Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem hinném hogy olyan nehéz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
2.kérdés: Azt hogyan lehet megcsináálni hogy ostromnál kövessék a faltörõt mint ahogy a gép is szokta?😄
Azt szeretném kérdezni,hogy miért van az,hogy ha a kingdomsba,amig nem kezdek meg csatát,addig nincs gond,de amint belekezdek egybe,bármelyik kampányban,egybõl hibát ir ki,és ráadásképp még az 1.5-ös patchet sem engedi felrakni,mivel valami localized fájlt nem talál,pedig ott van.
Ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném .
Üdv!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
piros=romlott
fekete=nem változott
Valaki elmagyarázná plíííz, hogy pontosan mi mit is jelent ennél az ábránál? Miért feka, zöld, piros - és mi a hozzá tartozó % arányban? Köfff!

pl elküldöm nekik hogy xy körön belül készülök 1 vár bevételére és kéne segitség,kb mint a keresztes hadjárat hasonlo mintával
Hogy ha a Kingdoms-al játszok akkor lehet alap kampányban is játszani, vagy muszály az adottal pL: brit, amerikai, teuton...?
Németekkel ha játszok lerohanom a dánokat mivel csak 1 tartományuk van, németek 5 tartománnyal kezdenek erõs a gazdaságuk dõl a lé késõbb a sok bányából szép kis summa jön össze, dánok után Itáliában kiírtok mindenkit, kivéve a pápát, utána teljes erõvel franciák ellen, ezen közben magyarokkal próbálok jó kapcsolatot ápolni, a lengyelek ellen csak védekezni szoktam esetleg ha már nagyon felidegesítenek elfoglalom a határ-menti tartományaikat és odaadom a pápának így nem leszek határos velük, ezért békén hagynak😊
Törökök, villámháború Bizánc ellen, utána Egyiptom, aztán jönnek a mongolok és a timuridák, azok ellen kicsit nehezebb😊
De ha kezdõ vagy a játékban akkor inkább a németekkel kezd elõbb😊
Dióhéjban ennyi volna, ennyi jutott eszembe😊
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ezer hála!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Igazából a hsz-ed további részében, pedig azt ecseteled, hogy magad is troll vagy. Az probléma, hogy bizonyos nézetbõl, gagyi a mozgás, de az egyen arc nem lenne probléma. -Tehát nem baj ha az asszony arca ocsmány, csak a járása legyen szép-. Gondolom azon nem filóztál, hogy a készítõk, nem unalomûzésbõl, vagy trehányságból csinálták, hanem okkal. Bezzeg ha minden faxa lenne benne, és kéne hozzá egy atomerõmû, akkor meg pont az zavarna.
antikarakter :D
Én nem azért említettem meg ezt a sprite dolgot, mert egy grafikabuzi játékos vagyok, hanem azért, mert amit egy korábban elkészült programban normálisan meg tudnak oldani (Rome TW)azt egy utána következõ folytatásban teljesen elrontanak. Nem is vettem volna észre az egészet ha a Rome-ban ugyanígy oldották volna meg a dolgot. Engem az sem érdekelt a Medieval 2-ben, hogy fejlesztõk megcsináltak azt, hogy a katonáknak különbözõ arca legyen (totál fölöleges feature a bloom effekttel karöltve). De az, hogy távolról a katonák mozgásanimációja (lovak és gyalogosok csúsznak a talajon és úgy mozognak mint egy robot) és kinézete a 90-es évek elejét idézze az már igénytelenség. Grafikailag ebben az értelemben számomra mindenképpen visszalépés volt számomra a Medieval 2 a Rome TW-hoz képest. Ennyi.
Nekem néha közeli kameraállásnál, olyan szögbõl mutatja a dolgokat, mintha a lovasom, lovának a seggébõl, vagy a gyomrából nézelõdnék. De ki a francot érdekel ez? Ez kb olyan mintha a fifá-nál azon rinyálna valaki hogy a stadionban csak 10 féle nézõ van... <#lama>#lama>
#11124: Nagyjából kiderült mekkorák a mongolok, sajna nagyok. De szépen lassan kezdenek gyengülni, timuridsok, velenceiek és én is háborúban állok velük. Idáig úgy tûnik hogy nagyobb volt a füstjük mint a lángjuk.
Olyan jellegû a problémám hogy Amerikai camping-ban ha Spanyolokkal vagyok 20. körben az Apacsokkal a 30. körben kilép a program.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Állitólag egy Hotfix javítócsomag segitene benne de sehol se találom.
Van ilyen,és le lehet tölteni valahonnan,vagy van más megoldás a problémára?
A választ elõre is köszönöm...😊
Ha ezt nem így csinálnák már kb a RomeTW-hoz is kétmagos proci meg vagy 2 giga ram kellett volna ami 2005 körül elég érdekes lett volna😊
Ha jól értem az a problémád, hogy nm tudod h a mongoloknak mekkora területük van és , hogy te harcolj-e velük.
Nos, a legjobb taktika arra, hogy felmérd egy másik ország helyzetét (területileg), hogy elárasztod a birodalmukat kémekkel. Hamar meg fogod tudni, hogy pontosan mettõl-meddig terjed a határvonaluk. A törököket és az egyiptomiakat a mongolok nyomták le ebben biztos lehetsz.
Én a helyedben elfoglalnám Konstantinápolyt és a környezõ várakat mag egy erõs végár vonalat építenék ki. Amivel vissza tudod tartani a mongolokat. Mert garantálom neked, hogy a magyarok nem lesznek rá képesek. Majd mikor bejönnek a timurids-ok akkor szépen kinyírják egymást a mongolokkal, addig meg szerezz meg minél több területet és igyekezz egy erõs gazdaság és ütõképes sereg létrehozására!
Meg tudnátok mondani, hogy hol találok a játékhoz egy leírást? Mert sok minden van amit ne ismerek benne és szeretnék még jobban játszani.
Elõre is kösz.
De azért kösz a választ.
német-római császársággal vagyok, elfoglaltam a franciákat, lengyeleket, itáliát, az északi rebel területeket, de a mongoloknak nagyobb a hadserege és több a pénze, viszont nem tudok róluk semmit, mert map infót nem cserélnek, és minden diplomáciai lépés elõl elzárkóznak. Viszont az egyiptomiak és a törökök már nincsenek, jól sejtem hogy elfoglalták õket a mongolok ? Kisázsia északi része biztosan az övék, azt már kiderítettem, Konstantinápoly a magyaroké, elvegyem tõlük és vállaljam a mongolokkal a szomszédságot, vagy hagyjam meg a magyaroknak gondolván, hogy fel tudják tartóztatni a mongolokat?
elöre is köszönöm
Üdvözlet!
Olyan jellegû a problémám hogy Amerikai camping-ban ha Spanyolokkal vagyok 20. körben az Apacsokkal a 30. körben kilép a program.
Állitólag egy Hotfix javítócsomag segitene benne de sehol se találom.
Van ilyen,és le lehet tölteni valahonnan,vagy van más megoldás a problémára?
A választ elõre is köszönöm...😊
ui: gondolkodtam, hogy megveszem eredetiben, ha belefutok valahol akciósan, mondjuk 3ezerért simán megvenném. Azért 1 Széchenyit még nem adnék érte, fõleg ha azt nézzük, hogy azóta kijött már 3 vagy 4 full új total war na meg azokhoz szinte végtelen kieg és mód.