11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Diabloboy
    Nem látom a bannert mert azt irja ki hogy : "BIBI!A kép nem található, vagy nincs hozzá jogd!Ez mért van?
  • Mor3llo
    El kell menni a pappal téríteni nem katolikus helyekre.Pl ha egy iszlám beállítottságű területet áthozod katolikusra, nagyon fogja díjazni a pápa!
  • Atreides
    Nagyon nem vagom, hogy mit kene kezdeni ezzel a cardinallal, meg a merchanttal :( Pl. hogy lehet a papanal bevagodni, en emberemet bejuttatni...mert az hogy neha megker valamire, az eleg ritkan fordul elo.
  • SötétBarom
    Nagyon zsír a banner..
  • mstummer
    ha a timescale-t átírnám 2.0-ról pl 4.0-ra akkor négy kör lenne 1 év alatt? Anno az első részben nem teccett hogy olyan gyorsan haladt az idő, hipphopp vége lett :S
  • Bucser
    Vannak újra betelepülők. Rome-ban is voltak.
  • DaemoonHunter
    Amúgy ha kiírtod a lakókat akko hogy adóznak? Mert a rome-ban úgy oldották meg hogy nem szedtek adót ebben az esetben(nincs is kiktől)
  • Mor3llo
    lol :AS:D:S:D::D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:DDDDDDD
  • priluki
    LOL az fasza,akkor én edig kiirtottam mindenkit ... áááááááá
    azért kösz
  • Mor3llo
    1.Elfoglalod a várost, megtartva a lakosságot is.
    2.Elfoglalod a várost ,de a lakosságot rabszolgaságba küldöd, szétosztod Őket a többi város között
    3.Kiírtod a lakosságot
  • Recler
    ha ez igaz akkor dobom ki a játékot :D
  • priluki
    Mégegy kérdés... amikor elfoglalok egy városr,felajánl 3 lehetöséget,azok mit jelentenek pl felülröl lefelé? köszi
  • Mor3llo
    Na ja.Nálam is ez a probléma, pontosan ! A sima csaták tökéletesen futnak, de ha ostromnál egymásnak esnek, ás rájuk közelítek, akkor borzalom az egész.Viszont a kamerát távolra visze, tökéletes ismét.
  • katarzis
    Ezek az ostromok....az ai egyáltalán nem ugy teljhesit benne mint ahogy az elvárhato lenne,hemzseg a bug-oktol átlognak a falon az egységek stb stb,utkeresési hibák tömkelege,meg az a szerencsétlenkedés amit véghez visz mind az én mint az ai egységei,plussz töb körgyűrűs várnál az 1-öt beveszi ha tudja ,de tovább nem csinál semmi.Jo lenne már ha kiadnák azt a patch-t.
  • gamehunter0922
    1 dvd-ből
  • gamehunter0922
    Hello vki meg tudná osztani a 20-dik rar fájlt mert crc hibás
  • djukel
    Ez a szövetségesdi tényleg müködik, vagy csak ugyanolyan faszság mint Rome TW-ben volt?
  • Voltan
    Hm. Ostromnál nálatok is akad?
    Szimpla csatánál még elég jól fut, de ostromnál rendesen beszaggat, főleg , ha egymásnak esnek.
    Medium texture detail, no shadows, no AA, a többi high. Normal unit scale.
    A gépem meg Athlon 3800+, 1.5 gig. ram, GeForce 7600 GT

• haxoror

(ezeket a zöld-rózsaszín zászlókat nagyon gyorsan le kell majd cserélnem valami normálisabb kinézetűre :P)
  • pityu14
    Kösz!
  • Pharaoh
    Attack frakció vagy valami ilyesmi a neve és akkor szövetkeztek egy ellenség ellen.
  • priluki
    hi,nagyon jo a game csak kéne némi angol tudás föleg a diplomáciához..
    egyépként magyarokkal kezdtem egy darabig nemvolt semmi gond szépen fejlezgettem,aztán Velence vagy milyen kedves nép,ugy gondolta nincs helyem Europába:)) Namost van egy szövetségesem,hogy tudnám rávenni hogy segitsen,letudná nekem irni valaki, mi mit jelent a diplomáciába. (jo nagy kérés de remélem azért valaki tud segiteni..,(persze csak ha nemakarjátok ,hogy a magyarok eltünjenek a föld szinéröl :DDDDDD)

elöre is kösz:)
  • tobias88
    egy 64/256os videókártyán semi indulna el a game??
  • Hmuda
    Képek:

Nehéz idők járnak a törökökre...

...mert a dicső magyar sereg csúnyán eltapossa őket.

Aztékok versus magyar muskétások.

A törökök vizipólóznak a Német-Római Császárság katonáival...

...miközben a nézők mindenféle dolgokat hajigálnak a medencébe.
  • a.carkey
    Nem tom, én Hugera tettem. Az a legnagyobb, nem? :(
  • haxoror
    kis gonosz!
  • Pochok
    Most hogy megváltasztották az egyik püspököm vagy mim pápának hogy tudok kitagadni országokat? :) Csak mert akkor szeretnék kereszteshadjárotot indítatnom az ellenségeim ellen :)
  • PrasCo
    Egyébként a dimplomácia - ha ugyanolyan megbízhatatlan is, mint az RTW-ben - sokat javult. Fogalmazzunk úgy, hogy itt legalább létezik.

Mikor a Dicsőséges Német Nép Szent Római Császárságával elkezdtem visszarugdalni a támadásokat, Egyiptom odajött, hogy jó lenne némi szövetség.
    Úgy gondoltam, egy iszlám szövetséges (pláne, ha nekikugrik valami europäische majom a kereszt nevében, az bekavarna a diplomáciába) nem lenne túl jó ötlet; ezért elutasítottam.
    Na, amikor Milánó meg a magyarszik, a dánok elkezdtek verni, mint a répát (továbbá fújt rám Szicília és Velence, egyetlen szövetségesem eddigre meg, a csigazabálók elpatkoltak), már szövetséget AJÁNLOTTAK, ha lerakok 430 zsozsót öt körig körönként.
    Mondom, anyátok! ^^
  • gamma
    Majd visszamennek.
  • gamma
    Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a large unit sizeot még tisztességes gépeknél is el kell felejteni egy időre:( Szép az mediumban is;)
  • Mor3llo
    A teljes játék már nem kéri.
  • pityu14
    Hy!
    V.ki meg tudná mondani, hogy SSE2-es proci kell neki vagy nem?
  • Mor3llo
    vedd le a 'Reflections'-s, meg a shadow quality állítsd none-ra.
  • Braveheart
    sztem tuti nem hardver gond van, nekem az amd 3000, 1gb ram és gef6600-as gépemen (a demo) mediumon simán megy
  • Realtibi
    már nem kell cd key
    utánanéztem és találtam

mire jo a google.mostmár nekem is haverom a google
  • Malac Úr
    Hali!

Próbáltam large egységmérettel, medium beállításokkal, kb. 4300 katonával, de amikor egymásnak estek belassúlt. Intel P43,2, GF7800gtx, 2 mega ram, Asus p5ld2 alaplap.

Megköszönném, ha véleményeznétek; melyik komponens(ekk)el van gond?

• Realtibi
    valaki dobjon meg privárban egy cd key el

kösz
  • Recler
    a magyaroknál van magyar vid a játék elején? ugyanugy mint az eredetileg is játszható népeknél?
  • Thanatos
    nem a barrikádépités? :D
  • Voltan
    Spec képességük a tömegoszlatás :P