830
  • a_n_d_r_e_w
    "Disciples III - E3 engine bemutató
    Dixie Flatline, 17:56 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (6 komment)

(HW Insider) Az E3 ugyan bezárta kapuit a múvik egy jó ideig azonban még csordogálni fognak. A sort a Disciples III. ledöbbentő engine bemutató múvija nyitja. Pályaszerkesztés, szörnyfuttatás és karakter mustra, szép 3D köntösben. "

Hardwired
  • SLICK
    igen, megcsinálom... -.-
  • Szega87
    én nekem az 1 és a 2 is megvan és érzem a 3 is meglesz Logomat elkészited ma akkor ?:)
  • SLICK
    nem, de jöhetne már :D
  • Szega87
    ugye még nem jelent meg ?
  • SLICK
    sztem biztos tesznek még be 1-2 játszahtó fajt... ez így nagyon kevés, de a 2ben is csak 4 faj volt... amúgy a képek nagyon királyak és én bízom az oroszokban, hogy ütős ki gamet csinálnak ami felveszi a versenyt a Heroes 5-el ;)

htx az infókat!
  • Goth
    :OOOOOO gecc ez nagyon zsear
    A fíling megintcsak odavág
  • a_n_d_r_e_w
    A képekből árad a hangulat, szerintem a designt nem rontották el a ruszkik,
    de erősen hiányolom a hordát és a klánokat :(((
    A harcrendszer átdolgozásának örülök, remélem sokkal élvezhetőbb lesz :)
  • a_n_d_r_e_w
    Hardwired:
    A Strategy First valamikor januárban kiütötte a Disciples rajongókat, miután bejelentették, hogy a Game Factory Interactive-val kötött szerződést felbontották. A Disciples III. így a nagy bizonytalanság kellős közepén tengődött, egészen addig, míg a kólbi kutyulis Akella fel nem tűnt a színen.
    A Disciples III: Renaissance névre keresztelt játékban természetesen minden szebb, gazdagabb és kifentebb lesz, mint az elődök esetében és ami a legfontosabb: a művészi irányzat sem változik. Sőt, minden 3D-ben pompázik és igazi orosz művész leányok veszik kezelésbe kedvenc egységeinket.

A három játszható oldal között van a Birodalom, a Kárhozottak Légiója és a Nemes elfek. A városok hasonlóak lesznek, mint korábban, viszont a harcrendszert jelentősen átdolgozták, kibővítették. Immáron garázsolhatunk harc közben is. A körökre osztott játékmenet helyben maradt, az egységek viszont egy kezdeményezés alapú időzítő rendszer alapján masíroznak a csatamezőn. A lépéseket pedig különféle statisztikai értékek és változók befolyásolják.

• tzmod
    Üdvözlet mindenkinek!
    S még mindig le vagyok ragadva, a disciples 2-nél, mintha azt olvastam az előzőekben, hogy lelehet tőlteni a kiegészítőjét(disciples2-höz a gold editiont)
    Hol és mint?! {ha lehet ilyen illegálisat kérdeznem}
  • Nolycsy
    kb. velem is ez a helyzet, illetve sérülök, de ha pl, az emberekkel vagyok, akkor visszagyógyulom. Törpöknél viszont nehéz dolog sérülés nélkül megúszni.
  • Hrisskar
    Van olyan este mikor meg sem sérölök.
  • Hrisskar
    A csapatomban mindig szerepel egy Incubus aminek szoktam adni páncél növelő potion-t és találati % növelőt, és ha ez nem lenne elég akkor a hősömnél van egy Horn of Incubus(ugyan azt tudja ,mint az egység).Ja és az én hősömnek magasabb az kezdő értéke,mint az örzőnek.
  • Nolycsy
    Hát hosszú dolog, az igaz, de ha neked is felfogod az övét, és még van melletted valami segítő, akkor lehetséges. Egyébként a 60#-ban már leírtam az összes fajhoz, hogy hogy a legkönnyebb legyőzni a védőt.
  • Goth
    Lehet hogy azért mert csak egy 11-es hősöm van, de én nem értem hogy lehet azokat a brutális várőröket leölni.
    Ha jól tom 90%-át felfogják minden csapásomnak, így nemsokra megyek vele...
  • Nolycsy
    A capitalok lerombolása nálam már alap dolog, ugyanis úgy akár a 18. szintű hősöm is rögtön tud szintet fejlődni. Bár a legfejlettebb démon hősöm 5. szintű. Valahogyan nem jönnek be túlzottan.

Valaki fejlesztett már föl botszurkálós embert? Mert nekem van egy 8.szintű törp és egy 5. szintű élőholt botszurkálóm, és érdekes vele a játék.
  • Hrisskar
    Én is szoktam mostanába játszani vele. Nekem a Démonok a kedvenc fajom. Náluk csinlátam azt,hogy a táp hősömmel minden ellenséges kapital le volt romboltam és a föld 98% -át alakítottam át mielőtt megcsináltam volna a küldetést.
  • SLICK
    ez ugye csak vicc volt?
    amúgy még nem...
  • Kry
    Már megjelent a 3 ????????:O
  • SLICK
    hm
    már jó párszor kerestem infót de mindig csak az jött elő amit a #1-ben már belinkeltem...
  • Goth
    nekem, az elfeknél volt ha jól emlékszem =)
    Most megint megjött a kedvem, játszani kéne :D
  • Hrisskar
    Na, kinek ismerős?
  • Drape
    Tegnap este én is visszaraktam a Disciples 2-t.
    Rájöttem, h imádom, úgyhogy viszem is be a munkahelyemre.
  • tzmod
    A d2-höz is van gold(ajándék: rise of the elves)a strategi first honlapján én is láttam, és megtekinthető
  • Nolycsy
    Jaja azt már várom én is, de most az'szem szüneteltetik, vagy talán fel is függesztették a magyarosítását :(
  • Randal
    Jaja. Igaz csak 4-5 pálya az egész. vhonnan le lehet tölteni.
    Kicsit elkavarodtam én meg a Disc II-ben. már azt se tom melyik küldetést csináltam meg és melyiket nem...
    De ha kijön eccer a magyarosítás nekiesek mégegyszer:)
  • SLICK
    Disciples 2höz is van GOLD verzió
  • Nolycsy
    a disciples gold az első részhez tartozik nem?
  • SLICK
    sztem lehet rendelni a CD Galaxistól... ha szerzel egy PC Gurus újságot akkor abban benne van ez...
  • Goth
    teszkóba láttam múltkor :D
  • tzmod
    Üdv mindenkinek!
    Hol lehet Magyarországon megvenni a Disciples II gold cd-t, mert jó lenne, ha meg lenne!!!
  • Frosty01
    osztogatták Gamestarban asszem... :) remélem felenged
  • Goth
    én is benne vagyok. már ha nem jogtiszta vörzsön is felenged netre :D még nem próbáltam.
  • Frosty01
    :DDD, ok akkor majd visszaszerzem a D2-t =P
  • SLICK
    rám max 2 hónap múlva számítsatok... ha minden igaz akkor kötik be ADSL-t :c
  • Frosty01
    én is, már meg sincsen :F
  • Nolycsy
    Nekem jöhet, csak már rég játszottam vele.
  • Frosty01
    ha egyszer rászánom magam neten összecsaphatunk ám :D
  • Nolycsy
    Nekem mindenhol az íjász jön be legjobban. Bár az élőholtaknál nem nagyon szoktam azzal lenni, mivel tényleg baromi gyenge (nekem van egy 10 szintű nosferatom, de kb egy 4. szintű harcos legyőzi). A Démonoknál meg taktikai okoból választom inkább a harcost.
  • SLICK
    Inkább harcost szoktam kezdeni...
    bár az embereknél mind a három eléggé bejön
    a holtaknál harcos és az ijjász (bár itt csak az életet szívja el és 6 emberre sebez 10-et, ezért gyenge kicsit), mindenesetre jó
    törpöknél egyértelmű harcos...
    a démonoknál harcos és a varázsló sem rossz.