, gazdaság, "térképnézet" egész szórakoztató. A hadvezérek heroes mintára felvehetők, fejlődhetnek és különböző tulajdonságokat tanulhatnak. Viszont csak 9et lehet felvenni belőlük, ami további nehezítés. Szintén hősökből lehet kereskedőt, papot és kémet képezni, ami tovább szinesíti a játékot. Egész jónak találtam, Magyarokkal már megszereztem az egyeduralmat :)
kép1
kép2
kép3 -
#610 http://www.totalwar.com/index.html?page=/en/medieval2/gameinfo/developerdiary.html&nav=/en/medieval2/1/4/
Ez jóóól hangzik igy hirtelen -
haxoror #609 De irígy vagyok arra a gépre amin felvették a jeleneteket, nekem még a Rome se menne ilyen grafikával :( -
#608 Nos, szinte teljesen Rome. Ami viszont nem baj, személy szerint egyátalán nem cseszi a csőrömet, sőt! -
#607 Kötelező néznivaló:
Mega-über-brutál múvi (~100 MB):
http://www.hardwired.hu/dl.php?id=4563&dl=1 -
#606 én a desc-ben átirtam,igy most pl: a mórokkal iszlamizálom a Kasztiliai vidéket,és marokkoból inditom utra a seregeket,mert Egyiptom elég távol van,sok a szabad tartomány.Emellett a törökökkel is elkezdtem,de 3 kör alatt olyan deficit lett,mint a pinty,emellett ott bizánc,és az örmények is genyoztak:))) -
#605 Biztos? Mert én itt csak az angolokat a németeket franciákat és a dánokat látom játszható nemzetkén. -
#604 Chivarly mod - RTW/ BI alá
Amig epedve várunk Sanyi teljes értékü változatára,illetve a MED 2. re addig itt 1 beta,ami félénapos játék után nem okozott fagyást,különösebb hibát,és van hangulata!!!
Emellett a magyar királyság is játszhato!!!! -
Grrrrrrr #603 -
Grenzjager #602 Hivatalos dokumentumok először 1459. szeptember 20.-án említik, nevezetesen egy Vlad Tepes fejedelem által aláírt dokumentum erősít meg javaiban egy bukaresti gazdát.
-
#601 hmm...én asszem maradok a Rome -nál...
Nekem túl modern az ágyú :( Már az előző részekből is csak a Sogun jött be igazán! No meg a Rome! -
Grrrrrrr #600 Látod? Még keveset is kaptunk.
Az Európa Unversalis II-t ki ismeri? 1419ben indul, és az osztrákok keleti része bizony a mienk. Igaz hogy balfasz módon Horváthország vazullus, és Erdély önálló. Nem szerves részei az országnak. -
#599 Nem annyira rossz az, nekem inkább az alakjukkal van bajom.
Erdély inkább a mai erdélyre hasonlít, mint a középkorira,
Horvátország és Szerbia helyett helyesebb a Szlavónia és Bosznia tájegység használata, és természetes, hoyg a tengerpart nincs nálunk, hiszen az elég sokáig a Velencéhez tartozott. Ha jól emlékszem először Nagy Lajos foglalta el.
Havasalföld pedig jó hogy a mienk, hiszen adófizető vazallusunk volt ekkor.
Az ötödik pedig nem Moldávia (hol van az még ekkor), hanem Halics.
Egy kis önreklám: Mo. az Árpádok korában -
#598 Hja, hogy nem tömegpusztító fegyverről volt szó?
Na, azt már nem tudom. -
haxoror #597 Áh nem hiszem, ez teljesen unbalanceos lenne mert mindenki menekülne előle és csak be kéne vonulnunk az elhagyott városokba -
#596 Anettka -
haxoror #595 Reménykedtem hogy azt majd nekünk kell elfoglalni na mindegy
btw tudni már hogy mi lesz a magyar spéci egység?
-
haxoror #594 Ennek főleg játekmenetbeli oka van, minden egyes tartomány egy várost jelent ahol egységeket lehet képezni, minél több tartományt adnak egy népnek annál erősebb lesz mert egységnyi idő alatt nagyobb sereget tud építeni.
Ha jól látom 5 tartományunk lesz startból szal az átlag, nem lesz gond
A horvát részen meg vmi kavarás van mert ha jól látom a minimappon a tengerpart egy vékony külön tartomány, innentől 5+1 mert azt nyilván mi fogjuk megszerezni
És nem mellékesen szvsz(!) a mi startpozíciónk a legjobb az összes nép közül szal lesz itt sírás wehehehe -
#593 Gondoltam, 1000 éves.
Múgy a minimap nagyon ronda. remélem azon még alakítanak valamit, mert valamiért nem tetszik -
#592 ismertem:) -
#591 A karóba húzó? Ejjj,...