830
-
#69 ez tul. képpen teljesen jogos... ezzel az erő elosztást tették egyenlőkké, vagyis senki sem legyen erősebb, az esélyek hasonlók legyenek.
Én legtöbbször az élőholtakkal tolom, mert azok jönnek be leginkább, és az egységeik is elég jóak... -.- -
#68 És kinek melyik hőstípus a kedvence? -
#67 najah, én inkább várok :) -
#66 Nekem az élőholtak és a démonok varázslataival csak az a bajom, hogy nincsen benne semmi védő varázslat. Ha meg valami épületet akarok megtámadni, azokra nem lehet ártó varázslatot küldeni. -
#65 igaz... bár én azokat elég sűrűn meggyilkolásztam... -.-
nah én lehet újra kezdem a gamet... nem bírok várni a 3-ig -
#64 meg lerombolni az ellent :F -
#63 van benne igazság... :)
bár most jutott eszembe h a varázsaltok se véletlenül lettek kitalálva, mielőtt megtámadnánk a várat akkor jól fel kell turbózni az egységünket... :) -
#62 a d2 oldaláról :)
érdekes kis elemzés... bár nem hiszem, hogy impé tudja változtatni a védőt asszem védője van az ellen(bár nem tuti, ha tévedek kövezzetek meg nyugodtan) -
#61 Mellesleg pályákat hol lehet letölteni a II-höz? -
#60 Szerintem egy vedőt nem nehéz megölni.
Embereknél: A gyógyító mindenkit gyógyító ágát kell kifejleszteni (most a neve nem jut eszembe). Venni jó sok védelmet adó italt, benyomatni a gyógyítónak ,meg lehetőleg minél több másik embernek, azt kész.
Élőholtaknál: A shade találati esélyét kell minél magasabbra vinni, azt nem mozdul a játék végéig a védő.
Démonoknál: Ezzel nem nagyon játszom. De ki kell fejleszteni az incubust, annak a találati esélyét jól föl kell vinni, és kész. Hogy az imp-pé változtatás hat-e a védőre nem tudom, de ha igen, az is jó megoldás lehet.
Törpöknél: Na náluk a legnehezebb. Mindenképp kell szerintem egy Son of Ymir, neki beadni egy csomó "pácélitalt", meg legalább az első körig életben kéne maradnia az erőnövelő törpnek, hogy fölvigye az erejét 300 közelére. A son of Ymir meg ugyebár fagyaszt is, ami a páncéltól függetlenül sebez, tehát az még körönként +20 vagy mennyi. Ez egyébként a mérgekre is igaz, tehát érdemes az élőholtaknál a death-et kifejleszteni. -
#59 igaz ahhoz képest mikori a game, elég fasza grafot vágtak alá...
és garantálom hogy a 3 már csak jobb lehet... bízom benne h nem lesz annyira elrontva mint az AoE 3 :( -
#58 jaja :) -
Dant0r #57 Azért kivcsi vagyok, hogy a 2. rész grafikája után mit tudnak még csinálni..
Már ok, az "csak" rajzolt volt, de akkoris gyönyörű. Most ha ezt át akarják ültetni egy modern 3D-s engine-re.. Nem tudom, hogy fog sikerülni, igen durva grafikai munka lehet pl. egy Tiamath-ot ábrázolni :) -
#56 a múltkor kerestem infókat, de mindenütt csak az új fejlesztőkről találtam infót... csak éppen másképp van leírva és más nyelveken... legalább örüjünk h egyáltalán dolgozik vki a gamen ;) -
#55 mint pl az AvP 3 topik :D -
#54 egyértelmüen halott topik :( -
#53 :D -
#52 az azért csak belekerült egy kis pénzbe :)
emléxem amikor először toltam a gamet, azon filóztam h itt aztán jól kell spórolni a pénzzel mert nem tudok majd fejlesztgetni meg élettöltőt venni meg ezt azt... azután rájöttem az egységeim nem egyből fejlődnek... :D -
#51 nekem volt 3-4 csapat :). Az eggyik volt a fő csapat, full tápos volt, mindent aláztam vele, 1-el védtem a várat, 1-el vadásztam az ellen területszerzőit, és egy másikkal meg hóditottam :))) -
#50 csak éppen akkor volt szívás amikor (hirtelen nem tom a pálya nevét) de egy Fullos Daemon volt a főellenség... na azt mire kinyírtam beletelt jó néhány egységembe... -
#49 jah én is... egy csapat de az full tápos vót ^,^
aztán minden ami belefért írtottam a népet... -
Goth #48 Egyébként ti hogyan taktikáztatok? több csapattal vittétek a pályákat?
nekem pl. egyetlen fő csapatom volt,mindig azzal gyaktam mindent és kaptam minden expet, szal az az 1 nagyon brutál volt. -
#47 látom kifujt a téma :) -
Goth #46 Egy védőt akkor biztos nem annyira nehéz leölni mint Demon Uther-t... Végülis kevesebb az élete, és nem paralyze-ol. Demon Uther is könnyű lett volna, csak a paralyze-ja miatt kínódtam vele egy ideig :P -
#45 monnyuk az élőholtaknak nagy esélye van... mivel ha egy fejlett Shade-t teszel be az Paralyzál és elég nagy esélye van h a védőt is elkapja... szal nem mozog és nem tud majd támadni... -
#44 nekem 1szer sikerült legyőznöm :)
igaz hogy 5 csapattal... -
#43 hát ez sztem téves én 15 szintesen sem tudtam kivégezni... persez ez csak attól függ h ha ő támad (védő) akkor elcsesz iaz ütést vagy találat ér... -
Dankó #42 Emberek ne mondjátok hogy olyan nehéz egy örzőt megölni??Ha már a 3-4 pályán vagy a hőssel akivel eddig minden alkalommal meglépted a pályánkéti 2 szintet akkor gyerekjáték egy örző kivégzése. -
Goth #41 jaja, már van ingyenes verzió, most törték fel. innen le is szedheted.
Először sztem egy videót nézzél róla, megéri. Mondjuk a #16-osat! -
#40 iiingyenneeeeees? :D -
#39 még semmi extra hír nincs a gameról, amit #1-ben látsz azt találtam róla... megjelenés majd max köv karácsonykor vagy még másfél év is lehet belőle szal iylen kérdéseket még véletlenül se tegyél fel... és ha lehet mások se... -
ZsakosFrodo #38 Ingyenes vagy hol lehet megvenni? esetleg játék infók hivatalos honlap bármi
-
Nuki #37 nem. elfek egész jók lettek:)
legalábbis ahogy bátyám játszott velük mindig tudott tarolni :P
mindig elhappolta előlem, így nekem 'csak' az empire jutott :D -
#36 Télleg... ezt elfelejtettem megkérdezni:
én csak az alap Disciples 2 vel játszottam. A kiegészítőkben a nagy Dragonokat betették vmelyik néphez??? pl: elf? -
#35 jaja :) -
#34 Voltak olyan pályák is ahol a fő várat kellett elfoglalni, ha jól emléxem akkor a várvédőknek 95 HP-juk volt, sry de nem emléxem pontosan... akkor nem volt túl nehéz őket legyőzni... -
Nuki #33 ehh :)
ezt MIND ő alkotta? hanyas vagy te disznó? -
#32 -
#31 Ez így nem teljesen igaz :)
(kéretik nem hencegésnek felfogni, csak egy kicsit az :))
-
Thanatos #30 semmi gond csak úgy irtad oda mintha ez egy megdönthetetlen és egyetmees tény lenne :)