11765
-
#510 De Te is csak reménykedsz, hogy ezt majd javítják -
#509 Nekem meg pont ez az időszak jön be jobban, sokkal jobban mint a róma, arról nem is beszélve, hogy róma tiszta bug, meg az Ai is vicces, bár tény hogy sokat fejlődött 1.0 óta, de az ostromok nem az erősségei.. -
#508 Szép is, jó is, de nekem ez már túl modern, marad a Róma :) -
#507 A hardwired-en ultrabrutál 100 megás videó megtekinthető!!!
Közvetlen link -
Recler #506 Pontosabb időpont a játék érkezéséről: 2006 November
Egyik Sega interjúból kiderült ;) -
Recler #505 eddig még sehol nem láttam ezt a hosszitott verziót ilyen képminőségben,max 1-2 napos lehet...ugyhogy új :) és ide senki nem tette még fel :P lol -
#504 nekem az, örüljünk h van... -
#503 Nem új... -
#502 OAH nagyon király. Már alig várom -
Recler #501 Új trailer érdemes megnézni ,nagyon pöpec! :) -
#500 Basszus, ez gáz :D. Annyit beszélünk itt a gémről, hogy mindjárt előkapom a medieval 1-et :D. Megjött hozzá a kedvem valahogy :) -
katarzis #499 Igen kbigy lesz egy felfejlesztett várban lehet körönként 4 egységet aszthiszem vagy 2 vagy 1 elitet ami többe kerül persze -
haxoror #498 valahol azért reális volt mert ha kiálltál volna a főtérre egy nagy kupac arannyal hogy most azonnal felfogadsz 100000 embert nem biztos hogy ennyien jelentkeztek volna, fél év alatt összeszedni egy csapatot már reálisabb szvsz bár a negyedévesnek én is jobban örültem volna
Remélem a változtatásban a városok nagyságán fog múlni pl nagyobb városokban körönként 2-3 egység is képezhető vagy mondjuk az első egység normál árú de a második már dupla annyiba kerül stb -
#497 Erre az új rendszerre kíváncsi vagyok mert azért tényleg LOl volt hogy egy nagyobb sereget felhúzni több évbe tellett:D még parasztokból is:D -
#496 Birom ezeket az újságírói hülyeségeket:
get rid of one of the major problems in Rome: Total War: The fact that armies in Rome all looked like soldiers cloned from a single man
Hát nemtudom, engem valahogy kurvára nem zavart a dolog :). Inkább az AIt fejlesszék, meg ne legyen annyira bugos...
És megvan a válasz arra is, hogy hogyan oldaották meg az 1 éves körök problémáját:
[i]The recruiting system has been improved, so now you can raise armies in a single year, rather than having to slowly build them over the course of decades .This means that you can suddenly go from peace to total war in just a few years in the game. -
katarzis #495 Lassan futnak be beszámolok az e3-rol
ezen a linken például egy srác ir az élményeiröl amit tapasztalt és miket tudott meg a fejlesztöktöl kedvcsinálonak visszatér a medievalbol a csaták közti fogoly ejtés amit a csata végén vagy átadsz pénzért vagy kivégzed öket ez a tábornok rettegetség illetve lovagiasság képességekhez ad hozzá,beszél az uj céh rendszerröl,a csatákrol,uj toborzási rendszerröl amiben több könnyü gyalogost illetve kevesebb elitet állithatsz elö egy körön belül,beszél a boszorkány/eretnek üldözésröl stb
itt pedig:
gamespot preview
ign preview
egyelöre ennyit találtam -
Isegrim #494
Van új trailer, végre nagyon sok in-battle animaáció látható, főleg a vége felé.
http://uk.gamespot.com/e3/e3story.html?event=e32006&sid=6149025&pid=931592
De a legsúlyosabb szvsz ahogy betöltik az ágyut, jön a fószer, kezében ágyugolyó, beledobja, a másik pedig megtömködi egy rúddal..! -
Recler #493 megujjult a totalwar.com ;) érdemes megskubizni,nagyon szupi kis flash site lett :) -
Isegrim #492
Na nézegettem kicsit a trélelt, a minőség ellenére annyit sikerült kivennem hogy működik a ember-ember elleni csata grafikus megvalósítása. Az alapok úgy látom nagyon hasonlóak, pl. a 2 méteres felugrás a rohamkor. Ami újdonságnak tűnik :
Ami igazán új, amikor betalál a támadó. Eddig az volt hogy csapkodták egymást, ha nem volt jó, hátrahökölt, aztán akit osztottak egyszer csak hanyatt dobta magát. Finomítottak a "kivédés" animáción, tehát nem csak csap egyet felé a támadó, mire ő visszahököl hogy na, hé!, hanem ezt egy helyes kis motion capture helyettesíti. Viszont úgy tűnik nincs folyamatos párharc, a védő nem emeli oda a kardját hogy védje, csak áll egy darabig és jön a motion-capture hátrahökölés variációkig. Isten adja hogy ne legyen igazam, lásd újra az RTW legelső trailerét ahol ez már működött... szúrtak, védtek gyönyörűen. Fixa ideám hogy az már egy működő teszt engine volt. :)
Az MTW2-ben a menetrend hasonló - úgy néz ki a történet hogy interakitiválnak egymással, lassan közelítenek egymáshoz, a támadó lovag szépen hasbaszúrta az igazhitüt, a kard szépen kijött a hátán és előremeggörnyedt. De itt nincs vége, mert ekkor csak a földkerül, egy mennyei hang mennyei hang benyögi hogy FINISIM, mire jön még egy animáció, a győztes nagy levegőt vesz, és egy favágós mozdulatvétel után a feje fölött lendítve belevágja a földön agonizáló szerencsétlenbe a bárdját, vagy még egyszer jól hasbaszúrja, éles pengével csap az előregörnyedő koma tarkójára... reccsen az orrcsont, fröcsög a vér, hörög az ellen, szakadnak az inak, jujj de szép, örül a kis lelkem, jézuskára tuti ezt kérem! Vajon milyen rétinget fog kapni? :D -
Isegrim #491
http://www.totalwar.com/
Ha használtad volna a józan paraszti eszedet, tudhattad volna hogy a zenét a GALLERY-ben, a Soundtracks kell keresni, hol máshol...! :p
Kár hogy egyenlőre csak ez a miniméretű trailer van :/ -
#490 Milyen zenéről beszélsz?? Honnan lehet letölteni?? -
Isegrim #489
Azért a zene súlyos. A csata alatti... ORGONASZÓ dörömböl, néha szopránkórus vegyül kakafóniába, Istenítélet-feeling teljesen, LOL. :))) Azonkívűl baromi hosszú a zene, nem olyan kis rövid, nem lehet megunni a loop miatt. -
Isegrim #488
Megváltozott a Totalwar.com, sok új infó van a MTW2-ről egységekről, érdemes benézni, én épp most fedezem fel. -
katarzis #487 jah meg:
The Brisbane studio have been working tirelessly and have put together a bundle that includes three new battles that will be fully playable on the show floor. Another battle - a night siege on an English castle, along with the first showing of the Aztecs in combat and a new demonstration of the campaign map - have been reserved for a behind-closed-doors showing. Previews and accounts of these battles will be flooding the web in the next few days
szal végre betekintést nyerünk a kampány mapra is. -
Isegrim #486 A newsletter biztató :
We’ll of course keep you updated with news from E3 as it happens at www.totalwar.com. Indeed, be sure to check back later this week for your first chance to see the official E3 Medieval 2 trailer – your first opportunity to see the game in motion in all its glory.
That’s not the only treat we’ll have in store for you at that particular corner of the web. As we hinted in our previous newsletter, massive changes are afoot at www.totalwar.com this week and we think you’re going to like what you see.
-
Sforzan #485 Igazán nem szép tőlük, hogy a tegnap még igen kellemes hosszúságú filmecskét így megkurtították. Tegnap még volt lovasroham, ágyúsortűz, meg hasonló nyalánkságok. -
katarzis #484 Ezen a linken pedig egy kicsit nagyobb méretben:
trailer -
Sforzan #483 Az alábbi linken kicsiben, de hanggal a teljes verzió is megtekinthető.
eurogamer.net/game.php?game_id=5499 -
#482 Jah, nagyon brutális a videjó. -
#481 Asszencs'git! Csak kamillázok... -
katarzis #480 hupsz el rontottam egykét linket szoval:
a video javított linkje
és a gamespy preview -
katarzis #479 Tegnapi böngészésem közben egy gyöngyszemre találtam a totalwar.com forumján
egy 7 másodperces animácio ami valahogy kiszivárgott walltest a neve ,de döbbenet mindenki nézze meg, itt a link
ezenfelül egykét uj prewiev agolul (nemsok ujdosnság van bennük ,de érdemes elolvasni itt vannak:
gamespy
Gamespot
Ign
itt meg uj képek:
a hivatalos oldalon:
http://www.totalwar.com/community/med2gallery17.htm
3 uj kép itt:
http://www.gamestar.de/aktuell/screenshots/PlayerPicList.jsp?galleryId=1330
és rengeteg dolgot elárulnak a hivatalos forumon a Faq-ban sok dolog amire nem tértek ki a külöbnbözö cikkekben:
Faq
És itt lesz a héten még az E3-os ahol ki lehet majd probálni a játékot és erröl videok is fognak készülni,remélem végre beindul kicsit a topik. -
Recler #478 kijavitották! jóideig Fall volt kint,azért csodálkoztam.
De látom már egyesek belezavarodnak már ebbe. :)
Szóval még mindig Winter :D -
#477 ugyanúgy fall 2006.... te a Fall az az ősz...
edit.: Na szóval elég félreérthető volt amit írtál:)
SZóval amég mindig azt írja a Sega oldala, hogy megjelenés 2006 tele:) -
katarzis #476 Hmm nemtudom te hol olvastad ezt most néztem fel a sega-ra és semmi változás semmi hir nem irja ezt ugyanugy fall 2006 -
katarzis #475 Ezt nem hittem volna söt inkább gondoltam hogy késni fog 2007 nyár-tavaszára ,de hogy elöbb jelenik meg legalább egy jo hir. -
Sforzan #474 Az angol amazonon július elejéről hablatyolnak az előrendelésnél. Persze megemlítik, hogy változhat a megjelenés dátuma.
Azért ez túl jól hangzik... -
#473 De a hitman BM-et áprilisra ígérték először, aztán csúszott későbbre és most egy kicsit vissza -
Recler #472 Azért előfordult már.pl Hitman Blood Money
A hir igaz,akit érdekel az info az meglátogathatja a Sega oldalát. -
#471 De még így is nagyon soká fog megjelenni sajnos