11765
-
Hunor1 #1750 Nem volt beszivárgás, a kapuk zárva voltak...
Na most fogok megtámadni egy ideiglenes "fort " ot, ez amolyan megerősített táborhely amit 500 aranyért lehet a térképen építeni.A francia király van benne egyedül !! Szerintem nem marad a nyakán a feje..hehe :-)) megpróbálok képet is küldeni róla, ilyen még nem volt. -
haxoror #1749 twcenteren írtak ilyet hogy ha beszivárgott hozzád egy kém és az nyit kaput akkor nincs védekezés állítgatás mert váratlanul ér a támadás?
(még nincs meg a játék szal nem mondom biztosra, csak olvastam) -
Pochok #1748 Meg a squalort hogy lehet csökkenteni? Minden városom a lázadás szélén áll :\ -
Pochok #1747 Miért van az hogy ahol eddig tudtam újraképezni (retrain) a hiányos lovas pacis íjász seregeim ott már nem tudom? Sőt az egész országomban sehol sem tudom. Átléptem valami korszak határt amikoról már nem lehet gyártani? :( -
#1746 8 gigát pakol fel. -
Hunor1 #1745 Hello !
Angliával vok most, hogy kitapasztaljam a gámát.Kétszer ostromoltak meg ,dánok Brűzsnél, a franciák meg Caennél. Nem tudom hogy bug-e vagy csak kifelejtették, de az ostrom elött nem lehet felálítanod a védekezést??? !!!!!! Ez nagyon kibaszás !! Össze vissza állítja fel neked a gép a csapatokat, aztán az ostrom kezdetekor kell futkosni ide-oda velük hogy jobb pozícióban várják az ellent...fasza...oriási LOL !! Nálatok is így van ??? -
Dexantreal #1744 Hány gigát igényel ez a játék? leszedem én, ha nem olyan sok... hely hiányban szenvedek ugyanis. -
#1743 Ja, értelek. Azt hittem, hogy ilyen brutál beállításokkal játszol. Azért eszi a vasat a játék keményen. Igaz, rengeteg beállítási lehetőség van. -
#1742 a nehézségi szintek az AI-t változtatják, vagy a gazdaság is nehezedik? -
#1741 2.8Ghz, 1G ram, 7800GS
A huge sereges képeket úgy akadt, hogy hihetetlen. Csak a képek miatt raktam maximumra. Amúgy small seregekkel játszom. Minden maxon, bloom és árnyékok kilőve. Meglepően jól fut.
Plusz ha a játék képlopását használjátok akkor a kép erejéig kikapcsolja a LOD-ot és minden modell teljes pompájában virít távolságtól függetlenül (a mór sereges képen alapból úgy félúton van egy látványos törés amin túl ritka ocsmányak a modellek). -
#1740 Hm. Milyen géped van? -
#1739 Vonul a mór sereg...
...a halálba.
A király buzdító beszéde.
Megindul a keresztesek rohama.
A mórok helyében én tuti összehugyoztam volna magam...
...de legalább egy-kettőnek sikerült kereket oldania. A győzedelmes keresztesek sorfala, miután levadászták a menekülők nagyrészét.
-
katarzis #1738 Azt mint a készitök irták nem tudták megoldani,bug-os volt,egyszerüen ezzel az engine-el nem tudják megcsinálni,szerintem sokkal bosszantobb a passziv felemás ai ami nyíilt mezön és védekezésnél taktikusan okosan cselekszik,máskor pedig csak áll és várja hogy leijjazd,és egyéb ostobaságokat követ el,az utkeresési problémák,a bug-ok,az ai miatti gagyi ostromok stb....Egyébként soha sem volt a total war sorozat erőssége a történelmi hűség sajnos,de majd ugyis jön hozzá teméárdek mod és olyan lesz a játék mint amilyennek lennie kell.... -
katarzis #1737 Igen,ugyanezt tapasztaltam énis,hihetetlen jo lehetne az egész ostrom ha az támado ai-t hozzá igazitanák,védekezni még tud visszavonul a 2. gyűrű mögé,ki-ki támad ezis egy jo pont,de támadni nem tud,plussz nem tetszik vagy lehet hogy eddig még nem találkoztam vele,pedig be volt harangozva ,miszerint egy opcio keretei közt a város/vár elött pakolhatnád le a sereged és vivhatnád meg a csatát,volt erröl kép is ami mutatta ezt az opciot védekezésnél,plussz sok video,kép is volt rola amin a vár elött zajlott a csata nem sally out opciora gondolok amiben belülröl kell ki vánszorogni.Plussz nekem valahogy azsem tetszik ,hogy mint a rome-ban ostromkor a város elött rakja le a sereged sokkal jobban tetszene ha távolabbrol kéne a falak felé tartani majd felállni,remélem ezt meg lehet oldani mod-okkal.Plussz ha a citadellára fel lehetne pakolni az embereket pedig mögötte is van kis udvar szrü tér,ki van rajta alakitva a fal,a tornyok,lépcsök stb szal szerintem mod-okkal megoldhato lesz,és nemcsak elötte lenne egykis placc amire ráálva nyernél. -
#1736 mostanában egyre gagyibb játékokat adnak ki.a rome meg a stronghold crus.jo volt ezekkel legalább nem 1 hétig játszottam,nem lehet minden tökéletes -
#1735 Tisztára mint egy kivégzés...csak itt az áldozatok egyike sincs megkötözve...
Angol lovasrohamok.
-
#1734 nembaj csak ne legyen gagyi a games.akkor jobb,szebb lett mint a rome? -
#1733 Kár a gyökér ostromokért.
Végigcsináltam egy háromgyűrűs citadella védelmét, és maguk a védművek eszméletlen jók. Lehet össze-vissza mászkálni rajtuk, taktikusak, csakugyan fel kell kötni a gatyát a támadások eltervezéséhez (pl. három ostromtoronnyal nekiállni ostromolni máris bukta, hiszen mivel kapja el az ember a második vonalat, meg a fellegvárat?), az íjászokat végre nyugodtan küldhetem egyes falszakaszokra, a falak "hátsó ajtó"-i meg frenetikusak. Vártam a velencei patkányokat, hogy felhúzzák az utcákon a faltörő kosukat, erre a elkezdék szétszedni a főtéren álló lovasíjászaim a számszeríjászaik, akik hátul, létrákkal jöttek fel. Semmi gond, szétvertem őket a falon (EGYETLEN EGY jó pont az AI-nek: a menekülők most már nem ledermedve várják a halált, hanem visszamásznak a létrákon), aztán felgyújtottam a faltörő kost az íjászaimmal.
Erre ezek a majmok bementek valami kis ajtón a második védfalon, és kibukkantak idefent... volt szentségelés rendesen.
Szóval, valami eszméletlen hangulatos dolog lenne ez, ha az egész nem tartana három órát, mivel a barom AI egyenként küldi az egységeit, esetleg lent vár az egész seregével, miközben egy, azaz egy számszeríjásza áll a ballistatűzben, és lövöldöz fölfelé a falakra.
Mondjuk még ez is jobb annál, amikor a Doge a lovasaival felvágtatott a fellegvár főkapuja elé, és ott várta, amíg MIND egy szálig lemészárolja őket a két ballistatorony.
Azt hihetnénk, ha tüzérsége van, a gép gyorsabban lerendezi. Hát nem...
Fogott két Culverint, meg két mozsárágyút, és az állatja szétlőtte a kaput, két helyen a falat, a kapu két tornyát, aztán még lőtt mindent állatmód, aztán várt két percet, mire megindított... két, azaz két egységet.
Ha valami patch javítana ezen, azt mondanám - ez elképesztően jó!
De így... így nem vagyok hajlandó három órát várni arra, míg eldönti, hogy akkor most feljön-e azzal a faltörő kossal, vagy nem. -
#1732 köszi.....kicsit megnyugtató..... :D -
Recler #1731 pusztulat : nem fog menni fullon a gém ez tuti... -
Recler #1730 Lasden : nem simán de megy rajta...egy közepes beállitásokkal menni fog -
#1729 simán :) -
#1728 A képek alapján nagyon megjött a kedvem a gémhez és remélem olyan jó is lesz mint remélem....meg azt is hogy elfut :D
kissebb áldozatokat kellett hoznom hogy letuggyam szedni....ha jól vettem ki akkor lehet kezdeni a magyarokkal is igaz??
Amúgy ezen elfut?
AMD Athlon 2500+ (1800 Mhz)
512 MB RAM
ATI 9600 XT
-
#1727 nekem még 5 óra és góóóóóóóóóóóóóóóóóó.jo gamet -
#1726 Sziasztok, lejött a játék röpke 17 óra alatt, mostmár jöhet a telepítés, aztán én is elkezdek játszani
Eddigiek alapján nagyon várom már -
Grrrrrrr #1725 Magyarítás akkor lesz, ha neki tudunk állni. De még senki nem mondta: gyereke itt vannak a szöveg fájlok. Úgy néz ki, nem olyan egyszerű text fájlokban vannak, mint az eddigi TW játékoknál. -
Grrrrrrr #1724 Hát ha te normálisnak nevezed azt, hogy az országunk fővárosát a középkorban Budapestnek hívják benne, és narancs/zöld színeket kaptunk, pedig az Árpádok színe a piros/ezüst, illetve ha normálisnak tartod azt, hogy egy opciót, a kampánycsaták replayozását, mely anno a Medieval 1 része volt már megint kifelejtették, akárcsak a Rome-ból, akkor igen. Akkor kiadtak... -
#1723 köszi nyáron fejlesztettem agépem nx 6600gt meg a8n-e alaplap remélem fullon elmegy.még kérd voltan rise and fall hoz már találtál valamit amivel elindul,ha megvan?koszi
-
#1722 Erre még nem tudo válaszolni,mert egyelőre a beállításokkal szarakodtam. Szebbnek biztos, hogy szebb, sokkal. És az eddigi tapasztalatom szerint legalább olyan jó is. Majd meglátjuk. -
#1721 csá voltan van olyan mint a rome mi a véleményed nehezebb szebb???????????????
-
#1720 végre egy normális gamet kiadtak megint -
#1719 Vertical Sync.
A video opciók között van, alul. -
#1718 üdv.minden fannak!
nekem még hat ora milyen agame van olyan jo mint a rome már alig vérom kbaz volt az ucso játék amit 2 végigtoltam igaz jo sokáig húztam -
mernokur #1717 sziasztok! :) leszedtem a gamet utana elindult! De most kapaszkodjatok meg ! A demok nem indultak el! Ehhez mit szoltok??? :) alacsony grafikan jatszok de elvezheto :) amugy magyarositas mikor lesz?:D:D:D -
Grrrrrrr #1716 Mi az a V-sync? -
#1715 Megvan a megoldás!
Kapcsold ki a V-Sync-et, és sokkal jobb lesz. (viszont nem lesz csúnyább.) Most tesztelgettem az egyik historical battle-n (Az egyetlen ostromon, ami van historical-ban), most már max textúra felbontással, és aa-val is egész jól megy az ostrom is. Szóval V-sync ki, és váááóóóó! :D -
Grrrrrrr #1714 Namost ez a Rómánál úgy vol, hogy itt még nem lehetett kapni, de az 1.1-et a PC Domeról már le lehetett szedni. Így én sohasem játszottam az első, 1.0 verzióval. :-D -
Grrrrrrr #1713 Hali!
Fiúk, ha valaki megtalálja hova dugták el a szöveg fájlokat, ne tartdósa magába, hogy mielőbb nekiállhassunk a fordításnak. Köszi! -
Thanatos #1712 huh ez a magas értelmi szinvonal... -
#1711 Én csak fasiszta csőcseléket látok árpád-sávos zászlóval
amúgy szépre sikerültek a képek.