Disciples III: Renaissance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok. Komolyan aggaszt a játék sorsa. A 2-vel anno rengeteget játszottam(<#vigyor2>. Nemrég kipróbáltam a Heroes 5-öt(a mûfaj szerelmese vagyok) .Sztem nagyon Jó! A hangulat persze "tündéri" amivel szemben a disciples sötét világa sokkal inkább megfog, de azért nagyon odavág. (A disc III-ban tényleg csak 3 faj lessz?<#confused>. Ne mááááááááááááááá.Hát legalább az alap négy neeem?

Én a 3D-ért se vagyok nagyon oda. A 2 festett textúrái elképesztõek voltak, lehet, hogy egy gyengébb gépen lehúzott textúrákkal már az se lessz olyan.. Ne máááááááááááá!
SLICK
hát igen, nem sok ami benne van, de így pl zeneileg nagyon megadja az alaphangot

a_n_d_r_e_w
bár sok újat nem mutat, de nagyon hangulatos, kezdem úgy érezni jó kezekbe került :)

One Vision. One Purpose.

SLICK
nah találtam egy kis videót itt

fúdenemrossz :o

SLICK
enyhén dúrva grafikája lesz mint mindig :)
remélem nagyon jó kis játék lesz belõle

a_n_d_r_e_w
a_n_d_r_e_w
szépen lassan csordogál ez+az

kép itt

One Vision. One Purpose.

nem akarok ötleteket adni, de nézz szét a neten, könnyen találsz már 240+áfáért gold verziót is. amúgy cdgalaxison is megnézheted vagy érdeklõdj hogy mikorra tudjkák beszerezni ha éppen nincs. de én amondó vagyok hogy ha te meg szeretnéd vásárolni és nem lehet kapni, akkor nyugodt lelkiismerettel töltsd le vhonnan

<#nemtudom>
Hol lehet megvenni Magyarországon a kiegészítõket, ha nincs D2 goldhoz hozzáférés itthon?(látom néhányan már meg tudták venni(pl: Rise of the elves))
Sajnos nincs szerverem, illetve internetem otthon, tehát a megosztott servert nem tudom használni(D2gold<#duma>)
Rettenthetõ
:DDD

Kicsit fura is lenne, ha már ott lenne, asszem lemennék hídba.
Természetesen a gold verzióra gondoltam, mivel a házigazda arról kérdezett, neked meg az elõzõ szövegkörnyezetedbõl nem derûlt ki, hogy már a III.-t keresed, s azt hittem nem leled a gold-t.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bazz, most újra visszaolvasva jöttem rá, ti a kettõ kiegjeirõl beszéltek? én azt hittem már a három megjelent, és túrom az isonyúzt meg az nforszot meg a gamelandot stb. hogy hol van

gondolom a gold verzióra gondolták hogy az egyes szerveren van

Rettenthetõ
Az 1. szerveren van.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

mármint hogy, mert sem az egyes, sem a kettes szerveren nem látom

SLICK
szal minden az egyben? htx -.-

Itt a gold, ha nem sajnálsz rá egy sms-t.

SLICK
nem nagyon aakrok warezolni :| de a héten szerzek be új netet és érdkeelne h a D2-höz hol tom leszedni a két kiegászítõt :| senkitõl ne mtudtam eddig megszerzni :c

jaja nagyon várom én is, nemtudom sokan kérdezték mikor lesz kész a második rész fordítása, most újra gõzerõvel folyik...

remélem azért a 3d nem nagyon rontja el, ja sokan írták hogy a harcrendszer egy kicsit uncsi, és semmi stratégia, na ez kb 12-13-mas szinten igaz amikor a first strike megvan és 200-as sebzésû a mágusom mindenkire, egyébként nem mindig tudok mindenkit kinyírni, ezt egyébként a servants of the darkban és a guardians of the lightban elég jól javították, nagyobb hp jobb sereg stb, remélem azért megmarad a kevés emberes harvrendszer, mert ebbe ez tetszett a heroes 5-be meg más tetszik...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

SLICK
én csak most kerestem rá infókra látom megelõztél :|
szép lesz amúgy a graf már amenynit kiláttam eddig belõle. de jó kis game lesz érzem -.-

a kettõ-õt?

Sziasztok!
nekem egy olyan hely kéne ahonnan letudnám szedni a 2-õt...
a_n_d_r_e_w
hangulat a toppon!!!!

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
"Disciples III - E3 engine bemutató
Dixie Flatline, 17:56 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (6 komment)

(HW Insider) Az E3 ugyan bezárta kapuit a múvik egy jó ideig azonban még csordogálni fognak. A sort a Disciples III. ledöbbentõ engine bemutató múvija nyitja. Pályaszerkesztés, szörnyfuttatás és karakter mustra, szép 3D köntösben. "

Hardwired

One Vision. One Purpose.

SLICK
igen, megcsinálom... -.-

Szega87
én nekem az 1 és a 2 is megvan és érzem a 3 is meglesz <#vigyor> Logomat elkészited ma akkor ?:)

SLICK
nem, de jöhetne már :D

Szega87
ugye még nem jelent meg ? <#idiota>

SLICK
sztem biztos tesznek még be 1-2 játszahtó fajt... ez így nagyon kevés, de a 2ben is csak 4 faj volt... amúgy a képek nagyon királyak és én bízom az oroszokban, hogy ütõs ki gamet csinálnak ami felveszi a versenyt a Heroes 5-el ;)

htx az infókat!

:OOOOOO gecc ez nagyon zsear <#eljen><#eljen><#eljen>
A fíling megintcsak odavág

a_n_d_r_e_w
A képekbõl árad a hangulat, szerintem a designt nem rontották el a ruszkik,
de erõsen hiányolom a hordát és a klánokat :(((
A harcrendszer átdolgozásának örülök, remélem sokkal élvezhetõbb lesz :)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Hardwired:
A Strategy First valamikor januárban kiütötte a Disciples rajongókat, miután bejelentették, hogy a Game Factory Interactive-val kötött szerzõdést felbontották. A Disciples III. így a nagy bizonytalanság kellõs közepén tengõdött, egészen addig, míg a kólbi kutyulis Akella fel nem tûnt a színen.
A Disciples III: Renaissance névre keresztelt játékban természetesen minden szebb, gazdagabb és kifentebb lesz, mint az elõdök esetében és ami a legfontosabb: a mûvészi irányzat sem változik. Sõt, minden 3D-ben pompázik és igazi orosz mûvész leányok veszik kezelésbe kedvenc egységeinket.

A három játszható oldal között van a Birodalom, a Kárhozottak Légiója és a Nemes elfek. A városok hasonlóak lesznek, mint korábban, viszont a harcrendszert jelentõsen átdolgozták, kibõvítették. Immáron garázsolhatunk harc közben is. A körökre osztott játékmenet helyben maradt, az egységek viszont egy kezdeményezés alapú idõzítõ rendszer alapján masíroznak a csatamezõn. A lépéseket pedig különféle statisztikai értékek és változók befolyásolják.

One Vision. One Purpose.

Üdvözlet mindenkinek!
S még mindig le vagyok ragadva, a disciples 2-nél, mintha azt olvastam az elõzõekben, hogy lelehet tõlteni a kiegészítõjét(disciples2-höz a gold editiont)
Hol és mint?! {ha lehet ilyen illegálisat kérdeznem}
Nolycsy
kb. velem is ez a helyzet, illetve sérülök, de ha pl, az emberekkel vagyok, akkor visszagyógyulom. Törpöknél viszont nehéz dolog sérülés nélkül megúszni.

Hrisskar
Van olyan este mikor meg sem sérölök.

Hrisskar
A csapatomban mindig szerepel egy Incubus aminek szoktam adni páncél növelõ potion-t és találati % növelõt, és ha ez nem lenne elég akkor a hõsömnél van egy Horn of Incubus(ugyan azt tudja ,mint az egység).Ja és az én hõsömnek magasabb az kezdõ értéke,mint az örzõnek.

Nolycsy
Hát hosszú dolog, az igaz, de ha neked is felfogod az övét, és még van melletted valami segítõ, akkor lehetséges. Egyébként a 60#-ban már leírtam az összes fajhoz, hogy hogy a legkönnyebb legyõzni a védõt.

Lehet hogy azért mert csak egy 11-es hõsöm van, de én nem értem hogy lehet azokat a brutális várõröket leölni.
Ha jól tom 90%-át felfogják minden csapásomnak, így nemsokra megyek vele...

Nolycsy
A capitalok lerombolása nálam már alap dolog, ugyanis úgy akár a 18. szintû hõsöm is rögtön tud szintet fejlõdni. Bár a legfejlettebb démon hõsöm 5. szintû. Valahogyan nem jönnek be túlzottan.

Valaki fejlesztett már föl botszurkálós embert? Mert nekem van egy 8.szintû törp és egy 5. szintû élõholt botszurkálóm, és érdekes vele a játék.

Hrisskar
Én is szoktam mostanába játszani vele. Nekem a Démonok a kedvenc fajom. Náluk csinlátam azt,hogy a táp hõsömmel minden ellenséges kapital le volt romboltam és a föld 98% -át alakítottam át mielõtt megcsináltam volna a küldetést.

SLICK
ez ugye csak vicc volt?
amúgy még nem...

Kry
Már megjelent a 3 ????????:O

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

SLICK
hm
már jó párszor kerestem infót de mindig csak az jött elõ amit a #1-ben már belinkeltem...

nekem, az elfeknél volt ha jól emlékszem =)
Most megint megjött a kedvem, játszani kéne :D

Hrisskar
Na, kinek ismerõs?

Tegnap este én is visszaraktam a Disciples 2-t.
Rájöttem, h imádom, úgyhogy viszem is be a munkahelyemre. <#papakacsint>

A d2-höz is van gold(ajándék: rise of the elves)a strategi first honlapján én is láttam, és megtekinthetõ
Nolycsy
Jaja azt már várom én is, de most az'szem szüneteltetik, vagy talán fel is függesztették a magyarosítását :(

Randal
Jaja. Igaz csak 4-5 pálya az egész. vhonnan le lehet tölteni.
Kicsit elkavarodtam én meg a Disc II-ben. már azt se tom melyik küldetést csináltam meg és melyiket nem...
De ha kijön eccer a magyarosítás nekiesek mégegyszer:)

SLICK
Disciples 2höz is van GOLD verzió