830
  • Kandurex
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

Nekünk meg semmi :(((
  • Szeszmester
    Megjelent az orosz verzió ^^
  • SLICK
    egész hamar jön a kieg. Ez kicsit meglepő volt most, azt hittem nyár vágáre ha kijön akkor még tűrhető
  • Zóanagyvarázsló
    Ha módosítások jól fognak működnia játéban, úgyis lesz annyi tartlaom, hogy ne panaszkodjak, ha pedig nem, akkor úgyis mindegy :)

Ettől függetlenül az élőholtak nagyon hiányoznak, és így még az is kérdséses, hogy végre játszhatóak lesznek-e egyáltalán az orkok. Nem mintha az első két részben annyira csábítottak volna az egységeik.
  • Kandurex
    "Ki a kicsit nem becsüli..." :)

....jó, jó igazad van :/ de ez van
  • Zóanagyvarázsló
    Egy tökéletes világban helyet kaptak volna az alapjátékban, és a Greenskins, illetve a Merfolks lenne az új frakció az első két kiegészítőben...
  • Kandurex
    Nagyon helyes:

Dmitri Arhipov from .dat said that they plan two expansion for the game ATM. The first one will include the Undead Horde to the game and will come out April-May. The second one will include the Mountain Clans.
  • Zóanagyvarázsló
    Van démonos és elfes is. Viszont arra nem számítanák, hogy az angol verzióból is lesz.

• Apus
    nagyonász, muszáj lesz megvennem:)
  • Kandurex
    CE:

• mukievil
    PEdig de jó lett volna ha megjelenik!
  • Zóanagyvarázsló
    Sőt, 3 hetes.

Mindneesetre a 2010 Q1 még egyáltlaán nem biztos, hivatalos hírben sem szerepel, szóval nem érdems elbízni magunkat. Az az egy biztos, hogy idén jelenik meg angolul. Jövő karácsonyra szép ajándék lesz :)
  • Kandurex
    Nem tudom a world-wide megjelenést, a .ru disciples fórumon olvastam. Hogy két hetes hír azt meg végkép nem,...nem írt ide senki.
  • Zóanagyvarázsló
    Honnan veszed? Tudtommal (kéthetes hír) december 11-én jelenik meg az oroszoknál, és 2010 Q1 az angol nyelvű megjelenés. Persze ha az oroszul tudó fórumtársakra gondoltál, akkor nem szóltam.
  • SLICK
    olyannyira kussban voltak, hogy szép lassan ki is adják. Remélem nem lesz bukás a játékból. Hozza a 2. szintjét és nem lesz baj
  • Kandurex
    Megjelenés, dec. 12.

Új védelem, warezra nem nagyon kell számítani pár hónapig. Karácsonyi ajándéknak tökéletes.
  • Kandurex
    Játék bemutató, 80 mega körül. (nem új)
  • Kandurex
    Nem rossz!
  • Zóanagyvarázsló
    GC 09 Walkthrough
  • Nuki
    Á értem.
    Bocsi.
  • Zóanagyvarázsló
    Eddig is tény volt, hogy lesz. Ezúttal is szó volt róla, említi mozgás közbenia különbségeket, illetve a csatatérképen található bónuszokat adó pontokat (ezeknek sem lenne sok értelme mozgás nélkül).
  • Nuki
    "Van róla szó" "ecseteli a fajok közötti animációs különbségeket"
    most akkor lesz vagy sem?
  • Kandurex
    Átfutottam, van róla szó, ..sőt, kifejezetten ecseteli a fajok közti animációs különbségeket. Egyébként nagyon meggyőző az a cikk.
  • Nuki
    Valaki aki elolvasta, megtudta, hogy a harcban lesz-e mozgás vagy sem?
  • SLICK
    lehet ki sem adják? :|
  • Szeszmester
    Pár napos cikk.
    Amúgy a saját weboldalukon is 2009 második negyedévre ígérik.
    Elvileg szeptemberben kezdődik az orosz béta.
  • Kandurex
    Lókolbász van csak hír nem....nem értem, mit akarnak a fejlesztők vagy a kiadó...
  • mukievil
    Most akkor volt hétfön valami ??? Semmi hír, vhol van valami oldal, ami friss informáciokkal szolgál :), magyar oldalakon, a megjelenés 2007, meg 8ra van még kiirva :D
  • Nuki
    Így könnyebb lehúzni a játékosokat, és könnyebb kiegyensúlyozottá tenni a játékot.
  • SLICK
    én sem ugyan azt akarom :D Így is csak 3 nép lesz benne, a kiegészítőkkel meg jönnek az újak is. Remélem azért így is élvezhető lesz ezzel a 3-al
  • Nuki
    Azért valamit módosítani fognak, talán nem lesz képük ugyanazt kiadni még egyszer csak szebb grafikával... :P
  • SLICK
    én bevallom, hogy először letöltöm és csak azután veszem meg, hogy számítsak rá mégis mivel van dolgom. Mert ha netalán nem jönne be akkor nem is adok ki annyi pénz érte amennyiért árulni fogják. Szvsz 8-10 k között lesz majd. De ha valóban olyan lesz mint a 2. akkor gondolkodás nélkül kifizetem
  • Kandurex
    Egy díszdobozos kiadásban gondolkodom, remélem lesz!
  • Kandurex
    Hétfőn lesz a játék bemutatója Moszkvában, szóval ennyit az augusztusi kiadásról. Remélem nem lesz halasztás.
  • SLICK
    lesz hamarosan valami rendezvény (nem tudom mikor), állítólag ott lesz bemutatva
  • Elessar
    Csak egyetérteni tudok én is, csak jönne már ki végre!
  • mukievil
    És mikor lesz vmi info a játékról ???
  • SLICK
    jaja nálam is :) Nem hiszem, hogy amúgy is drága lenne. Most melózom, szal lenne rá keret is
  • Kandurex
    ha "csak" annyit teljesít, 100% vétel
  • SLICK
    hát a Disciples 3-al nekem csak annyi elvárásom van, hogy legalább olyan élvezhető legyen mint a második rész volt. Ha ez megvan, akkor nálam 10/10 játék lesz :)