11765
-
#550 Hajrá vörösök. :Ð -
haxoror #549 Ha jól látom a minimappon akkor mi leszünk a Red Player -
katarzis #548 Egyykis csemege elég rossz minöégü képek a kampány maprol ami még elég kezeti stádiumban van ,de még igyis elég hangulatos:
http://www.activision.de/new_forum/index.php?act=ST&f=14&t=2641& -
katarzis #547 Legálisan,de szerintem aki rendelkezik internet eléréssel és az nem modemes,ha megveszi is elötte ki fogja probálni ugyhogy adjunk hozzá 1 vagy 2 napot amondó vagyok. -
Grrrrrrr #546 Adjál még hozzá egy hónapot. vagy inkább másfelet. esetleg kettőt. Mert annyi kell, hogy hozzánk is eljusson. -
Isegrim #545
Megjelenlés :
2006 November 24
Jó soká :/
Mindenesetre a official siten kijött egy új egység, a Pikeman. -
Realtibi #544 banner-ben ben van
2006 winter ha nem késnek -
#543 Mikor jön? Vagy már ittvan? -
Isegrim #542 de ha nem megy, a siteon csin 1 keresést a medieval kulcsszóra, ott lesz... -
Isegrim #541 A hatperces video :
http://www.youtube.com/watch?v=QIPEQUvWRTQ&search=medieval -
#540 1ik linken sincs video :P -
katarzis #539 link
Elméletileg itt megtalálhato csak elég lassu de megéri. -
katarzis #538 huhh most nézem a 6 perces video linkjét levették:/ -
katarzis #537 Egy pár uj video:
1) Ez 3 perces egy custom battleböl elég jo ,de látszik hogy az ai-n még nem dolgoztak kellöen,de mondták is ,hogy az e3 után fognak ráfókuszállni mivel a játék nagyobbik része nagyjábol kész,a mozgás/ölési sebesség sem végleges még:
2) Ez egy 6 perces egy várostrom szerintem ez az eddigi legjobb video látszik ,hogy végre a várostromhoz fel kell vonulni nem oda rak le a falak alá mint a rome-ban medieval-ban szal elég igéretesnek tünik:
3) Egy magazin uj elözeteéböl szemezgetnek a forumon:
(RPG elements: vices & virtues have been expanded, especially for agents. They are more like characters now & are treated like 'heroes' so your able to keep them longer & customise them more. If you are given a mission by the Council of Nobles to say, assassinate the king of another faction, this would be a particuly tough job, so he might earn equipment like a prototype handgun or false documents that let him infiltrate. If you use one skill over & over again, like in oblivion, he get better at it. There’s also a reasons not to go down one road to hard as you might end up corrupt, or a goody two shoes, which both have plusses & minuses.)-ez az egy uj ifno van benne ,de ez elég igéretesnek tünik.
4) És itt egy ujabb e3-at megjárt ember élmény beszámolojának összegzése:
jo nézelődést!!linklinklinklink -
Der Wahnsinn #536 Halihó!
Szeretném itt is közhírré tétetni a Magyar Egységlista 2.1-es kiadását, ezzel együtt a Magyar Invasion MTW II mod fejlesztésének elindítását! Vess rá egy pillantást a http://towahun.gportal.hu szükségoldalon a Magyar Invasion menüpont alatt, majd kommentáld a Haditanácsban! Uccu neki, vesd el magad, harca fel! ;)
Spitz -
#535 hát majd kiderül, addig még sok idő van. -
hoditoka #534 Ma reggel végig nyomtam az száz éves háborut az angolokkal a mtw 1 ben és remélem a II ben több hadjárat vagy harc lesz mert a csatáknál most csak négy van sajna és azok se tul nehezek mert a középkorba annyi csata volt hogy akár több százat is lehetne csinálni.
De a hogy elnéztem a videót ugy látom nem egy két katonával kellesz harcolni.:DDDDDDDD -
Isegrim #533
Fel a fejjel, a CA aztat állítja hogy ha most megy jól a RTW High detailen, a MTW2 is fog menni mediumon. A LOD detailekkel nagyon jól lehet skálázni, és alig veszed észre. -
#532 Télen? Az még baromi soká van. -
#531 Bannerre van írva ;) -
#530 Mikor is fog megjelenni? -
#529 Én is medieval 1ezek mostanában ;) -
hoditoka #528 Na én fel is tettem a medieval 1 et hát igaz kicsit régi de azé nagyon jó kis játék sztem míg 2 nem jön ki addig ez lesz a vezető game, remélem a grafika olyan lesz mint a vedeoban(igaz kár mert szegény vga megfog hallni) na de az élmény:DDDDDDDD -
#527 Nekem meg sztem el se fog indulni :DD -
#526 :). Én is. :) -
#525 pff, akkor szaggatva fogok jáccani :P -
#524 Hát az nem fog több shader futószalagot rakni a vgaba, meg igazából sokra nem is mész vele, hiszen a vga órajele ugyanaz marad, szal az fsb emeléssel nagyjából 0 eredményt fogsz elérni szerintem. -
#523 Elég lesz, az, majd kicsit feljebb rakom az fsb-t. -
#522 Valóban elég proci igényes, de én az ő konfigját néztem és az az X600 az nem túl erős, ezért mondtam, nem általánosságban! -
Isegrim #521 Alapvetöen ehhez a progihoz CPU kell, kert kurva sok AI-t kell számolni, és sok object is lehet. A VGAból sztem a jelenlegi 6600gt-m megtszi, max leveszem a felbontást, de amíg gyenge procim volt, a roma folyton akadozott nagy csatáknál.
Legegyszerqbb módja egyébként hogy eldöntsd proci kell vagy VGA hogy beraksz egy nagy csatát. Ha akkor is szaggat amikor 2 ember van csak a látóteredbe és egy darab fa, a CPU nem bírja számolni a dolgokat eléggé, hiszen attól hogy nem látod még minden emberke csinál valamit. -
#520 Hát neked inkább a vga lesz szűk keresztmetszet mintsem a mem. Persze mem se árt.... -
#519 btw ez ugyanaz mint ami eddig is volt csak nagyobb felbontásban.. szóval semmi újdonság... -
#518 Amit nagyon hiányoltam az eddigi részekből az a vár többszöri megtámadása.. szóval hhogy egy ostrom során én fogom magam egyszer megrohamozom és ha nem sikerül akkor el kell vonulnom felemelve az ostomgyűrűt... ez zavar kicsit.. mind a középkorban mind az ókorban ha elsőre nem sikerült bevenni egy várost akkor ugyanazon ostrom során nekiestek még jó párszor... ÉS nem elfutottak a támadók csapot papot hátrahagyva... -
#517 Na bumm nekem meg 6 perc:D nem fogok belehalni:D Csak ezert a netért nem fogok egy koliban szüttyögni:D -
#516 Remélem azért eldöcög a konfigomon. Nemrég ... pf már majdnem féléve újítottam, most többre nem tellik -
#515 Hát én meg inkább a grafot fogom levenni :) -
#514 Szeged, de ne offoljunk :)
Eszméletlen jó a videóban a katonák mozgása, azt hiszem nem árt majd még ramot vennem, mert nem veszem le a grafikát, az is biztos...
Csak jönne már, bár pár uv-t máris elkönyvelek... -
#513 Te hol élvezed? Én Dunaújban :) -
#512 Lál lejött 10 másodperc alatt. szeretlek egyetemi net :) -
#511 Így van, addig is medievalozok ezerrel :)