830
-
#310 lol? ezek mégis mit képzelnek? hogy Oroszország lesz a felvevő piac? ugyan már, a pénz EU - US vidéken terem, nem a Balkánon,.. -
nimretil #309 Orosz lesz sajnos... Pedig azt hittem azért egy demót nyugodtan ki lehetne adni angolul is. Úgy tűnik tovább kell várni. Engem igazán az érdekelne, hogy a demo-ba már lesz e AI. Mert hogy az Oroszországban kiadott béta verzióban ugyanis nem igazán lép a gép. (úgy értem nincs fővárosa, nem vesz egységeket meg ilyesmi. Ezért sem lehetséges egyenlőre a costum map)
Ja, a skilleket meg valahol úgy tudod elérni, hogy kint a global map-on ráklikkelsz arra az ikonra, amely megnyitja azt az ablakot, ahol a csapatodat, meg a leader statjait láthatod, vhol ott van a jobb alsó sarokban, ha jól emlékszem egy gomb, amire ha ráklikkelsz akkor megjeleníti a csk skilljeit. -
#308 Csak aztán nehogy valami orosz demo legyen... -
Dzsí Pí #307 Aztamindneit:D ezt az ablakot még nem is láttam:D ho lvan ez pontosan? csak ha nem találnám:D -
nimretil #306 Disciples 3 demo közeledik (2010 jan 31.) -
nimretil #305 Na, ha fejlődött a karaktered, ami egész biztos, akkor meg tudsz nyitni egy ablakot, ahol kis ikonok jelzik a karakter választható képességeit. (skill, ha nem tévedek) kezdetben a középső mező van elsajátítva, a későbbiekben a szomszédos mezőket sajátíthatod el. Ezek között van leadership is. Célszerű úgy vlasztgatni, hogy az értelmesebb cuccosok felé közelíts. Ha még egyszer sem választottál, akkor most valószínűleg legalább +3 leadership-ig is eljuthatsz. -
Dzsí Pí #304 Üdv all, vki megmondaná nekem, hogy hogyan tudom növelni a játékban a leadership-et? már act 4be vok az empire-val, de még mindíg csak 3 egység+a fökarakter a csapatom, ebből egy egység a kiscsaj, aki megint csak küldetésszemély. az ellen meg már egész szép kis bandákkal portyázik... -
#303 valaki dobna nekem egy 1.5 ös törést? Megköszönném! :) -
nimretil #302 Hát igen, ez tény. Reméljük az európai release-re megoldják az ilyen apróságokat. Engem leginkább az bosszant, hogy tíz alkalommal kb. 4-szer tudom úgy elindítani, hogy működjön is. De amúgy szerintem hatrozottan jó kis játék lesz. A csataterek meg a fővárosak pl. eszményiek. -
felegyi #301 De az hogy nem lehet fejleszteni az embereket amiknek kiépítettem a barack-jukat, az igencsak nagy hátrány... -
nimretil #300 Ok. Annyi, hogy változott a programom, szal csak a vasárnap jó. Megadod az msn címedet? -
nimretil #299 A kampány hadjáratáról beszélünk ugye? Emberekkel, démonokkal vagy elfekkel játszol? Tudtommal ugyanis egyenlőre még csak kampány pályák vannak. Szóval egyáltalán nem bug, ha az embereknék mágus urat választasz és mégis Lambert a hősöd, mert hogy ő a főszereplő ugyebár... -
Rundstedt17 #298 van msn -
felegyi #297 Egyszerűen nem akarnak átalakulni az egységek, akármit csinálok...
Én is Mage akartam lenni, de szintén Warriort dobott :)! Tényleg kellene valami bugfix patch, mert lerontja az élvezettségi morált. -
nimretil #296 Ok. Van skypod vagy msn-ed? Akkor majd hétvégén megbeszélhetnénk. -
nimretil #295 Google-translatos az angol szöveg? Meg hogy érted azt hogy hiába állítasz be mágus úrt, akkor is harcost csapatkapitányt tesz be? Nem csak a kampánypályák vannak? -
Rusy #294 Helló
Ha van valaki aki már játszik a 3-mmal, nekem tökéletesen megy 1.5 patch hozzá való törés angol szöveg, egyetlen egy probléma van amikor kiválasztom hogy mágus vagy guildmaster legyek, mindig csak warrior hőst rak be, de azzal tökéletes, valaki járt már így
Üdv -
Rundstedt17 #293 Szombat,vasárnap tuti jó azokon a napokon bármely időpont.A részletekre lennék kiváncsi hogyan nézz ki az internetes Disciples 2 multi mert én eddig csak hotseatbe játszottam és mint mondottam nem vagyok pro de szívesen játszom. -
nimretil #292 A hétvége valamelyik napja neked megfelel? (péntek, szombat vagy vasárnap)
Ha igen, akkor majd előtte kéne egyeztetni, mert még én sem tudom, hogy mikor lesz időm. -
nimretil #291 Szerintem valamit elnéztél. Jelenleg csak az orosz verzió jött ki, ahol azt írják hogy angol, ott is a google-translate van. Továbbá csak kampányok vannak. Nincsenek egyjátékos pályák, multiplayer meg aztán pláne nincs, vélhetően vmelyik kiegészítővel jön majd ki. Persze lehet, hogy én tévedek, de erősen kétlem.
Amúgy meg nem célszerű a démonok kampányával kezdeni, már csak a történet miatt sem. Én az emberekkel kezdtem, a 4. pályán járok, szóval nem tom mi lehet a probléma, de tény, hogy a játék hemzseg a bugoktól, szóval szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy megvárod a következő patchet, vagy az európai release-t. Az embereknél amúgy nincs ekkora nagy hiba. Előfordul, hogy néha elszáll az egész, egy mezőn két egység is áll vagy ilyesmik, de semmi olyan ami miatt ne lehetne vele játszani. -
#290 Ilyenkor jó hogy az embernek van egy ukrán unokatesója!! :D
potom összegért jutottam hozzá. Csak a patcekkre kell várni, de istenbiza egyre fa..ább a game! :D -
#289 Mivel nem indul el a gépemen így nem töltöm le, de ti megtehetitek mert megvan a gépigénye. -
#288 de nem akarjuk, te se akarod.. -
#287 A 3-dik részt már lehet tölteni aki akarja persze.
Developer: .dat
Publisher: Strategy First
Genre: strategy / turn based
Platform: PC / Windows
release date: World: 11 December 2009
Play Modes: single / multiplayer
Multiplayer: LAN / Internet
Game Language: English
Age Requirements: 12+
System Requirements
Intel Processor - Core 2 Duo T2600 2.16GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB
ATI Graphics Card - Radeon X1900 Series
RAM Memory - 1 GB
Hard Disk Space - 4 GB
Direct X - 9 -
#286 hát ez komolyan mondom vicc, ilyet kiadni még ruszkilandon is szégyen :)
remélem ha kijózanodtak a szilveszteri piálásból, kidobják a kukába és megírják rendesen :D -
#285 őőő, hátő.... -
#284 el kezdtem a démonok kampányát.
Valaki tudna segíteni? A monster nevű karakter nem igazán akar átalakulni.... :P Pedig beépítettem a megfelelő épületet. Söt!!! Nem tudom, hogy ez bug e vagy se de egy szinten ( harcos) mindkét lehetőséget be engedte építtetni... és így se szeretne a Monster átváltozni.. :P -
Rundstedt17 #283 kb jövőhéten vagy azután szerintem megoldható lenne -
nimretil #282 Nem gond, én is vagy egy éve játszottam utoljára, másrészt meg 2-2 ellen játszanánk, szóval igazságosan el tudjuk osztani a játékosokat. Szólsz majd ha lesz időd és kedved? -
Rundstedt17 #281 jah én még igen, ritkán szóval aligha lennék nagy kihivás XD.plussz ezen a héten időm sincs -
nimretil #280 A disciples 2-vel játszik még valaki? Mert ha igen, játszhatnánk egyet neten. Már ketten vagyunk még két játékos kéne Power to corrupt pályához 2v2-be. Érdekel valakit?
Meg ha valakit érdekel vmi a d3-ról, kérdezzen nyugodtan, elég régóta nézelődöm a disciples 3 fórumokon, hátha tudok válaszolni. Bár úgy látom eléggé tájékozottak vagytok e téren. -
#279 várunk, :) -
nimretil #278 Ja, amúgy costum pályák sincsenek, csak a 3 kampány: elfek, emberek, démonok ugyebár... -
nimretil #277 Az a verzió ami kijött éppen működik angol felirattal, (ami googelfordítás, bár akik próbálták azok szerint meglepően jó), a probléma inkább az, hogy ugyan a játék nem is lenne drága, de egyedül Oroszországban lehet beszerezni, vagy veszel online egy kulcsot, de az meg nagyon macerás.
Egyébiránt szerintem nem maradtunk le sok mindenről, ezt az orosz verziót úgy is fel lehet fogni, mint egyfajta tesztet a hibák kijavítása érdekében. A játék ugyanis még hemzseg a bugoktól. Az első patch pl asszem magát a game exet javítja, mert az sem akart működni, bár én el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen apróság hogy tudta elkerülni a fejlesztők, tesztelők figyelmét.
Amúgy a multiplayer kiegyensúlyozottsága miatt egyenlőre felesleges aggódni, ugyanis az az alapjátékban benne sem lesz, elméletileg majd a kiegészítőkkel fog bejönni.
Szóval szerintem jobb kivárni az európai release-t, szerintem nem véletlenül nem jött még ki.
-
Rundstedt17 #276 Hm remélhetőleg nem lesznek olyan hibák mint az előzőben ami sajnos egy idő után unalmassá vált és sajna a kiegészítő új faja az elfek unbalanced volt.De talán a legnagyobb hiba hogy multiplayerre kevéssé volt alkalmas fénykorában sem volt népszerű lévén hossza és repetivitása okán,szemben a heroes szériával.... -
ricsa008 #275 aki ami most kijött verza az elindul ? csak nem angol? -
#274 google translate? ...júúúj :/ -
nimretil #273 Nah, ha valakit nagyon érdekel, akkor:
-elméletileg vannak sacperkábé működő angol szövegfájlok:
-itt tudod elolvasni, hogy miről is van szó:
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=174272#post174272
-és innen lehet leszedni:
http://code.google.com/p/disc3engfan/
-valamint, ha leszeded az orosz verziót, itt vehetsz hozzá aktiváló kódot:
-http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.plati.ru%2Fasp%2Fpay.asp%3Fidd%3D881271&sl=ru&tl=en&hl=&ie=UTF-8
Azért nézzetek szét, olvassatok utána mielőtt vmi hülyeséget tennétek, ez csak egy tipp, én még nem próbáltam, szal nem akarok hülyeséget mondani. -
#272 -
#271 Mi van a fejlesztő oldalával? ...