11765
-
#470 Előrébb hozták? :o Ez tuti hír? Ilyen nem nagyon szokott lenni a játékiparban... -
Recler #469 azt hallottátok már h a megjelenés időpontja megváltozott?
Tél helyett ősz lett a kiadás dátuma :) -
Thanatos #468 hát nemtom az emnyire egyszerüen oldható meg :/ -
#467 épp ezért javasoltam több házigazdát 1 topicba -
Thanatos #466 jah csak ezt midnen topicban elvégezni meg nem tul egyszerű... -
#465 nem kell kivágni,csak törölni az ilyen kommenteket:) -
Thanatos #464 nem fogják, sg-nek a felhazsnálószám számit ami hozza a reklámpénzt az meg igy jóval több van mitnha felhazsnálók felét kivágnák :P -
#463 Sok dolga lesz^^ Már előre sajnálom szegényt.. akkor nagyon hamar össze kell szedni egy FAQ-ot is... Aztán vasmarokkal előre:D -
#462 Yoss kap egy házigazdait; bannerbe kiírni a sírás-rívás-fogaknak csikorgatásának tiltását, és meg van oldva a probléma. =) -
#461 elöbb,vagy utobb csak megoldják,mert tényleg nem állapot ami megjelenéskor megy -
Thanatos #460 pontosan... :((((( -
#459 JAhh...:/ ÉS általában így kezdődik:
"Hogyan kell a cloneDVD-t használni..." vagy
"A reloaded-es verzió van meg DVD formátumban és nem indul..."
etc...
Sajnos.. érdeben a játékról nagyon sokáig szó sem fog esni... -
#458 irigyelni fogod még ezt a nyugalmat:)sajnos sg-n már itt tartunk,hogy a játékrol érdemben csak megjelenes elött,és joval utánna lehet beszélni.
jön az IQ orkán ha kijön:D -
#457 HIdd el nem fog elveszni:) Amint kijönnek az első videók olyan lesz ez mint egy hangyaboly:D -
Realtibi #456 ne hagyjuk már elveszni ezt a jó topikot! -
Recler #455 A képek száma már 47 :)
http://kep.tar.hu/recler -
Recler #454 uj exclusive képek a medieval 2:total war-ból !!
Bővült a galériám.
Érdemes ide jönni,és megnézni mind a 40 képet :)
http://kep.tar.hu/recler -
Thanatos #453 amiket felsoroltál mind egyes de a catapult vagy hogy hivják itt az nem :D -
#452 Akkor lehet hogy nekem a total realism mod miatt csinálja de nekem egy csapatban csak egy gép van. (egy faltörő kos, egy ostromtorony egy ballista egy javelin) Egyedül a léttrákból van 4. Mondjuk a sereg méret nem Huge -ra van állítva mert a gépem nem bírná. -
#451 az hogy ecs csapatban 2 gép van -
#450 milyen ostromgép kettőzés? -
#449 ahogy elnéztem a képeket a romeból megmaradt az ostromgép-kettőzés... nemtom hogy ez miért jó, nekem jobban bejönne a régi szimpla... -
Grenzjager #448 és remélem már dolgoznak az első patchen is -
Grenzjager #447 ...és über zsír lenne személyesen karóba húzni népet, utána meg hazaslattyogni és élni az első éjszaka jogával , másnap pedig hentelés -
Grenzjager #446 na jah
kezdetben voltak a családok közötti konfliktusok, majd a nemzetek háborúi később az ideológiák közötti háborúk...
és télleg 'mi lehet a kövi??
-
katarzis #445 nem én szerettem volna na mind1 -
Sforzan #444 Ez részemről is amolyan álom volt. Egybegyúrva mindaz, amit szeretek.
De ha azt vesszük már az első részben is voltak alapértékeik, tulajdonságaik a karaktereknek (uralkodók, hercegek, tábornokok), melyek igen is kihatottak a játékmenetre. A kampányban mindenképpen.
A Rome-ban nem tudom, hová fejlődött tovább, de biztos vagyok, hogy színesítették. Innen talán nem is nagy ugrás – legalábbis koncepció szinten -, hogy amellett, hogy mindenhatóként birodalmakat irányítunk, belebújhassunk egy-egy szereplő bőrébe. Természetesen nem esztelen hack’n’slash-re vágyom, az tényleg nem illene bele, de egy átgondolt harcrendszerrel, még magasabb szintre lehetne emelni a játék élvezeti szintjét. Legalábbis annak, akit az érdekel. Szerintem az MTW egyik legnagyobb erénye az volt, hogy mindenki azzal foglalkozott, amivel akart (tartományokat menedzselt, ügynököket irányított, csatákat vívott, vagy mindezt egyszerre), ezért ennek sem kellene kötelezőnek lennie.
Snipa: köszönöm a tippet! Ránéztem, egész ígéretes.
-
Snipa #443 szvsz a csaladmanagelessel nem olyan szaraz a game! sot!
sokszor szarok a tortenesekre csak pl mentem a csaladtagot pestis elol stb...
a lanyok ferjei mehetnek a daraloba :)
az lenne siraly ha ha ezt a manage reszt ahogy a kereskedelmet is kibovitenek sokkal "bonyolultabra" stb...
oke ez csak az en almom :) -
Snipa #442 ha ilyen hosbe bujos dolgot szeretnel akkor javaslom ezt a gamet:
rise&fall -
#441 Jogos, sry. Megártott a szőlőcukor. -
katarzis #440 figy szerintem inkább nézd meg mire irtam és utána kötözködj én erre reagáltam:"akkor már csak annyira lesz szükség, hogy egyfajta hős menedzselés keretébe, akár csata közben belebújhassunk egy íjász, vagy esetleg egy talpig páncélba bújtatott lovag bőrébe. Akkor azt hiszem elégedett lennék"
-
#439 Jajj, ez a "nem arról szól..."
Könyörgöm. Az RTW az ókorról szól, az ókorban meg asszem - éltek emberek. És nem csak katonák, de ilyen befolyásos családok is. Nem tetszik, ne nyúlj hozzá. Elmennek azok a seregek kapitányokkal is.
De ez a "nem arról szól..." annyira gyenge már, hogy pff... akkor javaslom a "Custom Battle"-gombocskát. Vagy rosszabb esetben a Command&Conquer-t.
Megjegyzem, a középkor meg végképp "családmenedzselős", mert ott még egy házasság vagy egy születés is államérdek. Hoppá? -
katarzis #438 Na ilyen hös menedzselés biztos ,hogy nem lesz benne söt egyik total warban sem lesz ilyen ,mert ez a játék nem arrol szól és jobbis igy. -
Sforzan #437 De hát egy érző szívű apa nem csinálhat ilyen csúfságot! Én inkább hősies rohamot vezényeltem neki egy lándzsaerdő ellen, így hősként halhatott meg és még az ellenséget is gyengítette…
Azért még így is volt egy kis lelkiismeret furdalásom. -
mstummer #436 Hátt ha rossz képességü az legidősebb királyfi akkor megbízol egy assasint és.... :) -
Sforzan #435 Igen, ezek már közelítenek az elvárásaimhoz. Azért gondolom nehéz lesz megfeleltetni a Rome családmodelljét egy középkori dinasztiára vetítve.
De ha ez sikerülne, főleg, hogy nem csak a legidősebb „királyfi” lehet a trónörökös (nekem valahogy mindig a másod, vagy harmad szülötteim voltak jó képességekkel megáldva), akkor már csak annyira lesz szükség, hogy egyfajta hős menedzselés keretébe, akár csata közben belebújhassunk egy íjász, vagy esetleg egy talpig páncélba bújtatott lovag bőrébe. Akkor azt hiszem elégedett lennék :) -
Sforzan #434 Nem lehet. Annyira fellelkesített ez a játékbejelentés, hogy minden szabadidőmet kitölti egy alternatív Európa történelmének teljes dokumentálása, melyben megvalósulni látszik egy totális magyar hegemónia:) -
#433 Már nem azért de létezik az sg-n egy Rome Total War topic. Esetleg oda kellene ezeket beírni és nem ide -
#432 Total realism modot tedd fel:) ott nincs szenatus mivel te vagy a szenatus:D
Egyébként ja volt Létra meg mozgótorony meg ballista meg még egy rakás weapon. Lehetett "forrószurkot a kopaszra"-t játszani:)
Romeban a család bővítése ugy történt hogy beházasodott hadvezér vagy épp más családtag (random spawnolodhatott) és örökölhette a családfőséget. akár meg is jelölhetted az utódodat nem kellett vérszerinti rokonnak lennie.. a Gond az volt hogy a hercegnőket nem lehetett mozgatni eléggé random generáltak voltak. Ami tetszett hogy a családtagok saját udvartartással mozogtak ezáltal a statjaikat nagyban befolyásolta hogy ki van éppen velük.
Assassinok nem csak gyilkolni tudtak hanem szabotálni is ha besurrantak egy városba (felgyújtani ezt azt) A Spy pedig ki tudta nyitni a kaput ha megtámadtad a várost és akkor nem kellett ostromfegyver. (minnel magasabb szintu volt a spy annal nagyobb volt az esely) Meg ilyen apróságok:) -
#431 mi lenne, ha megint megnéznéd? :)