Disciples III: Renaissance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nekem is megvan valahol, bar annyira nem kotott le hogy kiegeket is vegyek hozza, de az alapot most elokeritem :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
újra elkezdtem a II. részt, ez a játék még mindig zsíír!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BEAST
messze van ez meg :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nézz addig itt videókat és preview-t, ha már én lusta voltam rá egész este.
Lammer
bazzze... nem volt befavolva a topik :D
xD

nah jojjjonma'NÉÉGY <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex

Prince23
De azért nehogy bezárd a topikot :)))

Kandurex
ez se fog megjelenni, csak tolják, halogatják ://

Prince23
Hello mindenkinek!

Fordítók jelentkezését várják a játék 2. részéhez a Disciples 2 fordítói oldalon!

Vass Gábor
Eltolták a játékot jövõ év elejére.

nemtudom, hogy mûködni fog-e
Disciples 3

Q3? Vagyis nyár végén? Jöhet:)

"The Disciples world is the whole epoch in the genre of turn-based strategies. The game is tentatively slated for Q3 this year which means that the release date is quite round the corner."

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

a_n_d_r_e_w
Abból kiindulva, hogy már 2 éves csúszásban van a projekt (és még ki tudja mennyi lesz) úgy veszem észre nem élvez valami nagy prioritást. Kár érte.

One Vision. One Purpose.

SLICK
Minden az 1-ben csomagot képzelj el :)

Benne van minden. (Illetve külön a Rise of the Elves is rendelkezik Gold verzióval, nem tudom, hogy az milyen extrát tartalmazhat, talán egy-két skirmish pályát.)
Apropó, a D2 Gold Edition-ben benne van az alapjáték is vagy csak a kiegészítõk?
Mert az alap elvileg megvan egy PCGuru játékmellékleteként, de ha meglesz mégegyszer az sem baj...ebbõl sosem elég<#nevetes1>

Istenem...most találtam rá erre a topicra és egy könnycsepp gördült le a szemembõl<#idiota>
Ha most jelenne meg is késõ lenne<#nevetes1>
Tûkön ülve várom és az sem érdekel, ha csak fekete-fehér lesz...csak itt lenne már:D
D2-t szana és szét játszottam. Szóval a harmadik részére tuti vevõ vagyok.

Morfi
Ez jó hír. Nekem is nagyon bejöttek az eddig részek :)

a Beta verzioja 1honap mulva keszul el ha minden igaz.

Disciples3-ban a 2 kiegeszitojeben lesz benne a horda es a torpek. Azt, hogy melyik faj lesz az elsoben azt meg nemtudjak a keszitok de remelem a horda.

Forrás? Hivatalos oldalon még Q3-at írnak.
Q4 2008

Ez a játék maga a megtestesült taktika- nem stratégia mint a heroes, mert ott úgymond nagy a hibatûrés határa.
Most elkezdtem az alapot hardon tolni, és a pályák elején eléggé oda kell figyelni, mikor melyik egység hol álljon, nagyon jó!

Ahogy figyeltem, a III-ban a harctéren lehet valami minimális helyezkedéssel is élni, ez még nagyobb odafigyelést igényel, nagyon várom:)

SLICK
Sztem még várni kell a demóval egy jó ideig. Amúgy fura érzésem van ezzel a játékkal kapcsolatban. Bízom benne, hogy legalább olyan élvezhetõ lesz mint az elõdje volt.

a_n_d_r_e_w
ja és
Q3 2008

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
képek

különösen a menükép ragadta mega fantáziámat, vajon közeledik már a demó?

One Vision. One Purpose.

SLICK
ez igen.. ha már ennyit dolgoznak rajta, biztosan jó lesz ^^

a_n_d_r_e_w
Q2 2008

One Vision. One Purpose.

SLICK
neked gyorsan betölt az oldal? :| nekem kicsit lassú :|

SLICK
valljuk be azért nem olyan rossz az :) nekem legalább bejön, igaz néha fura h a levegõbe csapják a kardukat meg hasonlók :)

a_n_d_r_e_w
videó

Kicsit erõs heroes utánérzés, de a zene és a grafika kárpótol mindenért!!!
Nagy hip-hip-hurrá az orosz designereknek :)

One Vision. One Purpose.

Kandurex
hm, ha végre kinövik az egyhelyben toporgó harcot, akkor akár valami finomság is lehet belõle :)

a_n_d_r_e_w
na végre aktiválódott az ezer éve fellõtt, de nagyon csendes honlap :)
ezekszerint legalább él a projekt

One Vision. One Purpose.

SLICK
az nem épp legjobb :S

a_n_d_r_e_w
Rossz hír: akellánál már Q4 2007 van feltüntetve

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Én már személyszerint meg vagyok ijedve, ami a játék sorsát illeti. Nem az, hogy csúszik, de hogy még ezt be sem jelentik. Remélem azért él még a project, nagy kár lenne érte

One Vision. One Purpose.

Most már tényleg lehetne több infó a gaméról mert közeledik az q1 vége!

SLICK
hát igen nagyon csendben vannak.. Amúgy az eddigi képek alapján, sok minden más lett. Nekem így elsõ látásra nem éppen tûnik jónak, dehát azok csak képek.

a_n_d_r_e_w
kezdek aggódni
túl nagy a csend
ha tényleg q1, márpedig akella szerint is az, akkor már dübörögnie kellene a reklámgépezetnek, screenshot, trailer, ingame video, open beta, demo, vagy valami

One Vision. One Purpose.

SLICK
hát igen.. a 4 faj is kevés számomra ami a 2.ben volt (igaz utánna jöttek az elfek) de itt se törp, se élõholt egységek nem lesznek... Én is bízom benne hogy egy kiegbe belerakják õket!

Megjelenés: 2007 eleje ^.^
remélem hatalmasat fog tarolni a game :) de így hogy fogok érettségire készülni? XD

a_n_d_r_e_w
egyre többet hallat magáról - a képek még mindig ütnek :)
azért remélem - ha másnem - valami kiegészítõben benne lesz a horda, mert Mortis nélkül nem disciples a disciples :)
és ami számomra érdekes az a hír végén található közelebbi idõpont

One Vision. One Purpose.

ejj de rohatt fíling =))))9 de várom már

a_n_d_r_e_w
képek

Visszasírom még azokat a szépen rajzolt, 2D-s "mozgó festményeket" :(
De jobban haragudnék ha a storyt vagy a hangulatot rontanák el, szal ez legyen a legnagyobb gondom

One Vision. One Purpose.

Szega87
dehogy bekerültem lvl 23 ammal egy lvl 5 ös Guildbe innentõl húznak 70 lvl ig :D

majd 30 környékén megunod az earth taoistoknál, ha meg nem akkor 42-nél a bunwangokat unod meg -.-

SLICK
akkor még sokáig fogsz silkroadozni :D

Szega87
amig nem jön ki a disc3 addig silkroadozom :d

nekem heroes 5 nagyon nem jött be. gyönyörû meg 3d meg minden... dee tartalomra meg sem közelíti a hármat és a négyet sztem...
Nem is vártam tõle sokat. Disc 3 alázni fog az viszont bittos -.-