11765
-
Diabloboy #1710 Nem látom a bannert mert azt irja ki hogy : "BIBI!A kép nem található, vagy nincs hozzá jogd!Ez mért van? -
#1709 El kell menni a pappal téríteni nem katolikus helyekre.Pl ha egy iszlám beállítottságű területet áthozod katolikusra, nagyon fogja díjazni a pápa! -
Atreides #1708 Nagyon nem vagom, hogy mit kene kezdeni ezzel a cardinallal, meg a merchanttal :( Pl. hogy lehet a papanal bevagodni, en emberemet bejuttatni...mert az hogy neha megker valamire, az eleg ritkan fordul elo. -
#1707 Nagyon zsír a banner.. -
mstummer #1706 ha a timescale-t átírnám 2.0-ról pl 4.0-ra akkor négy kör lenne 1 év alatt? Anno az első részben nem teccett hogy olyan gyorsan haladt az idő, hipphopp vége lett :S -
#1705 Vannak újra betelepülők. Rome-ban is voltak. -
#1704 Amúgy ha kiírtod a lakókat akko hogy adóznak? Mert a rome-ban úgy oldották meg hogy nem szedtek adót ebben az esetben(nincs is kiktől) -
#1703 lol :AS:D:S:D::D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:DDDDDDD -
priluki #1702 LOL az fasza,akkor én edig kiirtottam mindenkit ... áááááááá
azért kösz
-
#1701 1.Elfoglalod a várost, megtartva a lakosságot is.
2.Elfoglalod a várost ,de a lakosságot rabszolgaságba küldöd, szétosztod Őket a többi város között
3.Kiírtod a lakosságot -
Recler #1700 ha ez igaz akkor dobom ki a játékot :D -
priluki #1699 Mégegy kérdés... amikor elfoglalok egy városr,felajánl 3 lehetöséget,azok mit jelentenek pl felülröl lefelé? köszi -
#1698 Na ja.Nálam is ez a probléma, pontosan ! A sima csaták tökéletesen futnak, de ha ostromnál egymásnak esnek, ás rájuk közelítek, akkor borzalom az egész.Viszont a kamerát távolra visze, tökéletes ismét. -
katarzis #1697 Ezek az ostromok....az ai egyáltalán nem ugy teljhesit benne mint ahogy az elvárhato lenne,hemzseg a bug-oktol átlognak a falon az egységek stb stb,utkeresési hibák tömkelege,meg az a szerencsétlenkedés amit véghez visz mind az én mint az ai egységei,plussz töb körgyűrűs várnál az 1-öt beveszi ha tudja ,de tovább nem csinál semmi.Jo lenne már ha kiadnák azt a patch-t. -
gamehunter0922 #1696 1 dvd-ből
-
gamehunter0922 #1695 Hello vki meg tudná osztani a 20-dik rar fájlt mert crc hibás -
djukel #1694 Ez a szövetségesdi tényleg müködik, vagy csak ugyanolyan faszság mint Rome TW-ben volt? -
#1693 Hm. Ostromnál nálatok is akad?
Szimpla csatánál még elég jól fut, de ostromnál rendesen beszaggat, főleg , ha egymásnak esnek.
Medium texture detail, no shadows, no AA, a többi high. Normal unit scale.
A gépem meg Athlon 3800+, 1.5 gig. ram, GeForce 7600 GT
-
haxoror #1692
(ezeket a zöld-rózsaszín zászlókat nagyon gyorsan le kell majd cserélnem valami normálisabb kinézetűre :P) -
pityu14 #1691 Kösz! -
#1690 Attack frakció vagy valami ilyesmi a neve és akkor szövetkeztek egy ellenség ellen. -
priluki #1689 hi,nagyon jo a game csak kéne némi angol tudás föleg a diplomáciához..
egyépként magyarokkal kezdtem egy darabig nemvolt semmi gond szépen fejlezgettem,aztán Velence vagy milyen kedves nép,ugy gondolta nincs helyem Europába:)) Namost van egy szövetségesem,hogy tudnám rávenni hogy segitsen,letudná nekem irni valaki, mi mit jelent a diplomáciába. (jo nagy kérés de remélem azért valaki tud segiteni..,(persze csak ha nemakarjátok ,hogy a magyarok eltünjenek a föld szinéröl :DDDDDD)
elöre is kösz:) -
#1688 egy 64/256os videókártyán semi indulna el a game?? -
#1687 Képek:
Nehéz idők járnak a törökökre...
...mert a dicső magyar sereg csúnyán eltapossa őket.
Aztékok versus magyar muskétások.
A törökök vizipólóznak a Német-Római Császárság katonáival...
...miközben a nézők mindenféle dolgokat hajigálnak a medencébe.
-
#1686 Nem tom, én Hugera tettem. Az a legnagyobb, nem? :( -
haxoror #1685 kis gonosz! -
Pochok #1684 Most hogy megváltasztották az egyik püspököm vagy mim pápának hogy tudok kitagadni országokat? :) Csak mert akkor szeretnék kereszteshadjárotot indítatnom az ellenségeim ellen :) -
#1683 Egyébként a dimplomácia - ha ugyanolyan megbízhatatlan is, mint az RTW-ben - sokat javult. Fogalmazzunk úgy, hogy itt legalább létezik.
Mikor a Dicsőséges Német Nép Szent Római Császárságával elkezdtem visszarugdalni a támadásokat, Egyiptom odajött, hogy jó lenne némi szövetség.
Úgy gondoltam, egy iszlám szövetséges (pláne, ha nekikugrik valami europäische majom a kereszt nevében, az bekavarna a diplomáciába) nem lenne túl jó ötlet; ezért elutasítottam.
Na, amikor Milánó meg a magyarszik, a dánok elkezdtek verni, mint a répát (továbbá fújt rám Szicília és Velence, egyetlen szövetségesem eddigre meg, a csigazabálók elpatkoltak), már szövetséget AJÁNLOTTAK, ha lerakok 430 zsozsót öt körig körönként.
Mondom, anyátok! ^^ -
gamma #1682 Majd visszamennek. -
gamma #1681 Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a large unit sizeot még tisztességes gépeknél is el kell felejteni egy időre:( Szép az mediumban is;) -
#1680 A teljes játék már nem kéri. -
pityu14 #1679 Hy!
V.ki meg tudná mondani, hogy SSE2-es proci kell neki vagy nem? -
#1678 vedd le a 'Reflections'-s, meg a shadow quality állítsd none-ra. -
Braveheart #1677 sztem tuti nem hardver gond van, nekem az amd 3000, 1gb ram és gef6600-as gépemen (a demo) mediumon simán megy -
Realtibi #1676 már nem kell cd key
utánanéztem és találtam
mire jo a google.mostmár nekem is haverom a google
-
Malac Úr #1675 Hali!
Próbáltam large egységmérettel, medium beállításokkal, kb. 4300 katonával, de amikor egymásnak estek belassúlt. Intel P43,2, GF7800gtx, 2 mega ram, Asus p5ld2 alaplap.
Megköszönném, ha véleményeznétek; melyik komponens(ekk)el van gond?
-
Realtibi #1674 valaki dobjon meg privárban egy cd key el
kösz -
Recler #1673 a magyaroknál van magyar vid a játék elején? ugyanugy mint az eredetileg is játszható népeknél? -
Thanatos #1672 nem a barrikádépités? :D -
#1671 Spec képességük a tömegoszlatás :P