830
-
#270 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Nekünk meg semmi :((( -
Szeszmester #269 Megjelent az orosz verzió ^^
-
#268 egész hamar jön a kieg. Ez kicsit meglepő volt most, azt hittem nyár vágáre ha kijön akkor még tűrhető -
Zóanagyvarázsló #267 Ha módosítások jól fognak működnia játéban, úgyis lesz annyi tartlaom, hogy ne panaszkodjak, ha pedig nem, akkor úgyis mindegy :)
Ettől függetlenül az élőholtak nagyon hiányoznak, és így még az is kérdséses, hogy végre játszhatóak lesznek-e egyáltalán az orkok. Nem mintha az első két részben annyira csábítottak volna az egységeik. -
#266 "Ki a kicsit nem becsüli..." :)
....jó, jó igazad van :/ de ez van -
Zóanagyvarázsló #265 Egy tökéletes világban helyet kaptak volna az alapjátékban, és a Greenskins, illetve a Merfolks lenne az új frakció az első két kiegészítőben... -
#264 Nagyon helyes:
Dmitri Arhipov from .dat said that they plan two expansion for the game ATM. The first one will include the Undead Horde to the game and will come out April-May. The second one will include the Mountain Clans. -
Zóanagyvarázsló #263 Van démonos és elfes is. Viszont arra nem számítanák, hogy az angol verzióból is lesz.
-
#262 nagyonász, muszáj lesz megvennem:) -
#261 CE:
-
mukievil #260 PEdig de jó lett volna ha megjelenik! -
Zóanagyvarázsló #259 Sőt, 3 hetes.
Mindneesetre a 2010 Q1 még egyáltlaán nem biztos, hivatalos hírben sem szerepel, szóval nem érdems elbízni magunkat. Az az egy biztos, hogy idén jelenik meg angolul. Jövő karácsonyra szép ajándék lesz :) -
#258 Nem tudom a world-wide megjelenést, a .ru disciples fórumon olvastam. Hogy két hetes hír azt meg végkép nem,...nem írt ide senki. -
Zóanagyvarázsló #257 Honnan veszed? Tudtommal (kéthetes hír) december 11-én jelenik meg az oroszoknál, és 2010 Q1 az angol nyelvű megjelenés. Persze ha az oroszul tudó fórumtársakra gondoltál, akkor nem szóltam. -
#256 olyannyira kussban voltak, hogy szép lassan ki is adják. Remélem nem lesz bukás a játékból. Hozza a 2. szintjét és nem lesz baj -
#255 Megjelenés, dec. 12.
Új védelem, warezra nem nagyon kell számítani pár hónapig. Karácsonyi ajándéknak tökéletes. -
#254 Játék bemutató, 80 mega körül. (nem új) -
#253 Nem rossz! -
Zóanagyvarázsló #252 GC 09 Walkthrough -
Nuki #251 Á értem.
Bocsi. -
Zóanagyvarázsló #250 Eddig is tény volt, hogy lesz. Ezúttal is szó volt róla, említi mozgás közbenia különbségeket, illetve a csatatérképen található bónuszokat adó pontokat (ezeknek sem lenne sok értelme mozgás nélkül). -
Nuki #249 "Van róla szó" "ecseteli a fajok közötti animációs különbségeket"
most akkor lesz vagy sem? -
#248 Átfutottam, van róla szó, ..sőt, kifejezetten ecseteli a fajok közti animációs különbségeket. Egyébként nagyon meggyőző az a cikk. -
Nuki #247 Valaki aki elolvasta, megtudta, hogy a harcban lesz-e mozgás vagy sem? -
#246 lehet ki sem adják? :| -
Szeszmester #245 Pár napos cikk.
Amúgy a saját weboldalukon is 2009 második negyedévre ígérik.
Elvileg szeptemberben kezdődik az orosz béta. -
#244 Lókolbász van csak hír nem....nem értem, mit akarnak a fejlesztők vagy a kiadó... -
mukievil #243 Most akkor volt hétfön valami ??? Semmi hír, vhol van valami oldal, ami friss informáciokkal szolgál :), magyar oldalakon, a megjelenés 2007, meg 8ra van még kiirva :D -
Nuki #242 Így könnyebb lehúzni a játékosokat, és könnyebb kiegyensúlyozottá tenni a játékot. -
#241 én sem ugyan azt akarom :D Így is csak 3 nép lesz benne, a kiegészítőkkel meg jönnek az újak is. Remélem azért így is élvezhető lesz ezzel a 3-al -
Nuki #240 Azért valamit módosítani fognak, talán nem lesz képük ugyanazt kiadni még egyszer csak szebb grafikával... :P -
#239 én bevallom, hogy először letöltöm és csak azután veszem meg, hogy számítsak rá mégis mivel van dolgom. Mert ha netalán nem jönne be akkor nem is adok ki annyi pénz érte amennyiért árulni fogják. Szvsz 8-10 k között lesz majd. De ha valóban olyan lesz mint a 2. akkor gondolkodás nélkül kifizetem -
#238 Egy díszdobozos kiadásban gondolkodom, remélem lesz! -
#237 Hétfőn lesz a játék bemutatója Moszkvában, szóval ennyit az augusztusi kiadásról. Remélem nem lesz halasztás. -
#236 lesz hamarosan valami rendezvény (nem tudom mikor), állítólag ott lesz bemutatva -
Elessar #235 Csak egyetérteni tudok én is, csak jönne már ki végre! -
mukievil #234 És mikor lesz vmi info a játékról ??? -
#233 jaja nálam is :) Nem hiszem, hogy amúgy is drága lenne. Most melózom, szal lenne rá keret is -
#232 ha "csak" annyit teljesít, 100% vétel -
#231 hát a Disciples 3-al nekem csak annyi elvárásom van, hogy legalább olyan élvezhető legyen mint a második rész volt. Ha ez megvan, akkor nálam 10/10 játék lesz :)