11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • mstummer
    Szerintem picit gáz hogy nem tagolták tovább országunkat. Van egy nagy nyugati rész,egy falatnyi Erdély, Horvátország&Szerbia. Továbbá olyan részek amelyek nem voltak országunk részei,Moldova és Havasalföld...bár ez egyáltalán nembaj :)
    Mindenesetre a nyugati részt simán 2 felé lehetett volna vágni, csakúgy mint Horvátországot és Szerbiát...
  • Grrrrrrr
    Hát jah...

"Hivatalos dokumentumok először 1459. szeptember 20.-án említik, nevezetesen egy Vlad Tepes fejedelem által aláírt dokumentum erősít meg javaiban egy bukaresti gazdát."

Wikipedia

• LSL
    erről ez jut eszembe :)

Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a VH után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
    Felszólítják!
    - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
    A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
    - Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
    A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
    - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
    Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
    - Nem kell, csak úgy mondtam...
    A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
    A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
    - De hisz akkor még itt sem voltunk!!
    Mire a magyar:
    - Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
  • PrasCo
    Nézd... kell valami, amin ki tudod élni az agressziódat és szadizmusodat. :D
  • Pluskast
    Nem rossz képek bár a startégiai térkép képénél kissé ledöbbentem. Bukarest városa a középkorban??
  • Grrrrrrr
    Míly nemes cél lesz a Pannon Légió előtt újra építeni a Római birodalmat...
  • Realtibi
    képek
  • Pluskast
    Nem tudom honnan vesztitek ezt az információt de nagyon el vagytok tévedve. Ha bele olvastok a hivatalos fórumba ott fel van sorolva a KÉSZÍTŐK áltál, hogy mely országok lesznek játszhatóak. Ebben benne van a magyar királyság is. Már az elejétől benne volt, benne is marad és nem is veszik ki. Szóval nem kell megijedni rémhíreket terjesztení. Benne leszünk.
  • Grrrrrrr
    A játék még nem fog megjelenni nálunk, de ha alapból nem leszünk játszhatóak, mire hivatalosan ide ér a game, addigra meg lesz a MOD-ja, hogy játszhassunk velük.
  • Tomalak
    Ha a viking invasionba nem raknak be minket akkor tolán sosem játszok a mtotal war sorozattal azóta kedvencem...
  • Bucser
    Soha nem éreztem affinitást, hogy a magyarokkal játszak:D Sem stratégiában sem sportjátékokban sem másban:)
  • Grenzjager
    A Medieval Total War II olyan lesz mint a Szaknévsor....

...
    ..
    .
    BENNE LESZÜNK!
  • haxoror
    A lényeg hogy benne leszünk a játékban mint külön nép (már azt is tudjuk hogy a minimappon vörös lesz a színünk ) max egy kis berhelés a fájlokkal és jöhet a történelem-átírás!

Remélem alapból játszható lesz, a Medieval 1-el nem játszottam szal nem tudom hogy ott miért nem volt alapból játszható de ezt betudom a fejlesztők idiótaságának kb ugyanez a baromság volt hogy Rome-ban sem lehetett egy csomó néppel lenni még a végigjátszás után sem csak ha az ember engedélyezte a .txt-ben, főleg a Macedonok fájtak a legjobban mind1.
  • Zsolo007
    Jah majd Viking Invasion 2-be :D
  • _Atti_
    alapból az egyben sem volt játszható a magyarokkal.. lehet itt is a kiegbe suvasztanak be minket..
  • Zsolo007
    Egyetértek!
  • Grenzjager
    szerintem nem szűk...

számomra is élvezetesebb egy stratégiai játék ha magyarokkal játszhatok benne, de ettől végig játszottam az összes népet az I.-ben, de a magyar volt az igazán izgi.
  • Bucser
    szűk látókör rulez...
  • Grenzjager
    Bohémia ???
    ammegmi' Nógrád-Mehikó mellett majd alapítok egy ilyet is Hunyadyval!
  • haxoror
    A történelmi hűségre való törekvésükről már kaptunk képet RTW Egyiptommal meg a római nindzsákkal

Magyarország benne lesz ez 100%
    Sőt nagyon valószínű hogy startból játszható nép lesz.

Az egész baromság hogy nem lesznek magyarok abból indult ki hogy egy cseh gyerek beírta a hivatalos fórumra hogy szerinte Bohemiát kihagyni akkora hiba lenne mintha mondjuk Magyarországot hagynák ki a készítők, páran ezt értették félre.
  • Realtibi
    olyan nincs hogy nem leszünk benne
    vezetö hatalom volt Mo a középkorban

ha kihagyják akor elmondhatják magukrol hogy lámák és nem ismerik a történelmet
  • Braveheart
    mármint játszható nép vagy csak amúgy?
  • hzsolt
    persze hogy benne leszünk.
  • Gerbill
    Ha nem lesz benne alapból Magyarország akkor már nem is várom annyira. Reméléem csak kacsa a hír miszerint nem leszünk benne.
  • Der Wahnsinn
    Beindult a Total War Magyarország, vagyis a mod új fóruma, amely elérhető a http://towahun.14.forumer.com címen. Aki úgy gondolja, h valamit is hozzá tudna/szeretne tenni a készülő MTW2 modifikációhoz, az ne habozzon végigpötyögni a másfél perces regisztrációs procedúrát! Előre is köszi! ;)
  • mstummer
    Én meg úgytudom játszhatóak leszünk alapból
  • Ryleh
    Hali!!!
    Na...a BI-kieg,illetve a RTR -en kivül tudtok ajánlani valami hasonlot..mod ot...amivel még kihuzom,az Alexanderig???....nem vok telhetetlen,de ezek már nem dobnak annyira fel....(de jok azééé:))))...)
    Sajna az Age of Hellas nem lett befejezve.....kár érte....(bocs az OFF-ért!!!!)
  • PrasCo
    Hjah, Chivalry Total War-ra gondolsz, meg ilyesmik...? Hát, ne temessük még őket.
  • Larvin
    Én csak azokat sajnálom akik elkezték anno modolni az RTW-t, hogy medieval-ra hasonlítson...most dobhatják ki majd az egészet
  • Grrrrrrr
    Ha ugyanúgy játszhatóvá tehetők leszünk, mint az első részben, akkor kit érdekel?
  • Grenzjager
    de itt erről mintha korábban lett volna téma, ha jól emléxem akkor az h a csehej sírtak hogy kimaradtak, és mi örüljünk h játszhatóak leszünk......

akkor már nem is olyan izgi a játék ha nem vagyunk benne....

A Turul Armada lesújt Mexikóra :):):):
  • haxoror
    Eléggé meglepne mert akkoriban azért fontos ország voltunk, bár Rome-ban is a Macedónok alapból nem voltak játszhatók (mai napig nem értem hogy miért) szal akármi lehet...
  • PrasCo
    Én - 'sten látja lelkem - egyszer peccseltem fel 1.2-ig a Rome-ot, amikor ki akartam próbálni az Europa Barbarorumot. Természetesen nem ment. Agresszív uninstall, egy "gyors" install, aztán azóta is alappal tolok én a világon mindent.
  • Grenzjager
    az lesz.... csak abban nincs MEHHHHIKÓ!!!

de már a tököm tele a sok peccs peccsének a peccsével.... ez is tuti ilyen lesz...
  • PrasCo
    ...aztán törlöd a ge... francba az egészet, és fölrakod a Medi I.-et. :D
  • Grenzjager
    akkor majd felteszem az 1.01-es patch-t, majd arra rámegy a Hungarian Invansion kiegészítő, amit majd a 2.07-es patchel upgrédelem, utána a 6.1-es realism móddal aktiválom és legvégül egy 8.1-es patchel zárom....
  • PrasCo
    Úgy tudom, gyárilag nem lesz játszható Magyarország.
  • Grenzjager
    de a magyarokkal majd leigázzuk Mexikót :)
  • Isegrim
    Gameplay video - RTWhez képest szinte semmi változás..
  • Buci
    szinte 1 az 1ben ROME