11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Mor3llo
    törölt hozzászólás
  • Mor3llo
    Egyébként belekezdtem egyet a Hóli Román Empájörrel, azaz a Német-Római Birodalommal.Meg kell hogy mondjam : a játék fényéveket lépett előre diplomácia terán.Emléxem, anno a RTW-ben, ahogy belekezdtél a játékba, a gépen az első reakció között volt lerohanni egymást, és csak másodlagosan foglalkozotott a kereskedelemmel pl. Ha M2TW-ben van egy jó kereskedelmi hálózatod, akkor szinte ezrek folynak be körönként már a legelején!Még csak 2 csatát nyomtam campign módban, de szinte már alig vártam h visszatérjek a 'nagy-térkép' fölé, és csináljam a diplomáciát.Nekem nagyon elnyerte a tetszésem ez az újítás.A város menedzselések is jobbak lettek sztem, ugyanis itt nem az számít, h mekkora haderőd van bennt a városban, vagy h most éppen van e bennt egy hadvezér a várban, aki mindent irányít.Ha elegendő pénz van, az adót nem rakod magasra, és építéseket is úgy intézed az elején, hogy az a lakosságnak a legjobb legyen, akár 1-2 helyőrséggel is fennt tudod tartani a rendet :)
    Egyszóval, istenkirályfaja gamma lett!
  • Mor3llo
    Hol kell ezt megcsinálni ? :)
  • katarzis
    Nah lejött és kiporbáltam.Lejátszottam a Setenil-i csatát és meg kell mondjam elsö nekifutásra kikaptam ,de nagyon tetszik ez az ostrom rész.Plussz egy custom battle-t is játszottam amibe beraktam egy citadel-t és én ostromoltam,egyedüli hiba hogy magát a citadellára a 3. gyürü mögött nem lehet egységeket felpakolni elötte van egy kis placc mint a rome-ban és ha ráállsz nyertél.A gond az ,hogy hihetetlen jol néz ki maga a citadella,vannak lépcsök is fal része is söt hátul még egy kis nyitott udvar is van benne pl ha ide rakták volna a kis placct,nem értem mert magát az egészet egy épületként kezeli.Nagyon remélem ,hogy ezt a jövöben meg tudják oldani a modderek.
  • a.carkey
    Állati! Ha rákattintunk egy városnévre, át lehet írni. :)

Pl. Budapestet Budara! :)

Nem tom volt-e ez korábban? :(
  • galimano
    Ha van itt olyan, aki a wanadoo- ról szedte a játékot, az kérem írja le, hogy melyik fileokat kell kicsogamolni, és Daemon Toolsal indítani ? Vagy esetleg, hogy csomagoljam ki az egészet ?
  • SuLtAN17
    Tehát alapból minden játszható aztán majd a patch miatt mégpár nép vagy mi?:):) És ha nem lehet mindennel egyből lenni akkor mit és hogy kell átírni előre is köszi!
  • Snipa
    vagy 1szeruen csak atirod config filet ;-)
  • Snipa
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=67799&highlight=playable

jatszhato minden!
  • Mor3llo
    Jelentem, a játék felrakva...azt hiszem indítom vagy mi :DDD
  • Hmuda
    Megvan az első magyar pápa. :-)

Sokban segített a dolog, hogy van egy pár keresztény szövetségesem, a nevezett bíboros rengeteget járta az országot, miközben térítgette a pogányokat, szóval összehozott egy tekintélyes képzettésget. Már csak arra kell rájönnöm hogyan irányítsam a tetteit. :P

Közben volt egy sikeres kereszteshadjárat (csak oda kellett rakni a sereg mellé egy generálist és máris mehetett a konvertálás). Befoglaltuk Antiochiát. Persze egész Európából csak a magyarok és a lengyelek csatlakoztak a keresztesháborúhoz (a többi nép nagyban lapított), de így is csak az én seregem jutott el a városhoz, komoly dezertálások árán. Mire odaértem az egyiptomiak már befoglalták, de ez nem akadályozott meg abban, hogy véghezvigyem őszentsége akaratát. A végeredmény: Antiochia magyar tartomány lett és a pápa roppant elégedett velem. :P
  • Bucser
    nem... a Barbie Fashion Designer plastic surgery edition
  • Árnyvadász
    Ha van hozzá egy izmos géped, akkor bizonyosan.
  • Tomy Lee
    Szerintetek érdemes lenne megvásárolnom ismerősömtől 11eFT-ért?Nem a Collectors E. hanem a sima(Germany-ból rendelte meg és már ott van nála).Mit mondotok Patch igényes a játék?Mert ha az akkor az erdeti mellett döntenék.Milyen a játékmenet ua mint az előd?Multi része ennek a játéknak milyen?Köszi előre is aki segítene!
  • Serpa
    11 giga kell neki?
  • SuLtAN17
    Szevasztok!
    Imádom ezt a játékot most telepítem :) A Rome: Total War nekem nem jött be a középkor feeling az igazi :) De leírná valaki vagy te hogy kell minden népet beállítani mert mondom a Rome: Total Warnál sem tudtam! Előre is nagyon köszönöm!
  • Mor3llo
    :D:D:D:D:S:D:AS:DDD
  • Hmuda
    Szerinted ha ez a "Medieval 2 - Total War" topic akkor milyen játék van a képen? Barbie Fashion Show?
  • a.carkey
    Röhej! 2 DVD és kiveszik. Állatok!
  • Thanatos
    az a campaign elejéna a nemzet választó képernyő :P
  • coRDHA DriLL
    Szevasz(tok). a képen milyen játék van??
  • Wini
    sztem nem lehet kijelölni
  • haxoror
    Ezt a fícsört kivették sajnos :(
  • a.carkey
    Nem emlékeztek, hogy mivel lehet megnézni a várost/kastélyt térkép módban 3Dben, mint pl. ahogy a Romenál volt egy nagyító?
  • Zsolo007
    #1555-re senki nem tud semmit?
  • Pluskast
    Egy ez egyben ugyan azt kell csinálni mint anno a rome tw-nál.
  • Pluskast
    Ezért kell majd leszedni a Realism modot. Tegnap olvasgattam a neten ezzel kapcsolatban és december végére január elejére ígérik. Az összes ilyen " apróság" ki lesz javítva és még egy csomó plussz is bejön.
  • a.carkey
    Ez a Budapest ritka nagy hülyeség volt a készítőktől. Legalább kötőjellel lenne!

Csinálnak valamit, aztán néhány részlettel - lustaságból - elcsesznek sok mindent. A Piroska szót sem tudták normálisan leírni. Ezeknek ami már nem George vagy Tony, azt már kimondani sem tudják.

Az egész játék néha úgy tűnik, mintha feltalálnám az AIDS elleni gyógyszert, aztán úgy szállítanám az USAban a szabadalmi hivatalba, hogy - mivel éppen szartam előtte - egy Usama bin Laden képét ábrázoló WC papírba köttetem be. Jó, jó, a lényeg a lényeg, csak hát mégis illuzióromboló. És nem is kicsit.
  • Mor3llo
    és egy 400-as vagy egy nagyobb táp nem is nagyon drága
  • Mor3llo
    sztem a tápot próbáld meg kicserélni...egy olyan gépet lehet nem éppen bír el egy 350-es táp.Egyébként mire hazajövök suliból, már lenntlesz! Dejólesz...hazaérek, kettévágom a világot a német-római birodalommal :DDD
  • shogun6
    egy gyors graf kártya frissítést kipróbálok, remélem ez lesz a hiba....
  • shogun6
    sztok!

Annyit szeretnék kérdezni, miért lehet az, hogy low beállításokkal a birodalom építgetős résznél egyszerűen kikapcsol a gép(ráadásul auto-detect gombra kattintva medium beállítást észlel, persze ezzel is kikapcsol!! A játék csata részével nincs baja. A gépem nem mai darab athlon xp 3000+, 512ram, x800GTO, asus a7n8x-x alaplap
    Túl melegszik a proci, vagy esetleg nem bírja a 350W-os táp? mi lehet a baj? itt állok egyik kedvenc játékommal, az összes total warral játszottam :( nincs kedvem gépet fejleszteni, már lassan ott állok, h átpártolok x360ra :(
    help plz!!! (ha tudtok tanácsoljatok vmit)
    Thx!
  • Hmuda
    Mégis lehet a magyarokkal játszani! Úgylátszik egy restart észhez térítette. :-/

Hunor1: játszik a kotera unlockolós cuccokkal egy ilyen játékban. Majd én szépen megnyerem magamnak a kampányt és úgy fogom kipróbálni a többi nemzetet. A caps-lockot meg legközelebb kapcsold ki.
  • Hunor1
    @ Hmuda. (és többiek ) MÁR VAN MOD HOGYAN LEHET JÁTSZANI AZ ÖSSZES NEMZETTEL !!!! A TWCENTER.NET , VAGY A TOTALWAR.COM OLDALAKON TÖBB TOPIC IS VAN ERRŐL !!! min. angol tudással is rá lehet jönni mit kell csinálni....esetleg ha valaki már unlockolta tegye fel ide a preferences vagy a campaign_strat szöveges filét, osz jónapot...(grrrrr nekem csak reggel 7-re jön le)
  • Thanatos
    énis csak véletlen akadtam bele, nekem még nem volt kereszte shadjárat :) épp a franciákkal boxolok de rá fögnak jönni hogy rossz emberbe kötöttek bele :P
  • Zsolo007
    :'(

Tényleg tudja valaki hogyan lehet örököst kijelölni? Mert a családfa ablakból nekem hiányzik a gomb...
  • Hmuda
    Megnéztem, hogy itt is úgy megy-e mint a Rome-ban, hogy az a frakció amit lenyomsz az játszható lesz-e. Nem. A Német-Római Birodalommal ledaráltam a két magyar területet és nem lettünk játszhatóak. :-/

Nagyon merem remélni, hogy ez nem azt jelenit, hogy a magyarok hivatalosan nem játszható frakció.
  • Hmuda
    Hm, pedig nagyon szétnéztem. :-) Kösz.
  • Zsolo007
    Hát ez érdekes a 66gt SM3at kivéve ugyan ott van mint az én x800-am, sőt elvileg az enyém jobb :D.

Mindenesetre ez érdekes.
  • Zsolo007
    Korábban én már csináltam képeket :). Galériámban vannak a magyarokról..