11765
-
mstummer #590 Szerintem picit gáz hogy nem tagolták tovább országunkat. Van egy nagy nyugati rész,egy falatnyi Erdély, Horvátország&Szerbia. Továbbá olyan részek amelyek nem voltak országunk részei,Moldova és Havasalföld...bár ez egyáltalán nembaj :)
Mindenesetre a nyugati részt simán 2 felé lehetett volna vágni, csakúgy mint Horvátországot és Szerbiát... -
Grrrrrrr #589 Hát jah...
"Hivatalos dokumentumok először 1459. szeptember 20.-án említik, nevezetesen egy Vlad Tepes fejedelem által aláírt dokumentum erősít meg javaiban egy bukaresti gazdát."
Wikipedia
-
#588 erről ez jut eszembe :)
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a VH után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják!
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe... -
#587 Nézd... kell valami, amin ki tudod élni az agressziódat és szadizmusodat. :D -
#586 Nem rossz képek bár a startégiai térkép képénél kissé ledöbbentem. Bukarest városa a középkorban?? -
Grrrrrrr #585 Míly nemes cél lesz a Pannon Légió előtt újra építeni a Római birodalmat... -
Realtibi #584 képek -
#583 Nem tudom honnan vesztitek ezt az információt de nagyon el vagytok tévedve. Ha bele olvastok a hivatalos fórumba ott fel van sorolva a KÉSZÍTŐK áltál, hogy mely országok lesznek játszhatóak. Ebben benne van a magyar királyság is. Már az elejétől benne volt, benne is marad és nem is veszik ki. Szóval nem kell megijedni rémhíreket terjesztení. Benne leszünk. -
Grrrrrrr #582 A játék még nem fog megjelenni nálunk, de ha alapból nem leszünk játszhatóak, mire hivatalosan ide ér a game, addigra meg lesz a MOD-ja, hogy játszhassunk velük. -
#581 Ha a viking invasionba nem raknak be minket akkor tolán sosem játszok a mtotal war sorozattal azóta kedvencem... -
#580 Soha nem éreztem affinitást, hogy a magyarokkal játszak:D Sem stratégiában sem sportjátékokban sem másban:) -
Grenzjager #579 A Medieval Total War II olyan lesz mint a Szaknévsor....
...
..
.
BENNE LESZÜNK!
-
haxoror #578 A lényeg hogy benne leszünk a játékban mint külön nép (már azt is tudjuk hogy a minimappon vörös lesz a színünk ) max egy kis berhelés a fájlokkal és jöhet a történelem-átírás!
Remélem alapból játszható lesz, a Medieval 1-el nem játszottam szal nem tudom hogy ott miért nem volt alapból játszható de ezt betudom a fejlesztők idiótaságának kb ugyanez a baromság volt hogy Rome-ban sem lehetett egy csomó néppel lenni még a végigjátszás után sem csak ha az ember engedélyezte a .txt-ben, főleg a Macedonok fájtak a legjobban mind1. -
#577 Jah majd Viking Invasion 2-be :D -
#576 alapból az egyben sem volt játszható a magyarokkal.. lehet itt is a kiegbe suvasztanak be minket.. -
#575 Egyetértek! -
Grenzjager #574 szerintem nem szűk...
számomra is élvezetesebb egy stratégiai játék ha magyarokkal játszhatok benne, de ettől végig játszottam az összes népet az I.-ben, de a magyar volt az igazán izgi. -
#573 szűk látókör rulez... -
Grenzjager #572 Bohémia ???
ammegmi' Nógrád-Mehikó mellett majd alapítok egy ilyet is Hunyadyval! -
haxoror #571 A történelmi hűségre való törekvésükről már kaptunk képet RTW Egyiptommal meg a római nindzsákkal
Magyarország benne lesz ez 100%
Sőt nagyon valószínű hogy startból játszható nép lesz.
Az egész baromság hogy nem lesznek magyarok abból indult ki hogy egy cseh gyerek beírta a hivatalos fórumra hogy szerinte Bohemiát kihagyni akkora hiba lenne mintha mondjuk Magyarországot hagynák ki a készítők, páran ezt értették félre. -
Realtibi #570 olyan nincs hogy nem leszünk benne
vezetö hatalom volt Mo a középkorban
ha kihagyják akor elmondhatják magukrol hogy lámák és nem ismerik a történelmet -
Braveheart #569 mármint játszható nép vagy csak amúgy? -
#568 persze hogy benne leszünk. -
#567 Ha nem lesz benne alapból Magyarország akkor már nem is várom annyira. Reméléem csak kacsa a hír miszerint nem leszünk benne. -
Der Wahnsinn #566 Beindult a Total War Magyarország, vagyis a mod új fóruma, amely elérhető a http://towahun.14.forumer.com címen. Aki úgy gondolja, h valamit is hozzá tudna/szeretne tenni a készülő MTW2 modifikációhoz, az ne habozzon végigpötyögni a másfél perces regisztrációs procedúrát! Előre is köszi! ;) -
mstummer #565 Én meg úgytudom játszhatóak leszünk alapból -
#564 Hali!!!
Na...a BI-kieg,illetve a RTR -en kivül tudtok ajánlani valami hasonlot..mod ot...amivel még kihuzom,az Alexanderig???....nem vok telhetetlen,de ezek már nem dobnak annyira fel....(de jok azééé:))))...)
Sajna az Age of Hellas nem lett befejezve.....kár érte....(bocs az OFF-ért!!!!) -
#563 Hjah, Chivalry Total War-ra gondolsz, meg ilyesmik...? Hát, ne temessük még őket. -
Larvin #562 Én csak azokat sajnálom akik elkezték anno modolni az RTW-t, hogy medieval-ra hasonlítson...most dobhatják ki majd az egészet -
Grrrrrrr #561 Ha ugyanúgy játszhatóvá tehetők leszünk, mint az első részben, akkor kit érdekel? -
Grenzjager #560 de itt erről mintha korábban lett volna téma, ha jól emléxem akkor az h a csehej sírtak hogy kimaradtak, és mi örüljünk h játszhatóak leszünk......
akkor már nem is olyan izgi a játék ha nem vagyunk benne....
A Turul Armada lesújt Mexikóra :):):): -
haxoror #559 Eléggé meglepne mert akkoriban azért fontos ország voltunk, bár Rome-ban is a Macedónok alapból nem voltak játszhatók (mai napig nem értem hogy miért) szal akármi lehet... -
#558 Én - 'sten látja lelkem - egyszer peccseltem fel 1.2-ig a Rome-ot, amikor ki akartam próbálni az Europa Barbarorumot. Természetesen nem ment. Agresszív uninstall, egy "gyors" install, aztán azóta is alappal tolok én a világon mindent. -
Grenzjager #557 az lesz.... csak abban nincs MEHHHHIKÓ!!!
de már a tököm tele a sok peccs peccsének a peccsével.... ez is tuti ilyen lesz... -
#556 ...aztán törlöd a ge... francba az egészet, és fölrakod a Medi I.-et. :D -
Grenzjager #555 akkor majd felteszem az 1.01-es patch-t, majd arra rámegy a Hungarian Invansion kiegészítő, amit majd a 2.07-es patchel upgrédelem, utána a 6.1-es realism móddal aktiválom és legvégül egy 8.1-es patchel zárom.... -
#554 Úgy tudom, gyárilag nem lesz játszható Magyarország. -
Grenzjager #553 de a magyarokkal majd leigázzuk Mexikót :) -
Isegrim #552 Gameplay video - RTWhez képest szinte semmi változás.. -
#551 szinte 1 az 1ben ROME